Νέα

Οι καλες ειναι πιασμενες κι οι ελευθερες χεσμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 95K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
Μα έχει το θράσος να γράφει και τη (φανταστική)ξυνομουνιαση της και το θεωρεί φυσιολογικό!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Θυμαμαι παλια στο τζερονυμο επαιρναν τηλεφωνο κοπελες παρθενες και ελεγαν τετοιες ιστοριες απο τη φαντασια τους

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Συγγνώμη δε κατάλαβα?! Ήρθε κάποιος και σου είπε "τις γνωστές μαλακίες" Γεια σου εισαι ομορφη ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΝΟΕΙΣ και μιλας για προσγειωμένες κοπέλες? Πωωω τι θράσος να ερθει να σου πει οτι εισαι ομορφη!!! Πρεπει να εκτελεστεί!

Ρε αντε μη πω τιποτα χειρότερο ψωνάρα!
ρε μπουλη τι να κανα? να χαμογελασω κ να πω περαστε καθιστε?
αφου με ειχε παρει απο πισω και δε μ αρεσε ..πως να το ξεκοβα..αλλωστε που ξερω εγω τι ειναι αυτος..μπορει να ειναι τρελος η βιαστης η οτιδηποτε..

λες αιντε αιντε σε οποιον κορτακια στο δρομο να χαμογελαμε??

μονο μια φορα θυμαμαι περπατουσα ιερα οδο με μια φιλη μ κ βλεπω δυο τυπους απτο απεναντι πεζοδρομιο να ερχονται στο δικο μας..και ερχεται ο ενας απο διππλα μ κ μ αρχιζει το ψηστηρι να του δωσω τον αριθμο μ...γυρναω τον βλεπω κ μ αρεσε!!! ηταν καυλα..!! αλλα μονο κ μονο π με προσεγγισε ετσι λεω κανας ανωμαλος θα ειναι και φυγαμε..

αν ο ιδιος ερχοταν ομορφα να με πλησιασει σε ενα μπαρ..θα ακολουθουσαν αγαπουλιτσεςςς  :smitten:

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.783
Πόντοι
216
παιδια, εχω να παραθεσω μια ενδιαφερουσα εκδοχή που δεν βλεπω να εχει ειπωθεί προηγουμένως εδώ-σχετικα με τις κουφες απορριψεις!

'Κουφες'-μιλαω για φασεις οπου η τυπισσα αντικειμενικα δεν εχει κανεναν φαινομενικα λογικο λογο να απορριψει-κι όμως, καπως σπαει ο διαολος το ποδαρι του και γινεται!
Ακουστε εδώ!

Βαζουμε στην ακρη κατι περιπτώσεις γελοίων που πεφτουν σαν τα λιγουρια του κωλου με ηλιθιες ατακες, που κορναρουν, αυτοξεφτιλιζονται κτλπ, και μιλαμε για νορμαλ πολιτισμένους τυπους.

Λοιπον, προσωπικα τυχαινει πολλες φορες να μ αρεσουν γκομενες, τις οποιες οι περισσοτεροι από δω πιστευω δεν θα τις προσεχατε καν!
Δεν ξερω τι παιζει με αυτά τα '8αρακια/9αριακια' που λετε κλπ, απλα εχει τυχει να γαμησω και πολύ ωραιες γκομενες, όπως εχει τυχει να γαμησω και μπαζα!-δεν ντρεπομαι να με πειτε σαβουρογαμη, αμα καποια μου βγαλει καυλα, θελω να την γαμησω-τελος.

βασει των ανωτερω λοιπων, εχει σκασει η εξης απορια..ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ εχει τυχει να φαω απορριψη από γκομενα που αντικειμενικα είναι ανθυπομετρια εντελως, ενώ παραλληλα να παιζω δυνατα με πολύ ανωτερη???
Δεν σας λεω να μην δεχομαστε την απορριψη-συμβαινει και θα την δεχτούμε σαν γεγονός! Αλλα να χει και μια λογικη βαση ρε παιδια! Π.χ. οκ, μου κανει πιο λογικο να φαω Χ από μια φαινομενικα τοπ γκομενα που χει 500 αλλους (καλυτερους μου) μαλακες από πισω της να την ρανουν με διαφορα μπιχλιμπίδια για αγριους.
Θα το καταλαβω, το χει ψωνισει, οκ!
Να καθεται όμως η καλη, και να ριχνει το μπαζο Χ-που απλα ετυχε να χει κατι που μ αρεσει, και να της την πεφτω θεωρώντας υποσυνείδητα πως είναι η τυχερη της βραδια-ΜΕ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ!

Λοιπον, ενας καλος και πολύ εμπειρος φιλος μου λυσε την απορια παιδες! Μου ειπε τα εξης:

'οκ, αντικειμενικα ισως της πέφτεις πολυς, ναι! και προφανως δεν την χαλαει καθολου το γεγονός ότι της την επεσες στα ισα! ΟΜΩΣ, υπαρχει μια διαφορα εδώ, που καθιστα έναν χειροτερο σου, σε καλυτερο υποψηφιο γκομενο για αυτή την τυπισσα: ότι εσυ δεν θα την παρεις τηλεφωνο την επομενη, ενώ ο άλλος θα την αποζητησει ως φυσικη καταληξη του! Ότι εσυ ευκολα θα περασεις στην επομενη γκομενα χωρις να το σκεφτεις και πολύ, η να το 'ζυγισεις' το θεμα, ενώ καποιος από κατω σου θα δωσει έναν αγωνα να την κρατησει!-εσυ χεστηκες!
Τελος, σκεψου κι εσυ την πικρα να γαμησεις μια πολύ δυνατη (για τα μετρα σου) γκομενα, να περασετε γαμω, και την επομενη να γουστάρεις να θελεις λιγο ακομα κ ιαυτη ναναι αφαντη!
Το ιδιο ισχυει και για την άλλη, την εχει ξαναπατησει, πληγωθηκε και εχει λογους να είναι πολύ πιο επιφυλακτικη μαζι σου, απ ο,τι μια καλυτερη γκομενα!'

Βεβαια, απτην μια κανει και λιγο για παρηγορια!
Αλλα εάν εχουμε λαβει την οποια επιβεβαιωση μας πχ ότι σαν ανδρες δεν ειμαστε για τα μπαζα ακομη, τοτε εχει καποια λογικη βαση το παραπανω!

Οσο για τις 'καλες' πιασμένες, να χαμε να λεγαμε, μαγκες! Να τις χαιρονται οι ευτυχεις 'ιδιοκτητες' τους, και καλα κουράγια στις πικρες που κερνιούνται!

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
αφου με ειχε παρει απο πισω και δε μ αρεσε ..πως να το ξεκοβα..αλλωστε που ξερω εγω τι ειναι αυτος..μπορει να ειναι τρελος η βιαστης η οτιδηποτε..

μονο μια φορα θυμαμαι περπατουσα ιερα οδο με μια φιλη μ κ βλεπω δυο τυπους απτο απεναντι πεζοδρομιο να ερχονται στο δικο μας..και ερχεται ο ενας απο διππλα μ κ μ αρχιζει το ψηστηρι να του δωσω τον αριθμο μ...γυρναω τον βλεπω κ μ αρεσε!!! ηταν καυλα..!! αλλα μονο κ μονο π με προσεγγισε ετσι λεω κανας ανωμαλος θα ειναι και φυγαμε..

αν ο ιδιος ερχοταν ομορφα να με πλησιασει σε ενα μπαρ..θα ακολουθουσαν αγαπουλιτσεςςς  :smitten:

Μπαζο, σε ενα πράγμα συμφωνώ: Μονο ένας τρελός θα έλεγε οτι εισαι όμορφη

Rick_C-132

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0

ερώτηση: στο μπαράκι πως ξέρεις ότι δεν είναι ανώμαλος ενώ στο δρόμο όχι;

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

Στην Αγγλια οι γκομενες μου φωναζαν στο δρομο απο ει κουκλε θες να παμε καμια βολτα μεχρι do you want a shag. Πολλες κατεβαζαν και τις φουστες τους.

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Στην Αγγλια οι γκομενες μου φωναζαν στο δρομο απο ει κουκλε θες να παμε καμια βολτα μεχρι do you want a shag. Πολλες κατεβαζαν και τις φουστες τους.

επιβεβαιώνω ξέχασες όμως μια σημαντική διαφορά
οι περισσότερες ήταν πιωμένες όταν τα έκαναν αυτά

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.783
Πόντοι
216
Αγαπητε Δουκα, μετα λυπης στο λεω, ότι δεν εχεις την ιδια υποσταση χωρις την φωτο στο αβαταρ! Μην γινεις ενας από εμας τους αχρωμους, τυοε!

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
50
Πόντοι
1

αν ο ιδιος ερχοταν ομορφα να με πλησιασει σε ενα μπαρ..θα ακολουθουσαν αγαπουλιτσεςςς  :smitten:
ρε πενταγιωτισσα με αυτο το τραβηγμενο ςςς μου θυμησες τον σλαιθ απο τους θαντερκατς.

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
Συγγνώμη δε κατάλαβα?! Ήρθε κάποιος και σου είπε "τις γνωστές μαλακίες" Γεια σου εισαι ομορφη ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΝΟΕΙΣ και μιλας για προσγειωμένες κοπέλες? Πωωω τι θράσος να ερθει να σου πει οτι εισαι ομορφη!!! Πρεπει να εκτελεστεί!

Ρε αντε μη πω τιποτα χειρότερο ψωνάρα!

κανενας βρωμιαρης λαθρο θα ηταν ρε φιλε αφου λεει δεν μιλουσε καλα αγγλικα

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
ερώτηση: στο μπαράκι πως ξέρεις ότι δεν είναι ανώμαλος ενώ στο δρόμο όχι;
Ψάχνεις κι εσύ τώρα να βρεις λογική από Ελληνίδα. Το ίδιο σκεπτικό με την 5γιω έχει το 90% των Ελληνίδων.
Αν το πέσιμο στην 5γιω κα τη φίλη της γινόταν στο κέντρο της Κηφισιάς και των γύρω περιοχών μια χαρά θα ανταποκρίνονταν θετικα.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
Στα Μάλια έχω πετύχει Αγγλίδες να τις ανεβάζουν τις φούστες και να τρέχουν όλες μαζί της παρεας, δείχνοντας τα κωλαρακια τους.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
αμα οι καλες' ηταν πιασμενες.. δεν θα πηδιοταν η γκομενα του αλλου.. και οι παντρεμενες..  :sunglasses:

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
επιβεβαιώνω ξέχασες όμως μια σημαντική διαφορά
οι περισσότερες ήταν πιωμένες όταν τα έκαναν αυτά
Πιωμενες ξεπιωμενες τύπε τα έκαναν. Εδώ οι γαλοτσες οι δικές μας, ένα μπουκάλι ουίσκι να πιουν θα εξακολουθούν να λενε μαλακίες στους καμακηδες, θα βγάζουν σελφι, θα γελάνε με τις φίλες. Οι κοπέλες δεν το έχουν στο φλερτ. Δεν ξέρουν να αντιδράσουν όμορφα, ευγενικά. Δεν το αποδέχονται. Νιώθουν άβολα, άσχημα. Το συνοικέσιο το αποδέχονται μια χαρά από παρέες και συγγενείς, ακόμη και σήμερα. Τραγικες, ξενερωτες και απύθμενο κόμπλεξ ανωτερότητας. Αυτη όλη η κατάσταση λέγεται ανωμαλία και αποτελεί την μάστιγα στην ελληνική κοινωνία τα τελευταία 20χρονια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom