Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

voltairos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2014
Μηνύματα
475
Κριτικές
10
Like
434
Πόντοι
291
Ενημερωση για αυταρχικό με την Παολα απο φυλής 104.Καλη αλλα σε ξεπεταει γρήγορα και δεν αξιζει.

Ναι έτσι είναι. Το έχω γράψει και πιο πάνω. Ενώ έχει το τσαμπουκά και τη μαγκιά που χρειάζεται, σε αρμεγει στα γρήγορα....
 
OP
OP
A

alex498

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Μηνύματα
470
Κριτικές
6
Like
114
Πόντοι
1
Ιζαμπελα απο λιοσιων 73 δεν το εχει καθόλου και γενικα καμια δεν το εχει απο εκει.
 

kinkypersonn

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2007
Μηνύματα
53
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
0
Από τις φωτογραφίες ωραία είναι αλλά αφέντρα με τίποτα γιά σεξάκι μόνο ναι

Το στραπ το χειριζεται πολυ καλα και μπηκε και στον ρολο της. Αρα πιο πολυ κινκυ την λες, οχι αφεντρα με την εννοια bdsm.
 
OP
OP
A

alex498

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Μηνύματα
470
Κριτικές
6
Like
114
Πόντοι
1
Ημερήσια ενημέρωση για αυταρχικό.Οι καλύτερες για σήμερα είναι η μπετυ φυλης 104 και ζανετ αριστοτελους 6
 
OP
OP
A

alex498

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Μηνύματα
470
Κριτικές
6
Like
114
Πόντοι
1
  • Like
Αντιδράσεις: grdimi

servingmilfs

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Μηνύματα
16
Like
14
Πόντοι
0
Μια ξένη κυρία που κυκλοφορούσε τα έτη 2013-2014 σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με το όνομα Αφέντρα Αναστασία επέστρεψε για πρώτη φορά από τότε με νέο προφίλ και νέο όνομα.

Την είχα συναντήσει πολλές φορές τότε μιας και ζητούσε πολύ φυσιολογικά ποσά και ήταν πολύ πιο ευγενική από όλες τις "αφέντρες" που κυκλοφορούσαν τότε στην πιάτσα. Την προτείνω ανεπιφύλακτα για light bdsm και ποδολαγνεία. Δεν έκανα σκληρό bdsm μαζί της ποτέ μιας και δεν είναι του γούστου μου αλλά νομίζω πως κάνει στραπ κλπ. Δεν ξέρει ελληνικά αλλά ξέρει καλά αγγλικά.

Και επειδή ίσως κάποιοι πούνε ότι εγώ την προμοτάρω κλπ ή ότι είμαι βαλτός. Εγώ απλά μοιράζομαι τα νέα της επιστροφής της μιας και τόσα χρόνια εδώ έχω πάρει αρκετές συμβουλές, οπότε βρήκα ευκαιρία να φανώ και εγώ λίγο χρήσιμος. Peace out.
 

grdimi

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Μηνύματα
11
Like
2
Πόντοι
0
Εμαθε ελληνικα η αφέντρα Αναστασία η ακόμα??
 

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Μηνύματα
3.994
Κριτικές
33
Like
7.760
Πόντοι
3.886
Συναγωνιστές εγώ ψάχνω μια κοπέλα Π να την γάμησω εγώ κ μετά εκείνη σε φάση όπως κάνουν στις ταινίες..Παίζει κάτι τέτοιο σε σπίτι η καλύτερα ν βρω καμία με δικό της χώρο
 
OP
OP
A

alex498

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Μηνύματα
470
Κριτικές
6
Like
114
Πόντοι
1
Συναγωνιστές εγώ ψάχνω μια κοπέλα Π να την γάμησω εγώ κ μετά εκείνη σε φάση όπως κάνουν στις ταινίες..Παίζει κάτι τέτοιο σε σπίτι η καλύτερα ν βρω καμία με δικό της χώρο
Θα σου πρότεινα την ζανέτ.
 

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Μηνύματα
550
Like
799
Πόντοι
86
Καλησπέρα προς όλους τους συναγωνιστές,έκλεισα session με την έρικα πριν ένα μήνα περίπου,την πήρα τηλέφωνο πρώτα, εκτίμησα το ότι για δεκαπέντε λεπτά μου εξηγούσε ότι την ρωτούσα,το session κλείστηκε την επόμενη μέρα,η πρώτη εντύπωση μόλις άνοιξε την πόρτα θετική,ντυμένη με λάτεξ φόρεμα κοντό,ωραίο Πρόσωπο και πολύ καλό σώμα χωρίς ίχνος κυταρίτιδας και ωραίο χυτό πόδι,μιλήσαμε για δεκαπέντε λεπτά περίπου,με ρώτησε τι εμπειρίες είχα της απάντησα και της είπα ότι θέλω να δοκιμάσω και άλλα είχα διαβάσει ότι είναι έμπειρη και πολλά χρόνια στον χώρο,ο χώρος της πεντακάθαρος και με εξοπλισμό,το session μαζί της άγγιξε την τελειότητα,το ότι κατάφερε να με ντύσει με γυναικεία ρούχα το πιό σημαντικό,ήταν το μόνο που δεν ήθελα να δοκιμάσω μου το πλάσαρε όμως τόσο καλά που το δέχτηκα,μου πρότεινε να με ντύσει γυναικεία και να με βάψει και να παίξουμε ρόλο,δύο γυναίκες λεσβίες ήταν το σενάριο και εκείνη η κυρίαρχη,δύο φιλενάδες που παίζουν μεταξύ τους μόλις το άκουσα δέχτηκα αμέσως και πέρασα καταπληκτικά,όντως παίξαμε μεταξύ μας σαν δύο λεσβίες αλλά εκείνη σαν κυρίαρχη με πήρε με στράπ το κάτι άλλο,το στράπ πάνω της είναι σαν προέκταση του κορμιού της,μου έγλυψε τον λαιμό και το στήθος και απογειώθηκα,μετά μου έβαλε το στράπ στο στόμα μου ενώ ταυτοχρόνως μου μιλούσε και με ξαναπήρε με άλλο στράπ είδα την καύλα στα μάτια της ,πεντακάθαρη την λάτρεψα από τις πατούσες της μέχρι κάτω,ήταν υγρή απίστευτο πρώτη φορά να με παίρνει γυναίκα και να χύνει στραπάροντας,κάναμε αρκετά τι να πρωτοπεριγράψω, η γεύση απο την χρυσή της βροχή θεσπέσια ακόμα και το φτύσιμο της στο στόμα μου και στην πίσω τρυπούλα μου σκέτη καύλα,το καλύτερο ήταν ότι όταν τελείωσα και έχυσα δεν ένοιωσα ενοχές,όπως τις προηγούμενες φορές που είχα κάνει στράπ,μέχρι και προφίλ στο facebook άνοιξα για να μπορώ να την βλέπω και να επικοινωνώ έστω με μηνύματα μαζί της,τέλεια σε όλα και χωρίς να κρατάει πόση ώρα κάθησα.Αφέντρα με τα όλα της αλλά και καταπληκτικός χαρακτήρας. :s&m_1:
 

Leskon

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2016
Μηνύματα
40
Like
90
Πόντοι
0
Προς coogar13:

Φίλε, ήσουν λιγάκι υπέρ το δέον αποκαλυπτικός και αναλυτικός, αλλά καλά έκανες, γιατί έδωσες αφορμή να ξεκαθαριστεί  τι εστί πραγματική Ντόμινατριξ ή Αφέντρα και τι fake. Αυτό που περιέγραψες είναι ένα σέσσιον κυριαρχίας με μία πραγματική Αφέντρα. Όχι οι μαλακιούλες που πλασάρουν σαν "αυταρχικά" στα στούντιο Φυλής, Λιοσίων και πέριξ, όπου δίνουν στις κοπελίτσες που δουλεύουν εκεί ένα στραπόν, ένα ζευγάρι χειροπέδες, τις μαθαίνουν δύο τρεις μπανάλ βρισιές και ένα τυποποιημένο προγραμματάκι "ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε" που το ονομάζουν "αυταρχικό" και το πουλάνε όσο το πουλάνε. Δεν σημαίνει αυτό βεβαίως ότι πραγματικό σέσσιον κυριαρχίας είναι κατ' ανάγκη να σε ντύνει η Αφέντρα γυναικεία. Εμένα δεν εξιτάρει αυτό και δεν το έχω κάνει ποτέ. Ούτε το στραπόν είναι αναγκαίο. Υπάρχουν καταπληκτικά σέσσιον κυριαρχίας χωρίς στραπόν. Όμως, το βασικό είναι ότι όταν μπαίνεις στο dungeon και κλείνει η πόρτα πίσω σου, είσαι πια στα χέρια της Αφέντρας σου, χωρίς ίχνος ελευθερίας. Ο υποτακτικός εξηγεί απλώς στην Αφέντρα εκ των προτέρων τις προτιμήσεις του, της δίνει τα όρια του, ένα safe word και από 'κει και πέρα είναι στο έλεος της Αφέντρας. Εκείνη φτιάχνει το πρόγραμμα, Εκείνη αυτοσχεδιάζει, Εκείνη πηγαίνει τον υποτακτικό - πελάτη σε νέα και άγνωστα σ' αυτόν επίπεδα γυναικείας κυριαρχίας. Η πραγματική Αφέντρα ποτέ δεν δέχεται υποδείξεις από τον πελάτη της, ούτε εκτελεί εντολές. Κάνει αυτό που θέλει Εκείνη για τη δική της ευχαρίστηση και αυτό αποτελεί την πηγή της ευχαρίστησης και για τον υποκτακτικό της. Και βεβαίως η επιτομή όλων: Το ότι η Αφέντρα φτάνει σε οργασμό ή και οργασμούς πάνω στο σέσσιον, αποτελεί την κορύφωση και την καλύτερη απόδειξη ότι είναι πραγματική Αφέντρα που το ζει και ηδονίζεται η ίδια, πολλές φορές περισσότερο και από τον υποτακτικό της.  :s&m_2: 
     
 

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Μηνύματα
550
Like
799
Πόντοι
86
Φαίνεται ότι είσαι γνώστης φίλε mast mast,ακριβώς το μόνο που δεν ήθελα ποτέ να κάνω ήταν να ντυθώ γυναικεία και της το είπα στο τηλέφωνο πριν πάω,μου το πλάσαρε τόσο ωραία όμως που το έκανα και μου άρεσε δεν αισθάνθηκα ενοχές,μάλλον γιά αυτό τον λόγο μου το έκανε για να ξεπεράσω τα όρια μου και το κόμπλεξ μου για το γυναικείο ντύσιμο και ότι δεν όποιος ντύνεται γυναικεία  δεν είναι γκέι αλλά ρόλος που της άρεσε πολύ, μόνο που ικανοποιήθηκε η ίδια αυτό με ξετρέλανε θα συμφωνήσω ότι όταν πας σε μία πραγματική Αφέντρα η δική της ικανοποίση και μόνο μετράει,ήταν η πρώτη φορά που Αφέντρα τελείωσε και μάλιστα δύο φορές,λέξη ασφαλείας μου έβαλε αλλά και εκεί ακόμα με έπαιζε όπως ήθελε εκείνη και συμφωνώ επίσης ότι η Αφέντρα δεν πρέπει να πηγαίνει βάση σεναρίου αλλά να αυτοσχεδιάζει και σίγουρα υπάρχουν και άλλα σενάρια,το παν είναι η Αφέντρα να είναι εγκεφαλική,να έχει φαντασία και να το ζεί και όχι να κάνουν αρπαχτές όπως πολύ σωστά περιέγραψες στο post σου.
 
  • Like
Αντιδράσεις: Leskon

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom