Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
37
Like
8.210
Πόντοι
4.510
Προσπαθώ να τη συναντήσω εδώ και κάνα μήνα, αλλά δεν τα έχω καταφέρει, μια λείπει αυτή, μια εγώ. Όταν πάω, θα γράψω
Μόνο που δεν έχει καμία φωτό να την δουμε

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.458
Πόντοι
456

Karoulias

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Έχεις δίκιο γράψε λάθος.δγυσκολη περίπτωση οι ανεξάρτητες είναι κασκαντεριλικι δεν ξέρεις αν θα φας φόλα.

CostaCurta

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2025
Like
34
Πόντοι
0
Γνώμη για αφεντρα Όλγα?Σκέφτομαι να την δω μου βγάζει κάτι ωραίο.. Υπάρχει κάποιος που έχει εμπειρία με την συγκεκριμένη να με κατατοπίσει με κάποιες λεπτομέρειες?ευχαριστώ!

CostaCurta

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2025
Like
34
Πόντοι
0
Επίσης Dominaru Alexandra θέλω να δω αλλά είναι άφαντη δεν μπορώ να την βρω με τίποτα.

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
190
Πόντοι
6
Γνώμη για αφεντρα Όλγα?Σκέφτομαι να την δω μου βγάζει κάτι ωραίο.. Υπάρχει κάποιος που έχει εμπειρία με την συγκεκριμένη να με κατατοπίσει με κάποιες λεπτομέρειες?ευχαριστώ!
Ωραια κοπελα 35αρα εκπαιδευμενη απο Αλεξανδρα στα 120 η ωρα ,ειχε δικο της χωρο περυσι δεν ξερω φετος ,δουλευει και μισαωρο ,εχει και ωραια φιλη για διπλο .

• Like
Αντιδράσεις: LB

CostaCurta

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2025
Like
34
Πόντοι
0
Ωραια κοπελα 35αρα εκπαιδευμενη απο Αλεξανδρα στα 120 η ωρα ,ειχε δικο της χωρο περυσι δεν ξερω φετος ,δουλευει και μισαωρο ,εχει και ωραια φιλη για διπλο
Ωραια κοπελα 35αρα εκπαιδευμενη απο Αλεξανδρα στα 120 η ωρα ,ειχε δικο της χωρο περυσι δεν ξερω φετος ,δουλευει και μισαωρο ,εχει και ωραια φιλη για διπλο .

Το γνωρίζω για το διπλο δεν με ενδιαφέρει..θέλω λεπτομέρειες γαι τα φετίχ που κάνει..πόσο σκληρή είναι και ποσο καυλα βγάζει σε αυτά που προσφέρει γαιτι την έχω ψάξει αλλά έχει ελάχιστες κριτικές που δεν μπορείς να σχηματίσεις εικόνα.. υπάρχει κάποιος να έχει πρόσφατη συνάντηση μαζί της να με κατατοπίσει?

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
190
Πόντοι
6
Το γνωρίζω για το διπλο δεν με ενδιαφέρει..θέλω λεπτομέρειες γαι τα φετίχ που κάνει..πόσο σκληρή είναι και ποσο καυλα βγάζει σε αυτά που προσφέρει γαιτι την έχω ψάξει αλλά έχει ελάχιστες κριτικές που δεν μπορείς να σχηματίσεις εικόνα.. υπάρχει κάποιος να έχει πρόσφατη συνάντηση μαζί της να με κατατοπίσει?

Επίσης Dominaru Alexandra θέλω να δω αλλά είναι άφαντη δεν μπορώ να την βρω με τίποτα.
Κορυφαια στο χωρο της παντως ,μπορεις κατα διαστηματα να συμετεχεις και σε βιντεακια της αν σε επιλεξει παντα στα φετιχ σου.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
2.458
Πόντοι
456
έχει αναφερθεί πολύ θετικά φίλος λίγες σελίδες πιο πριν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom