Νέα

Οι καλύτερες στο αυταρχικό πρόγραμμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex498
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Ετικέτες
    αυταρχικό
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Mike.b

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2020
Like
131
Πόντοι
1
Για να σου αποδείξω ότι δεν είμαι η Ίσιδα, σε προσκαλώ να πάμε για καφέ να τα πούμε δια ζώσης. Απλά ζω εκτός Αθηνών.
Την Ίσιδα δεν την προμοτάρω, απλά αναγνωρίζω την μαγκιά της να μπαίνει και να απαντάει με το πραγματικό της όνομα.
Μακάρι να το έκαναν αυτό κι άλλες αφέντρες!
Είσαι και ηλίθια πια σοβαρή Αφέντρα θα ήταν όλη την ημέρα ενεργή και να απαντά? όι σοβαρές έχουν session να κάνουν ,εσύ ψαρεύεις πελάτες

Nikos34@

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2017
Like
160
Πόντοι
0
Είσαι και ηλίθια πια σοβαρή Αφέντρα θα ήταν όλη την ημέρα ενεργή και να απαντά? όι σοβαρές έχουν session να κάνουν ,εσύ ψαρεύεις πελάτες
Το γεγονός ότι είναι ενεργή και απαντά είναι καλό παρά κακό. Σκέψου τι ωραία που θα ήταν να απαντούσαν σε αυτό το φόρουμ και άλλες κορυφαίες αφέντρες πχ Αλεξάνδρα, Έρικα.
Το αν ψαρεύει πελάτες είναι δικαίωμά της αφού είναι επαγγελματίας όπως όλες τους. Εμείς που είμαστε οι πελάτες μας ενδιαφέρει να είναι εχέμυθες, καθαρές, να μας ικανοποιούν τα φετίχ που έχουμε και να μη μας γδύνουν οικονομικά. Και το τελευταίο μπορεί να γίνει μόνο αν υπάρχουν πολλές στο χώρο. Αλίμονό μας αν δημιουργηθεί ολιγοπώλιο ή μονοπώλιο….

Mike.b

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2020
Like
131
Πόντοι
1
Το γεγονός ότι είναι ενεργή και απαντά είναι καλό παρά κακό. Σκέψου τι ωραία που θα ήταν να απαντούσαν σε αυτό το φόρουμ και άλλες κορυφαίες αφέντρες πχ Αλεξάνδρα, Έρικα.
Το αν ψαρεύει πελάτες είναι δικαίωμά της αφού είναι επαγγελματίας όπως όλες τους. Εμείς που είμαστε οι πελάτες μας ενδιαφέρει να είναι εχέμυθες, καθαρές, να μας ικανοποιούν τα φετίχ που έχουμε και να μη μας γδύνουν οικονομικά. Και το τελευταίο μπορεί να γίνει μόνο αν υπάρχουν πολλές στο χώρο. Αλίμονό μας αν δημιουργηθεί ολιγοπώλιο ή μονοπώλιο….
Έχέμυθη και να γράφεις όλη την ημέρα με τίποτα, 100 ευρώ που παίρνεις για 50 λεπτά είναι κοροιδία

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.009
Πόντοι
1.056
Έχέμυθη και να γράφεις όλη την ημέρα με τίποτα, 100 ευρώ που παίρνεις για 50 λεπτά είναι κοροιδία

Λόγω ζέστης έχεις πάθει τέτοιο παροξυσμό ή σε έχει πειράξει κάτι άλλο;

Mike.b

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2020
Like
131
Πόντοι
1

πήγες έσκασες το κατοστάρι όπως εγώ? όχι οπότε μην μιλάς αν δεν την έχεις δει

Nikos34@

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2017
Like
160
Πόντοι
0

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.009
Πόντοι
1.056
Κλαίω τα λεφτά μου,δώστα μου εσύ με το 1.50 νάνος είναι και με κορόιδεψε

Σε τι σε κορόιδεψε; Την ρώτησες πόσο ύψος έχει και σου είπε 1.70; Συμφωνήσατε σε κάποιο πρόγραμμα και δεν το τήρησε; Διαφώτισε μας

Mike.b

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2020
Like
131
Πόντοι
1
Σε τι σε κορόιδεψε; Την ρώτησες πόσο ύψος έχει και σου είπε 1.70; Συμφωνήσατε σε κάποιο πρόγραμμα και δεν το τήρησε; Διαφώτισε μας
Διάβασε τι έχω γράψει μήπως καταλάβεις, πήγαινε στον λογαριασμό μου και διάβασε τια post μου,έγραψα εγώ δεν πέρασα καλά αλλά όλοι να πάτε και δέχτηκα επίθεση από την ίδια, όλες κρίνονται αλλά απλά οι σωστές δεν μπαίνουν στον κόπο να απαντήσουν

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.009
Πόντοι
1.056
Διάβασε τι έχω γράψει μήπως καταλάβεις, πήγαινε στον λογαριασμό μου και διάβασε τια post μου,έγραψα εγώ δεν πέρασα καλά αλλά όλοι να πάτε και δέχτηκα επίθεση από την ίδια, όλες κρίνονται αλλά απλά οι σωστές δεν μπαίνουν στον κόπο να απαντήσουν

Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο δεν πέρασα καλά και στο με κορόιδεψε

Mike.b

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2020
Like
131
Πόντοι
1
Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο δεν πέρασα καλά και στο με κορόιδεψε
Προσωπικά δεν πέρασα καλά με την isida ,γούστα είναι αυτά ,όντως πολύ κοντή και σκελετός αλλά πηγαίνετε ίσως εσείς περάσετε καλά, Θεσσαλονίκη γράφετε ότι δεν έχετε αφέντρες, γράφει ότι θα φέρει και αφέντη οπότε μην ρωτάτε ,μία δοκιμή δεν είναι κακό ,100 ευρώ ζητά μόνη της με τον άλλον μαζί δεν ξέρω.
Η πρώτη μου ανάρτηση,έγραψα να πάτε,όσο για την θεανώ έγινε καλύτερη που ούτε την θεανώ ξέρεις

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.742
Πόντοι
2.306
Παιδιά μη μαλώνετε.
Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από έρωτα που δεν έχει ανταπόκριση.
Και εδώ φαίνεται υπάρχει έρωτας μεγάλος.
Το λιγότερο που έχω πάθει εγώ από έρωτα μεγάλο που δεν ανταποκρίθηκα κάποτε παλια, μου χάραξε με κλειδί το πρασινο electric φρέσκοβαμενο yamaha Τ50 παπάκι μου.
Το χειρότερο που έχω πάθει , παντρεύτηκα....

Εγγρ.
17 Ιουλ 2022
Like
81
Αφου το γυρισαμε στο μουσικο αφηνω κατι αγαπημενο ..... για οσους με γνωριζουν και οσους θα με μαθουν πραγματικα....καλο απογευμα να εχουμε..

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.742
Πόντοι
2.306
Αφου το γυρισαμε στο μουσικο αφηνω κατι αγαπημενο ..... για οσους με γνωριζουν και οσους θα με μαθουν πραγματικα....καλο απογευμα να εχουμε..

Άστα αυτά Ίσιδα
εμένα μια αφέντρα κάποτε μου αφιέρωνε το free love των depeche mode. Eδώ είμαστε λέω συνηδειτοποιημένη γυναίκα ξέρει τι ψάχνει απο την ζωή της. Και φυσικά στο τέλος παντρευτήκαμε. Και το free love μετατράπηκε σε steven king στην ταινία misery, έχω προσπαθήσει να αποδράσω δέκα φορές μου έσπασε τα πόδια με το σφυρί.....

Nikos34@

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2017
Like
160
Πόντοι
0
Άστα αυτά Ίσιδα
εμένα μια αφέντρα κάποτε μου αφιέρωνε το free love των depeche mode. Eδώ είμαστε λέω συνηδειτοποιημένη γυναίκα ξέρει τι ψάχνει απο την ζωή της. Και φυσικά στο τέλος παντρευτήκαμε. Και το free love μετατράπηκε σε steven king στην ταινία misery, έχω προσπαθήσει να αποδράσω δέκα φορές μου έσπασε τα πόδια με το σφυρί.....

Έχεις χιούμορ φίλε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom