Νέα

Οι καλες ειναι πιασμενες κι οι ελευθερες χεσμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 96K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.474
Πόντοι
4.746
  :hi:

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (1).jpg
    αρχείο λήψης (1).jpg
    11,4 KB · Εμφανίσεις: 19
OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Τύποι επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά το θεματάκι μου. Γνώρισα μέσω κοινού γκρουπ στο Facebook τύπισσα Ελλεηνίδα, που μόλις μετακόμισε στην πόλη μου. 28 χρονών, συμπαθητική εμφανισιακά, με τα πτυχία της, τη δουλίτσα της, στα χαρτιά όλα καλά. Την τελευταία βδομάδα που γνωριστήκαμε καλυτερα απλά δεν παλεύεται...

Νομίζω πως πολλές γκόμενες τελικά έχουν δώσει μεγάλο βάρος στα επιφανειακά και έχουν ξεχάσει το πως να φέρονται σε έναν άνδρα και να του κρατάνε το ενδιαφέρον.

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
μαγκες στην γερμανια πανω απο 30 και ελευθερη δεν βρισκεις με τιποτα μονο κατι χωρισμενες με παδια και προβληματικες απο την αλλη οι μικρες που ειναι λουκουμακια σε βλεπουν σαν παπου

pokerFace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
23
Πόντοι
6
Τι πιασμένες και ελεύθερες ρε παίδες. :think:
Αφού το Μνί δεν είναι αρνί να το κλείσεις στο μαντρί..   :S

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
Τι πιασμένες και ελεύθερες ρε παίδες. :think:
Αφού το Μνί δεν είναι αρνί να το κλείσεις στο μαντρί..  :S

φιλε αν η αλλη εχει το γκομενο της και ειναι καλα μαζι του πως θα πας εσυ να χωθεις? θα σε κοψει και θα εχει και δικιο

pokerFace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
23
Πόντοι
6
φιλε αν η αλλη εχει το γκομενο της και ειναι καλα μαζι του πως θα πας εσυ να χωθεις? θα σε κοψει και θα εχει και δικιο
Δεν υπάρχει κλειδαριά χωρίς αντικλείδι τύπε. Και αυτό είναι γεγονός, δυστυχώς.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.095
Πόντοι
19.795
Δεκαετια 80 προς το τελος της. Στο Μερσεντες, στη παραλια, πηγα το συνεταιρο μου, με το ζορι, γιατι αυτος μονο ρεμπετικα γουσταριζε, εναν τυπο ψηλο με μουστακι αλλα Γεωργιτση στο "αυτη μεχρι μουστακι θα σε βαλει να ξυρισεις" ξανθος στα 40, εκεινη την εποχη.
Καθομαστε στη μπαρα για να παρουμε ποτο, ενω γινοτανε χαμος. Διπλα του μια μουνιτσα, μιλαγε με τον μπαρμαν, ηταν η γκομενα του οπως καταλαβαμε αργοτερα. Οπως καθοντουσταν διπλα-διπλα, αρχισαν να αλλαζουν ματιες, και σε μια στιγμη, χωρις να εχουν ανταλλαξει ουτε μια κουβεντα, ο φιλος μου την βουταει και της κολαει ενα παρατετταμενο γλωσοφυλλο, μπροστα στα εκπληκτα ματια του μπαρμαν-γκομενου της. Αυτη τοτε τον πιανει απο το χερι και τον τραβαει μεχρι το παρκινκ (εγω ακολουθουσα σαν μαλακας), παμε στο αμαξι της, μας βαζει μεσα, και ξεκιναει να φυγει. Μπαινει ομως μπροστα στο αμαξι ο μπαρμαν και μας σταματαει, ανοιγει την πορτα του οδηγου, και αρχιζει να μπινελικωνει την γκομενα.
Τοτε ο φιλος μου μου λεει, "παμε να φυγουμε, γιατι χαλασε η δουλεια", και φυγαμε.
Οσο και αν φαινεται παραξενη, η ιστορια ειναι αληθινη.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι αμα η γκομενα σε γουσταρει, δεν την σταματα τιποτα.

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
Δεκαετια 80 προς το τελος της. Στο Μερσεντες, στη παραλια, πηγα το συνεταιρο μου, με το ζορι, γιατι αυτος μονο ρεμπετικα γουσταριζε, εναν τυπο ψηλο με μουστακι αλλα Γεωργιτση στο "αυτη μεχρι μουστακι θα σε βαλει να ξυρισεις" ξανθος στα 40, εκεινη την εποχη.
Καθομαστε στη μπαρα για να παρουμε ποτο, ενω γινοτανε χαμος. Διπλα του μια μουνιτσα, μιλαγε με τον μπαρμαν, ηταν η γκομενα του οπως καταλαβαμε αργοτερα. Οπως καθοντουσταν διπλα-διπλα, αρχισαν να αλλαζουν ματιες, και σε μια στιγμη, χωρις να εχουν ανταλλαξει ουτε μια κουβεντα, ο φιλος μου την βουταει και της κολαει ενα παρατετταμενο γλωσοφυλλο, μπροστα στα εκπληκτα ματια του μπαρμαν-γκομενου της. Αυτη τοτε τον πιανει απο το χερι και τον τραβαει μεχρι το παρκινκ (εγω ακολουθουσα σαν μαλακας), παμε στο αμαξι της, μας βαζει μεσα, και ξεκιναει να φυγει. Μπαινει ομως μπροστα στο αμαξι ο μπαρμαν και μας σταματαει, ανοιγει την πορτα του οδηγου, και αρχιζει να μπινελικωνει την γκομενα.
Τοτε ο φιλος μου μου λεει, "παμε να φυγουμε, γιατι χαλασε η δουλεια", και φυγαμε.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι αμα η γκομενα σε γουσταρει, δεν την σταματα τιποτα.

ωραια ιστορια ωραιος και ο μπαρμαν που τα εβαλε με την γκομενα και οχι με εσασ

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.095
Πόντοι
19.795

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
40.095
Πόντοι
19.795
πελατες ξεπελατες πηγατε να του γαμισετε την γαμιολα του
Φιλε, εκεινη την εποχη ηταν ο Ψωμιαδης αφεντικο, δεν σηκωνε φασαριες στα μαγαζια του, μονο εκεινος ειχε το δικαιωμα να σκοτωνει :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom