Νέα

Οι καλύτερες πουτανοεμπειρίες μας !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PIATSAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 120
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Karaboujouklis

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Το όνομα αυτής Γκαμπριέλλα, από Ουκρανία, έτος 2002, από γραφείο- τηλέφωνο από εφημερίδα. Γυμνασμένη,μελαχρινή, κορμάρα σαν στρίπερ, μου έκανε πραγματική γυμναστική με τις κινήσεις της στο κρεβάτι. Επειδή τη ζητούσα επίμονα από το γραφείο, η ίδια μου έλεγε ότι "εγώ και συ ταιριάζει".

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Mιας και την ανέφερα στις αναζητήσεις χαμένων ιερόδουλων , σαν κορυφαία εμπειρία θα βάλω και την δεύτερη φορά που τίμησα την ψηλή Άννα από Πιπίνου. Την πρώτη ούτε που είχα καταλάβει πότε τέλειωσα με την πίπα της. Έτσι τη δεύτερη πήγα πιο προσεγμένος . Πάλι της ζήτησα να μου κάνει πίπα μόνο αλλά θυμάμαι τη διέκοπτα κατα καιρούς για να κρατηθώ. Μετά σηκώθηκα όρθιος και εκείνη ήταν στα γόνατα στην άκρη του κρεβατιού. Της είπα ότι τελειώνω , δεν κρατήθηκα άλλο, αλλά της ζήτησα να τελειώσω στο στήθος της και όχι στο στόμα της. Όπως και έγινε , και άρχισα να χύνω πάνω της ενώ στην κυριολεξία έτρεμα από την κάβλα. Ήμουνα όρθιος και τα πόδια μου πήγαιναν σαν να γινόταν σεισμός. Έχυνα κάνα δίλεπτο , χωρίς πλάκα. Μετά , ήταν όλη καλυμμένη με σπέρμα από το λαιμό μέχρι τον αφαλό. Δε θα το ξεχάσω ποτέ. Α, ρε Άννα θρυλική. Γράψτε και εσείς για αυτήν, να φτιαχτούμε!!  :rockon:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
οταν λες εχυνες κανενα διλεπτο?τι εννοεις?και αν εχυνες τι εβγαζες αερα?

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
την αλλη φορα να εχεις και χρονομετρο μαζι για να ξερεις ακριβως.

pappios

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
0
Με ποσοστά δουλεύεις ή με μισθό;  :birdman:
Καιρό είχα να διαβάσω τέτοια ψέματα, το άρλεκιν κυκλοφορεί ακόμη;    :2funny:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Με ποσοστά δουλεύεις ή με μισθό;   :birdman:
Καιρό είχα να διαβάσω τέτοια ψέματα, το άρλεκιν κυκλοφορεί ακόμη;    :2funny:
Για ποιόν λες ? Αν λες για μένα , απλά σε παραπέμπω και σε άλλους που θα γραψουν για αυτήν  :birdman:  :birdman:  :birdman:

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.946
Πόντοι
6.925
αυτη ρε παιδια δεν ηταν μεγαλουτσικη ξανθια μιλφ???λογικα θα εχει αποσυρθη.γερασε τι να κανει.ηταν πολλη καλη!

Η Αντζελλα ούτε καν μ'ενδιέφερε αν ήταν μεγαλούτσικη, ήταν ξανθιά και καστανή. Ηταν αξέχαστη, πήγαινες και σου'μενε χαμόγελο μέχρι το βραδυ.
Επίσης Αννί (Γαλλοισπανίδα) από Αριστοτέλους.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697
Επίσης Αννί (Γαλλοισπανίδα) από Αριστοτέλους.

κορυφάια ιερόδουλη η Άννι.
Κωλάρα και βυζάρα τρελή, φοβερό σέρβις, και καλό παιδί.

Ακούγεται οτι τα παράτησε και παντρευτηκέ ένα πελάτη....

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Ακούγεται οτι τα παράτησε και παντρευτηκέ ένα πελάτη....
Τί λες ρε φίλε...  :headbang:
Γράψε και για την Άννα που γράφω εγώ, όχι τίποτα άλλο μη νομίζουν ότι τα βγάζω από το μυαλό μου
Η μόνη πουτάνα που την φοβόμουνα (με την κα(β)λή έννοια φυσικά)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697
Τί λες ρε φίλε...  :headbang:
Γράψε και για την Άννα που γράφω εγώ, όχι τίποτα άλλο μη νομίζουν ότι τα βγάζω από το μυαλό μου
Η μόνη πουτάνα που την φοβόμουνα (με την κα(β)λή έννοια φυσικά)

ξέρω πιά Άννα λές...
την έιχα δέι στο σαλόνι, την είχα στα υπόψην , αλλά δεν την δοκίμασα ποτέ.
Μια με βυζιά σιλικόνη?Ψιλή?

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
ξέρω πιά Άννα λές...
την έιχα δέι στο σαλόνι, την είχα στα υπόψην , αλλά δεν την δοκίμασα ποτέ.
Μια με βυζιά σιλικόνη?Ψιλή?
Ναι σε όλα όσα λες, αλλά όχι στη σιλικόνη. Δεν ειχε σιλικόνη . 2,5 βυζί είχε.  Ψηλή . Σε ρούφαγε στην κυριολεξία. Δούλευε κοντα 1,5 χρόνο στο Πιπίνου με την τσατσά την αδύνατη, με την μακριά κοτσίδα και τη βραχνή φωνή. Απίστευτη και κορυφαία εμπειρία!!  :rockon:

flowers lover

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
158
Πόντοι
1
Μου έχει συμβεί πολλές φορές να υπάρξει χημεία με επαγγελματίες και το σεξ να είναι απολαυστικό.. Θα αναφερθώ σε μερικές από αυτές..

1)Από γραφείο Πόπης, η Τζέσικα.. Νομίζω πως έχει σταματήσει τώρα και γύρισε στην πατρίδα της.. Απίστευτη συμμετοχή και εξαιρετική κίνηση της λεκάνης.. Πίπα που σε απογείωνε..
2)Παιωνίου 10, πριν 4 μήνες περίπου..Βουλγάρα, 1.80 ύψος, τέλειο σώμα, πρόσωπο και μαύρα μακριά μαλλιά μέχρι τον κώλο.. Πρώτη μέρα που δούλευε, νομίζω και τελευταία από ότι μου είπε και η ίδια αλλά μου το επιβεβαίωσε άλλη μέρα η κυρία του στούντιο και πρώτος της πελάτης.. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί αυτά που έγιναν σπάνια γίνονται σε τέτοιους χώρους και ιδιαίτερα από την πρώτη φορά..Δεν θα την ξεχάσω ποτέ.. Για πάρτη της πλήρωσα 300 Ευρώ και την κράτησα 2 ώρες..
3)Θεσσαλονίκη όπου είναι και η έδρα μου.. Γκαλίνα, Μολδαβέζα petit, που δουλεύει ακόμα σε prive μασατζίδικο, παλιά στην πόλη μας, που όμως αν και συνεχίζω να επισκέπτομαι το συγκεκριμένο χώρο μου έχει απαγορευτεί και να την πλησιάζω γιατί έχουν γίνει πολλά σκηνικά μαζί της..
4)Μανταλένα, Ρουμάνα, από γνωστό γραφείο της πόλης, με την οποία κάθε συνεύρεση είναι και μια μοναδική εμπειρία..
Και πολλές άλλες που αν αναφερθώ θα χρειαστούν πάρα πολλές σελίδες..

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Γεια  σας συναγωνιστες,
Κοιταω  εδω και  ωρα τα ποστ  σας και τελικα αποφασισα να γραψω κατι,ετσι για να μαθουν και καποιοι νεωτεροι  μερικα πραγματα.
Λοιπον ,  μεσα  απο  πανω  απο εκατονταδες  κοπελες που  πηρα  σε μπουρδελα τα τελευταια  35  χρονια ,μια  ρε παιδια  θα μου  μεινει αξεχαστη και  ανεπαναληπτη: Απο 1976-1982  περιπου,που τη  βρηκα για τελευταια  φορα στο υπογειο της οδου  Πηνελοπης  στο Μεταξουργειο,πισω απο το  Στανλευ,η περιφημη Καιτη,μια απο τις ωραιοτερες κοπελες που εχω δει στη ζωη  μου,ψηλη, καστανη ,με υπεροχο δερμα,ενα αφθαστο προσωπο και χαμογελο,μακρια υπεροχα μαλλια,καμπυλες ,να φανταστειτε κατι στον τυπο της Μαιρης Χρονοπουλου,αλλα πολυ πιο ομορφη και γυναικεια χαρακτηριστικα,οχι τα σκυλομουτρα που μας πασαρουν σημερα για μοντελες και πιτσες μπλε...
Δε λεω αλλες λεπτομερειες,αν και γνωριζω,ισως να εχει οικογενεια σημερα,η γυναικα  αυτη απεπνεε μια  αξιοπρεπεια,οσο κι αν μοιαζει αταιριαστο να το λεει κανεις για μια ιεροδουλη,οσοι τυχον την ειχαν γνωρισει νομιζω τα ιδια θα πουν,σημερα  θα πρεπει να ειναι  γυρω στα 56-58 χρονων,οπου κι  αν ειναι της ευχομαι να ειναι παντα καλα,μια συγκλονιστικη  γυναικα,οσοι τυχον τη γνωρισαν  ας γραψουν,πιστευω τα ιδια θα πουν ...

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
καπως ετσι ηταν και η ρανια κυριε στο αχαρνων 104 περιοδος 89-97...σημερα ειναι πλεον σπανιο εως απιθανο μια κοπελα να μεινει στο ιδιο οικο για τοσα συνεχομενα χρονια...αλλα η ρανια ηταν κατι το διαφορετικο...

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
οπου κι  αν ειναι της ευχομαι να ειναι παντα καλα,μια συγκλονιστικη  γυναικα,οσοι τυχον τη γνωρισαν  ας γραψουν,πιστευω τα ιδια θα πουν ...

Δε τη γνώρισα, ή δε τη θυμάμαι.

Αλλά καψούρης και σύ έτσι?

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Να σου πω,αλλο το  ενα και  αλλο  το αλλο...Αντικειμενικα θελω να μιλαω για τις ιδιοτητες  του προσωπου,που ηταν ετσι πραγματι,ισως καποιοι τα επιβεβαιωσουν,αλλα εχουν περασει χρονια...
Τωρα για το καψουρης,ε, οταν εισαι  24 χρονων και η αλλη  ειναι στα 22 και υπάρχει μια ελξη αυθορμητη(δεν θελω  αλλα να γραψω,αρκει)... φυσιολογικο δεν ειναι ;
Οσο για το αν την θυμαται κανεις,δεν νομιζω να την ηξερε  καποιος και να μην την θυμαται,ηταν απο τις γυναικες που δεν τις ξεχνας,τα περιεγραψα ηδη...
Ευχαριστω παντως για την προσοχη σας  φιλοι,δεν το περιμενα...

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
πες μας αλλες εμπειριες,εισαι ο πιο παλιος...

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Α ρε Hardcora,με τον τιτλο που μου απενειμες με βαζεις σε μεγαλο πειρασμο.
Αντε μια κι εχω  χρονο και διαθεση να πω και κατι ακομα...
Μια φοβερη περιπτωση,που ομοια της (θελω να πω σε στυλ κλπ,καθε  ανθρωπος ειναι διαφορετικος) δεν ξαναβρηκα,ηταν η Ναντια απο το παλιο μπουρδελο της Αγ.Πετρου,εχεικλεισει
τωρα πια,Αυτην την πρωτοπετυχα εκει Οκτωβρη του 1978 ,με τσατσο τον περιφημο  Τακη,σαρανταρη εκεινη τηνεποχη,ομοφυλ/λο βεβαια.
Οταν ειχε πρωτοβγει πρεπει να ηταν γυρω στα 26-28 χρονων,καστανη  με ανοιχτο δερμα,με προσωπο που εμοιαζε πολυ με μια παλια ιταλιδα ηθοποιο,την Λεα Μασσαρι,πολλοι  θα την ξερουν,οποιος θελει να δει ,φωτο στο ιντερνετ θα υπαρχουν  νομιζω.Δηλαδη μιλαμε για προσωπο κορυφη...Το σωμα της με  ωραιες καμπυλες,πολυ καυλιαρικο,με φοβερο στηθος,μολις εβγαινε στο σαλονι ολοι  λυσσαγαμε.

Στο δωματιο  εκανε μονο τα βασικα ,λιγομιλητη,αν της ζηταγες κατι παραπανω εκανε,αλλα δεν ξερω πολλα,ο,τι ξερω λεω.Μου ειχε πει οτι ηταν χωρισμενη και μαλιστα καποτε αρχισε μονη της να δειχνει ενδιαφερον,να πω την αληθεια θα κανα κατι,αλλα την ιδια εποχη εγινε κατι αλλο  με μια κοπελλα  απο Θεσσαλονικη και  το  ξεχασα...(Γραφω την πασα  αληθεια ,οπως βλεπετε...)
Τσιμπουκι εκεινη  την εποχη απο τετοια μουναρα,ουτε στον υπνο μας,αυτα πηραν εκταση με τις ρωσιδες...
Την επαιρνα επι δεκα χρονια ταχτικα,λεμε δεν τη χορταινα,χαθηκε καπου στα 1988-89,αν καποιος ξερει κατι ας το πει...
Αυτα για σημερα και οι διαλεξεις θα συνεχισθούν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom