Νέα

Οι καλύτερες πουτανοεμπειρίες μας !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PIATSAS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 120
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
απτι ςκαλυτερες μου
λαουρα-μονικα-τζουλια στα καλα της
κατερινα απο κωλο-κυνθους
το πιο ζεστο κωλαρακι που υπηρξε ποτε
παντα στενο και παντα βαζελινομενο

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μη ξεχνας και τη μιμη απο μπουλγκαρια τυπε,καλη πουτανοεμπειρια,αλλα αυτες ηταν ολες προσφατες ρε...

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Γεωργία αρχές δεκαετίας 80
χοτελ Πίνδαρος
Σοφοκλέους και Αθηνάς

alex_kf

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
61
Like
0
Πόντοι
676
Μέχρι τώρα μόνο δυο έχω τιμήσει πολλές φορές , είναι και οι μόνες που θυμάμαι τα ονόματα.
Μαριάννα τη δεκαετία του 80 στην Αγησιλάου.
Άντζελα/Βαρβάρα απο μπουρδέλα/στούντιος.

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Για να ποικιλουμε λιγο και το θεμα,επιτρεψτε μου να γραψω και μια αντιστροφη  εμπειρια,δηλαδή,μια  γυναικα που την ειδαμε,μας αρεσε πολυ,αλλα για καποιο λογο ,ΔΕΝ τη γαμισαμε!
Λοιπον,η ιστορια  εχει ως εξης. Τελη δεκαετιας 70,(αοριστως,να μην καρφωνομαστε κιολας!),σε ενα μπουρδελο που κατεβαινες δυο σκαλια,στην Κων?πολεως,στη διασταυρωση κοντα ,υπηρχε τοτε και ενα κεντρο διαλογης ταχυδρομειου κοντα,δεν ξερω σημερα τι υπαρχει,βραδυ,μπαινω μεσα ,και βλεπω να βγαινει μια ξανθια νταρντανα,ελληνιδα βεβαια,γυρω στα 45-48,που φορουσε μια ρομπα ημιδιαφανη απο πανω της ,αλλα ολα  ηταν γυμνα απο κατω,ουτε σουτιεν,ουτε κυλοττα ,ουτε τιποτα,κανει ετσι και ανοιγει απο μπροστα και φανηκαν ολα,κατι βυζαρες,κατι μπουταρες,΄λλο πραμα,τετοιο πραμα παιδια δεν μου ξανατυχε παρα μονο κανα δυο φορες ακομα,τι μουναρος ηταν αυτος παναγια μου?
Θυμαμαι μαλιστα χαρακτηριστικα οτι ειπε "περαστε παιδια,τσιμπουκι ωραιο,και μετα μεσα" και εκανε την κινηση  με τα δαχτυλαπου σημαινει το γαμισι.η πλακα ειναι που ειχε εκει στο σαλονι και ενα γερο αναπηρο σε πολυθρονα αναπηρικη,που αυτος κατι μουρμουριζε  σε  στυλ,γιατι γαμιεσαι,μη γαμιεσαι,κατι τετοιο,και αυτη του χτυπησε την πλατη και του λεει,ελα ,ησυχασε τωρα εσυ,ασε με να δουλεψω...
Ρε πασιδια,γιατι εφυγα ο μαλακας και δεν τη γαμισα,ουτε θυμαμαι,μου εχει μεινει  απωθημενο πραγματικα,ακομα τη θυμαμαι αυτη τη μουναρα και καυλωνω,εμοιαζε καπως και με μια  γκομενα μου που γνωρισα τρια χρονια  αργοτερα,ε να αυτα ειναι οι λεγομενες¨"τραυματικες εμπειριες"

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
παντως τυπε εχεις μνημη ελεφαντα,μπραβο σου...

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Εισαι ο 324ος που μου το λεει...
Καλο υπολοιπο καλοκαιριου,φιλε...

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
θυμαμαι τη μαρια απο εξηικιου,πανε 5-6 χρονια,ελληνιδα μελαχροινη κοντουλα απροσδιοριστης ηλικιας με εκφυλο προσωπο,πολυ μακρυ ισιο ωραιο μαλλι (που εισαι ρε φαρκελι, εκει να δεις μαλλι) και υπερτεντωμενο φοβερο κολο,χα χα...
λοιπον αυτη ηθελε καθε φορα που τελειωνε η πραξη να της κανω μασαζ για κανα 5αλεπτο,ξαπλωνε μπρουμητα και γω απο πανω μασερ,χα χα...παντως ειχα κολλησει με αυτην,ολο εκει πηγαινα,μ'αρεσε πολυ σαν ατομο...ο τσατσος ο χαρακτηριστικος τοτε με τα γυαλια ολο της φωναζε νομιζοντας οτι αργει στο δωματιο αλλα αφου ηταν το μασαζ...περιεργη πουτανοεμπειρια σιγουρα...

sonderage

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2010
Κριτικές
18
Like
1
Πόντοι
16
Τωρα θυμηθηκα μια ωραια περιτωση που ειχα γαμισει περιπου το 1995 ,ισως και 1996,δε θυμαμαι καλα,στο μπουρδελο της Ιεροσολυμων,το ισογειο,ηταν μια μελαχροινη νταρντανα,αρκετα  ωραια,Κυπρια μου ειχε πει ηταν,πολυ καλη σε όλα και άνετη,αυτη μαγκες ηταν  η γυναικα με την πιο ευχαριστη ,ζεστη,βελουδινη επιδερμιδα που εχω αγγιξει ποτε,το θυμαμαι χαρακτηριστικα αυτο,μονο που την επιανες αισθανοσουν μια φοβερη ευχαριστηση,δυστυχως δεν την ξαναβρηκα,ουτε ονομα θυμαμαι,(ισως Μαιρη?),μου ειχε πει παντως οτι δουλευε για χρονια σε ενα μπουρδελο καπου κοντα στις γραμμες του τραινου στο Μεταξουργειο...
Αν καποιος ετυχε να την ξερει,ας γραψει η ας μου στειλει πμ

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Πρέπει να ήταν περίπου πριν δύο καλοκαίρια, αρχές Ιουλίου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Hotel Chris , κόντα στην Κηφισιά(δωμάτιο 301 ή 302).Πρόκειται για δωμάτια που αποπνέουν μία ζεστασιά και όχι την ψυχρότητα ''φθηνών '' ξενοδοχείων. Όντας πελάτης σε ένα γραφείο, παιρνώ τηλέφωνο και ζητώ να μου στείλουν μία κοπέλα. Αφου κάνω το ντουζάκι μου για να είμαι καθαρός και φρέσκος , φορώ το μπουρνουζάκι και αράζω στην τηλεορασίτσα. Μετά από λίγη ώρα καταφθάνει η κοπέλα. Άμα τη εμφανίσει δεν μου πολυγέμισε το μάτι. Ήταν μία κοπέλα γύρω στα 27-28, κατατατοσσόμενη στη κατηγορία κοντοπούτανο. Ήταν από την Ρωσία, από μία πόλη ονόματι Tschebuksary. Είχε αυτό το απίστευτο λευκό μεταξένιο, άτριχο δέρμα που έχουν οι ευλογημένες αυτές γυναίκες. Με το που την ακουμπούσες μεταφερόσουν στο βασίλειο τηε ηδονής. Το κορμάκι της ήταν απόλυτα αρμονικά, χωρίς ίχνος κυττάριτιδας ή λίπους, κάτι που δεν φαινόταν εκ πρώτης όψεως, γιατί φορούσε ένα απέριττο τζινάκι. Το προσωπάκι της είχε μία παιδική καθαρότητα και αφέλεια και ταυτόχρονα μία πονηριά, που σε οδηγούσε στα μονοπάτια της ηδονής. Το προσωπάκι της στολιζόνταν  από δύο υπέροχα καταγάλανα ματάκια που όταν τα κοιτούσες χανόσουν μέσα. Μετά τις απαραίτητες συστάσεις κάνει το μπανάκι και έρχεται και κάθεται δίπλα μου στον κανάπε.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
να παρω πατατακια;εχει και συνεχεια; :grin: :grin:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Κοκα-κόλα, σάμαλι τσιπς !

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Αμέσως διαισθάνθηκα ότι πρόκειται περί ιδιαίτερης περίπτωσης κιαι την κλείνω για 2 ώρες. Φαίνεται πρέπει να ήταν το ένστικτο της πουτανοεμπειρίας. Αρχικά μου λέει να μου κάνει ένα μασάζ, μου κάνει ένα μάσαζ πάνω από το μπουρνούζι και όπως ήμουν καθισμένος. κα΄τα την διάρκεια του μασάζ αυτη είχε απελευθερωθεί από τον μπουρνούζι της. Με έτριβε πότε με απαλές , πότε με πιο σκληρές κινήσεις. Τα χεράκια της αγγίζαν πραγματικά όλα το σώμα μου. Το απιστεύτα ηδονιστικό ήταν όταν περνουσε το χεράκι της κάτωαπό το μπουρνούζι και με άγγιζε απαλά. Μετά από περίπου 15 λεπτά οδηγούμαστε προς το κρεβάτι. Εκεί μου κάνει για κανένα τεταρτάκι ένα απίστευτα γλείψιμο παντού , μα παντου, που όμοιό του δεν μου έχουν ξανακάνει. Πραγματικά σε όλη την επιφάνεια του σώματος. Απίστευτη, μοναδική, ανεπανάληπτη αίσθηση. Εν συνεχεία μου παίρνει μία βαθεία , υγρή πίπα , με μοναδικλ μαεστρία. Εννοείται ότι δεν χρησιμοποιούσε χέρια, ούτε δοντάκι. Ταυτόχρονα σε κοιτούσε με αυτό το βλέμμα και σε χαίδευε στη κοιλια. Είχα λιώσει, είχα μεταφερθει σε άλλο μαγικό κόσμο. Μετα δυσκολίας συγκρατήθηκα να μην τελειώσω. με τι που τελειώνει αναλαμβάνω δράση. Ξέχασα να πω ότι ανταλάσσαμε κάτι απίστευτα γλωσσόφιλα, ούτε να ήμουνα με την κοπελα μου.Λοιπόν την γλειφω από την κορυφή μέχρι τα νύχια, δεν υπήρχε τρύπα που να μην βάλω γλώσσα ή δάκτυλο.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

συνεχισε......συνεχισε..... :2funny: :2funny:

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Κάποια στιγμή αφού τα κορμιά μας είχαν γίνει ένα, μπαίνουμε στο κυρίως πιάτο. Αφού βάζω προφυλακτικό, πώς δεν το ξέχασα, εγώ βρισκόμουν σε άλλο κόσμο, αρχιζουν απίστευα πράγματα. Αρχικα έρχεται από πάνω μου όπου κουνούσε την λεκανίτατσα της με περισσή επιδεξιότητα. Ταυτόχρονα με προέτρεπε να ακούμπω τα όμορφα στηθάκια της. Σε μία φάση πετάει το πάπλωμα στο πάτωμα, όπου μεταφερόμαστε εκεί. Ακολουθεί εναλλάγη στάσεων,δεν υπήρχε στάση που να μην είχε λάβει χώρα. Το τρομερό ήταν ότι δεν ήταν παθητικός δέκτης των παλινδρομικών κινήσεών μου, αλλά ακολουθουσε με την φορά του σώματός της. Συμμετείχε τρομερά. Μετά από κάμποση ώρα και ένώ εγώ μετά μανίας προσπαθούσα να μην τελειώσω μου βγάζει το προφυλακτικό κια μου πάιρνει μία  απίστευτη δεύτερη πίπα, όπου πλέον μην αντέχοντας τελείωσα στο στοματάκι της. Αισθάνθηκα ότι κάτι κάτι είχε φύγει από μέσα μου και όχι μόνο τα υγρά.  Ακολουθεί ένα τσιγαράκι εκ μέρους της , εγω δεν κάπνίζω και χαλάρωμα στο τζακούζι , όπου είχα φροντίσει νωρίτερα με την άφιξή μου να γεμίσω. Όση ώρα κάθομουν μέσα με άγγιζε με τα απαλά χεράκια της. Σε μία φάση φοράμε τα μπουρνούζια και βγαίνουμε στο μπαλκόνι, όπου μας χτυπούσε το δροσερό αεράκι . Είχε τυλιχτεί γύρω μου. Σε μία φάση με γυρνάει μπροστά της και μου λύνει το μπορνούζι και μου πάιρνει πάλι μία απίστευτη πίπα.    

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
πίπα - μπουρνούζι - πίπα

:2funny:

....γιά λέγε ,....

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Το συγκεκριμένο δωμάτιο είναι στον δεύτερο όροφο και όντας προχωρημένη ώρα δεν αντιλήφθηκα τίποτα. Σε μία φασή μπαίνει μεσα και πάιρνει προφυλακτικό. Ακολουθεί ένας δεύτερος γύρω έξω στα όρθια στο μπάλκόνι. Απίστευτη αίσθηση ηδονής, κινδύνου, θανατηφόρος συνδυασμός. Με τα πολλά ή τα λίγα τελείωνουμε. θυμάμαι την επόμενη ημέρα μην έχοντας καταλάβει τίποτα ,είδα μια μια εκδορά , πρεπει να ήταν από τον τοίχο. Μετά βίας η κοπέλα ετοιμάζετια να φύγει ,αφού την είχε πάρει η κοπέλα από το γραφείο ότι είχε αργήσει και την περίμενε ο οδηγός. με αποχαιρετα με ένα φιλάκι στο μάγουλο, ναι , γιατί η αισθησιακη γυναίακα έτσι φέρεται, με αισθησιασμό.Έγω μένω στο δωμάτιο ,οπου προσπαθώ να λογικοποιήσω αυτό που έζησα, δεν μπόρεσα γιατι τέτοιες καταστάσεις δεν τις κάνεις λογική , αλλα τις κια τις απολαμβάνεις. Δεν ξέρω αν ήταν το γεγονός ότι ήταν Ρωσίδα,ναι ρε πουστη μου, αυτές οι γυναικες έχουν κάτι το ιδιαίτερο, ναι. Μετά κατακρίνουν αυτούς που πάνε με πουτάνες, ας τους κατακρίνουν , γιατί αυτά που έζησα  έχουν περασει στο DNA  μου. επομένως ότι και να κάνω στη ζώη μου , είτε οικογένεια , είτε παιδια, θα αναζηττώ τέτοιες εμπειρίες. Πολλοί θα πούν ότι δεν είνια σωστό, αλλά τι να κάνουμε, είμαι ξεροκέφαλος Κεφαλονίτης. Συγγνώμη, αν κούρασα, αλλά αυτο λειτούργησε και αυτοκαθαρτικά που το μοιράστηκα.

Vassiliani

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
0
Πόντοι
11
Ηταν αρχές της δεκαετίας του '90. Αδεια απο τον στρατο, καλοκαιράκι, και οι καύλες στο φουλ. Μπουρδελότσαρκα στο μεταξι, μεσημεράκι. αρκετή ησυχία στα σπιτακια, μπαινω στο "μεταλλαγμενο" της δεληγιώργη. Η "τσατσά", πολυ καλή για τσατσά, με κόβει και το μάτι της γυαλίζει, ειμαι μόνος μου στο σαλόνι(το σπιτάκι έχει την πόρτα κλειστή και ανοίγει μόνο απο μέσα). βγαίνει το "μωρό-εγχειρισμένο", πολύ καλό, δεξιά μου είναι ανοικτή η πόρτα, περάστε μου λέει και μπαίνω στο δωμάτιο. δίνω το αντίτιμο και αμέσως αρχίζει να με χαιδεύει πάνω απο το παντελόνι-είμαι ήδη καυλωμένος-.

την βουτάω απο τα κωλομέρια και αμέσως χαμηλώνει και ξεκινάει να με ξεκουμπώνει. έρχεται η κανονική πουτάνα που κατάλαβε τι γινόταν(η πόρτα του δωματίου ήταν ανοικτή) και αρχίζει να με τρίβει ενώ η τσατσά φεύγει και γυρνάει με προφυλακτικό, μου το φοράει και αρχίζει να με πιπώνει ενω εγώ βγάζω τα ρούχα μου και τρίβομαι με την κανονική πουτάνα. ξαπλώνουμε στο κρεβατι, τα δάχτυλά μου χώνονται όπου βρούν στην πουτάνα ενώ η τσατσά με ρουφάει σαν λυσασμένη .

με αφήνει η τσατσά, μου αλλάζει προφυλακτικό η πουτάνα και αρχίζει την πίπα. η τσατσά μου λέει κάτι σαν " δεν σε πειράζει να τον βάλεις λίγο και στην φίλη μας " και εγώ καταλαβαίνω απλά οτι θα συνεχίσω με την πουτάνα, αμ δε, φεύγει απο το δωμάτιο και επιστρέφει με ενα τραβελάκι ούτε 18 χρονών. σώμα γυναικείο, εκφυλη προστυχόφατσα, άτριχο, φοβερό πόδι, ντυμένο με ένα σορτσάκι και μπλουζάκι(υποψία βυζιού). ενω είμαι στο κρεβάτι κομπλαρισμένος εννοείται, η τσατσά μου λέει " θέλει εξάσκηση το μωρό μας, σκίστο". το μωρό δεν μιλούσε καθόλου, μόνο με κοιτούσε.

το σπρώχνει η τσατσά και ξαπλώνει ανάμεσα σε μένα και την πουτάνα, η πουτάνα του βγάζει το μπλουζάκι και εγώ του ξεκουμπώνω το σορτσάκι ενω η τσατσά με χαιδεύει και με παροτρύνει να το γαμίσω. παρόλο το κομπλαρισμα μου, η κάβλα έχει φτάσει στα κόκκινα, ο πούτσος μου είναι πέτρα. το γυρνάμε μπρούμυτα, του κατεβάζω το σορτσάκι και αποκαλύπτεται ένας αλαβάστρινος κολαράκος. η πουτάνα του ανοίγει τα κολομέρια και φτύνει πάνω στην κολοτρυπίδα, απλώνει το σάλιο με το δάχτυλό της, και χώνει το δάχτυλό της μέχρι τέρμα. ακολουθεί ο πούτσος μου και το πιτσιρίκι αρχίζει να σπρώχνει κόντρα τον κόλο του και τον παίρνει όλον μέσα.

αρχίζω ένα ξέφρενο σφυροκόπημα, στηριγμένος στα χέρια μου, με την κανονική πουτάνα αριστερά μου στο κρεβάτι να μέ έχει πιάσει απ το κολομέρι και να μου δίνει ρυθμό και την τσατσά ορθια στην  άκρη του κρεβατιού δεξιά μου, να με χαιδέυει στην πλάτη και να λέει διάφορα του τύπου 'σκίστο το μωρό μας', 'η καλύτερη πουτάνα θα γίνει το μωρό' κλπ κλπ.

δεν ήταν δυνατό να αντέξω πολύ, βαθύ κάρφωμα και χύσιμο στο τραβελάκι βαθιά στον κόλο του!! απίστευτη αίσθηση και εμπειρία.. η τσατσά αμέσως αποχωρεί, ακολουθεί η πουτάνα, ενω η 'μικρούλα' γυρνώντας μου αποκαλύπτει και τα προσόντα της, 4-5 εκατοστά ακόμα ερεθισμένη. συνειδητοποιώ ότι (πέρασε η κάβλα) νιώθω σαν ψάρι εξω απο τα νερά μου και φροντίζω να αποχωρήσω.... ουδεν σχόλιο.....

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
αρχές δεκαετίας 80, οδός αθηνάς
απλά the first and the best

pitas00

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
49
Πόντοι
6
fkk palace φρανκφουρτη..γερμανιδα κλασικη 20χρονη μολις ειχε μπει στο φκκ μετα απο κλαμπινγκ...καρφωνομαστε με τα ματια και στο καπακι την βουταω και επι μια ωρα ημουν στον παραδεισο..απο τοτε οταν ακουω γερμανια το μυαλο μου παει εκει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom