You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι καλύτερες πουτανοεμπειρίες μας !
- Μέλος που άνοιξε το νήμα PIATSAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 120
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
έχεις φοβερό άβαταρ και νικ....1.Λάουρα πολύ καλή σημετοχή ,από Δροσοπούλου 97,2.Αγάπη από Βριλησσού 57 πολή γλυκό και δεκτικό μωρό χαμηλού προφίλ,3.Έμιλη από Βριλησσού 57 προσωπική μου αδυναμία4.Ιζαμπέλα από Πολονία TOP CLASS
μία μικρή διόρθωση..η λάουρα από δροσοπούλου 95.. ;) ;) ;)
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Απο τις καλύτερες που εχω παέι η Ρεα, Θεσαλονικιά στο Καλυμνου 36. Περιοδος 1989-1995
Στο ιδιο μαγαζι την ιδια περίοδο η Μαρθα. Ελληνιδα επίσης
Η Βικυ (Ουκαρνία) και η Αθηνα (απο την Κω)στο Ιουλιανου 71, μεχρι πριν ενα χρονο περίπου-Διναν και κουλόυρι
Και πολλες ακομα που δθα πρεπει να γράφω 2 ωρες.
Περασμενα μεγαλεία.
Στο ιδιο μαγαζι την ιδια περίοδο η Μαρθα. Ελληνιδα επίσης
Η Βικυ (Ουκαρνία) και η Αθηνα (απο την Κω)στο Ιουλιανου 71, μεχρι πριν ενα χρονο περίπου-Διναν και κουλόυρι
Και πολλες ακομα που δθα πρεπει να γράφω 2 ωρες.
Περασμενα μεγαλεία.
...τα ιδρυτικα μελη του site θα την θυμουνται απο τις απιστευτες κριτικες που επαιρνε.....στην οδο Αριστοτελους στο κεντρο ενα στουντιο που εκλεισε πριν 4 χρονια.....η κοπελα η Αννι ηταν Γαλλοισπανιδα απο το Σαν Σεμπαστιαν......απλα Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Η....ημουν ερωτευμενος και ειμαι σιγουρος οτι το ιδιο ηταν κι οι υπολοιοποι που πηγαιναν εκει....ακομα την θυμαμαι.....καποια στιγμη εμαθα οτι παντρευτηκε......στενοχωρηθηκα και χαρηκα μαζι.....ευχομαι να 'ναι καλα οπου κι αν βρισκεται τωρα....
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
η πρωτη μου αγαπη και παντοτινη
στα 17 μου στην φυλης
η πρωτη φορα σε μπουρδελο
οχι πολυ ομορφη αλλα ειδικη σε πρωταρηδες..... ;)
στα 17 μου στην φυλης
η πρωτη φορα σε μπουρδελο
οχι πολυ ομορφη αλλα ειδικη σε πρωταρηδες..... ;)
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Το site πριν 4 χρονια δεν υπηρχε αλλα η συγκεκριμενη εχει αναφερθει και τιμηθει απο πολλους συναγωνιστες,συμπεριλαμβανομενου κι εμενα,μιας και το στουντιο αυτο αν δεν κανω λαθος ηταν απο τα πρωτα της μετα-Μακης εποχης!
Μερικες απο τις καλυτερες στους οικους
Αγγελικουλα απο διδυμου 8 πανω
Αντζελα απο διδυμου 20 το ειχε φτασει 30 ευρα στο τελος και γινοταν χαμος
Μαρια η θεσσαλονικια απο Φωκαιας 19 που τωρα δινουμε 50 στην αθανασιας για το ιδιο προγραμμα
Λια απο Φυλης 109 το πανω
Ντινα απο αχαρνων 1990-1996 λαικο προσκυνημα αναμονη στη καλυτερη 30 με 40 λεπτα
Αγγελικουλα απο διδυμου 8 πανω
Αντζελα απο διδυμου 20 το ειχε φτασει 30 ευρα στο τελος και γινοταν χαμος
Μαρια η θεσσαλονικια απο Φωκαιας 19 που τωρα δινουμε 50 στην αθανασιας για το ιδιο προγραμμα
Λια απο Φυλης 109 το πανω
Ντινα απο αχαρνων 1990-1996 λαικο προσκυνημα αναμονη στη καλυτερη 30 με 40 λεπτα
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Kαι μια 7η σουπερ εμπειρια πριν απο λιγο Τατιανα Ιπποκρατους144!Σα να σαι με την κοπελα σου και καλυτερα1)Μαρινα απο Ισαυρων29 στουντιο πριν καμια επταετια
2)Σιμονα,η γνωστη,Ιπποκρατους144 πριν καμια τετραετια
3)Βανεσα Φυλης59,τωρα Ιασωνος20α,πριν κανα χρονο
4)Ντοριν Ιπποκρατους144 χθες
5)Ελβιρα-Ζανα Βριλλησου57 πριν καμια διετια
6)Νατασα,η γνωστη,πριν κανα χρονο στην Ιππωνακτος14
Υ.Γ. με καποιες απο αυτες εννοειται πηγα ξανα και ξανα αλλα μια ηταν η φορα μαζι τους που δεν ξεχνω
julian73
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 73
- Πόντοι
- 1
Για να θυμούνται και οι παλιότεροι (και να μαθαίνουν οι νέοι) περίοδος 97-01: Έλενα, στην Ιουλιανού. ΤΟ λαϊκό προσκύνημα. Περίμενες άνετα 30-50 λεπτά. Τάνια από Αγαθουπόλεως 54 (την οποία δυστυχώς έχω χάσει).
Σήμερα, που μεγαλώσαμε κιόλας, θα ξεχωρίσω την Σαμάνθα, Φρατζή 47 - Βριλλησού. Αυτή δεν είναι κοπέλα, είναι φαντασίωση!
Σήμερα, που μεγαλώσαμε κιόλας, θα ξεχωρίσω την Σαμάνθα, Φρατζή 47 - Βριλλησού. Αυτή δεν είναι κοπέλα, είναι φαντασίωση!
Επισκέπτης
Χρεος και γαμησι δεν ξεχνιουνται...μιλαμε για γαμησι ομως,και οχι για μαλακια με υποβοηθηση.Απορία ρε σεις... Πού θυμάστε ονόματα; Εγώ δε μπορώ να συγκρατήσω τίποτα... Καλά, εγώ είμαι για να σας γράψω στις ημερήσιες ενημερώσεις... Σκέτη παραπληροφόρηση... Να φανταστείτε, για τσάρκα ανεβαίνω με σκονάκι (με τη σχολική έννοια, έτσι; )...
Το μαγαζι ηταν 3ης Σεπτεμβριου 175,μια νεοκλασσικη μονοκατοικια στην διασταυρωση με Κεφαλληνιας και εκλεισε προπερσι,το 2006.Ειχε περασει για ενα διαστημα και μια Ελληνιδα,"Αννα"και αυτη και με τον ιδιο σωματοτυπο κιολας....τα ιδρυτικα μελη του site θα την θυμουνται απο τις απιστευτες κριτικες που επαιρνε.....στην οδο Αριστοτελους στο κεντρο ενα στουντιο που εκλεισε πριν 4 χρονια.....η κοπελα η Αννι ηταν Γαλλοισπανιδα απο το Σαν Σεμπαστιαν......απλα Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Η....ημουν ερωτευμενος και ειμαι σιγουρος οτι το ιδιο ηταν κι οι υπολοιοποι που πηγαιναν εκει....ακομα την θυμαμαι.....καποια στιγμη εμαθα οτι παντρευτηκε......στενοχωρηθηκα και χαρηκα μαζι.....ευχομαι να 'ναι καλα οπου κι αν βρισκεται τωρα....
Βασικα εφυγε η Σπανιολα και κατεβασανε ρολα,αυτο εγινε.
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Για να θυμούνται και οι παλιότεροι (και να μαθαίνουν οι νέοι) περίοδος 97-01: Έλενα, στην Ιουλιανού. ΤΟ λαϊκό προσκύνημα. Περίμενες άνετα 30-50 λεπτά. Τάνια από Αγαθουπόλεως 54 (την οποία δυστυχώς έχω χάσει).
Πραγματι, εχεις δικαιο συναγωνιστη. Εχω παρει και την Τανια και την Ελενα και συμφωνω οτι και οι 2 ηταν super.
Λογικα θα πρεπει να εχουν σταματησει. Εχω πολυ καιρο να τις δω.
pligomenos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 73
- Πόντοι
- 16
εμενα η καλυτερη εμπειρια μου ηταν με μια ρωσηδα 2 χροννια πανε ηταν ενα ρωσηδακι 20 αξεχαστη εμπειρια στο μεταξουργειο ηταν
KingEdward
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 53
- Πόντοι
- 6
gfe Αντριάννα....(Διδύμου όπως λένε μερικοί είναι Αρχόντισσα και επαγγελματίας στον στοματικό έρωτα)
pse Έλλη... ;) (Φυλής - Βουλγάρα τσαχπίνα με πράσινα ματάκια και πολλά υποσχόμενη μας την πάσαρε η φημισμένη πλέον τσατσά "Εύα" )
Κορίνα (μισή ελληνίδα μισή λατίνα-νησιά της Καραϊβικής(Μεταξουργείο),αυτή και αν ήταν εμπειρία ...έλιωσα μόλις μπήκε μέσα -θανάσιμος συνδιασμός!)
Χριστίνα (**από Καζακστάν** Φυλής πριν αρκετό καιρό-νόμιζα ότι ήταν -The Best- τελικά ανακάλυψα καλύτερες! ..)
pse Έλλη... ;) (Φυλής - Βουλγάρα τσαχπίνα με πράσινα ματάκια και πολλά υποσχόμενη μας την πάσαρε η φημισμένη πλέον τσατσά "Εύα" )
Κορίνα (μισή ελληνίδα μισή λατίνα-νησιά της Καραϊβικής(Μεταξουργείο),αυτή και αν ήταν εμπειρία ...έλιωσα μόλις μπήκε μέσα -θανάσιμος συνδιασμός!)
Χριστίνα (**από Καζακστάν** Φυλής πριν αρκετό καιρό-νόμιζα ότι ήταν -The Best- τελικά ανακάλυψα καλύτερες! ..)
DIMITRIS41
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1.997
με μια κοπελα το 1997 ρουμανα που δουλευε σε ενα μπουρδελου του μεταξουργειου..... μεγαλος ερωτας ..... δυστυχος μαλον τοτε απελαθηκε...... τα κακα του μακη.....Izαμπελλα-Πολωνη απο τριγγετα πριν κανα 2 χρονια
Τι να λεμε τωρα.............οσοι την ηξεραν καταλαβαινουν........