Το thread με γύρισε 4 και κάτι χρόνια πίσω. Δεκέμβριος του 2004, σε ένα επαρχιακό στριπιτζάδικο-βιζιτάδικο, μπαίνω μέσα κατά τις 2 το πρωί καθημερινή. Ελάχιστος κόσμος αλλά και ελάχιστες κοπέλες δούλευαν εκείνο το βράδυ. Ήταν και η Λίζα από τη Μολδαβία, μία κοπέλα που επειδή ήταν πιο στρουμπουλή από τις άλλες δεν είχε και μεγάλη πέραση στο μαγαζί. Καθόμαστε, την κερνάω δυο ποτά, μου ζητάει η ίδια να την πάρω στο σπίτι και δεν θα χάσω. Λέω να το ρισκάρω, κανονίζω με τον ''υπεύθυνο'' και φεύγουμε μαζί. Στο σπίτι βάζω ποτάκι για να χαλαρώσουμε και με αρχίζει σε κάτι γλωσσίδια που δεν έλεγε να σταματήσει, και ούτε και εγώ την άφηνα. Καταλήγουμε στο κρεβάτι, με αρχίζει σε μία ακάποτη πίπα που όμοιά της δεν μου είχαν ξανακάνει έως τότε, με ρούφαγε αλύπητα και κατέθεσα στο στόμα της ενώ τα ήπιε μέχρι την τελευταία σταγόνα. Χαλαρώνουμε λίγο, ξανά ακάποτη πίπα, και μετά την πήρα ιεραποστολικώς, όπου και κατέθεσα πάλι. Μόνο με πουτάνα δεν ένιωσα ότι είμαι. Και ενώ από το αλκοόλ και το ξενύχτι είχα αρχίσει να τα φτύνω, εκείνη μου είπε ότι εάν ήθελα θα είχαμε και τρίτο γύρο...... Απίθανη εμπειρία......Μακάρι να είναι καλά όπου και να βρίσκεται.....