You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σωστόςςςς!!!''Das Boot'' ist der beste Film aller Zeiten
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 166
εμεις ειμαστε στην αντισταση τυπε
καποτε εκαναν αντισταση ο καρολος με τον παντζα
τωρα ειναι η σειρα μας
ο πρεκας δεν εκανε;;;;
ο καζακος;;;;
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 166
Γιατι γραφεις στα γερμανικα;
Εκτος απο τον τιτλο εννοω.
πρεπει σιγα σιγα ραγιαδες να μαθετε την γλωσσα των κατακτητων σας
γιατι ραγιαδες ειστε οσο σας κλεβουν την ζωη και την αξιοπρεπεια και απλως κοιταζετε
τωρα τρεχατε να πληρωσετε χαρατσια στον σουλτανο
Εσυ δεν εισαι αυτος που εψαχνε δουλιτσα στην Γερμανια;πρεπει σιγα σιγα ραγιαδες να μαθετε την γλωσσα των κατακτητων σας
γιατι ραγιαδες ειστε οσο σας κλεβουν την ζωη και την αξιοπρεπεια και απλως κοιταζετε
τωρα τρεχατε να πληρωσετε χαρατσια στον σουλτανο
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μπροστα στον καρολο και στον παντζα αυτοι ειναι γατακια τυπεο πρεκας δεν εκανε;;;;
ο καζακος;;;;
Επισκέπτης
Ενταξει ξεχασα να βαλω μερικες ταινιες, πως κανετε ετσι οι καλυτερες πολεμικες (αυτες μας ενδιαφερουν) αλλα και μερικες καλες αντιπολεμικες μεσα ειναι.
Αυτες ψηφισα...
The Longest Day
Black Hawk Down
The Thin Red Line
Apocalypse Now
Saving Private Ryan
Αυτες ψηφισα...
The Longest Day
Black Hawk Down
The Thin Red Line
Apocalypse Now
Saving Private Ryan
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
"στρατιώτης ράιαν" για μένα ακομπλεξάριστα ( ;) ) η καλύτερη
το "ντας μπουτ" επίσης φοβερή ταινία με μεγάλη διάρκεια αλλά δεν κουράζει (καλό είναι να βλέπεις και μια ταινία από την μεριά των κακών που πολλοί από αυτούς έκαναν απλώς το χρέος τους στην δική τους πατρίδα και δεν ήταν όλοι αιμοσταγή θηρία) , δεν είναι από τις πολύ γνωστές οπότε προτείνεται
το "φουλ μέταλ τζάκετ" απολαυστικό στο ξεκίνημα που εκπαιδεύονταν, αδιάφορο μετά
Επισκέπτης
βλεπω προηγειται το αποκαλυψη τωρα λογικο το βρισκω, ακολουθει σε αποσταση αναπνοης η διασωση του στρατιωτης ραιαν και πολυ κοντα το πλατουν, αδικος τοσο ψιλα για μενα. ποιο ψηλα θα επρεπε να ειναι η λεπτη κοκκινη γραμμη
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
βλεπω προηγειται το αποκαλυψη τωρα λογικο το βρισκω, ακολουθει σε αποσταση αναπνοης η διασωση του στρατιωτης ραιαν και πολυ κοντα το πλατουν, αδικος τοσο ψιλα για μενα. ποιο ψηλα θα επρεπε να ειναι η λεπτη κοκκινη γραμμη
μήπως εννοείς η λεπτη κοκκινη γραμμη ;) την είχα δει πιτσιρικάς μου είχε αφήσει σχετικά καλή εντύπωση αν και την είδα καπάκι νομίζω από τον ράιαν οπότε ήταν μοιραία η σύγκριση, θα της ξαναδώσω μια ευκαιρία γιατί δεν την θυμάμαι καθόλου
Επισκέπτης
το θωρηκτο ποτεμκιν το εχεις δειμήπως εννοείς η λεπτη κοκκινη γραμμη ;) την είχα δει πιτσιρικάς μου είχε αφήσει σχετικά καλή εντύπωση αν και την είδα καπάκι νομίζω από τον ράιαν οπότε ήταν μοιραία η σύγκριση, θα της ξαναδώσω μια ευκαιρία γιατί δεν την θυμάμαι καθόλου
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
το θωρηκτο ποτεμκιν το εχεις δει
ταινία του 1925 μαν μήπως είναι βουβός κινηματογράφος
Επισκέπτης
και ομως υπαρχουν θαυμαστες ακομα..ταινία του 1925 μαν μήπως είναι βουβός κινηματογράφος
Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
μήπως εννοείς η λεπτη κοκκινη γραμμη ;) την είχα δει πιτσιρικάς μου είχε αφήσει σχετικά καλή εντύπωση αν και την είδα καπάκι νομίζω από τον ράιαν οπότε ήταν μοιραία η σύγκριση, θα της ξαναδώσω μια ευκαιρία γιατί δεν την θυμάμαι καθόλου
Δες την, δεν εχει την δραση του ραιαν, ειναι ομως πολυ καλη
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Δες την, δεν εχει την δραση του ραιαν, ειναι ομως πολυ καλη
την γνώμη σου για το "αποκάλυψη τώρα", μπέσα
Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
η απο κατω ταινια ειναι του 30, παιζει να ειναι απο τις καλυτερες πολεμικες που εχω δει. Και εχω δει πολλες...και ομως υπαρχουν θαυμαστες ακομα..
All Quiet on the Western Front
www.imdb.com/title/tt0020629/]http://www.imdb.com/title/tt0020629/[/url]
Επισκέπτης
Εισαι σινεφιλ και δεν την εχει δει ακομα, με απογοητευης φιλετην γνώμη σου για το "αποκάλυψη τώρα", μπέσα
Heartbreaker83
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
την γνώμη σου για το "αποκάλυψη τώρα", μπέσα
Χμμμμ (γκουχ γκουχ)
Νταξ ειναι πολυ καλη ταινια με πολυ χαρακτηριστικες σκηνες, πολυ εντονη ερμηνεια απο τον μπραντο, ωραιο στορυ, αλλα την βαριεμαι. Τα αγαπημενα μου πολεμικα ειναι αυτα που γινεται της πορνης οπως πχ το ραιαν ή το black hawk down
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
βωβός ειναι.ταινία του 1925 μαν μήπως είναι βουβός κινηματογράφος
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)