papadokori
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Κατια ,22 ετων,Μολδαβια-Λεωφορος Αθηνων 318
λέει για αυταρχικο?
λέει για αυταρχικο?
Μας δουλευεις?δεν διαβασες τι γραφει?Κατια ,22 ετων,Μολδαβια-Λεωφορος Αθηνων 318
λέει για αυταρχικο?
η ερικα ειναι η ιερεια του αυταρχικου δυστυχως αργησα να την γνωρισω σε καθε ραντεβου που κανω μαζι της με τρελενει ειναι μεσα σε ολα λεμε δεν κολαει πουθεναΣε ευχαριστούμε
η μπετυ εχει χρονια στον χωρο αλλα απο εμφανιση αστα χαλασε πολυ6τα καλυτερα αυταρχικα το κανουν η μπετυ φιλης 104 μια ναντια σε μπουρδελο στη πατρα και μια μιλφαρα ανεξαρτητη δουλευει στην αμαλιαδα.η δε μιλφαρα στην αμαλιαδα κανει τα παντα.
διαφωνω φιλε μου και απο αγγελιες βρισκεις καλεςΑπό την εμπειρία μου στο χώρο του αυταρχικού να πω ότι πλεον το ψαξιμο μονο μεσω facebook αποδιδει. Οι διαφορες αγγελίες και καλα αυταχκες τις περισσότερες φορές είναι μουφα. Συνεπώς αυτο που γραφει ο trelobourdeliaris περι δημιουργιας ενός ψευτικου account ειναι ιδανικό. Κατ αρχήν κανοντας φιλες 4-5 Αφεντρες στην αρχή μετά αρχιζει το facebook και σου προτεινει και άλλες . Οι μονες αγγελιες που δεν ειναι μουφα ειναι αυτες που εχει το bourdela.com αριστερα και δεξια στην οθονη !!!!!!
Για πες πληροφοριες για την Ερικα...η ερικα ειναι η ιερεια του αυταρχικου δυστυχως αργησα να την γνωρισω σε καθε ραντεβου που κανω μαζι της με τρελενει ειναι μεσα σε ολα λεμε δεν κολαει πουθενα
Φιλε η Κυρια Ερικα Ειναι Η Καλύτερη σε ολα!!Στραπ,Μα στιγιο,Ντύσιμο.Εχει μεγαλη εμπειρία στον χωρο και ασχολείται με οποιον την επισκεπτεται.Δεν δουλευει με ρολοι εχει άνεση χρονου και χωρου.Θα εχεις μια ευχαριστη-Καταπληκτικη εμπειρία. Τονιζω ξανα την ανεση χρονου γιατι αυτο ειναι το κυριότερο σε ενα σεσσιον.Εγω την εχω Ξεχωρίσει απο ολες γιατι ειναι καταπληκτικηΓια πες πληροφοριες για την Ερικα...
Αρχηγέ μου τί δεν πήγε καλά; Αν θες μας λες...γιατί μου είχε κινήσει την περιέργεια.
δυναμιτης η ερικα σε ολα σε καθε ραντεβου μου μαθαινει και αλλα κολπα προχωρημενα,η τυπισσα ειναι ευστροφη και βιτσιοζα μαζι της ζω ολες τις φαντασιωσεις που δεν ειχα τολμησει μεχρι τωρα,κυριαρχη γυναικα και στην προσωπικη της ζωη πολυ σημαντικο για μενα,πεντακαθαρη και καθε ραντεβου μαζι της ειναι και διαφορετικο οταν η γυναικα εχει φαντασια και διεστραμενο μυαλο οτι καλυτερο.Για πες πληροφοριες για την Ερικα...
Αναφερθηκα και εγω σε αυτη και τη φιλη της τη Μαριαα Παπασωτηριου, αφηνοντας στην άκρη για το ποσο καβαλημενες ειναι ειναι πεταμενα λεφτα γιατι πας εκει και πχ παιζει στο κινητο της και παραλληλα κανει σεσσιον ! Δεν ασχολειται με τον επισκεπτη . Εντελως πεταμενα λεφτα
Απαραδεκτο ειναι εγω αν πηγαινα θα της το ελεγα και δεν θα ξαναπαταγα,στην ερικα που επισκεπτομαι συχνα το κλεινει το τηλεφωνο της την ωρα του session και ασχολειται μονο μαζι μου,δεν γινεται να κανεις session και η αλλη να παιζει με το κινητο της η να το ακους να χτυπαει,πολυ καλες επισης και σωστες ειναι και η κατια και η μισελ πανε μονο μαζι και σε πολη καλη τιμη.Αυτό για εμένα είναι το απόλυτο Χ σε μία "επαγγελματία"...οι συγκεκριμένες βέβαια είναι 2 κλασσικά τσόλια του γνωστού αυτιστικού κυκλώματος που δεν αξίζουν ούτε 10 ευρω...
Πιστεύω η θεανω είναι η καλύτερη ιδιαίτερα για αυτούς που δεν έχουν εμπειρία. Θα σε προσέξει. Γράψε της στο fbΚαλημερα φίλοι.
Σκέφτομαι σε λίγες μερες που θα βρεθώ Αθήνα να κάνω ένα σεσειον με την Κυρία Θεανώ, μπορει κάποιος να μου δώσει στοιχεία επικοινωνίας ? Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη? Οι εμπειρίες μου είναι λίγες αλλά μου αρέσει να με ταπεινώνουν
Σας ευχαριστω
ετσι ειναι φιλε μου η ερικα το κλεινει το τηλεφωνο και αφοσιωνετε στο παιχνιδι και μονο τιποτα δεν ειναι τυχαιο γι αυτο εχει καθε μερα ραντεβου προσεχει τον υποτακτικο και του μαθαινει και αλλα νεα κολπα η πιο εμπειρη με διαφορα και ειναι και κοματος η μονη που οταν την πρωτοπηρα τηλεφωνο και την ρωτησα για το οικονομικο μου απαντησε οτι δεν εχει θεμα αρκει να περασει καλα και εκεινη και εγω και περασα τελοια και καθε φορα και καλυτερα.Απαραδεκτο ειναι εγω αν πηγαινα θα της το ελεγα και δεν θα ξαναπαταγα,στην ερικα που επισκεπτομαι συχνα το κλεινει το τηλεφωνο της την ωρα του session και ασχολειται μονο μαζι μου,δεν γινεται να κανεις session και η αλλη να παιζει με το κινητο της η να το ακους να χτυπαει,πολυ καλες επισης και σωστες ειναι και η κατια και η μισελ πανε μονο μαζι και σε πολη καλη τιμη.
ειτε εισαι αρχαριος ειτε εχεις χρονια στον χωρο το κυριοτερο ειναι η αφεντρα να διαθεσει χρονο και ναναι και εμπειρη,η αφεντρα καθοθηγει τον υποτακτικο,αυτο ισχυει για ολες οι πιο πολλες δεν σεβονται λιγες ειναι οι σωστες επαγγελματιες,και με την λολα εχω περασει καλα αλλα ζηταει πολλαΠιστεύω η θεανω είναι η καλύτερη ιδιαίτερα για αυτούς που δεν έχουν εμπειρία. Θα σε προσέξει. Γράψε της στο fb
Η Ερικα Θα σε Προσεξει και Θα Περασεις Παρα Πολύ Κα λα Μαζι της.Θα σε μαθει πολλα Και το κυριότερο το κινητό εν ωρ α σεσσιον ειναι κλειστο.Η Ερικα ειναι η κορυφαια σε ολα και η καλύτερη απο ολεςΠιστεύω η θεανω είναι η καλύτερη ιδιαίτερα για αυτούς που δεν έχουν εμπειρία. Θα σε προσέξει. Γράψε της στο fb
Αναφερθηκα και εγω σε αυτη και τη φιλη της τη Μαριαα Παπασωτηριου, αφηνοντας στην άκρη για το ποσο καβαλημενες ειναι ειναι πεταμενα λεφτα γιατι πας εκει και πχ παιζει στο κινητο της και παραλληλα κανει σεσσιον ! Δεν ασχολειται με τον επισκεπτη . Εντελως πεταμενα λεφτα