Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Στις κανονικες αφεντρες περιποιηση μπρος ή πισω δε υφισταται. Γι αυτο το λογο θα ηταν καλυτερο να ξεκινησεις με καποια κοπελα απο Στουντιο. Μπορεις να δοκιμασεις για αρχη με την Παολα ή την Πανδωρα απο το 104 της φιλης.
Βεβαίως και υφίσταται όχι σε όλες αλλά στις περισσότερες Αφέντρες οι περισσότερες που έχω μιλήσει αλλά κάποιες τις έχω δει αφήνουν πάντα βάση σεναρίου και σαν επιβράβευση πρός τον υποτακτικό.

nikosgate13

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Γεια και απο εμενα σκεφτομαι να δοκιμάσω και εγω αυτη την εμπειρια με στραπον ποδολαγνεια κτλπ αλλα ειμαι ασχετος πρωτη φορα ασχολουμε με το σπορ αυτο ξερετε να μου πείτε πια ειναι η καλυτερη; με μια μικρη ερευνα που εκανα βρηκα την σεσιλια χατζη ειναι καλη; παντως εχει βυζαρες

voltairos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2014
Κριτικές
10
Like
434
Πόντοι
291
Γεια και απο εμενα σκεφτομαι να δοκιμάσω και εγω αυτη την εμπειρια με στραπον ποδολαγνεια κτλπ αλλα ειμαι ασχετος πρωτη φορα ασχολουμε με το σπορ αυτο ξερετε να μου πείτε πια ειναι η καλυτερη; με μια μικρη ερευνα που εκανα βρηκα την σεσιλια χατζη ειναι καλη; παντως εχει βυζαρες

Πιστεύω υπάρχουν καλύτερες. Ερικα, Θεανώ, Αλεξάνδρα

voltairos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2014
Κριτικές
10
Like
434
Πόντοι
291
Εσύ πας σε studio οπότε έχεις μάλλον και διαφορετική άποψη.

Η απάντηση δεν έχει καμία σχέση με αυτό που έγραψα. Εξυπνάδες και πνεύμα μέσα από μια οθόνη δε περνάνε. Έχουν εμφανιστεί μέσα στο site πάρα πολλά καινούργια χωρίς κριτικές και με πρώτα μηνύματα του στυλ "το/η καλύτερο/η είναι αυτό/η ". 

voltairos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2014
Κριτικές
10
Like
434
Πόντοι
291
Βεβαίως και υφίσταται όχι σε όλες αλλά στις περισσότερες Αφέντρες οι περισσότερες που έχω μιλήσει αλλά κάποιες τις έχω δει αφήνουν πάντα βάση σεναρίου και σαν επιβράβευση πρός τον υποτακτικό.

Δεν έχω βρει κάποια αφέντρα που να είναι χρόνια στο χώρο και να δέχεται ... 2 που βρήκα και το δεχόντουσαν, με κάποια παραπάνω λεφτά (x5) γαμιοντουσαν κιόλας οπότε δε τις μετράω για αφεντρες

coogar13

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2018
Like
799
Πόντοι
86
Δεν έχω βρει κάποια αφέντρα που να είναι χρόνια στο χώρο και να δέχεται ... 2 που βρήκα και το δεχόντουσαν, με κάποια παραπάνω λεφτά (x5) γαμιοντουσαν κιόλας οπότε δε τις μετράω για αφεντρες
Πρώτον δεν πούλησα καμία εξυπνάδα,δεύτερον δεν μιλάω για Αφέντρες που κάνουν σέξ συμφωνώ μαζί σου,τρίτον θέλεις να σου στείλω σε προσωπικό μήνυμα ποιές δέχονται?είναι αρκετές,στο τηλέφωνο οι πιο πολλές που ρώτησα αν δέχονται facesiting κανονικό απάντησαν θετικά.

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.318
Πόντοι
1.446
Φίλε να γαμήσεις και να χουφτώσεις δεν παίζει με την συγκεκριμένη μάλλον πρέπει να ψάξεις κανα μπουρδελάκι να ξεφορτώσεις

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
Μάγκες μάλλον παίζει να είναι φόλα η μαντάμ από οτι λένε κάποιοι συναγωνιστές λίγο πιο πίσω παίζει να βαρίεται την ζωή της και από εμφάνιση δεν λέει και πολλά. Βέβαια αναλόγως τα γούστα σας
επειδή έτυχε να την δώ πρόσφατα και να συζητήσω μαζί της :

1. Είναι πανέμορφη, 1,70 καθαρό, 1,78 περίπου με τακούνι και με υπέροχο σώμα, με καλές αναλογίες, όχι αδύνατη, αλλά κανονική, με αισθησιακό κορμί.

2. Είναι φιλική, καλοπροαίρετη, και γενικά συζητήσιμη.

3. Είναι τυπική και δεν παίζει σέξ μαζί της, με την καμμία από ότι κατάλαβα.

4. Είναι ΙΔΑΝΙΚΉ για όποιον ζητά μια εμπειρία femdom σοφτ μέχρι κάτι νορμάλ, όχι ακράια πράγματα, και κυρίως για πρωτάρηδες και νεαρούς.
Νομίζω ότι για ποδολαγνεία, tie and tease, κλπ, είναι ΙΔΑΝΙΚΗ.

Γενικά, παρότι ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ σέσσιον μαζί της, μου έδωσε την εντύπωση, από την ολιγόλεπτη συζήτησή μας, και την δια ζώσης επαφή μας, ότι είναι μια αυθεντική κυρία για φετιχιστές, ποδολάγνους, πρωτάρηδες και γενικά όσους θέλουν κάτι πιο αισθησιακό και μια πιο ''απαλή''  προσέγγιση στην γυνακεία κυριαρχία.

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
Ποσο ζηταει η Σεσιλια Εχει κανεις ιδεα?Μπορεις να χουφτωνεις κλτ και να γαμησεις?

φίλε, από αυτά που γράφεις αντιλαμβάνομαι ότι δεν έχεις ιδέα του λαιφσταιλ αυτού.

Να γαμήσεις, δεν παίζει με καμμία σχεδόν κυρία και ειδικά μέσα σε dungeon επαγγελματικό, ακόμα και εάν η άλλη σε γουστάρει.

Να χουφτώσεις, με την έννοια που το λές , επίσης όχι.

Να ακουμπήσεις, να χαιδέψεις, να κάνεις μασσάζ κλπ , ναι παίζει.
Και αυτο άλλωστε, ένα είδος ''χουφτώματος'' είναι ....θέλει όμως τακ.
Δεν πάς σαν τον βλάχουρα να χουφτώσεις καμμία, ειδικά σε έναν τέτοιο χώρο ....

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
βρηκα και αυτο που την δειχνει σε video βεβαια διαφερει πολυ απο της φωτο

είναι ΠΛΕΟΝ 10-15 κιλά πιο αδύνατη από ότι εμφανίζεται στο εν λόγω βίντεο.
Αν και εμένα, οι αδύνατες δε μού αρέσουν ....
θέλω να είναι γεματούλες, νταρντατομωρά !

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
συναντηση προσφατα με θεανω,
φουλ καθαριοτητα, επικο κορμι, bitch οσο καταλαβει οτι την παιρνει, φατσα για να τη θυμασαι κ να τον παιζεις
καλημερα συντροφοι

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.318
Πόντοι
1.446
επειδή έτυχε να την δώ πρόσφατα και να συζητήσω μαζί της :

1. Είναι πανέμορφη, 1,70 καθαρό, 1,78 περίπου με τακούνι και με υπέροχο σώμα, με καλές αναλογίες, όχι αδύνατη, αλλά κανονική, με αισθησιακό κορμί.

2. Είναι φιλική, καλοπροαίρετη, και γενικά συζητήσιμη.

3. Είναι τυπική και δεν παίζει σέξ μαζί της, με την καμμία από ότι κατάλαβα.

4. Είναι ΙΔΑΝΙΚΉ για όποιον ζητά μια εμπειρία femdom σοφτ μέχρι κάτι νορμάλ, όχι ακράια πράγματα, και κυρίως για πρωτάρηδες και νεαρούς.
Νομίζω ότι για ποδολαγνεία, tie and tease, κλπ, είναι ΙΔΑΝΙΚΗ.

Γενικά, παρότι ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ σέσσιον μαζί της, μου έδωσε την εντύπωση, από την ολιγόλεπτη συζήτησή μας, και την δια ζώσης επαφή μας, ότι είναι μια αυθεντική κυρία για φετιχιστές, ποδολάγνους, πρωτάρηδες και γενικά όσους θέλουν κάτι πιο αισθησιακό και μια πιο ''απαλή''  προσέγγιση στην γυνακεία κυριαρχία.

Φίλε αφού την είδες και μίλησες μαζί της ξέρεις καλύτερα,είναι καλό που είναι ευγενική και συζητήσιμη.Ξέρεις αν δουλεύει σόλο ή είναι σε κάποιο Dungeon.Έχω άλλες στη σειρά να δοκιμάσω δεν ξέρω άμα θα δοκιμάσω την Σεσίλια.

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
Φίλε αφού την είδες και μίλησες μαζί της ξέρεις καλύτερα,είναι καλό που είναι ευγενική και συζητήσιμη.Ξέρεις αν δουλεύει σόλο ή είναι σε κάποιο Dungeon.Έχω άλλες στη σειρά να δοκιμάσω δεν ξέρω άμα θα δοκιμάσω την Σεσίλια.

Ξέρω ότι προσφέρει σέσσιονσς από το dungeon Limit Up, κέντρο Αθήνας, κοντά πλατεία Βάθης.
Δεν την έχω ρωτήσει εάν προσφέρει σέσσιονς και εκτός.
Φαντάζομαι, επειδή είναι περίεργοι καιροί, θα χρειαστεί να την γνωρίσει κάποιος πρώτα από το limit up για να κάνει σέσσιον μαζί του σε ξενοδοχείο.

Καλύτερα όμως, να απευθυνθείτε στην ίδια για περαιτέρω.....

Taki-Sub

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2018
Like
60
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους

Με αφορμη τις πρόσφατες αναφορές σε Αφέντρες του εξωτερικου θα ήθελα  αφενός να πω και εγώ καποια πράγματα μιας και την τελευταια 4ετία μένω μόνιμα Αγγλία και αφετέρου για τις εντυπώσεις από πρόσφατο ταξίδι που έκανα στην Ελλάδα και είχα  την ευκαιρία να επισκεφθω 3 Κυριες !

Στην Αγγλία και ιδιαιτερα στο Λονδίνο το κόστος επίσκεψης είναι ιδιαιτερα υπερτιμημένο.Για να βρεις Αφέντρα που να είναι κάπως εμφανίσιμη και να προσφέρει και υπηρεσίες της προκοπής θέλεις τουλάχσιτον 250 λιρες.
Από την άλλη βεβαια υπάρχουν διαφορα φετιχιστικά parties που μπορεις να λάβεις μέρος , αλλά σε ένα που πήγα εγώ, στο Pedestal δεν μπορώ να πώ ότι τρελάθηκα με αυτά που είδα. Οι περισσότερες που ήταν εκει μέσα το έτρωγαν όλο το φαί τους :-) :-) Εάν λοιπόν ανεβείτε προς το "νησί" ξεχάστε το Λονδίνο και ψαχτείτε σε Manchester,Birmingham.

Πάμε τώρα στα δικά μας

Η τουρνέ μου ξεκίνησε από Σαλονικα μιας και ειναι και πιο κοντά στα μέρη που μεγάλωσα και ολοκληρωθηκε στην Αθηνα πριν την επιστροφή μου

1)  Κατερίνα Λαμπρουκάκη (Μια Κυρία στα Μπουζουκια)

Η ιδανική επιλογή για μπουζουκια ! Τώρα με το BDSM δε το πολυκατέχει και δεν ξερω εάν και πότε θα το   αποκτήσει
      Την επόμενη φορά που θα έρθω αντί για session θα προτιμήσω να τις ανοιξω σαμπάνιες σε καποια πίστα.Θεωρώ ότι
      εκεί το έχει !

2) Αριάδνη Κυρίαρχη ( Η Κυρία του Βορρά)

Επιβλητική χωρίς να γίνεται τυποποιημένη. Ξέρει να υποτάσσει και στο μελλον πιστευω θα μπορεί και καλύτερα. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα ιδίως εάν σας αρέσουν οι κομψες νταρτντάνες. Δεν είναι καθόλου ψωνισμένη ειναι φιλική αλλά την ώρα του σεσσιον μεταμορφωνεται σε επιβλητική Αμαζόνα. Εαν αντεχεται ζητήστε να σας πατήσει με τα τακουνια της . Θα την ακουσετε καλά  :lheel:

3) Goddess Theano ( Goddess με όλη τη σημασία της λέξης)

Είναι κρίμα για αυτή που δε μένει Λονδίνο. Θα είχε χεστεί στο τάληρο. Οι χαμουτζήδες :-) είστε πολύ μα πάρα πολύ τυχεροί που την έχετε. Στεναχωρέθηκα που λόγω της πτήσης μου δεν μπόρεσα να κατσω άλλη μια ώρα. Για την ακρίβεια με κρατησε κοντα στα 70 λεπτά και για πρώτη φορά μετα καιρό μέσα σε 70 λεπτά έχυσα 2 φορές. Ε ναι τέτοια πόδια δε γίνεται να τα χύσεις μόνο μια φορά. Από που να αρχίσω και που να τελειώσω. Σώμα; Θα το ζήλευε 20αρα. Πρόσωπο ; Τέλειο.  Πόδια; Παθαίνεις εγκεφαλικό. Performance ? Με άριστα το 10 παίρνει 10 με τόνο. Τι να πρωτοπώ , όταν τη δεις αυτή τη γυναίκαι θες ρε παιδι μου με τη μια να πεσεις στα πόδια της και να της πεις . Καντε με ότι θελετε. Συγκλονιστική εμπειρία, ιδίως όταν στεκότανε όρθια επάνω μου με τα τακουνια της και με κοιταζε με ενα βλεμα που σε μαγνητιζει και σε παραλυει.

Κλείνοντας να τονίσω ότι δεν είχε σεξ με καμια από τις 3 αλλα δεν ήταν αυτό το ζητούμενο. Επίσης στη Θεανώ ο "2ος γύρος" δε χρεώθηκε και μάλιστα μου έκανε και πλακα χαριτολογώντας λέγοντας , αντε την επόμενη φορά στη διάρκεια του σεσσιον θα βάλουμε στόχο τους 3 :-)

Καλες αναζητήσεις και το Πάσχα που θα ερθω πάλι ελπιζω να προλαβω να δοκιμάσω και μερικές ακομα !!!

voltairos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2014
Κριτικές
10
Like
434
Πόντοι
291
Καλησπέρα σε όλους

Με αφορμη τις πρόσφατες αναφορές σε Αφέντρες του εξωτερικου θα ήθελα  αφενός να πω και εγώ καποια πράγματα μιας και την τελευταια 4ετία μένω μόνιμα Αγγλία και αφετέρου για τις εντυπώσεις από πρόσφατο ταξίδι που έκανα στην Ελλάδα και είχα  την ευκαιρία να επισκεφθω 3 Κυριες !

Στην Αγγλία και ιδιαιτερα στο Λονδίνο το κόστος επίσκεψης είναι ιδιαιτερα υπερτιμημένο.Για να βρεις Αφέντρα που να είναι κάπως εμφανίσιμη και να προσφέρει και υπηρεσίες της προκοπής θέλεις τουλάχσιτον 250 λιρες.
Από την άλλη βεβαια υπάρχουν διαφορα φετιχιστικά parties που μπορεις να λάβεις μέρος , αλλά σε ένα που πήγα εγώ, στο Pedestal δεν μπορώ να πώ ότι τρελάθηκα με αυτά που είδα. Οι περισσότερες που ήταν εκει μέσα το έτρωγαν όλο το φαί τους :-) :-) Εάν λοιπόν ανεβείτε προς το "νησί" ξεχάστε το Λονδίνο και ψαχτείτε σε Manchester,Birmingham.

Πάμε τώρα στα δικά μας

Η τουρνέ μου ξεκίνησε από Σαλονικα μιας και ειναι και πιο κοντά στα μέρη που μεγάλωσα και ολοκληρωθηκε στην Αθηνα πριν την επιστροφή μου

1)  Κατερίνα Λαμπρουκάκη (Μια Κυρία στα Μπουζουκια)

Η ιδανική επιλογή για μπουζουκια ! Τώρα με το BDSM δε το πολυκατέχει και δεν ξερω εάν και πότε θα το  αποκτήσει
      Την επόμενη φορά που θα έρθω αντί για session θα προτιμήσω να τις ανοιξω σαμπάνιες σε καποια πίστα.Θεωρώ ότι
      εκεί το έχει !

Επιβλητική χωρίς να γίνεται τυποποιημένη. Ξέρει να υποτάσσει και στο μελλον πιστευω θα μπορεί και καλύτερα. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα ιδίως εάν σας αρέσουν οι κομψες νταρτντάνες. Δεν είναι καθόλου ψωνισμένη ειναι φιλική αλλά την ώρα του σεσσιον μεταμορφωνεται σε επιβλητική Αμαζόνα. Εαν αντεχεται ζητήστε να σας πατήσει με τα τακουνια της . Θα την ακουσετε καλά  :lheel:

Είναι κρίμα για αυτή που δε μένει Λονδίνο. Θα είχε χεστεί στο τάληρο. Οι χαμουτζήδες :-) είστε πολύ μα πάρα πολύ τυχεροί που την έχετε. Στεναχωρέθηκα που λόγω της πτήσης μου δεν μπόρεσα να κατσω άλλη μια ώρα. Για την ακρίβεια με κρατησε κοντα στα 70 λεπτά και για πρώτη φορά μετα καιρό μέσα σε 70 λεπτά έχυσα 2 φορές. Ε ναι τέτοια πόδια δε γίνεται να τα χύσεις μόνο μια φορά. Από που να αρχίσω και που να τελειώσω. Σώμα; Θα το ζήλευε 20αρα. Πρόσωπο ; Τέλειο.  Πόδια; Παθαίνεις εγκεφαλικό. Performance ? Με άριστα το 10 παίρνει 10 με τόνο. Τι να πρωτοπώ , όταν τη δεις αυτή τη γυναίκαι θες ρε παιδι μου με τη μια να πεσεις στα πόδια της και να της πεις . Καντε με ότι θελετε. Συγκλονιστική εμπειρία, ιδίως όταν στεκότανε όρθια επάνω μου με τα τακουνια της και με κοιταζε με ενα βλεμα που σε μαγνητιζει και σε παραλυει.

Κλείνοντας να τονίσω ότι δεν είχε σεξ με καμια από τις 3 αλλα δεν ήταν αυτό το ζητούμενο. Επίσης στη Θεανώ ο "2ος γύρος" δε χρεώθηκε και μάλιστα μου έκανε και πλακα χαριτολογώντας λέγοντας , αντε την επόμενη φορά στη διάρκεια του σεσσιον θα βάλουμε στόχο τους 3 :-)

Καλες αναζητήσεις και το Πάσχα που θα ερθω πάλι ελπιζω να προλαβω να δοκιμάσω και μερικές ακομα !!!

Επειδή αναφέρθηκες στο Birmingham, φαντάζομαι ξέρεις για τα domina parties που γίνονται. Αν οχι, στείλε μου ένα DM να σε παραπέμψω σε μερικά site

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.029
Πόντοι
1.056
Καλησπέρα σε όλους

Με αφορμη τις πρόσφατες αναφορές σε Αφέντρες του εξωτερικου θα ήθελα  αφενός να πω και εγώ καποια πράγματα μιας και την τελευταια 4ετία μένω μόνιμα Αγγλία και αφετέρου για τις εντυπώσεις από πρόσφατο ταξίδι που έκανα στην Ελλάδα και είχα  την ευκαιρία να επισκεφθω 3 Κυριες !

Πάμε τώρα στα δικά μας

1)  Κατερίνα Λαμπρουκάκη (Μια Κυρία στα Μπουζουκια)

Η ιδανική επιλογή για μπουζουκια ! Τώρα με το BDSM δε το πολυκατέχει και δεν ξερω εάν και πότε θα το  αποκτήσει
      εκεί το έχει !

Επιβλητική χωρίς να γίνεται τυποποιημένη. Ξέρει να υποτάσσει και στο μελλον πιστευω θα μπορεί και καλύτερα. Τη συστήνω ανεπιφύλακτα ιδίως εάν σας αρέσουν οι κομψες νταρτντάνες. Δεν είναι καθόλου ψωνισμένη ειναι φιλική αλλά την ώρα του σεσσιον μεταμορφωνεται σε επιβλητική Αμαζόνα. Εαν αντεχεται ζητήστε να σας πατήσει με τα τακουνια της . Θα την ακουσετε καλά  :lheel:

Είναι κρίμα για αυτή που δε μένει Λονδίνο. Θα είχε χεστεί στο τάληρο. Οι χαμουτζήδες :-) είστε πολύ μα πάρα πολύ τυχεροί που την έχετε. Στεναχωρέθηκα που λόγω της πτήσης μου δεν μπόρεσα να κατσω άλλη μια ώρα. Για την ακρίβεια με κρατησε κοντα στα 70 λεπτά και για πρώτη φορά μετα καιρό μέσα σε 70 λεπτά έχυσα 2 φορές. Ε ναι τέτοια πόδια δε γίνεται να τα χύσεις μόνο μια φορά. Από που να αρχίσω και που να τελειώσω. Σώμα; Θα το ζήλευε 20αρα. Πρόσωπο ; Τέλειο.  Πόδια; Παθαίνεις εγκεφαλικό. Performance ? Με άριστα το 10 παίρνει 10 με τόνο. Τι να πρωτοπώ , όταν τη δεις αυτή τη γυναίκαι θες ρε παιδι μου με τη μια να πεσεις στα πόδια της και να της πεις . Καντε με ότι θελετε. Συγκλονιστική εμπειρία, ιδίως όταν στεκότανε όρθια επάνω μου με τα τακουνια της και με κοιταζε με ενα βλεμα που σε μαγνητιζει και σε παραλυει.

Σε ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!

Taki-Sub

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2018
Like
60
Πόντοι
0
Προς μέλος dimmd84 Για καποιο λόγο δεν με αφήνει να σου απαντήσω προσωπικά. Η απάντηση σε αυτό με ρωτας ειναι
ΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ :-) Εμενα μου εκανε και full standing στο πρόσωπο. Ναι της αρέσει πολύ το ballbusting. Δεν ξέρω τι γίνεται στα studio αλλα δε μου ακουγεται παραλογο να φοβουνται να κανουν αυτά που με ρωτας. Οι επαγγελματιες Αφεντρες φυσικα και ξερουν και δεν εχουν λογο να δουλεψουν σε studio απ οτι νομιζω

Taki-Sub

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2018
Like
60
Πόντοι
0
Επειδή αναφέρθηκες στο Birmingham, φαντάζομαι ξέρεις για τα domina parties που γίνονται. Αν οχι, στείλε μου ένα DM να σε παραπέμψω σε μερικά site

Φιλε σε ευχαριστω, εχω δει μια σελιδα που αναφερει για παρτυ με 2-3 Αφεντρες και εως 6 υποτακτικους. Καθε επιπλεον συμβουλη υπόδειξη καλοδεχουμενη. Ευχαριστω προκαταβολικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom