Για να ποικιλουμε λιγο και το θεμα,επιτρεψτε μου να γραψω και μια αντιστροφη εμπειρια,δηλαδή,μια γυναικα που την ειδαμε,μας αρεσε πολυ,αλλα για καποιο λογο ,ΔΕΝ τη γαμισαμε!
Λοιπον,η ιστορια εχει ως εξης. Τελη δεκαετιας 70,(αοριστως,να μην καρφωνομαστε κιολας!),σε ενα μπουρδελο που κατεβαινες δυο σκαλια,στην Κων?πολεως,στη διασταυρωση κοντα ,υπηρχε τοτε και ενα κεντρο διαλογης ταχυδρομειου κοντα,δεν ξερω σημερα τι υπαρχει,βραδυ,μπαινω μεσα ,και βλεπω να βγαινει μια ξανθια νταρντανα,ελληνιδα βεβαια,γυρω στα 45-48,που φορουσε μια ρομπα ημιδιαφανη απο πανω της ,αλλα ολα ηταν γυμνα απο κατω,ουτε σουτιεν,ουτε κυλοττα ,ουτε τιποτα,κανει ετσι και ανοιγει απο μπροστα και φανηκαν ολα,κατι βυζαρες,κατι μπουταρες,΄λλο πραμα,τετοιο πραμα παιδια δεν μου ξανατυχε παρα μονο κανα δυο φορες ακομα,τι μουναρος ηταν αυτος παναγια μου?
Θυμαμαι μαλιστα χαρακτηριστικα οτι ειπε "περαστε παιδια,τσιμπουκι ωραιο,και μετα μεσα" και εκανε την κινηση με τα δαχτυλαπου σημαινει το γαμισι.η πλακα ειναι που ειχε εκει στο σαλονι και ενα γερο αναπηρο σε πολυθρονα αναπηρικη,που αυτος κατι μουρμουριζε σε στυλ,γιατι γαμιεσαι,μη γαμιεσαι,κατι τετοιο,και αυτη του χτυπησε την πλατη και του λεει,ελα ,ησυχασε τωρα εσυ,ασε με να δουλεψω...
Ρε πασιδια,γιατι εφυγα ο μαλακας και δεν τη γαμισα,ουτε θυμαμαι,μου εχει μεινει απωθημενο πραγματικα,ακομα τη θυμαμαι αυτη τη μουναρα και καυλωνω,εμοιαζε καπως και με μια γκομενα μου που γνωρισα τρια χρονια αργοτερα,ε να αυτα ειναι οι λεγομενες¨"τραυματικες εμπειριες"