Επισκέπτης
ραντεβου θανατου εδωσα μονο εγω δευτερη μερα στο σαιτ.παρτε τα αρχιδια μου τα μεγαλα ολοι
ραντεβου θανατου εδωσα μονο εγω δευτερη μερα στο σαιτ.παρτε τα αρχιδια μου τα μεγαλα ολοι
με τα δερματινα παντελονια ρε μαν;που τα θυμηθηκες τωρα;ειπε να βαλει τα προσφατα ο σαρουμανΣτο τοπ 5 σιγουρα ξεχνατε την τιτανομαχία μεταξύ αχαχουχα και εκτορ.
Τα ειχαν δωσει ολα, την προηγουμενη σεζον
αν δεν εδωσες πορετσανο παρε τα δικα τους χαχαχαχαχαχα
τι πορετσανο μωρε τι μαλακιες λες δεν καταλαβαινω πακιστανη εισαι?
ρε παπα παπαρα εφτιαξα εγω καμια ψηφοφορια;πηγη ειμαι λεει ο ανθρωπος.....τα παραπονα στον τσιφ...gl μαλάκα για τον πούτσο δουλειά έκανες!!!!
Εσυ μιλας για την πρωτη σεζον που ειχαν χτυπησει υψηλα νουμερα τηλεθεασης τα επεισοδια του σιριαλ.με τα δερματινα παντελονια ρε μαν;που τα θυμηθηκες τωρα;ειπε να βαλει τα προσφατα ο σαρουμαν
arion1955 vs bourdela.com
πες ταειναι μουφα η ψηφοφορια λεμε κατεβαστε τη!!
ουτε τα ραντεβου θανατου του βολντη εχει, ουτε του αβραμη, ουτε τις μαχες αβραμη απολυτου αισχος! παρασερνετε τον κοσμο!
Πφφφ στο προηγούμενο σκληροπυρηνική εδώ σκατούλες
Σκατά ξέρει,τεράστες ελλείψεις(ούτε στα δημ. νοσοκομεία τόσες).ευχαριστημένη?
Ρε τι τα βάζετε με τον gl?
αν δε με είχε βοηθησει σκατα θα τα είχα κάνει...
(ζήτησα απο αυτον βοηθεια γιατι έχει ξαναδιοργανώσει ψηφοφορία, είναι έμπειρο μέλος, και σας ξέρει όλους..τα άπλυτα σας δηλ///)
τον μπάρος τον ειδοποιήσε κανένας?
ευχαριστημένη? (και μου το έλεγε ο γλου βάλε τις ξεχωριστά... μαλλιοτραβηστείτε τώρα...)
Ρε τι τα βάζετε με τον gl?
αν δε με είχε βοηθησει σκατα θα τα είχα κάνει...
(ζήτησα απο αυτον βοηθεια γιατι έχει ξαναδιοργανώσει ψηφοφορία, είναι έμπειρο μέλος, και σας ξέρει όλους..τα άπλυτα σας δηλ///)
τον μπάρος τον ειδοποιήσε κανένας?