Νέα

Οι ισχυρότεροι άνθρωποι του κόσμου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα εν οιδα
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
199
Πόντοι
66
προς το παρον διαβαζω το alchemy of finance του george soros που μιλαει για την απληστια του οταν εκανε broke the bank of england και εβγαλε 1 δις μεσα σε ενα βραδυ...ευχαριστω παντως για το βιβλιο σου αλλα δεν γουσταρω να διαβαζω βιβλια απο φτωχομπινεδες..σορρυ τρελε
Τύπε εξάλειψε τις επιθυμίες σου για να σωθείς. Θα είσαι διαρκώς ανικανοποίητος και, ως εκ τούτου, δυστυχισμένος.

Εμένα η μόνη μου επιθυμία είναι να μου έρθει μια ευλογημένη ανακοπή οταν έρθει η ώρα μου.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.699
Πόντοι
5.506
μαλακες....ειμαι σιγουρος.....

ΕΙΝΑΙ Ο [size=30pt]ΓΙΑΝΓΚΟΣ ΔΡΑΚΟΣ[/size]

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
Τύπε εξάλειψε τις επιθυμίες σου για να σωθείς. Θα είσαι διαρκώς ανικανοποίητος και, ως εκ τούτου, δυστυχισμένος.

Εμένα η μόνη μου επιθυμία είναι να μου έρθει μια ευλογημένη ανακοπή οταν έρθει η ώρα μου.

ευχαριστω για την συμβουλη σου φιλε αλλα δεν θα παρω ευχαριστω

προτιμω να οδηγαω την αμαξαρα μου προς το παρον και να κανω ποζεριλικια παρα αυτο που λες

θενκ γιου

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.129
Πόντοι
6.796
αυτο που θελω να πω ειναι οτι οι περισσοτεροι εχουνε "τεχνητη ευτυχια"

δεν εχουνε δει πως ειναι τα καλυτερα και συμβιβαζονται με τα χειροτερα ελπιζοντας πως αυτο ειναι η ευτυχια τους

δηλαδη αν παρεις τωρα ενα κοριτσακι που δεν εχει φυγει ποτε απο την Ελλαδα και το πας Κινα με οικονομικη θεση θα πεταει απο την χαρα της

αν πας ομως εναν πολυταξιδεμενο με first class με four seasons,hiltons κτλπ και χαβιαρια και σολωμους και τον πας με οικονομικη θεση να μεινει σε ενα τριων αστερων θα ειναι ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ....

thats how the game is played...to be continued

Η ευτυχια δεν υπαρχει ουτε στου πλουσιους.. τι φτιαχνει ο ανθρωπος αναλογα τι εχει ζησει και τι εκτιμαει αναλογα τις κακοτοπιες που εχει περασει.. οτι εχει δεδομενο καποιος δε το εκτιμαει οποτε δε του δημιουργει ουτε καν μια στιγμιαια ικανοποιηση..  

Καποτε ειχα εισοδημα σταθερα πανω απο 3500 μηνιαιως και εφτανα και τα 5000.. ευτυχισμενος δεν ημουν απλα εκανα πραγματα που τα σκεφτομαι τωρα και λεω κατι περασα να χω να θυμαμαι..

Τωρα βγαζω πολυ λιγοτερα και αν θα εβγαζα παραπανω απλα θα ετρωγα παραπανω στις πουτανες..

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
408
Πόντοι
26
Κάποιος κάποτε είχε πει πως η ευτυχία είναι ΑΠΟΦΑΣΗ, όχι ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.241
Πόντοι
5.506
ευχαριστω για την συμβουλη σου φιλε αλλα δεν θα παρω ευχαριστω

προτιμω να οδηγαω την αμαξαρα μου προς το παρον και να κανω ποζεριλικια παρα αυτο που λες

θενκ γιου

Τι αμαξαρα εχεις τυπε;

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96
οι εβραιοι που είναι 10-20 εκατομυρια, σαν τους ελληνες δηλαδή πως το δικαιολογεις να εχουν τοσους πλουσιους?

η δικη μου εξηγηση είναι ότι είναι τσιγγουνιδες σαν τους σκωτσέζους, αλλα πολύ πιο εξυπνοι και υπουλοι γι αυτό και κυριαρχουσαν σε εμποριο, τράπεζες, τοκογλυφια

τσιγγουνηδες ναι, αλλα δεν φταιει μονο αυτο

θα πρεπει να βαλεις και στην εξηγηση οτι καποτε το κερδος απο το εμποριο χρηματος (κοινως οι τοκοι των δανειων) ηταν αμαρτημα τοσο για τους χριστιανους οσο και για τους μωαμεθανους με αποτελεσμα να μην δανειζει κανεις απο αυτους και μοιραια ολο το εμποριο χρηματος να γινεται απο εβραιους

μετα δεν θελει και πολυ - λιγο ξυπνιος να εισαι και τα λεφτα γεννουν και αλλα λεφτα

ειναι και μεταξυ τους μια κλειστη καστα λογω θρησκειας...

AntonisAnt2

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
531
Πόντοι
96
προς το παρον διαβαζω το alchemy of finance του george soros που μιλαει για την απληστια του οταν εκανε broke the bank of england και εβγαλε 1 δις μεσα σε ενα βραδυ...ευχαριστω παντως για το βιβλιο σου αλλα δεν γουσταρω να διαβαζω βιβλια απο φτωχομπινεδες..σορρυ τρελε

γραφει ο ιδιος οτι αυτο το θεωρει απληστια ???

γιατι το μονο που ξερω ειναι οτι πονταρε χοντρα σε ενα στοιχημα χωρις κανενα ρισκο - ή θα κερδιζε τα λεφτα που κερδισε ή θα επαιρνε το κεφαλαιο του πισω

(η απληστια σε αυτην την περιπτωση ηταν των αγγλων που εριξαν την θατσερ και εβαλαν τον αχρηστο για να μπουνε στο μηχανισμο του ecu-euro με πλασματικες ισοτιμιες - ε τους πηρανε χαμπαρι και τους εσκισαν - και οχι μονο ο σορος)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
παιδια ο χασελχοφ το ομολογησε, παροτι ηταν ο πιο διασημος μορφονιος την δεκαετια του 1980, δεν μπορεσε να το χαρει γιατι ηταν... παντρεμένος.
αρα σημασια εχει σε τι συγκυριες εισαι.
πχ με πολλα λεφτα ο πιο πλούσιος της... λημνου στην καλυτερη πηδαει την μετρια εμφανισιακά γυναικα του.
αντίθετα ενας φτωχομπινες που ζει με την μανα του στην αθηνα πηδαει μερα παρα μερα και άλλη πορνοσταρ της φυλης.

καλυτερα φτωχος στην νεα υορκη παρα παντρεμένος βασιλιας ενός νησιου που ολες είναι κοντόχοντρες.

ισχυς και πλουτος σου δινουν καλη ζωη εάν εχει η εποχη σου ή η περιοχη σου καλη ζωη.

πχ εγω μπορει να εχω πηφηξει πιο πολλες και πιο ομορφες από πολλους αυτοκρατορες του βυζαντιου χαρη στην εισαγωγή βορειοευρωπαιων ιεροδουλων και στο γεγονός ότι δεν ημουν παντρεμένος σχεδόν σε ολη μου την ζωη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom