Νέα

Οι καλύτερες πόλεις του κόσμου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trixotos kavliaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kaulitsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Η Βαρκελώνη και το ʼμστερνταμ είναι πολύ όμορφες πόλεις και τις είδα σαν επισκέπτρια.
Οι ιταλικές πόλεις που έζησα λίγο παραπάνω η Μπολώνια, η Φεράρα και η Σιένα πάντα θα έχουν μια ιδιαίτερη θέση, αλλά δεν είμαι σίγουρη αν είναι επειδή μου άρεσαν ή έχω όμορφες αναμνήσεις?

Πάντα όμως μέσα στην καρδιά μου θα είναι η Θεσσαλονίκη?.

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Η δική μου εμπειρία/αξιολόγηση

1. Σαν Φραντσίσκο
2. Σίδνεϊ
3. Νέα Υόρκη
4. L.A
5. Ριο
6. Αμστερνταμ
7. Βαρκελώνη

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
One is the place to be:

K O L O N A K I    rulez...

Επισκέπτης
ι καλιτερι πολη παιδια ειναι ι ολλανδια!!!!απεριοριστες πουτανεσ να χινεισ ολι μερα!!!!!και μοντελλα πουτανακια ...οχι αποσ εδο στην ελλαδα που παμε κατα διαολου!!!!επισισ και βουλγαρια θα μου αρεσε να μενο .ειναι πολι γαματι πολι αφου εχει αφθονα μουνακια και πολι φθηνα πουτανακια για να χινεισ καθε μερα!!!!

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Τα Χριστούγεννα βρήκα πάλι ευκαιρία να βγω εκτός ελλάδας. Στο Παρίσι έχω πάει 6 φορές αυτή ήταν η έβδομη .Γυρνώντας πάλι πίσω έπεσα σε κατάθλιψη τόσο από τη βρωμιά της Αθήνας όσο και από εμάς τους Αθηναίους τους πιο βρώμικους κατοίκους της γης με διαφορά ( έξω γιατί τα σπίτια μας μέσα λάμπουν ).
Κανένα σχέδιο πόλης , σκουπιδαριό και πήξιμο αυτοκινήτων , ηχορύπανση απίστευτη και πολίτες σταρχιδιστές που ότι σκατά έχουν στο αμάξι τους τα πετάνε από το παράθυρο...
Το κράτος χέστηκε για τα διατηρητέα κτήρια με κλασσικό παράδειγμα το κτήριο στη συμβολή Πειραιώς και Ιεράς οδού .Σε άλλες  χώρες θα τα έκαναν κούκλες , εδώ περιμένουμε τα γαμημένα να πέσουν και δεν πέφτουν.
Δυστυχώς αν και με τους Ολυμπιακούς αγώνες έγιναν μεγάλα έργα , είμαστε πάααααρα πολύ πίσω ακόμα και σαν πόλη και σαν πολίτες.

+ 1000

Επισκέπτης
για το πουτσο καβαλα ειμαστε σαν κρατος!!!!ολι ι ελλαδα ειναι μια μπουρδελοκαταστασι!!!χαχαχαχα!!!

markhsios

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Top 5 Ευρωπαικών πόλεων στις οποίες ζόυσα άνετα :
1) Γενεύη
2) Φλωρεντία
3) Ρώμη
4) Θεσσαλονίκη
5) Βερόνα

Αφήνω μόνο μια επιφύλαξη για Βαρκελώνη και ʼμστερνταμ τις οποίες δεν έχω ακόμη επισκεφτεί αλλά όλοι όσοι έχουν πάει τις βρήκαν καταπληκτικές.

Από τις πόλεις του TOP 20 που έχω επισκεφτεί, τις Βιέννη, Ζυρίχη και Μελβούρνη τις βρήκα πολύ καταθλιπτικές και δεν θα μπορούσα να ζήσω εκεί ούτε με σφαίρες....

Όσοι από εσάς παιδιά βρήκατε τα Γιάννενα καταπληκτική πόλη, δεν λέω έχετε δίκιο, αλλά σκεφτείτε λίγο και τι ταλαιπωρία τραβάμε όσοι μένουμε εκεί όταν θέλουμε να οργανώσουμε μια εξόρμηση στο εξωτερικό ή σε κάποιο νησί του Αιγαίου και ίσως μετά δείτε την Αθήνα με ένα πιο θετικό μάτι.
Ποιότητα ζωής δεν είναι μόνο η φυσική ομορφιά ή το πράσινο αλλά και μια πληθώρα άλλων παραμέτρων που πρέπει να συνυπολογίζονται με διαφορετικό συντελεστή βαρύτητας βέβαια ανάλογα με τις ιεραρχήσεις του καθενός.
ΥΓ. Και στο Πούκετ ζούσα άνετα για καμιά 5ετία. Δεν ξέρω, μετά ίσως να βαριόμουν.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom