xan4625
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2024
- Κριτικές
- 21
- Like
- 3.958
- Πόντοι
- 2.591
όχι .. το πολύ πολύ να μας περνάνε για μαλάκεςπισστευετε οτι οι ιεροδουλες μισουν τους πελατες τους?
όχι .. το πολύ πολύ να μας περνάνε για μαλάκεςπισστευετε οτι οι ιεροδουλες μισουν τους πελατες τους?
Αν και βαριέμαι να γράφω τωρα μαλακίες, θα σχολιάσω μερικά σημεία .Βαριά λέξη το μισούν. Σίγουρα κάποιους πελάτες που ειναι αγενείς, βρώμικοι, επιθετικοί και γενικά φέρονται με πολύ άσχημο τρόπο, θα τους αντιπαθήσουν και θα τους μπλοκάρουν για να μην τις ξαναενοχλήσουν . Και λογικό το βρίσκω.
Ωστόσο όταν ο άλλος ειναι ευγενής, καθαρός , τυπικός στις υποχρεώσεις του και τους φέρεται με σεβασμό, τότε δεν έχουν κανέναν λόγο να τον μισήσουν. Το ακριβώς αντίθετο θα γίνει. Πολύ πιθανόν να του δώσουν και προτεραιότητα έναντι κάποιου άλλου, πχ νέου πελάτη.
Ολα λοιπόν για μένα έχουν να κάνουν με το πως είμαστε και το πως φερόμαστε απέναντι στα κορίτσια.
Προσωπικά δεν έχω μισήσει κανένα κορίτσι, αντιπαθήσει σίγουρα , καθώς είτε δεν κάνανε αυτά που λέγανε, είτε είχαν πολύ κακό και πονηρό χαρακτήρα και δεν έχω χειρότερο απο αυτό. Εκεί απλά δεν ξανασχολήθηκα, τόσες επιλογές υπάρχουν, σιγά μην σκάσουμε . Αυτές χάσανε ..
Εξαρτάται και από τις συνθήκες που δουλεύουν. Δε νιώθουν το ίδιο αυτές που ξεπετάνε την ημέρα μερικές δεκάδες βρομιάρηδες όλων των ηλικιών για 5,10 € τον καθένα μέσα σε εξίσου βρομερά μπουρδέλα, με αυτές που δουλεύουν σε πιο καθαρούς χώρους, σε πιο αργούς ρυθμούς και με πιο καλά χρήματα. Όσο πιο πολύ χρόνο έχουν να πιάσουν και καμιά συζήτηση με τον πελάτη, να τον ακούσουν να μιλάει, να δουν και πώς σκέφτεται, όχι μόνο σαν ένα ον που εκδηλώνει τις κτηνώδεις του ορμές πάνω τους, τόσο περισσότερο ανθρώπινη γίνεται η επαφή. Βέβαια, μέχρι να μιλήσουμε για συμπάθεια υπάρχει ακόμα μεγάλη απόσταση. Ας πούμε ότι είναι μεγαλύτερη η ανοχή.πισστευετε οτι οι ιεροδουλες μισουν τους πελατες τους?
πιοα εναι η ακατονόμαστη χώρα?Εξαρτάται και από τις συνθήκες που δουλεύουν. Δε νιώθουν το ίδιο αυτές που ξεπετάνε την ημέρα μερικές δεκάδες βρομιάρηδες όλων των ηλικιών για 5,10 € τον καθένα μέσα σε εξίσου βρομερά μπουρδέλα, με αυτές που δουλεύουν σε πιο καθαρούς χώρους, σε πιο αργούς ρυθμούς και με πιο καλά χρήματα. Όσο πιο πολύ χρόνο έχουν να πιάσουν και καμιά συζήτηση με τον πελάτη, να τον ακούσουν να μιλάει, να δουν και πώς σκέφτεται, όχι μόνο σαν ένα ον που εκδηλώνει τις κτηνώδεις του ορμές πάνω τους, τόσο περισσότερο ανθρώπινη γίνεται η επαφή. Βέβαια, μέχρι να μιλήσουμε για συμπάθεια υπάρχει ακόμα μεγάλη απόσταση. Ας πούμε ότι είναι μεγαλύτερη η ανοχή.
Θεωρώ τελείως άκυρες τις συγκρίσεις με άλλα επαγγέλματα, ή, καλύτερα, σκέτο «επαγγέλματα», μιας και η πορνεία ήταν, είναι και θα είναι πάντα στο περιθώριο, όσο φιλελευθερισμό και να φάμε στη μούρη. Ακόμα και η πιο ταπεινή εργάτρια στο τέλος της μέρας ξέρει ότι έκανε μια αξιοπρεπή δουλειά και έχει καθαρό το κούτελο. Η πουτάνα, ακόμα κι αν δουλεύει για χίλια ευρώ την ώρα σε πολυτελή ξενοδοχεία με μεγαλόσχημους και λεφτάδες πελάτες, πάντα θα ξέρει κατά βάθος ότι είναι πουτάνα και τίποτα περισσότερο. Φυσικά, τις τελευταίες δεκαετίες, η νέα μόδα, προερχόμενη φυσικά από την ακατονόμαστη χώρα, είναι να τις λένε σεξ γουόρκερς (κάτι σαν εργαζόμενες του σεξ στα ελληνικά) για να απαλύνουν το στίγμα και, γιατί όχι, να προσελκύσουν και άλλες στη «δουλειά» ενώ όλο και περισσότερες βγαίνουν δημόσια και το παραδέχονται σαν να είναι, και καλά, μια δουλειά για την οποία αισθάνονται περήφανες. Το μέλλον θα δείξει πόσο θα προχωρήσει αυτή η τάση.
Οι ΗΠΑ. Η χώρα-πιλότος όλων των κοινωνικών πειραμάτων που μετά εφαρμόζονται παντού.πιοα εναι η ακατονόμαστη χώρα?
Οι ΗΠΑ. Η χώρα-πιλότος όλων των κοινωνικών πειραμάτων που μετά εφαρμόζονται παντού.
Η πουτάνα, ακόμα κι αν δουλεύει για χίλια ευρώ την ώρα σε πολυτελή ξενοδοχεία με μεγαλόσχημους και λεφτάδες πελάτες, πάντα θα ξέρει κατά βάθος ότι είναι πουτάνα και τίποτα περισσότερο.Εξαρτάται και από τις συνθήκες που δουλεύουν. Δε νιώθουν το ίδιο αυτές που ξεπετάνε την ημέρα μερικές δεκάδες βρομιάρηδες όλων των ηλικιών για 5,10 € τον καθένα μέσα σε εξίσου βρομερά μπουρδέλα, με αυτές που δουλεύουν σε πιο καθαρούς χώρους, σε πιο αργούς ρυθμούς και με πιο καλά χρήματα. Όσο πιο πολύ χρόνο έχουν να πιάσουν και καμιά συζήτηση με τον πελάτη, να τον ακούσουν να μιλάει, να δουν και πώς σκέφτεται, όχι μόνο σαν ένα ον που εκδηλώνει τις κτηνώδεις του ορμές πάνω τους, τόσο περισσότερο ανθρώπινη γίνεται η επαφή. Βέβαια, μέχρι να μιλήσουμε για συμπάθεια υπάρχει ακόμα μεγάλη απόσταση. Ας πούμε ότι είναι μεγαλύτερη η ανοχή.
Θεωρώ τελείως άκυρες τις συγκρίσεις με άλλα επαγγέλματα, ή, καλύτερα, σκέτο «επαγγέλματα», μιας και η πορνεία ήταν, είναι και θα είναι πάντα στο περιθώριο, όσο φιλελευθερισμό και να φάμε στη μούρη. Ακόμα και η πιο ταπεινή εργάτρια στο τέλος της μέρας ξέρει ότι έκανε μια αξιοπρεπή δουλειά και έχει καθαρό το κούτελο. Η πουτάνα, ακόμα κι αν δουλεύει για χίλια ευρώ την ώρα σε πολυτελή ξενοδοχεία με μεγαλόσχημους και λεφτάδες πελάτες, πάντα θα ξέρει κατά βάθος ότι είναι πουτάνα και τίποτα περισσότερο. Φυσικά, τις τελευταίες δεκαετίες, η νέα μόδα, προερχόμενη φυσικά από την ακατονόμαστη χώρα, είναι να τις λένε σεξ γουόρκερς (κάτι σαν εργαζόμενες του σεξ στα ελληνικά) για να απαλύνουν το στίγμα και, γιατί όχι, να προσελκύσουν και άλλες στη «δουλειά» ενώ όλο και περισσότερες βγαίνουν δημόσια και το παραδέχονται σαν να είναι, και καλά, μια δουλειά για την οποία αισθάνονται περήφανες. Το μέλλον θα δείξει πόσο θα προχωρήσει αυτή η τάση.
Και πού τις γνώρισες όλες αυτές τις κοπέλες εσύ φίλε; Από καθαρή περιέργειαΗ πουτάνα, ακόμα κι αν δουλεύει για χίλια ευρώ την ώρα σε πολυτελή ξενοδοχεία με μεγαλόσχημους και λεφτάδες πελάτες, πάντα θα ξέρει κατά βάθος ότι είναι πουτάνα και τίποτα περισσότερο.
Φιλαρακι, ειναι Απολυτα Αληθες......
Ξερουν πολυ καλα ποιες ειναι και τι Ακριβως κανουν......
Μεσα τους Υπαρχει Πολυς Πονος...........τον οποιο τον κρυβουν-καλυπτουν
με διαφορες Ψυχολογικες Αντιδρασεις
Λουσα-ψωνια-Μεγαλες ιδεες-Μαγκιες-Αλητιες-Ουσιες-Καψουρες-ακριβα αυτοκινητα-κτλ
Παρα πολλα κοριτσια στις Συζητησεις μας μου αναφερουν
==Μια πουτανα ειμαι-δεν ειμαι κατι Αλλο
==Αλλη ελεγε, Πως ειναι δυνατον να μου συμπεριφέρετε σαν Γυναικα, αφου εγω ειμαι μια Πουτανα
==Πουτανα ειναι Αγορι μου-Πολυτελειας, αυτο ειμαι
==Αλλη στο ακουσμα της λεξης........Ετρεμε, επρεπε να εβλεπες το βλεμμα της....
δεν το δεχονταν για τον ευατο της με τιποτα
==Αλλη, Ενταξει δεν το κανω με ολους, πρεπει να μου αρεσει ο Αλλος......
Ετσι παραμυθιαζε τον Εαυτο της.....
==Αλλη Ελεγε, μια Πουτανα ειμαι-ποιος αντρας μπορει να με παρει στα σοβαρα....
==Αλλη σε βολτες μας, δεν μπορουσε να ειναι μεσα σε κοσμο--αυτο που λεμε αγοροφοβια--
Πολλες γυριζουν στο σπιτι και δεν θελουν να μιλανε σε κανενα, κλεινονται στον κοσμο τους,
δεν μπορουν να κοιμηθουν ευκολα, αλλες πινουν για να ηρεμησουν.....
Ααααα οι Περισσοτερες εβλεπαν την Πανια στην ΤΒ, Δεν ξερω τον λογο.....
ισως εφευγε το μυαλο μιας και εβλεπαν την παρακμη......
ναι εμενα με ειχαν ερωτευτει τρεις. με την μια τα ειχα φτιαξει κιολας αλλα με χωρισε.oi εκδιδομενες μπορουν να ερωτευτουν πελάτη τουσ/?
Στο Κουρμπετι των εργαζομενων κοριτσιων........ οχι ομως σε μπουρδελο-τυπου φυλης.....................Και πού τις γνώρισες όλες αυτές τις κοπέλες εσύ φίλε; Από καθαρή περιέργεια
πιο ειναι το κουρμπετι? και τι σημαινει κουρμπετι?Στο Κουρμπετι των εργαζομενων κοριτσιων........ οχι ομως σε μπουρδελο-τυπου φυλης.....................
γιατι σε χωρισε?ναι εμενα με ειχαν ερωτευτει τρεις. με την μια τα ειχα φτιαξει κιολας αλλα με χωρισε.
Άμα είναι σαν εσένα που λεσ μπουρδεςπισστευετε οτι οι ιεροδουλες μισουν τους πελατες τους?
Για μένα μιλας; Στο ανάποδο.Στην αρσενική εκδοχή. Εκτός απ' την Πάνια.Η πουτάνα, ακόμα κι αν δουλεύει για χίλια ευρώ την ώρα σε πολυτελή ξενοδοχεία με μεγαλόσχημους και λεφτάδες πελάτες, πάντα θα ξέρει κατά βάθος ότι είναι πουτάνα και τίποτα περισσότερο.
Φιλαρακι, ειναι Απολυτα Αληθες......
Ξερουν πολυ καλα ποιες ειναι και τι Ακριβως κανουν......
Μεσα τους Υπαρχει Πολυς Πονος...........τον οποιο τον κρυβουν-καλυπτουν
με διαφορες Ψυχολογικες Αντιδρασεις
Λουσα-ψωνια-Μεγαλες ιδεες-Μαγκιες-Αλητιες-Ουσιες-Καψουρες-ακριβα αυτοκινητα-κτλ
Παρα πολλα κοριτσια στις Συζητησεις μας μου αναφερουν
==Μια πουτανα ειμαι-δεν ειμαι κατι Αλλο
==Αλλη ελεγε, Πως ειναι δυνατον να μου συμπεριφέρετε σαν Γυναικα, αφου εγω ειμαι μια Πουτανα
==Πουτανα ειναι Αγορι μου-Πολυτελειας, αυτο ειμαι
==Αλλη στο ακουσμα της λεξης........Ετρεμε, επρεπε να εβλεπες το βλεμμα της....
δεν το δεχονταν για τον ευατο της με τιποτα
==Αλλη, Ενταξει δεν το κανω με ολους, πρεπει να μου αρεσει ο Αλλος......
Ετσι παραμυθιαζε τον Εαυτο της.....
==Αλλη Ελεγε, μια Πουτανα ειμαι-ποιος αντρας μπορει να με παρει στα σοβαρα....
==Αλλη σε βολτες μας, δεν μπορουσε να ειναι μεσα σε κοσμο--αυτο που λεμε αγοροφοβια--
Πολλες γυριζουν στο σπιτι και δεν θελουν να μιλανε σε κανενα, κλεινονται στον κοσμο τους,
δεν μπορουν να κοιμηθουν ευκολα, αλλες πινουν για να ηρεμησουν.....
Ααααα οι Περισσοτερες εβλεπαν την Πανια στην ΤΒ, Δεν ξερω τον λογο.....
ισως εφευγε το μυαλο μιας και εβλεπαν την παρακμη......
Τι εννοεις????Για μένα μιλας; Στο ανάποδο.Στην αρσενική εκδοχή. Εκτός απ' την Πάνια.
Τα ίδια σκέφτομαι και κάνω και εγώ . Τι μου μιλάς κορίτσι μου σαν άντρα; Ένας άρρωστος πουτανιαρης είμαι. Κατά βάθος το ξέρω. Σκορπαω χρήμα όπου βρω να περάσει η ώρα ,πίνω καργα (τσιγάρα) να ξεχάστω. Αλλά Πανια δεν βλέπω.Τι εννοεις????
καλυτερο απο εσενα?Γιατί βρήκε άλλον ...