Α ρε Hardcora,με τον τιτλο που μου απενειμες με βαζεις σε μεγαλο πειρασμο.
Αντε μια κι εχω χρονο και διαθεση να πω και κατι ακομα...
Μια φοβερη περιπτωση,που ομοια της (θελω να πω σε στυλ κλπ,καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος) δεν ξαναβρηκα,ηταν η Ναντια απο το παλιο μπουρδελο της Αγ.Πετρου,εχεικλεισει
τωρα πια,Αυτην την πρωτοπετυχα εκει Οκτωβρη του 1978 ,με τσατσο τον περιφημο Τακη,σαρανταρη εκεινη τηνεποχη,ομοφυλ/λο βεβαια.
Οταν ειχε πρωτοβγει πρεπει να ηταν γυρω στα 26-28 χρονων,καστανη με ανοιχτο δερμα,με προσωπο που εμοιαζε πολυ με μια παλια ιταλιδα ηθοποιο,την Λεα Μασσαρι,πολλοι θα την ξερουν,οποιος θελει να δει ,φωτο στο ιντερνετ θα υπαρχουν νομιζω.Δηλαδη μιλαμε για προσωπο κορυφη...Το σωμα της με ωραιες καμπυλες,πολυ καυλιαρικο,με φοβερο στηθος,μολις εβγαινε στο σαλονι ολοι λυσσαγαμε.
Στο δωματιο εκανε μονο τα βασικα ,λιγομιλητη,αν της ζηταγες κατι παραπανω εκανε,αλλα δεν ξερω πολλα,ο,τι ξερω λεω.Μου ειχε πει οτι ηταν χωρισμενη και μαλιστα καποτε αρχισε μονη της να δειχνει ενδιαφερον,να πω την αληθεια θα κανα κατι,αλλα την ιδια εποχη εγινε κατι αλλο με μια κοπελλα απο Θεσσαλονικη και το ξεχασα...(Γραφω την πασα αληθεια ,οπως βλεπετε...)
Τσιμπουκι εκεινη την εποχη απο τετοια μουναρα,ουτε στον υπνο μας,αυτα πηραν εκταση με τις ρωσιδες...
Την επαιρνα επι δεκα χρονια ταχτικα,λεμε δεν τη χορταινα,χαθηκε καπου στα 1988-89,αν καποιος ξερει κατι ας το πει...
Αυτα για σημερα και οι διαλεξεις θα συνεχισθούν...