alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Με δυο φορες την ημερα ζαναξ θα συνελθεις.Ντάξει ντάξει, μην το αρχίσουμε. Ο Πλε ήταν *είναι ακόμα θαρρώ αλλά σα νικ που τον 'ήξερα' λέω* θεούλης.
Με δυο φορες την ημερα ζαναξ θα συνελθεις.Ντάξει ντάξει, μην το αρχίσουμε. Ο Πλε ήταν *είναι ακόμα θαρρώ αλλά σα νικ που τον 'ήξερα' λέω* θεούλης.
Και στη διαμαχη "μπαννερακια νταριας-ατακες εκτορ λοπεζ" επικρατησε το δευτερο?η νταρια ηταν ωραιο γλεντι. ειχε εισηγηθει δημοσια τη διαγραφη μου αλλιως θα επαιρνε τα μπανερ της και δρομο
Με δυο φορες την ημερα ζαναξ θα συνελθεις.
Και στη διαμαχη "μπαννερακια νταριας-ατακες εκτορ λοπεζ" επικρατησε το δευτερο?
Ντάξει ντάξει, μην το αρχίσουμε. Ο Πλε ήταν *είναι ακόμα θαρρώ αλλά σα νικ που τον 'ήξερα' λέω* θεούλης.
Βεβαιως. Ειχαμε τσακωθει κιολας την πρωτη μερα που μπηκα. Χωρις λογο βεβαια.Άει ρε βλάκα. Τον είχες πετύχει καθόλου?
Καλη επιλογη.Ναι ο Αντί προτίμησε τα χωρατά του ΄Εκτορα.
Βεβαιως. Ειχαμε τσακωθει κιολας την πρωτη μερα που μπηκα. Χωρις λογο βεβαια.
Βλεπεις π.χ. τη βελβυ, που στα καλα καθουμενα γραφει "αει ρε βλακα" χωρις να της εχεις κανει τιποτα?Υπονοεις οτι ηταν νευρικος και αποτομος τυπε?
Και στη διαμαχη "μπαννερακια νταριας-ατακες εκτορ λοπεζ" επικρατησε το δευτερο?
καλα δε σημαινει και τιποτα αυτα που λεμε. νομιζω ευκολα με καποιους φιλους που εχω στη ζωη θα σκοτωνομασταν αν τα λεγαμε σαν αγνωστοι ιντερνετικα.
Βλεπεις π.χ. τη βελβυ, που στα καλα καθουμενα γραφει "αει ρε βλακα" χωρις να της εχεις κανει τιποτα?
Ε φαντασου αυτον στο δεκαπλασιο.
Την θυμαμαι την ημερα που τον εδιωξε.δεν ειναι χαζος ο αντι και μαγκια του που δε τσιμπαει με μπουρδες. εδω μειναν τα μπανερ δε πηγαν πουθενα.
και ευκολα και αναιμακτα θα μπορουσε να με σουταρει, δεν ειμαι κανα δυνατο χαρτι εγω εδω.
με τον πλεζουρα ηταν πολυ πιο δυσκολη κινηση που τον εδιωξε.
Το έχω σκεφτεί κι εγώ αυτό και έχεις δίκιο.
Ε, δείγμα της εξυπνάδας του είναι αυτό.
εγώ όχι δε γουστάρω να τσακωθώ μαζί σουKανένας για μανούρα μαζί μου ??
δεν ειναι χαζος ο αντι και μαγκια του που δε τσιμπαει με μπουρδες. εδω μειναν τα μπανερ δε πηγαν πουθενα.
και ευκολα και αναιμακτα θα μπορουσε να με σουταρει, δεν ειμαι κανα δυνατο χαρτι εγω εδω.
με τον πλεζουρα ηταν πολυ πιο δυσκολη κινηση που τον εδιωξε.
καταλαβα ναι...
εεε οπως και να το κανεις
αμα σε πει ετσι χωρις λογο
ειναι λιγο καπως τυπε :S εχουν χαθει
και οι αξιες στις μερες μας.
Πολυ εξυπνο να προκαλεις διαρκως χωρις λογο.Ε, δείγμα της εξυπνάδας του είναι αυτό.