You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τις έχει το domsecret. Γκούγκλαρε και θα το βρεις. Το έχει κοινοποιήσει και φίλος πιο πάνω.Που μπορώ να τις βρω;
Από που φαίνεται δυνατή;
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.210
- Πόντοι
- 4.510
Μόνο που δεν έχει καμία φωτό να την δουμεΠροσπαθώ να τη συναντήσω εδώ και κάνα μήνα, αλλά δεν τα έχω καταφέρει, μια λείπει αυτή, μια εγώ. Όταν πάω, θα γράψω
Ελα ντε....Από που φαίνεται δυνατή;
PaNik14
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 691
- Πόντοι
- 81
Όντως, αλλά με ψήνει παρ’ όλο’ αυτάΜόνο που δεν έχει καμία φωτό να την δουμε
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.210
- Πόντοι
- 4.510
Θέλει προσοχή μην φας καμία φόλαΌντως, αλλά με ψήνει παρ’ όλο’ αυτά
ΑΛΛΑΓΗ ΡΟΛΩΝ
Για εδώ έχει άποψη κάποιος;
Φαίνεται δυνατη η κυρια
Φαίνεται δυνατη η κυρια
Από τις φωτογραφίες τώρα από κοντά δεν ξερωΑπό που φαίνεται δυνατή;
Μα δεν εχει φωτογραφίες...ενα στραπον δείχνει. Εκτος αν κάτι δεν ειδα καλά.ΑΛΛΑΓΗ ΡΟΛΩΝ
Φαίνεται δυνατη η κυρια
Από τις φωτογραφίες τώρα από κοντά δεν ξερω
Έχει και άλλες αγγελίες δικές της με φωτογραφίεςΜα δεν εχει φωτογραφίες...ενα στραπον δείχνει. Εκτος αν κάτι δεν ειδα καλά.
ΤΖΟΤΖΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 190
- Πόντοι
- 6
Που?Έχει και άλλες αγγελίες δικές της με φωτογραφίες
Στις υπόλοιπες πάλι δεν έχει φώτο... Εκτός των άλλων δηλώνει έσκορτ. Όχι λεσβία με bdsm ενδιαφέροντα. Τέσπα.Έχει και άλλες αγγελίες δικές της με φωτογραφίες
CostaCurta
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2025
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Γνώμη για αφεντρα Όλγα?Σκέφτομαι να την δω μου βγάζει κάτι ωραίο.. Υπάρχει κάποιος που έχει εμπειρία με την συγκεκριμένη να με κατατοπίσει με κάποιες λεπτομέρειες?ευχαριστώ!
CostaCurta
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2025
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Επίσης Dominaru Alexandra θέλω να δω αλλά είναι άφαντη δεν μπορώ να την βρω με τίποτα.
ΤΖΟΤΖΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 190
- Πόντοι
- 6
Ωραια κοπελα 35αρα εκπαιδευμενη απο Αλεξανδρα στα 120 η ωρα ,ειχε δικο της χωρο περυσι δεν ξερω φετος ,δουλευει και μισαωρο ,εχει και ωραια φιλη για διπλο .Γνώμη για αφεντρα Όλγα?Σκέφτομαι να την δω μου βγάζει κάτι ωραίο.. Υπάρχει κάποιος που έχει εμπειρία με την συγκεκριμένη να με κατατοπίσει με κάποιες λεπτομέρειες?ευχαριστώ!
CostaCurta
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2025
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Ωραια κοπελα 35αρα εκπαιδευμενη απο Αλεξανδρα στα 120 η ωρα ,ειχε δικο της χωρο περυσι δεν ξερω φετος ,δουλευει και μισαωρο ,εχει και ωραια φιλη για διπλο
Ωραια κοπελα 35αρα εκπαιδευμενη απο Αλεξανδρα στα 120 η ωρα ,ειχε δικο της χωρο περυσι δεν ξερω φετος ,δουλευει και μισαωρο ,εχει και ωραια φιλη για διπλο .
Ωραια κοπελα 35αρα εκπαιδευμενη απο Αλεξανδρα στα 120 η ωρα ,ειχε δικο της χωρο περυσι δεν ξερω φετος ,δουλευει και μισαωρο ,εχει και ωραια φιλη για διπλο .
Το γνωρίζω για το διπλο δεν με ενδιαφέρει..θέλω λεπτομέρειες γαι τα φετίχ που κάνει..πόσο σκληρή είναι και ποσο καυλα βγάζει σε αυτά που προσφέρει γαιτι την έχω ψάξει αλλά έχει ελάχιστες κριτικές που δεν μπορείς να σχηματίσεις εικόνα.. υπάρχει κάποιος να έχει πρόσφατη συνάντηση μαζί της να με κατατοπίσει?Ωραια κοπελα 35αρα εκπαιδευμενη απο Αλεξανδρα στα 120 η ωρα ,ειχε δικο της χωρο περυσι δεν ξερω φετος ,δουλευει και μισαωρο ,εχει και ωραια φιλη για διπλο .
ΤΖΟΤΖΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 190
- Πόντοι
- 6
Το γνωρίζω για το διπλο δεν με ενδιαφέρει..θέλω λεπτομέρειες γαι τα φετίχ που κάνει..πόσο σκληρή είναι και ποσο καυλα βγάζει σε αυτά που προσφέρει γαιτι την έχω ψάξει αλλά έχει ελάχιστες κριτικές που δεν μπορείς να σχηματίσεις εικόνα.. υπάρχει κάποιος να έχει πρόσφατη συνάντηση μαζί της να με κατατοπίσει?
Επίσης Dominaru Alexandra θέλω να δω αλλά είναι άφαντη δεν μπορώ να την βρω με τίποτα.
Κορυφαια στο χωρο της παντως ,μπορεις κατα διαστηματα να συμετεχεις και σε βιντεακια της αν σε επιλεξει παντα στα φετιχ σου.Επίσης Dominaru Alexandra θέλω να δω αλλά είναι άφαντη δεν μπορώ να την βρω με τίποτα.
έχει αναφερθεί πολύ θετικά φίλος λίγες σελίδες πιο πριν.Γνώμη για αφεντρα Όλγα?Σκέφτομαι να την δω μου βγάζει κάτι ωραίο.. Υπάρχει κάποιος που έχει εμπειρία με την συγκεκριμένη να με κατατοπίσει με κάποιες λεπτομέρειες?ευχαριστώ!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 131
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 213
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 26