Νέα

Οι καλύτερες πουτανοεμπειρίες μας !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PIATSAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 120
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
:think: :think:

Συνημμένα

• Aprilia%2C_New_Advertising_Campaign.jpg
    Aprilia%2C_New_Advertising_Campaign.jpg
    161,9 KB · Εμφανίσεις: 68

KRATOS

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
1.Λάουρα πολύ καλή σημετοχή ,από Δροσοπούλου 97,2.Αγάπη από Βριλησσού 57 πολή γλυκό και δεκτικό μωρό χαμηλού προφίλ,3.Έμιλη από Βριλησσού 57 προσωπική μου αδυναμία4.Ιζαμπέλα από Πολονία TOP CLASS

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
1.Λάουρα πολύ καλή σημετοχή ,από Δροσοπούλου 97,2.Αγάπη από Βριλησσού 57 πολή γλυκό και δεκτικό μωρό χαμηλού προφίλ,3.Έμιλη από Βριλησσού 57 προσωπική μου αδυναμία4.Ιζαμπέλα από Πολονία TOP CLASS
έχεις φοβερό άβαταρ και νικ....  :rockon:  :rockon:  :rockon:
μία μικρή διόρθωση..η λάουρα από δροσοπούλου 95..  ;)  ;)  ;) 

KRATOS

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Σωστός ο παίχτης

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Απο τις καλύτερες που εχω παέι η Ρεα, Θεσαλονικιά στο Καλυμνου 36. Περιοδος 1989-1995
Στο ιδιο μαγαζι την ιδια περίοδο η Μαρθα. Ελληνιδα επίσης
Η Βικυ (Ουκαρνία) και η Αθηνα (απο την Κω)στο Ιουλιανου 71, μεχρι πριν ενα χρονο περίπου-Διναν και κουλόυρι
Και πολλες ακομα που δθα πρεπει να γράφω 2 ωρες.
Περασμενα μεγαλεία.

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
...τα  ιδρυτικα μελη του  site  θα την θυμουνται  απο τις απιστευτες κριτικες που επαιρνε.....στην οδο Αριστοτελους στο κεντρο  ενα στουντιο που εκλεισε πριν 4 χρονια.....η κοπελα η Αννι ηταν Γαλλοισπανιδα απο το Σαν Σεμπαστιαν......απλα Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Η....ημουν ερωτευμενος και ειμαι σιγουρος οτι το ιδιο ηταν κι οι υπολοιοποι που πηγαιναν εκει....ακομα την θυμαμαι.....καποια στιγμη εμαθα οτι παντρευτηκε......στενοχωρηθηκα και χαρηκα μαζι.....ευχομαι να 'ναι καλα οπου κι αν βρισκεται τωρα....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
η πρωτη μου αγαπη και παντοτινη
στα 17 μου στην φυλης
η πρωτη φορα σε μπουρδελο
οχι πολυ ομορφη αλλα ειδικη σε πρωταρηδες..... ;)

OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Το site πριν 4 χρονια δεν υπηρχε αλλα η συγκεκριμενη εχει αναφερθει και τιμηθει απο πολλους συναγωνιστες,συμπεριλαμβανομενου κι εμενα,μιας και το στουντιο αυτο αν δεν κανω λαθος ηταν απο τα πρωτα της μετα-Μακης εποχης!

mpaokara

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μια φορά στην Αγγλία, απίστευτο γαμήσι σε στούντιο με βυζαρού Αγγλιδούλα. Όλες οι στάσεις, απίστευτη πίπα, ισπανικό και αμόλυμα στο στήθος.

Often imitated, never bettered  :)

perisk

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Κριτικές
10
Like
2
Πόντοι
10
Μερικες απο τις καλυτερες στους οικους
Αγγελικουλα απο διδυμου 8 πανω
Αντζελα απο διδυμου 20 το ειχε φτασει 30 ευρα στο τελος και γινοταν χαμος
Μαρια η θεσσαλονικια απο Φωκαιας 19 που τωρα δινουμε 50 στην αθανασιας για το ιδιο προγραμμα
Λια απο Φυλης 109 το πανω
Ντινα απο αχαρνων 1990-1996 λαικο προσκυνημα αναμονη στη καλυτερη 30 με 40 λεπτα

OP
OP
PIATSAS

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
1)Μαρινα απο Ισαυρων29 στουντιο πριν καμια επταετια
2)Σιμονα,η γνωστη,Ιπποκρατους144 πριν καμια τετραετια
3)Βανεσα Φυλης59,τωρα Ιασωνος20α,πριν κανα χρονο
4)Ντοριν Ιπποκρατους144 χθες
5)Ελβιρα-Ζανα Βριλλησου57 πριν καμια διετια
6)Νατασα,η γνωστη,πριν κανα χρονο στην Ιππωνακτος14
Υ.Γ. με καποιες απο αυτες εννοειται πηγα ξανα και ξανα αλλα μια ηταν η φορα μαζι τους που δεν ξεχνω :rockon: :rockon: :rockon:
Kαι μια 7η σουπερ εμπειρια πριν απο λιγο Τατιανα Ιπποκρατους144!Σα να σαι με την κοπελα σου και καλυτερα  :smitten: :smitten:

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1
Για να θυμούνται και οι παλιότεροι (και να μαθαίνουν οι νέοι) περίοδος 97-01: Έλενα, στην Ιουλιανού. ΤΟ λαϊκό προσκύνημα. Περίμενες άνετα 30-50 λεπτά. Τάνια από Αγαθουπόλεως 54 (την οποία δυστυχώς έχω χάσει).
Σήμερα, που μεγαλώσαμε κιόλας, θα ξεχωρίσω την Σαμάνθα, Φρατζή 47 - Βριλλησού. Αυτή δεν είναι κοπέλα, είναι φαντασίωση!

Επισκέπτης
Απορία ρε σεις... Πού θυμάστε ονόματα; Εγώ δε μπορώ να συγκρατήσω τίποτα... Καλά, εγώ είμαι για να σας γράψω στις ημερήσιες ενημερώσεις... Σκέτη παραπληροφόρηση... Να φανταστείτε, για τσάρκα ανεβαίνω με σκονάκι (με τη σχολική έννοια, έτσι; )...
Χρεος και γαμησι δεν ξεχνιουνται...μιλαμε για γαμησι ομως,και οχι για μαλακια με υποβοηθηση.
...τα  ιδρυτικα μελη του  site  θα την θυμουνται  απο τις απιστευτες κριτικες που επαιρνε.....στην οδο Αριστοτελους στο κεντρο  ενα στουντιο που εκλεισε πριν 4 χρονια.....η κοπελα η Αννι ηταν Γαλλοισπανιδα απο το Σαν Σεμπαστιαν......απλα Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Η....ημουν ερωτευμενος και ειμαι σιγουρος οτι το ιδιο ηταν κι οι υπολοιοποι που πηγαιναν εκει....ακομα την θυμαμαι.....καποια στιγμη εμαθα οτι παντρευτηκε......στενοχωρηθηκα και χαρηκα μαζι.....ευχομαι να 'ναι καλα οπου κι αν βρισκεται τωρα....
Το μαγαζι ηταν 3ης Σεπτεμβριου 175,μια νεοκλασσικη μονοκατοικια στην διασταυρωση με Κεφαλληνιας και εκλεισε προπερσι,το 2006.Ειχε περασει για ενα διαστημα και μια Ελληνιδα,"Αννα"και αυτη και με τον ιδιο σωματοτυπο κιολας.
Βασικα εφυγε η Σπανιολα και κατεβασανε ρολα,αυτο εγινε.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Για να θυμούνται και οι παλιότεροι (και να μαθαίνουν οι νέοι) περίοδος 97-01: Έλενα, στην Ιουλιανού. ΤΟ λαϊκό προσκύνημα. Περίμενες άνετα 30-50 λεπτά. Τάνια από Αγαθουπόλεως 54 (την οποία δυστυχώς έχω χάσει).
Σήμερα, που μεγαλώσαμε κιόλας, θα ξεχωρίσω την Σαμάνθα, Φρατζή 47 - Βριλλησού. Αυτή δεν είναι κοπέλα, είναι φαντασίωση!

Πραγματι, εχεις δικαιο συναγωνιστη. Εχω παρει και την Τανια και την Ελενα και συμφωνω οτι και οι 2 ηταν super.
Λογικα θα πρεπει να εχουν σταματησει. Εχω πολυ καιρο να τις δω.

vaketas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
0
σοφακι το 8ρυλικο κοντοπουτανο με το αχανες λαριγγι για καρφοτες μεχρι στομαχι που δουλευε στο 54Β .

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
εμενα η καλυτερη εμπειρια μου ηταν με μια ρωσηδα 2 χροννια πανε ηταν ενα ρωσηδακι 20 αξεχαστη εμπειρια στο μεταξουργειο ηταν :boobies:

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
gfe Αντριάννα....(Διδύμου όπως λένε μερικοί είναι Αρχόντισσα και επαγγελματίας στον στοματικό έρωτα)

pse Έλλη... ;) (Φυλής - Βουλγάρα τσαχπίνα με πράσινα ματάκια και πολλά υποσχόμενη μας την πάσαρε η φημισμένη πλέον τσατσά "Εύα" ) :rockon: :rockon:

Κορίνα (μισή ελληνίδα μισή λατίνα-νησιά της Καραϊβικής(Μεταξουργείο),αυτή και αν ήταν εμπειρία ...έλιωσα μόλις μπήκε μέσα -θανάσιμος συνδιασμός!)

Χριστίνα (**από Καζακστάν** Φυλής πριν αρκετό καιρό-νόμιζα ότι ήταν -The Best- τελικά ανακάλυψα καλύτερες! ..)

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Izαμπελλα-Πολωνη απο τριγγετα πριν κανα 2 χρονια

Τι να λεμε τωρα.............οσοι την ηξεραν καταλαβαινουν........

DIMITRIS41

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
13
Like
6
Πόντοι
1.997
Izαμπελλα-Πολωνη απο τριγγετα πριν κανα 2 χρονια

Τι να λεμε τωρα.............οσοι την ηξεραν καταλαβαινουν........
με μια κοπελα το 1997 ρουμανα που δουλευε σε ενα μπουρδελου του μεταξουργειου..... μεγαλος ερωτας ..... δυστυχος μαλον τοτε απελαθηκε...... τα κακα του μακη.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom