kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 615
- Πόντοι
- 326
Τύπε δεν έγραψα κάτι αστείο![]()
εχει συνηθισει να γελαει με την φατσα του καθε πρωι στον καθρεφτη
δεν το εκανε επιτηδες αραξε
Εάν δεν έχεις τα βασικά ναι, ισχύει αυτό που λες.το μονο σιγουρο ειναι οτι υπαρχει δυστυχια χωρις λεφτα
και τρανταχτο παραδειγμα αυτου αποτελει το μπουρδελο η Ελλαδα
οποτε στην συγκεκριμενη περιπτωση ισχυει το =>
δηλαδη το χρημα εχει το potential για μια καλυτερη ζωη (με τυροπιτες κατα τον τρουμπ)
αλλα η ελλειψη χρηματος ειναι μονοδρομος να πας καταθλιψουλα
για αυτο μαγκες ΠΑΡΤΕ ΧΡΥΣΟ !!!! οσο ακομα ειναι σε τιμη ευκαιριας !!!!
και τουλαχιστον ο νειμαρ ειναι ομορφοςΕάν δεν έχεις τα βασικά ναι, ισχύει αυτό που λες.
Εάν όμως έχεις τροφή και στέγη τα υπόλοιπα δεν χρειάζονται και μόνο δυστυχία σου προκαλεί η προσπάθεια σου απόκτησης των.
Θέλω να πω, εάν πας στη ταβέρνα, 1 μπιφτέκι θα φας εσύ 1 μπιφτέκι θα φάει και ο Νεϊμάρ.
Εάν δεν έχεις τα βασικά ναι, ισχύει αυτό που λες.
Εάν όμως έχεις τροφή και στέγη τα υπόλοιπα δεν χρειάζονται και μόνο δυστυχία σου προκαλεί η προσπάθεια σου απόκτησης των.
Θέλω να πω, εάν πας στη ταβέρνα, 1 μπιφτέκι θα φας εσύ 1 μπιφτέκι θα φάει και ο Νεϊμάρ.
Τύπε εγώ τον τρουμπακη τον συμπαθώεχει συνηθισει να γελαει με την φατσα του καθε πρωι στον καθρεφτη
δεν το εκανε επιτηδες αραξε
τυπε ποτε δεν θα πας φερστ κλας με εμενα....παρατα με ο κωστακης θα σου δειξει την ζωηΤύπε εγώ τον τρουμπακη τον συμπαθώ![]()
Εγώ ούτε σπίτι σπουδαίο θέλω ούτε αμάξι υπερηχητικό.καλα πηγαινε εσυ οικονομικη θεση σε υπερατλαντικο ταξιδι και ελα πες μου για το μπιφτεκι μετα
που εσυ θα τρως τις πλαστικουρες και μπροστα ειναι με τον σολωμο και την κρεβαταρα τους
την παλευεις ρε φιλε ?
ποιο μπιφτεκι ?
απο το τι διακοπες θα κανεις
μεχρι τι σπιτι θα εχεις
τι αμαξι θα οδηγας
μακαρι να ητανε μονο το μπιφτεκι
στην ξεφτιλα θες να καθαριζεις ενα 10χιλιαρο τον μηνα να πεις οτι ζεις αξιοπρεπως
αν ειστε τωρα και τετραμελης οικογενεια θες 20-30 χιλιαρικα
επειδη ειμαι φτωχοςγιατι σου κολλαει τρουμπακη μου?
Εγώ ούτε σπίτι σπουδαίο θέλω ούτε αμάξι υπερηχητικό.
Ένα διαμέρισμα νορμάλ και ενα αμαξάκι polo έχω από το 2010 και σκέφτομαι να το κρατήσω μέχρι να πεθάνω.
Πρέπει να διαβάσεις Σοπενχάουερ πιστεύω. Θα αλλάξεις τρόπο σκέψης στο λεπτό.
Πάρε αυτό, είναι τρομερό βιβλίο.
Ο Κωστάκης πρέπει να είναι καλό παιδί αλλά πρέπει να είναι και 30ρης.τυπε ποτε δεν θα πας φερστ κλας με εμενα....παρατα με ο κωστακης θα σου δειξει την ζωη
Εγώ ούτε σπίτι σπουδαίο θέλω ούτε αμάξι υπερηχητικό.
Ένα διαμέρισμα νορμάλ και ενα αμαξάκι polo έχω από το 2010 και σκέφτομαι να το κρατήσω μέχρι να πεθάνω.
Πρέπει να διαβάσεις Σοπενχάουερ πιστεύω. Θα αλλάξεις τρόπο σκέψης στο λεπτό.
Πάρε αυτό, είναι τρομερό βιβλίο.
ειμαι παρα πολυ σιγουρος οτι μια μερα σφουγκαρισες (ναι πεφτει και παντοφλα) και μετα ξυπολυτος περπατησες γλυστρισες και χτυπησες στην γωνια του καλοριφερ...τι λετε ρε μλκς ?
μονο φως ,νερο , τηλεφωνο , ενφια μαλακιες μονο για αυτα θες 2-3 χιλιαρικα τον μηνα
βαλε και 2-3 καλα city tours την βδομαδα 1-2 χιλιαρικα ακομα
βαλε και ενα ταξιδι αναψυχης για κανενα σκ four seasons first class αλλα 5-6 χιλιαρικα
βαλε και εξοδα για βενζινες αμαξι κανα 2-3 χιλιαρο τον μηνα
στην ξεφτιλα θες ενα 10χιλιαρο τον μηνα να πεις οτι απλα επιβιωνεις...
για να πεις οτι κανεις ζωαρα θες 20-30 χιλιαρικα
επισης βλεπει 2 εντ ε χαλφ μαν καθε απογευμα...καλα κατσε να σε παρω ενα σκ στο vegas στο palms με το λαγουδακι την πρωην του hefner την madison στην σουιτα και μετα ελα να ζησεις στο διαμερισματακι με το polo σου
Ο Κωστάκης πρέπει να είναι καλό παιδί αλλά πρέπει να είναι και 30ρης.
Έχει σκέψη νέου και φιλόδοξου. Δεν έχει γνωρίσει ακόμα τη δυστυχία της υπάρξεως.