Καλησπέρα παιδιά πρώτο session με την κυρία Ίσιδα πριν μία εβδομάδα.Εγώ να σας πω ότι ήταν η πρώτη μου φορά σε επαγγελματία αφέντρα, συνέχεια από το 2020 βρισκόμουν με κοπέλες από Instagram που δεν έχουν σχέση με τέτοια φετίχ ή είναι ερασιτέχνες.Εκανα συνέχεια τύπου cashmeet,τον σοφέρ και session σε σπίτια με 2-3 φίλες ταυτόχρονα συνήθως φοιτήτριες που θέλανε λεφτά, πολλά λεφτά όμως για απλά να γλείφω πόδια και να με φτύνουν.Εδω με την κυρία Ίσιδα από την πρώτη στιγμή που πήγα στον χώρο της μου φάνηκε παράξενα ευγενική και χωρίς ειρωνίες δέχτηκε ότι της είπα τι μου αρέσει και ότι δεν θέλω να μου κάνει.Από κοντά είναι πιο ωραία την αδικούν η φωτογραφίες πολύ και έχει και ωραίο σώμα με πολύ ευκινησία.Διαθέτει αρκετό χιούμορ που σε κάνει να γελάσεις όταν θέλει και αν είσαι νορμάλ τύπος δέχεται και τα δικά σου αστεία γιατί πάνω από όλα θέλει να περάσεις κυρίως καλά πρώτα εσύ και μετά αυτή.λεφτα και ώρα δεν ασχολείται και πολύ σε φάση που αν ξέχναγα να πληρώσω παίζει να έλεγε ε δεν πειράζει την επόμενη φορά θα τα βρούμε .Σαν session τώρα χαλαρά πράγματα, έγινα το τασάκι της,εγλειψα στάχτες από τα απίστευτα πόδια της, καθάρισα ότι παπούτσι και μπότα είχε και με γέμισε χλέπες και χαστούκια.οτι ήθελα ακριβώς χωρίς να με πίεση σαν μικρός και αρχάριος που είμαι.Αν και προτιμώ τύπου αφέντρες της διπλανής πόρτας, πλέον δεν υπάρχει λόγος να χαλάω λεφτά για να μην παίρνω σχεδόν τίποτα πίσω.
ΥΓ ακόμα έχω σαν μπιλάκια στην γλώσσα μου από το καθάρισμα των υποδημάτων της κυρίας Ίσιδας και ανυπομονώ πότε θα τα ξανακαθαρίσω πάλι.