You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μόνο εγώ πληρώνωForza 23,για γράψε μας που τις βρίσκεις τσάμπα?Αν και εδώ έχει πέσει πολύ ησυχία στο facebook έχουνε βγει μαχαίρια ! Πρόσφατα ένα γκρουπ αφιερωμενο στην ποδολαγνεία με 4.500 μέλη άλλαξε "διαχειριστικό καθεστώς" και το ανέλαβαν oi Black Angels !!! Το περίεργο όμως της υπόθεσης είναι ότι μια Κυρία η οποία μπαίνει και γράφει και εδώ ενώ είχε δεχτεί στο forum σκληρή και χυδαία επίθεση από αυτά τα τσόλια με σχόλιο της χαιρετίζει την ανάληψη εξουσίας του συγκεκριμένου γκρουπ απο αυτές ! Περιέργα πράγματα δεν ξέρω μηπως θα ήθελε να μας εξηγήσει αυτή την αλλαγή στάσης. Να πω εδώ ότι αυτές οι ομάδες των δηθεν ερασιτεχνων κτλ κτλ απευθυνονται σε εντελώς χαζούς για αυτο όσοι επειθυμούν να εξερευνούν τα βιτσια τους να απευθυνονται αποκλειστικά και μόνο σε επαγγελματίες για να μην κλαίνε τα λεφτα τους μετά. Υπαρχουν αρκετές επιλογές πλεον ειδικά στην Αθηνα
Θα διαφωνήσω στο τελευταίο καθώς τις καλύτερες εμπειρίες μου τις είχα με μη επαγγελματίες, που βρίσκονται σε αυτό τον χώρο επειδή τους αρέσει χωρίς να βιοπορίζονται από αυτό
Συμφωνώ μαζί σου,τώρα ότι κάποιοι βρίσκουν και πάνε τσάμπα δεν το πιστεύω,και στο στραπάρισμα πληρώνουν και τις καμπότες?μην τρελαθούμε.Καλημέρα και από μένα ‘Υπάρχουν καλές επαγγελματίες στην Αθήνα
Και εγώ ΜΟΝΟ σε επαγγελματίες που η ασφάλεια ,η καθαριότητα και η εχεμύθεια είναι αδιαπραγμάτευτα
Προφανώς και πληρώνω και θα συνεχίσω να πληρώνω Κυρίες όπως η Έρικα η Ηλέκτρα κτλ.
Από εκεί και πέρα υπάρχουν σελίδες και forum για άτομα που τους αρέσει ο χώρος στις οποίες μπορείς να συνομιλήσεις με άτομα του χώρου και Κυρίες οι οποίες δεν το κάνουν
επαγγελματικά αλλά το έχουν ως τρόπο ζωής και το ευχαριστιούνται.
Επίσης διοργανώνονται συναντήσεις στις οποίες συναναστρέφονται τα άτομα του χώρου, συνομιλείς με τις Κυρίες (επαγγελματίες και μη) και αν ταιριάξεις με κάποια μπορεί να αναπτυχθεί οικειότητα
μέσω της οποίας και των συναντήσεων να εξελιχθείς.
Τώρα αν αυτό ακούγεται τόσο παράξενο τι να πω, δεν θα απολογηθώ.
Αφεντρα Ρανια ... ανοιγω αυτο το post , μηπως καποιος εχει αποψη και εμπειρεια .. υ.γ. ειναι τρανς , αλλα με υπηρεσιες αφεντρας ...οποιασηποτε βοηθεια , ευπροσδεκτη , ευχαριστω
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.875
- Πόντοι
- 3.886
Μπορείς ν μ πεις ποιές σελιδες είναι αυτες?Προφανώς και πληρώνω και θα συνεχίσω να πληρώνω Κυρίες όπως η Έρικα η Ηλέκτρα κτλ.
Από εκεί και πέρα υπάρχουν σελίδες και forum για άτομα που τους αρέσει ο χώρος στις οποίες μπορείς να συνομιλήσεις με άτομα του χώρου και Κυρίες οι οποίες δεν το κάνουν
επαγγελματικά αλλά το έχουν ως τρόπο ζωής και το ευχαριστιούνται.
Επίσης διοργανώνονται συναντήσεις στις οποίες συναναστρέφονται τα άτομα του χώρου, συνομιλείς με τις Κυρίες (επαγγελματίες και μη) και αν ταιριάξεις με κάποια μπορεί να αναπτυχθεί οικειότητα
μέσω της οποίας και των συναντήσεων να εξελιχθείς.
Τώρα αν αυτό ακούγεται τόσο παράξενο τι να πω, δεν θα απολογηθώ.
Istioploos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 311
- Πόντοι
- 21
παιδιά καλησπέρα, μια αφέντρα @greekmisss στο instagram την ξέρει κανείς;
Mistress olga
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2019
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Mistress olga
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2019
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
. Έχω βάλει κάτω από την ανάρτηση μουΝαι οκ
Αλλά δείξε και καμια φωτό ,να δουμε και εμείς πως είσαι
Mistress olga
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2019
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
στο προφίλ μου έχω και άλλεςΚαλώς ήρθες στο νήμα
Καταλαβαίνεις και μόνη σου ότι με μια μόνο θολή φωτο δεν βλέπουμε τίποτα!!!
giannis.glykos127
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2020
- Like
- 135
- Πόντοι
- 1
olgaki είχες ανοίξει και νήμα γιατί το έκλεισες;
giannis.glykos127
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2020
- Like
- 135
- Πόντοι
- 1
Για βαλεντινα ξέρει κάποιος δέχεται ακόμα;
giannis.glykos127
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2020
- Like
- 135
- Πόντοι
- 1
Διάβασα από την αρχή,γιατί τόση κακία για την Βαρώνη;τι σας έκανε;έχω πάει με πολλές και η βαρώνη ήταν καλή.
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 127
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 214
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 21