Επισκέπτης
Τύπε since 1991, δεν καταλαβαίνω τον εκνευρισμό σου, ένα μπουρδελοσαιτ είναι όπου λέμε και καμιά μαλακια για να περάσει η ώρα μέχρι να βγούμε καμία βόλτα ή να κοιμηθούμε.
Σε εκνεύρισαν κάποιοι διότι λες ότι μπαχαλεψαν ένα νήμα που άνοιξες. Ενταξει, δεν τρέχει και τιποτα. Εγώ γράφω πολλές φορές μαλακίες σε διάφορα θρεντ μόνο και μόνο για να με κραζουνε και να γελάω. Δεν με νοιάζει, δεν είμαι εγώ ο Puchas Gracias, αλλά είναι αυτός άλλος εγώ.
Θέλω να πω, η επίθεση που λες ότι δέχτηκες, δεν έχει να κάνει με εσένα προσωπικά, δεν σε ξέρει κανένας. Μια εικονική προσωπικότητα είμαστε όλοι εδώ μέσα, εικονική, ψεύτικη όχι πραγματική. Δεν έχει κανείς κάτι μαζι σου.
Εάν δεν σου αρέσει ο τρόπος συμπεριφοράς εδω μέσα, είσαι ελεύθερος να αποχωρήσεις, δεν σε κρατάει κανένας με το ζόρι ούτε είσαι υποχρεωμένος να μας τρως στη μάπα.
Χωρίς να γνωρίζεις τι έχει συμβεί, γράφεις κάτι, το οποίο είναι απόλυτα σωστό. Χαρήκαμε. Δεν γνωρίζεις όμως λεπτομέρειες που είναι σημαντικές, μία ας πούμε είναι εδώ να την δεις. Δες τί γλώσσα χρησιμοποιούν ο Μπαρόκ και ο Τρομπάκης:
αλλα οταν λες για τον μπιτς και τον ποποφ να ξερεις οτι θα πρεπει να εχεις πλυνει καλα τον κωλο σου πλεμπα
Ξερεις οτι παλια σου εχω γαμησει το σπιτι ε?...
Σαλτα γαμησου τωρα
Κατάλαβες ΒΛΑΚΑ;