Νέα

Οι καλύτερες πουτανοεμπειρίες μας !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PIATSAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 120
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Καμιά φορά νοσταλγόντας το παρελθόν , παραμελούμε το ΠΑΡΟΝ . Ίσως η καλύτερη πουτανοεμπειρία μας να βρίσκεται στο ΠΑΡΟΝ και να μην την εκμεταλλεύομαστε όσο πρέπει. Για μενα Λίντα και τα μυαλά στα κάγκελα. Και δουλεύει ΤΩΡΑ!
Μετά έρχεται η Μικαέλλα boom boom απο Λέλας. Στην τελευταία μας συνεύρεση άρχισε κάνα δύο πεταχτά φιλάκια στο στόμα , χωρίς γλώσσα ενοοείται. Άρχισα να ψιλοανταποκρίνομαι και όπως συνεχιζόταν η δουλειά , ξεκιναει μια ακάποτη πίπα που έπαθα σοκ. Καταλάβαινε ότι με σόκαρε , και χαμογελόντας πορνηρά μου έδωσε και κατάλαβα . Τη σταμάτησα για να μην εκραγώ νωρίς νωρίς, και μετά την έβαλα κάτω και την έγλειψα και εγώ για κάνα 10λεπτο . Τέλος , ξαναρχισε ακάποτη και την έχυσα στις βυζάρες της.
Μιας και σταμάτησε μπορώ να το αποκαλύψω θαρρώ.
Φεύγοντας μου είπε ότι είναι το δικό της δώρο στους σταθερούς πελάτες της και ότι πια είχα περάσει τις εξετάσεις και με κατέτασσε στους "σταθερούς"  :2funny:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
ναι ρε παιδι μου που ειναι η μιχαελα η καβλα.εμεινε στο μπρνο;;

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
.....ενα "cg" στην Ιταλια(Ρωμη),λιγα χρονια πριν!Αξεχαστη....απο ολες τις αποψεις!

Δεν εχει ξαναβγει τετοια πουτανα!    :rockon:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Θα σας παω πολυ παλια (1990-1995) και οσοι θυμουνται θα καταλαβουν.

Καλυμνου 36: Ρεα. Θεσσαλονικια, ξανθια σγουρομαλλα, γαμω τα γαμησια.Το δυνατο χαρτι του μαγαζιου, μετα η Μαρθα.Μελαχρινη Ελληνιδα επισης.Κορμαρα
Ιουλιανου 71: Βασω. Γαμω τα Milf-φοβερο δερμα,             
Ακομινατου (εχει κλεισει τωρα) : Κατερινα, Ελληνιδα, πρωτοπορος για την εποχη στο γυμνο χυσιμο στο στομα.
Φωκαιας 19: Δεσποινα-Ιδιοκτητρια του μαγαζιου - αεροπλανικο τσιμπουκι
Αχαρνων 104:Ντινα-Λαρισινη, Λαικο προσκυημα.Για να περασεις θα περιμενες τουλαχιστον 3-4 πελατες πρωτα

Α Ξ Ε Χ Α Σ Τ Ε Σ.......

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
16
Θα σας παω πολυ παλια (1990-1995) και οσοι θυμουνται θα καταλαβουν.

Καλυμνου 36: Ρεα. Θεσσαλονικια, ξανθια σγουρομαλλα, γαμω τα γαμησια.Το δυνατο χαρτι του μαγαζιου, μετα η Μαρθα.Μελαχρινη Ελληνιδα επισης.Κορμαρα
Ιουλιανου 71: Βασω. Γαμω τα Milf-φοβερο δερμα,             
Ακομινατου (εχει κλεισει τωρα) : Κατερινα, Ελληνιδα, πρωτοπορος για την εποχη στο γυμνο χυσιμο στο στομα.
Φωκαιας 19: Δεσποινα-Ιδιοκτητρια του μαγαζιου - αεροπλανικο τσιμπουκι
Αχαρνων 104:Ντινα-Λαρισινη, Λαικο προσκυημα.Για να περασεις θα περιμενες τουλαχιστον 3-4 πελατες πρωτα

Α Ξ Ε Χ Α Σ Τ Ε Σ.......

A ρε cheyenne, τι μου θυμίζεις τώρα!...

Ρέα:  [size=14pt]Η[/size] πίπα.  Ψέμματα;
Μια μικρή (μάλλον Αλμπαν που όμως έλεγε "Ιταλίδα") την ίδια εποχή, στο ίδιο σπίτι, την είχες πετύχει;

Δέσποινα:  Πέθανε. Το ήξερες?  Επίσης πέθανε (από aids αυτός) ο τσάτσος αδερφή (πρώην παπάς) που είχε στο σπίτι.  Την ίδια εποχή εκεί είχα πάρει και Πέπη...   Τον τσάτσο τον είδα ΔΕΙ να παίρνει και αυτός πελάτη (στο μισερό δωμάτιο το πολύ μικρό).

Τις άλλες που λες δε τις θυμάμαι.

napoleodas

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2008
Like
8
Πόντοι
1
1997-1998 βικυ απο ρουμανια στην ρεμουνδου 21 (το κατω) 4000 δρχ. οταν ολες οι αλλες ηταν 3000δρχ.άψογη,ευγενεστατη και εκανε στο δωματιο πραγματα τα οποια σημερα μονο σε στουντιο συναντας. επισης πολυ καλη η δαφνη που βρισκοταν στο ιδιο μαγαζι το 2001-2002 περασε στην περγαμου 27 και μετα βριλλησου 46. κυρια με τα ολα της. αραγε εχει κανεις νεα της?

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Eπισης ενα κοντοπουτανο αννα απο φυλης μου ειχε δωσει ρουφηχτο φιλι στο μαγουλο...........

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
A ρε cheyenne, τι μου θυμίζεις τώρα!...

Ρέα:  [size=14pt]Η[/size] πίπα.  Ψέμματα;
Μια μικρή (μάλλον Αλμπαν που όμως έλεγε "Ιταλίδα") την ίδια εποχή, στο ίδιο σπίτι, την είχες πετύχει;

Δέσποινα:  Πέθανε. Το ήξερες?  Επίσης πέθανε (από aids αυτός) ο τσάτσος αδερφή (πρώην παπάς) που είχε στο σπίτι.  Την ίδια εποχή εκεί είχα πάρει και Πέπη...   Τον τσάτσο τον είδα ΔΕΙ να παίρνει και αυτός πελάτη (στο μισερό δωμάτιο το πολύ μικρό).

Τις άλλες που λες δε τις θυμάμαι.

Για τη Δεσποινα δεν το ηξερα και πραγματικα στεναχωρηθηκα....
Για τον τσατσο (Κωστα τον ελεγαν, οπως λες ηταν και παπας -ειχε βουηξει ο τοπος τοτε) το ηξερα.

Πες μας εντυπωσεις για Πεπη, τυχερε...Δυστυχως δεν την πετυχα και ακομα σκαω....

Για την Ιταλοαλβανιδα κατι μου ερχεται στο μυαλο.
Μιλας για μαι κοντουλα βυζαρου,ονοματι Μινα-Τινα ή καπως ετσι???

Παντως η Ρεα ηταν κορυφη......

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.741
Πόντοι
4.895
Το thread με γύρισε 4 και κάτι χρόνια πίσω. Δεκέμβριος του 2004, σε ένα επαρχιακό στριπιτζάδικο-βιζιτάδικο, μπαίνω μέσα κατά τις 2 το πρωί καθημερινή. Ελάχιστος κόσμος αλλά και ελάχιστες κοπέλες δούλευαν εκείνο το βράδυ. Ήταν και η Λίζα από τη Μολδαβία, μία κοπέλα που επειδή ήταν πιο στρουμπουλή από τις άλλες δεν είχε και μεγάλη πέραση στο μαγαζί. Καθόμαστε, την κερνάω δυο ποτά, μου ζητάει η ίδια να την πάρω στο σπίτι και δεν θα χάσω. Λέω να το ρισκάρω, κανονίζω με τον ''υπεύθυνο'' και φεύγουμε μαζί. Στο σπίτι βάζω ποτάκι για να χαλαρώσουμε και με αρχίζει σε κάτι γλωσσίδια που δεν έλεγε να σταματήσει, και ούτε και εγώ την άφηνα. Καταλήγουμε στο κρεβάτι, με αρχίζει σε μία ακάποτη πίπα που όμοιά της δεν μου είχαν ξανακάνει έως τότε, με ρούφαγε αλύπητα και κατέθεσα στο στόμα της ενώ τα ήπιε μέχρι την τελευταία σταγόνα. Χαλαρώνουμε λίγο, ξανά ακάποτη πίπα, και μετά την πήρα ιεραποστολικώς, όπου και κατέθεσα πάλι. Μόνο με πουτάνα δεν ένιωσα ότι είμαι. Και ενώ από το αλκοόλ και το ξενύχτι είχα αρχίσει να τα φτύνω, εκείνη μου είπε ότι εάν ήθελα θα είχαμε και τρίτο γύρο...... Απίθανη εμπειρία......Μακάρι να είναι καλά όπου και να βρίσκεται.....

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Επιβεβαιωνω και εγω για την εξτρα υπηρεσια της Μικαελας στους σταθερους πελατες μιας και μαλλον εχει σταματησει τωρα!
Φαντάσου τώρα να αρχίσει ένας - ένας να λέει "Και σε εμένα έκανε " και να αποδειχτεί ότι έκανε στη μισή Αθήνα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Απο τον Αυγουστο την περιμενουμε!Ετσι δεν ειναι Πουτανγαμων!
Γάμησέ τα. Το τί μπινελίκι έπεφτε με την τσατσά. "Πάλι ρωτάτε για τη Μικαέλλα? Σας έχω καταλάβει από τη φωνή..είπαμε δεν έχω νέα..." .

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ακομα 3 "κυριες που θυμηθηκα (περιοδος 1990-1995) :

Μαιρη - Αγιου Πετρου/Εχει κλεισει τωρα, και γαμω τα κοντοπουτανα
Ελενη : Αριστοτελους /εχει κλεισει επισης -Ελληνιδα νταρντανα.
Ελενα: Ιουλιναου 71 / Συνηθως πηγαινα μετα τα μεσανυχτα, υστερα απο ποτακια και περναγα φοβερα, παρ΄ολο που ΠΑΝΤΑ ειχε πολυ κοσμο. Ελληνιδα.

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Αντζελα απο διδυμου 20 το ειχε φτασει 30 ευρα στο τελος και γινοταν χαμος

Το χε φτάσει και 40 προς το τέλος του 2002 και μέχρι Μάρτη του 2003 που την έχασα.Ήταν η καλύτερη πουτάνα για μένα και με ξεπαρθένεψε το 2001!!!Της είχα μεγάλη αδυναμία αλλά στενοχωρέθηκα τόσο που την έχασα.Σκέφτηκα μπορει να δουλεύει σε studio όμως κενείς δεν είπε τίποτα για αυτή την κοπελάρα.Όποιος ξέρει ας πει please!!!!

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
καλυμνου στό ύψος της πιπινου 1999 η ουκρανέζα η 35αρα πού δούλευε συνήθως πρωί..εκεί νά δείτε λαικό προσκύνημα..νά διαψευστώ εάν έχω άδικο
γενικά οί καλές καί περιποιητικές αποσίροντε σύντομα δέν έχουν διαρκεια στή δουλειά αυτή είναι η εμπειρία μου..
είναι συνήθως καί καλά παιδια καί καλόψυχες
συμφωνώ μέ τούς περισσότερους  γιά τίς κοπέλες πού γραψατε έτσι είναι ...σέ κάνουν νά μήν τίς ξεχάσεις ..μάς στειλαν στόν παράδεισο διότι πιθανόν στό βάθος θέλουν καί νά τίς θυμόμαστε ..κάναν τό κάτι παραπάνω ίσως όχι μόνο γιά τά καλύτερα λεφτά..  νάνε καλά

Επισκέπτης
Η Ουκρανεζα ανεξαρτητη CG που πηρα χτες !!!!  :headbang2:
Εμενα στην μικρη  λαμπρη μου καριερα δεν με εχουν ξαναγαμησει ετσι !!!  :new_shocked:

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
Η Ουκρανεζα ανεξαρτητη CG που πηρα χτες !!!!  :headbang2:
Εμενα στην μικρη  λαμπρη μου καριερα δεν με εχουν ξαναγαμησει ετσι !!!  :new_shocked:
Αφου το ξερεις οτι θα σου ζαλησουμε τ αρχιδια δεν στελνεις τηλεφωνο να τελειωνουμε :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Tarasch

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
5.765
Αντζελα απο διδυμου 20 το ειχε φτασει 30 ευρα στο τελος και γινοταν χαμος

Το χε φτάσει και 40 προς το τέλος του 2002 και μέχρι Μάρτη του 2003 που την έχασα.Ήταν η καλύτερη πουτάνα για μένα και με ξεπαρθένεψε το 2001!!!Της είχα μεγάλη αδυναμία αλλά στενοχωρέθηκα τόσο που την έχασα.Σκέφτηκα μπορει να δουλεύει σε studio όμως κενείς δεν είπε τίποτα για αυτή την κοπελάρα.Όποιος ξέρει ας πει please!!!!

αυτη ρε παιδια δεν ηταν μεγαλουτσικη ξανθια μιλφ???λογικα θα εχει αποσυρθη.γερασε τι να κανει.ηταν πολλη καλη!

Tarasch

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Κριτικές
11
Like
52
Πόντοι
5.765
πριν χρονια φυλης πιτσιρικας τοτε σε πουτανα νταρντανα.ημουνα ξαπλομενος με το εργαλειο ορθιο μου το εσφιξε δυνατα και με σηκωσε.παραλιγο να μου το ξυλονε. :cheesy:μετα μου κανε ενα απο τα καλυτερα!

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Ακομα 3 "κυριες που θυμηθηκα (περιοδος 1990-1995) :

Μαιρη - Αγιου Πετρου/Εχει κλεισει τωρα, και γαμω τα κοντοπουτανα
Ελενη : Αριστοτελους /εχει κλεισει επισης -Ελληνιδα νταρντανα.
Ελενα: Ιουλιναου 71 / Συνηθως πηγαινα μετα τα μεσανυχτα, υστερα απο ποτακια και περναγα φοβερα, παρ΄ολο που ΠΑΝΤΑ ειχε πολυ κοσμο. Ελληνιδα.
πάντως οί ελληνίδες έτσι καί είναι καλές είναι ασυναγώνιστες..άντε νά τίς βρείς στίς μέρες μας..
πολύ καλές είναι καί οί τουρκάλες κωσταντινούπολη γερμανία...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom