Επειδή αυτές οι αλλεπαλληλες συγχωνευσεις θεματων σε κανουν να χασεις την μπαλα να απαντήσω σε όλους όσοι ασχολειστε με εμένα
@ivispet Κατ αρχήν να σου πω ότι μου αρεσει πολύ ο τρόπος που γράφεις δειχνει μορφωμενο ανθρωπο κα με επίπεδο και καλη διαχειριση του λόγου, σε αντίθεση ας πουμε με το ψυχοπαιδι σου τον
@Raypay72 o οποίος είναι δάπεδο . Οταν ομως γράφεις ανακριβειες το χαλάς ολο αυτό για αυτό λοιπόν σου εγραψα οτι δε γινόταν να εχεις δει τη Lola πριν αυτή ξεκινησει ! Και στο εγραψε και άλλος αυτό. Επίσης μην αυτοαναιρεισαι, γραφεις ότι εγραψες κριτική για τη Λολα πριν 4-5 χρονια δηαδη την ειδες τελευταια φορά πριν 20 και θυμηθηκες να γραψεις κριτικη 15 χρονια μετά ; Μη μας τρελαινεις τωρα.
Τωρα σε αναφορές για κωλοτουμπες αν καποιοι ανάμεσα τους και εσύ θεωρούν ότι επειδή συμφωνησα με την ανάρτηση του
@trelobourdeliaris περι ξηρασιας στο χωρο , εχω να τους πω οτι θα συμφωνω και θα διαφωνω με τον οποιοδήποτε ανάλογα με το τι γράφει. Δεν έχω να χωρισω κατι με κανέναν. Εχει τύχει να συμφωνησω και με τον Raypay72 τι παει να πει αυτό ; Δεν αναιρεί αυτό που εγραψα παραπάνω για αυτον, αλλο η συνολική εικόνα και άλλο η επιμέρους . Ως προς τους υπολοιπους
@Giorgos_kondos ,
@coogar13 και δεν ξερω ποιοι αλλοι που αναρωτιουνται γιατι γραφω σε ενα thread που θεωρω αναξιόπιστο η απάντηση ειναι γιατι ετσι γουσταρω, τόσο απλά. Απο εκει και πέρα οποιος θελει κραταει τα δικά μου οποιος θελει τα δικά σας . Φαινεται ομως οτι εσεις με διαβαζετε με μεγαλη προσοχή αφου θυμαστε τι εχω γραψει μηνες πριιν. Αυτο σημαινει ή ότι μαλλον εχω κατι να πω μπράβο μου τότε ή ότι καποιους ενοχλώ ξανά μπράβο μου. Δυο φορες μπραβο μου
Μπειτε τώρα απο κάτω και αρχιστε το ξεκατινιασμα , να μου πει ομως και καποιος ποιανής τρολ ειμαι εντάξει ;
Ivispet αυτό το πρόσταγμα δεν αφορά εσένα αλλά άμα θες μπες και εσύ χεστηκα
Ναι για εμενα δεν ειναι η Νο1 επιλογή η Ερικα πειράζει ; Πρεπει ντε και καλά να είναι ; Για εμενα δεν υπαρχει Νο1 επιλογή . Για εμένα υπαρχουν καλές, μέτριες και κακές επιλογές εάν σας ενοχλεί αυτή η αποψη ξαναχέστηκα , δεκαρα δε δινω , υιοθετείστε αποψη αλλουνου δε σας πιεσα.
Αναμφισβήτητα ομως για να μη νομιζουν καποιοι ότι εχω εμπαθεια ναι θεωρώ ότι Ερικα ανήκει στις
καλές επιλογες γιατι αν δεν ηταν δε θα ήταν 25 χρονια και παραπανω ισως στο κουρμπετι ; Κάπου τοσα δεν ειναι ; Ας απαντήσει καποιος που ξερει για τα χρόνια παρουσιας της
Λοιπον οι υπολοιποι μη χανετε χρόνο μπειτε και ξεψαχνειστε ότι εχω γραψει απ όταν ανοιξα λογαριασμο εδω και δωστε του να καταλαβει