antiosmuchachos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2016
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
για ποιον λογο δηλαδη θες επαγγελματιες?
επειδη δεν την γαμαει κανενας τζαμπα ετσι οπως ειναι ουτε καν μαυροι και πακιστανοι που γαμανε κυριολεκτικα τα παντα
για ποιον λογο δηλαδη θες επαγγελματιες?
Δυστυχως δεν ειχε κατι με μεμονωμενη προταση για το πρωτο μερος.το τοστ που κολλαει?
Αυτο ειπα εχτες σε μια κοπελα και μου ειπε το ιδιο ισχυει για τους αντρες. Ολοι καλοι ειναι πιασμενοι. Εγω ελευθερος ειμαι...
Τι πιασμένες και ελεύθερες ρε παίδες.
Αφού το Μνί δεν είναι αρνί να το κλείσεις στο μαντρί.. :S
Τι πιασμένες και ελεύθερες ρε παίδες.
Αφού το Μνί δεν είναι αρνί να το κλείσεις στο μαντρί.. :S
Δεν υπάρχει κλειδαριά χωρίς αντικλείδι τύπε. Και αυτό είναι γεγονός, δυστυχώς.φιλε αν η αλλη εχει το γκομενο της και ειναι καλα μαζι του πως θα πας εσυ να χωθεις? θα σε κοψει και θα εχει και δικιο
Δεν υπάρχει κλειδαριά χωρίς αντικλείδι τύπε. Και αυτό είναι γεγονός, δυστυχώς.
Παλιότερα ναι, και είχα ανταπόκριση, αλλά με πολύ τάκτ.χωνεσαι συχνα σε κλειδομενες δηλαδη και εχεις ανταποκριση?
Δεκαετια 80 προς το τελος της. Στο Μερσεντες, στη παραλια, πηγα το συνεταιρο μου, με το ζορι, γιατι αυτος μονο ρεμπετικα γουσταριζε, εναν τυπο ψηλο με μουστακι αλλα Γεωργιτση στο "αυτη μεχρι μουστακι θα σε βαλει να ξυρισεις" ξανθος στα 40, εκεινη την εποχη.φιλε αν η αλλη εχει το γκομενο της και ειναι καλα μαζι του πως θα πας εσυ να χωθεις? θα σε κοψει και θα εχει και δικιο
Δεκαετια 80 προς το τελος της. Στο Μερσεντες, στη παραλια, πηγα το συνεταιρο μου, με το ζορι, γιατι αυτος μονο ρεμπετικα γουσταριζε, εναν τυπο ψηλο με μουστακι αλλα Γεωργιτση στο "αυτη μεχρι μουστακι θα σε βαλει να ξυρισεις" ξανθος στα 40, εκεινη την εποχη.
Καθομαστε στη μπαρα για να παρουμε ποτο, ενω γινοτανε χαμος. Διπλα του μια μουνιτσα, μιλαγε με τον μπαρμαν, ηταν η γκομενα του οπως καταλαβαμε αργοτερα. Οπως καθοντουσταν διπλα-διπλα, αρχισαν να αλλαζουν ματιες, και σε μια στιγμη, χωρις να εχουν ανταλλαξει ουτε μια κουβεντα, ο φιλος μου την βουταει και της κολαει ενα παρατετταμενο γλωσοφυλλο, μπροστα στα εκπληκτα ματια του μπαρμαν-γκομενου της. Αυτη τοτε τον πιανει απο το χερι και τον τραβαει μεχρι το παρκινκ (εγω ακολουθουσα σαν μαλακας), παμε στο αμαξι της, μας βαζει μεσα, και ξεκιναει να φυγει. Μπαινει ομως μπροστα στο αμαξι ο μπαρμαν και μας σταματαει, ανοιγει την πορτα του οδηγου, και αρχιζει να μπινελικωνει την γκομενα.
Τοτε ο φιλος μου μου λεει, "παμε να φυγουμε, γιατι χαλασε η δουλεια", και φυγαμε.
Οσο και αν φαινεται παραξενη, η ιστορια ειναι αληθινη.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι αμα η γκομενα σε γουσταρει, δεν την σταματα τιποτα.
Δεκαετια 80 προς το τελος της. Στο Μερσεντες, στη παραλια, πηγα το συνεταιρο μου, με το ζορι, γιατι αυτος μονο ρεμπετικα γουσταριζε, εναν τυπο ψηλο με μουστακι αλλα Γεωργιτση στο "αυτη μεχρι μουστακι θα σε βαλει να ξυρισεις" ξανθος στα 40, εκεινη την εποχη.
Καθομαστε στη μπαρα για να παρουμε ποτο, ενω γινοτανε χαμος. Διπλα του μια μουνιτσα, μιλαγε με τον μπαρμαν, ηταν η γκομενα του οπως καταλαβαμε αργοτερα. Οπως καθοντουσταν διπλα-διπλα, αρχισαν να αλλαζουν ματιες, και σε μια στιγμη, χωρις να εχουν ανταλλαξει ουτε μια κουβεντα, ο φιλος μου την βουταει και της κολαει ενα παρατετταμενο γλωσοφυλλο, μπροστα στα εκπληκτα ματια του μπαρμαν-γκομενου της. Αυτη τοτε τον πιανει απο το χερι και τον τραβαει μεχρι το παρκινκ (εγω ακολουθουσα σαν μαλακας), παμε στο αμαξι της, μας βαζει μεσα, και ξεκιναει να φυγει. Μπαινει ομως μπροστα στο αμαξι ο μπαρμαν και μας σταματαει, ανοιγει την πορτα του οδηγου, και αρχιζει να μπινελικωνει την γκομενα.
Τοτε ο φιλος μου μου λεει, "παμε να φυγουμε, γιατι χαλασε η δουλεια", και φυγαμε.
Οσο και αν φαινεται παραξενη, η ιστορια ειναι αληθινη.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι αμα η γκομενα σε γουσταρει, δεν την σταματα τιποτα.
λογικο δεν ειναι να τα βαλει μετα την γκομενα?ωραια ιστορια ωραιος και ο μπαρμαν που τα εβαλε με την γκομενα και οχι με εσασ
Πελατες ειμασταν, εξαλλου την καναμε πριν επεκταθει το επεισοδιο.ωραια ιστορια ωραιος και ο μπαρμαν που τα εβαλε με την γκομενα και οχι με εσασ
Πελατες ειμασταν, εξαλλου την καναμε πριν επεκταθει το επεισοδιο.
Φιλε, εκεινη την εποχη ηταν ο Ψωμιαδης αφεντικο, δεν σηκωνε φασαριες στα μαγαζια του, μονο εκεινος ειχε το δικαιωμα να σκοτωνειπελατες ξεπελατες πηγατε να του γαμισετε την γαμιολα του