The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.506
- Πόντοι
- 25.467
Kανένας για μανούρα μαζί μου ??
Mai, Padron.
Kανένας για μανούρα μαζί μου ??
Νομιζω ναι, τα ειχε παρει, αλλά για λιγοτερο απο ενα μηνα.Τα είχε πάρει τα μπανεράκια της για 2 μήνες νομίζω, τότε. Όχι?
Βεβαιως. Ειχαμε τσακωθει κιολας την πρωτη μερα που μπηκα. Χωρις λογο βεβαια.
Όχι και χωρίς λόγο. Είχες κάνει εγγραφή μόνο και μόνο για να υπερασπιστείς τον ρινόκερο, ο κάθε λογικά σκεπτόμενος θα έβαζε το κακό στο νου του
Καλη επιλογη.
Αντε, κανονισατε να βρεθειτε για να τα ζευγαρωσετε?η βελβυ εχει πολυ ομορφο γατακι παρεπιπτοντως
η βελβυ εχει πολυ ομορφο γατακι παρεπιπτοντως
Πολυ εξυπνο να προκαλεις διαρκως χωρις λογο.
Θα ψαξω σε κανενα σαιτ ψυχιατρικης, πώς λεγεται το να θαυμαζει καποιος αυτον που διαρκως δημιουργει μανουρες χωρις λογο.
Οχι δα.χμ για να λεμε και σωστες κουβεντες, ο πλε εχει θεση εδω πολυ περισσοτερο απο οτι εχω εγω.
ενω ο ζαμπονοτυροπιτας ο κολογαβρος τι κανει με εμενα.μου χει πρηκσει τα αρχιδια η λουκια.
Βεβαια. Γιατι ειμαι ο πιο απαραδεκτος και προκλητικος τυπος εδω μεσα.
Για σένα μιλάμε. ΠΑΝΤΑ υπάρχει λόγος.
Τσακωθηκε μαζι μου ο πλεζουρας, επειδη οταν μπηκα ετυχε τα πρωτα μου ποσταρισματα να αφορουν την Τζουλι?Όχι και χωρίς λόγο. Είχες κάνει εγγραφή μόνο και μόνο για να υπερασπιστείς τον ρινόκερο, ο κάθε λογικά σκεπτόμενος θα έβαζε το κακό στο νου του
Τα είχε πάρει τα μπανεράκια της για 2 μήνες νομίζω, τότε. Όχι?
Βεβαια. Γιατι ειμαι ο πιο απαραδεκτος και προκλητικος τυπος εδω μεσα.
αν δε κανω λαθος οχι.
Τσακωθηκε μαζι μου ο πλεζουρας, επειδη οταν μπηκα ετυχε τα πρωτα μου ποσταρισματα να αφορουν την Τζουλι?
Ενταξει, δεν την παλευετε καθολου μερικοι.
Υ.Γ. Θυμασαι ρε θηριο τι ποσταριζα πριν 16 μηνες?
εκανε ενα καλο στον εαυτο του και ξελογκαρε τοτε
Δεν είσαι ο πιο προκλητικός, αλλά εχω κουραστει να πλενω τα βρεγμενα κυλοτακια μου για σενα εδώ που τα λέμε.
Σιχαμενος τενεκες, παπαρας και γλιτσας. Μην κανουμε εκπτωσεις.Δεν είσαι ο πιο προκλητικός, αλλά σίχαμα είσαι εδώ που τα λέμε.
Τοτε μπηκα, πριν 16 μηνες.Και εσυ που ξερεις πως αυτα που σου λεει
ηταν αυτα που ποσταριζες πριν 16 μηνες?
* WIPEOUT *
ΕΠΕσες στην λασπη τυπε.
obvious