Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

VaggelisAth

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2019
Κριτικές
3
Like
114
Πόντοι
1

Εδώ κάποιος;

submail

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
4
Πόντοι
0
λοιπον πηγα στη https://*****/erotikes-gnorimies/goddess-hera/ που τη βρηκα προσφατα δε ξερω απο ποτε κανει sessions αλλα ειναι πολυ πιο ομορφη απο κοντα και εχει υπεροχα πατουσακια, επισης αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι ηταν εντελως μεσα στο σεσσιον και εμοιαζε να το ευχαριστιεται πληρως!!

submail

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
4
Πόντοι
0

Εδώ κάποιος;
εξαιρετικη κατα τη γνωμη μου!

mitsakos25

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
156
Πόντοι
1
αυτη η Πανδώρα (ή Νενα που αναφέρατε ολοι πιο πανω, δεν εχει καποιο τηλ ή αγγελία να την δούμε και να την πάρουμε out call (αν κανει)? εψαξα λιγο αλλα δεν βρηκα κατι

cornes

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2017
Like
56
Πόντοι
0
Με την yourgoddesskaterina του instagram, έχει κανείς εμπειρία; Το σώμα φαίνεται ωραίο από τα βιντεάκια.

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.806
Πόντοι
3.886
Ξέρει κανείς αν στο Ιωαννίνων 3 προσφέρουν αυταρχικό;

Ypotaktikos_Stathis

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2021
Like
2
Πόντοι
0
Με την yourgoddesskaterina του instagram, έχει κανείς εμπειρία; Το σώμα φαίνεται ωραίο από τα βιντεάκια.

Φαίνεται όντως να είναι ομορφούλα αλλά αυτά τα 100 είναι πάντα πολλά για κοπέλες τόσο μικρές και φαινομενικά άπειρες. Βέβαια ποτέ δε ξέρεις, αλλά πιστεύω είναι ρίσκο. Νόμιζα πως ήταν μία κοπέλα που είχε και παλαιότερα instagram και ψαχνόταν αλλά τελικά δεν πρόκειται για αυτή. Δεν έχω προσωπική εμπειρία μαζί της, αλλά με έναν φίλο που μίλησα που γενικά ψάχνεται πάρα πολύ και έχει συναντήσει αρκετές, μου είπε πως φαίνεται πολύ ότι το κάνει καθαρά για τα χρήματα χωρίς να το ευχαριστιέται. Είχαν βγει για καφέ να γνωριστούν και του ζήτησε 50€ μόνο για τη γνωριμία, που εννοείται δεν της έδωσε. :buck2:

Nasos.123

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2020
Like
170
Πόντοι
1
Φαίνεται όντως να είναι ομορφούλα αλλά αυτά τα 100 είναι πάντα πολλά για κοπέλες τόσο μικρές και φαινομενικά άπειρες. Βέβαια ποτέ δε ξέρεις, αλλά πιστεύω είναι ρίσκο. Νόμιζα πως ήταν μία κοπέλα που είχε και παλαιότερα instagram και ψαχνόταν αλλά τελικά δεν πρόκειται για αυτή. Δεν έχω προσωπική εμπειρία μαζί της, αλλά με έναν φίλο που μίλησα που γενικά ψάχνεται πάρα πολύ και έχει συναντήσει αρκετές, μου είπε πως φαίνεται πολύ ότι το κάνει καθαρά για τα χρήματα χωρίς να το ευχαριστιέται. Είχαν βγει για καφέ να γνωριστούν και του ζήτησε 50€ μόνο για τη γνωριμία, που εννοείται δεν της έδωσε. :buck2:
Ericca και Alexandra οι καλύτερες αλλά που να της βρεις, οι περισσότεροι εκεί πάμε.

giannisgiannis776

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
336
Πόντοι
21
Ericca και Alexandra οι καλύτερες αλλά που να της βρεις, οι περισσότεροι εκεί πάμε.
Ακριβώς για αυτό βγήκαν και πρώτες εδώ στα bou που έγραψαν ,εγώ τότε δεν είχα κάνει λογαριασμό αλλά τα διάβασα

kingr

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
0

kingr

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
0
Πάντως μιας και έχουμε πιάσει κουβέντα για Πανδώρα, έχω διαβάσει για πρεζες κλπ και να τα κάνει όλα για το χρήμα, δεν είναι μόνο αφέντρα. Δεν ξέρω τι ισχύει και τι όχι. Πάντως έχω περάσει ωραία σε προγράμματα της και σίγουρα πολύ καλύτερη στον ρόλο της αφέντρας από πολλές στουντιοαφεντρες.
Η αλήθεια είναι πως με αυτά που διαβάζω πάλι ίσως φοβηθω να ξαναπάω.
Το καλύτερο πάντως για τον καθένα που δεν είναι σίγουρος για τ οτι διαβάζει εδω να κάνει τη δική του έρευνα και να διαμορφώσει ιδία άποψη. Εδω πάντως υπάρχει πολλή πληροφορία από κόσμο που ξέρει και έχει εμπειριες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom