You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι καλες ειναι πιασμενες κι οι ελευθερες χεσμενες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 95K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Θυμαμαι παλια στο τζερονυμο επαιρναν τηλεφωνο κοπελες παρθενες και ελεγαν τετοιες ιστοριες απο τη φαντασια τους
dinos34
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.006
- Πόντοι
- 1.026
δεχομαστε και χριστοπαναγιες να ξες
Εγω οχι γιατι πιστεύω
johny cunt
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.033
- Πόντοι
- 1.016
γεια..πως σε λενε..εισαι πολυ ομορφη..
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
ρε μπουλη τι να κανα? να χαμογελασω κ να πω περαστε καθιστε?Συγγνώμη δε κατάλαβα?! Ήρθε κάποιος και σου είπε "τις γνωστές μαλακίες" Γεια σου εισαι ομορφη ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΝΟΕΙΣ και μιλας για προσγειωμένες κοπέλες? Πωωω τι θράσος να ερθει να σου πει οτι εισαι ομορφη!!! Πρεπει να εκτελεστεί!
Ρε αντε μη πω τιποτα χειρότερο ψωνάρα!
αφου με ειχε παρει απο πισω και δε μ αρεσε ..πως να το ξεκοβα..αλλωστε που ξερω εγω τι ειναι αυτος..μπορει να ειναι τρελος η βιαστης η οτιδηποτε..
λες αιντε αιντε σε οποιον κορτακια στο δρομο να χαμογελαμε??
μονο μια φορα θυμαμαι περπατουσα ιερα οδο με μια φιλη μ κ βλεπω δυο τυπους απτο απεναντι πεζοδρομιο να ερχονται στο δικο μας..και ερχεται ο ενας απο διππλα μ κ μ αρχιζει το ψηστηρι να του δωσω τον αριθμο μ...γυρναω τον βλεπω κ μ αρεσε!!! ηταν καυλα..!! αλλα μονο κ μονο π με προσεγγισε ετσι λεω κανας ανωμαλος θα ειναι και φυγαμε..
αν ο ιδιος ερχοταν ομορφα να με πλησιασει σε ενα μπαρ..θα ακολουθουσαν αγαπουλιτσεςςς
ananias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.783
- Πόντοι
- 216
παιδια, εχω να παραθεσω μια ενδιαφερουσα εκδοχή που δεν βλεπω να εχει ειπωθεί προηγουμένως εδώ-σχετικα με τις κουφες απορριψεις!
'Κουφες'-μιλαω για φασεις οπου η τυπισσα αντικειμενικα δεν εχει κανεναν φαινομενικα λογικο λογο να απορριψει-κι όμως, καπως σπαει ο διαολος το ποδαρι του και γινεται!
Ακουστε εδώ!
Βαζουμε στην ακρη κατι περιπτώσεις γελοίων που πεφτουν σαν τα λιγουρια του κωλου με ηλιθιες ατακες, που κορναρουν, αυτοξεφτιλιζονται κτλπ, και μιλαμε για νορμαλ πολιτισμένους τυπους.
Λοιπον, προσωπικα τυχαινει πολλες φορες να μ αρεσουν γκομενες, τις οποιες οι περισσοτεροι από δω πιστευω δεν θα τις προσεχατε καν!
Δεν ξερω τι παιζει με αυτά τα '8αρακια/9αριακια' που λετε κλπ, απλα εχει τυχει να γαμησω και πολύ ωραιες γκομενες, όπως εχει τυχει να γαμησω και μπαζα!-δεν ντρεπομαι να με πειτε σαβουρογαμη, αμα καποια μου βγαλει καυλα, θελω να την γαμησω-τελος.
βασει των ανωτερω λοιπων, εχει σκασει η εξης απορια..ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ εχει τυχει να φαω απορριψη από γκομενα που αντικειμενικα είναι ανθυπομετρια εντελως, ενώ παραλληλα να παιζω δυνατα με πολύ ανωτερη???
Δεν σας λεω να μην δεχομαστε την απορριψη-συμβαινει και θα την δεχτούμε σαν γεγονός! Αλλα να χει και μια λογικη βαση ρε παιδια! Π.χ. οκ, μου κανει πιο λογικο να φαω Χ από μια φαινομενικα τοπ γκομενα που χει 500 αλλους (καλυτερους μου) μαλακες από πισω της να την ρανουν με διαφορα μπιχλιμπίδια για αγριους.
Θα το καταλαβω, το χει ψωνισει, οκ!
Να καθεται όμως η καλη, και να ριχνει το μπαζο Χ-που απλα ετυχε να χει κατι που μ αρεσει, και να της την πεφτω θεωρώντας υποσυνείδητα πως είναι η τυχερη της βραδια-ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ!
Λοιπον, ενας καλος και πολύ εμπειρος φιλος μου λυσε την απορια παιδες! Μου ειπε τα εξης:
'οκ, αντικειμενικα ισως της πέφτεις πολυς, ναι! και προφανως δεν την χαλαει καθολου το γεγονός ότι της την επεσες στα ισα! ΟΜΩΣ, υπαρχει μια διαφορα εδώ, που καθιστα έναν χειροτερο σου, σε καλυτερο υποψηφιο γκομενο για αυτή την τυπισσα: ότι εσυ δεν θα την παρεις τηλεφωνο την επομενη, ενώ ο άλλος θα την αποζητησει ως φυσικη καταληξη του! Ότι εσυ ευκολα θα περασεις στην επομενη γκομενα χωρις να το σκεφτεις και πολύ, η να το 'ζυγισεις' το θεμα, ενώ καποιος από κατω σου θα δωσει έναν αγωνα να την κρατησει!-εσυ χεστηκες!
Τελος, σκεψου κι εσυ την πικρα να γαμησεις μια πολύ δυνατη (για τα μετρα σου) γκομενα, να περασετε γαμω, και την επομενη να γουστάρεις να θελεις λιγο ακομα κ ιαυτη ναναι αφαντη!
Το ιδιο ισχυει και για την άλλη, την εχει ξαναπατησει, πληγωθηκε και εχει λογους να είναι πολύ πιο επιφυλακτικη μαζι σου, απ ο,τι μια καλυτερη γκομενα!'
Βεβαια, απτην μια κανει και λιγο για παρηγορια!
Αλλα εάν εχουμε λαβει την οποια επιβεβαιωση μας πχ ότι σαν ανδρες δεν ειμαστε για τα μπαζα ακομη, τοτε εχει καποια λογικη βαση το παραπανω!
Οσο για τις 'καλες' πιασμένες, να χαμε να λεγαμε, μαγκες! Να τις χαιρονται οι ευτυχεις 'ιδιοκτητες' τους, και καλα κουράγια στις πικρες που κερνιούνται!
'Κουφες'-μιλαω για φασεις οπου η τυπισσα αντικειμενικα δεν εχει κανεναν φαινομενικα λογικο λογο να απορριψει-κι όμως, καπως σπαει ο διαολος το ποδαρι του και γινεται!
Ακουστε εδώ!
Βαζουμε στην ακρη κατι περιπτώσεις γελοίων που πεφτουν σαν τα λιγουρια του κωλου με ηλιθιες ατακες, που κορναρουν, αυτοξεφτιλιζονται κτλπ, και μιλαμε για νορμαλ πολιτισμένους τυπους.
Λοιπον, προσωπικα τυχαινει πολλες φορες να μ αρεσουν γκομενες, τις οποιες οι περισσοτεροι από δω πιστευω δεν θα τις προσεχατε καν!
Δεν ξερω τι παιζει με αυτά τα '8αρακια/9αριακια' που λετε κλπ, απλα εχει τυχει να γαμησω και πολύ ωραιες γκομενες, όπως εχει τυχει να γαμησω και μπαζα!-δεν ντρεπομαι να με πειτε σαβουρογαμη, αμα καποια μου βγαλει καυλα, θελω να την γαμησω-τελος.
βασει των ανωτερω λοιπων, εχει σκασει η εξης απορια..ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ εχει τυχει να φαω απορριψη από γκομενα που αντικειμενικα είναι ανθυπομετρια εντελως, ενώ παραλληλα να παιζω δυνατα με πολύ ανωτερη???
Δεν σας λεω να μην δεχομαστε την απορριψη-συμβαινει και θα την δεχτούμε σαν γεγονός! Αλλα να χει και μια λογικη βαση ρε παιδια! Π.χ. οκ, μου κανει πιο λογικο να φαω Χ από μια φαινομενικα τοπ γκομενα που χει 500 αλλους (καλυτερους μου) μαλακες από πισω της να την ρανουν με διαφορα μπιχλιμπίδια για αγριους.
Θα το καταλαβω, το χει ψωνισει, οκ!
Να καθεται όμως η καλη, και να ριχνει το μπαζο Χ-που απλα ετυχε να χει κατι που μ αρεσει, και να της την πεφτω θεωρώντας υποσυνείδητα πως είναι η τυχερη της βραδια-ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ!
Λοιπον, ενας καλος και πολύ εμπειρος φιλος μου λυσε την απορια παιδες! Μου ειπε τα εξης:
'οκ, αντικειμενικα ισως της πέφτεις πολυς, ναι! και προφανως δεν την χαλαει καθολου το γεγονός ότι της την επεσες στα ισα! ΟΜΩΣ, υπαρχει μια διαφορα εδώ, που καθιστα έναν χειροτερο σου, σε καλυτερο υποψηφιο γκομενο για αυτή την τυπισσα: ότι εσυ δεν θα την παρεις τηλεφωνο την επομενη, ενώ ο άλλος θα την αποζητησει ως φυσικη καταληξη του! Ότι εσυ ευκολα θα περασεις στην επομενη γκομενα χωρις να το σκεφτεις και πολύ, η να το 'ζυγισεις' το θεμα, ενώ καποιος από κατω σου θα δωσει έναν αγωνα να την κρατησει!-εσυ χεστηκες!
Τελος, σκεψου κι εσυ την πικρα να γαμησεις μια πολύ δυνατη (για τα μετρα σου) γκομενα, να περασετε γαμω, και την επομενη να γουστάρεις να θελεις λιγο ακομα κ ιαυτη ναναι αφαντη!
Το ιδιο ισχυει και για την άλλη, την εχει ξαναπατησει, πληγωθηκε και εχει λογους να είναι πολύ πιο επιφυλακτικη μαζι σου, απ ο,τι μια καλυτερη γκομενα!'
Βεβαια, απτην μια κανει και λιγο για παρηγορια!
Αλλα εάν εχουμε λαβει την οποια επιβεβαιωση μας πχ ότι σαν ανδρες δεν ειμαστε για τα μπαζα ακομη, τοτε εχει καποια λογικη βαση το παραπανω!
Οσο για τις 'καλες' πιασμένες, να χαμε να λεγαμε, μαγκες! Να τις χαιρονται οι ευτυχεις 'ιδιοκτητες' τους, και καλα κουράγια στις πικρες που κερνιούνται!
dinos34
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1.006
- Πόντοι
- 1.026
ρε μπουλη τι να κανα? να χαμογελασω κ να πω περαστε καθιστε?
αφου με ειχε παρει απο πισω και δε μ αρεσε ..πως να το ξεκοβα..αλλωστε που ξερω εγω τι ειναι αυτος..μπορει να ειναι τρελος η βιαστης η οτιδηποτε..
μονο μια φορα θυμαμαι περπατουσα ιερα οδο με μια φιλη μ κ βλεπω δυο τυπους απτο απεναντι πεζοδρομιο να ερχονται στο δικο μας..και ερχεται ο ενας απο διππλα μ κ μ αρχιζει το ψηστηρι να του δωσω τον αριθμο μ...γυρναω τον βλεπω κ μ αρεσε!!! ηταν καυλα..!! αλλα μονο κ μονο π με προσεγγισε ετσι λεω κανας ανωμαλος θα ειναι και φυγαμε..
αν ο ιδιος ερχοταν ομορφα να με πλησιασει σε ενα μπαρ..θα ακολουθουσαν αγαπουλιτσεςςς
Μπαζο, σε ενα πράγμα συμφωνώ: Μονο ένας τρελός θα έλεγε οτι εισαι όμορφη
Rick_C-132
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
ερώτηση: στο μπαράκι πως ξέρεις ότι δεν είναι ανώμαλος ενώ στο δρόμο όχι;ρε μπουλη τι να κανα? να χαμογελασω κ να πω περαστε καθιστε?
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Στην Αγγλια οι γκομενες μου φωναζαν στο δρομο απο ει κουκλε θες να παμε καμια βολτα μεχρι do you want a shag. Πολλες κατεβαζαν και τις φουστες τους.ρε μπουλη τι να κανα? να χαμογελασω κ να πω περαστε καθιστε?
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Και γιατι ρατσισμος με τους τρελους;ερώτηση: στο μπαράκι πως ξέρεις ότι δεν είναι ανώμαλος ενώ στο δρόμο όχι;
arist_plat1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Στην Αγγλια οι γκομενες μου φωναζαν στο δρομο απο ει κουκλε θες να παμε καμια βολτα μεχρι do you want a shag. Πολλες κατεβαζαν και τις φουστες τους.
επιβεβαιώνω ξέχασες όμως μια σημαντική διαφορά
οι περισσότερες ήταν πιωμένες όταν τα έκαναν αυτά
ρε πενταγιωτισσα με αυτο το τραβηγμενο ςςς μου θυμησες τον σλαιθ απο τους θαντερκατς.ρε μπουλη τι να κανα? να χαμογελασω κ να πω περαστε καθιστε?
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Θυμαμαι παλια στο τζερονυμο επαιρναν τηλεφωνο κοπελες παρθενες και ελεγαν τετοιες ιστοριες απο τη φαντασια τους
θυμασαι φιλε με πετρακα φωτιου
ωραια χρονια
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
xaxaskata ston tafo toys
putaniaris89
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2017
- Like
- 42
- Πόντοι
- 6
Συγγνώμη δε κατάλαβα?! Ήρθε κάποιος και σου είπε "τις γνωστές μαλακίες" Γεια σου εισαι ομορφη ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΝΟΕΙΣ και μιλας για προσγειωμένες κοπέλες? Πωωω τι θράσος να ερθει να σου πει οτι εισαι ομορφη!!! Πρεπει να εκτελεστεί!
Ρε αντε μη πω τιποτα χειρότερο ψωνάρα!
κανενας βρωμιαρης λαθρο θα ηταν ρε φιλε αφου λεει δεν μιλουσε καλα αγγλικα
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 240
- Πόντοι
- 36
Ψάχνεις κι εσύ τώρα να βρεις λογική από Ελληνίδα. Το ίδιο σκεπτικό με την 5γιω έχει το 90% των Ελληνίδων.ερώτηση: στο μπαράκι πως ξέρεις ότι δεν είναι ανώμαλος ενώ στο δρόμο όχι;
Αν το πέσιμο στην 5γιω κα τη φίλη της γινόταν στο κέντρο της Κηφισιάς και των γύρω περιοχών μια χαρά θα ανταποκρίνονταν θετικα.
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 240
- Πόντοι
- 36
Στα Μάλια έχω πετύχει Αγγλίδες να τις ανεβάζουν τις φούστες και να τρέχουν όλες μαζί της παρεας, δείχνοντας τα κωλαρακια τους.Στην Αγγλια οι γκομενες μου φωναζαν στο δρομο απο ει κουκλε θες να παμε καμια βολτα μεχρι do you want a shag. Πολλες κατεβαζαν και τις φουστες τους.
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 240
- Πόντοι
- 36
Πιωμενες ξεπιωμενες τύπε τα έκαναν. Εδώ οι γαλοτσες οι δικές μας, ένα μπουκάλι ουίσκι να πιουν θα εξακολουθούν να λενε μαλακίες στους καμακηδες, θα βγάζουν σελφι, θα γελάνε με τις φίλες. Οι κοπέλες δεν το έχουν στο φλερτ. Δεν ξέρουν να αντιδράσουν όμορφα, ευγενικά. Δεν το αποδέχονται. Νιώθουν άβολα, άσχημα. Το συνοικέσιο το αποδέχονται μια χαρά από παρέες και συγγενείς, ακόμη και σήμερα. Τραγικες, ξενερωτες και απύθμενο κόμπλεξ ανωτερότητας. Αυτη όλη η κατάσταση λέγεται ανωμαλία και αποτελεί την μάστιγα στην ελληνική κοινωνία τα τελευταία 20χρονια.επιβεβαιώνω ξέχασες όμως μια σημαντική διαφορά
οι περισσότερες ήταν πιωμένες όταν τα έκαναν αυτά
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 37