Νέα

Oι γυναίκες θέλουν τσαμπουκά και αμφισβήτηση!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xristos1000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ωραια ειναι αυτα τα θεματακια γιατι με κανουνε και γελαω!!
(οχι μαζι σου)
αλλα με μερικους που εχουνε τετοιες αποψεις και μετα απο λιγο καιρο τους βλεπεις να χουνε βρει κανενα αξιοπρεπεστατο μουνακι και οχι απλα να κανουνε αυτα που λενε (και δεν τηρουνε) αλλα τα χειροτερα!

Επισκέπτης
Συμπεράσματα απο το στατιστικό δείγμα του χριστάρα.
1) υπάρχουν και ψυχρες τσέχες
2) οι τσέχες δεν πάνε τις ρωσσίδες
3) οι γυναίκες ειναι πουτάνες (αυτό κολλάει παντού)
4) ο χριστάρας θέλει ζεστασία στο γαμήσι
5) οι ελεεινίδες θέλουν φτύσιμο (και αυτό κολλάει παντού)
6) ο χριστάρας γάμησε
7) ο χριστάρας δεν θα ξαναποστάρει τα πήρε γιατι κάποιοι τον αμφισβήτησαν ..αν κλάψει κιολας πιθανόν να βγάλουμε και το στατιστικά ορθό ότι και οι άντρες θέλουν τσαμπουκα και αμφισβήτηση και να μιλάμε για νόμπελ πλέον
8) και οι σκληρές κλαίνε..

Απορίες

Τι είναι μέσα στο κεφάλι και αδυνατεί να λειτουργήσει σε μερικούς ανθρώπους;
;)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
erinal +1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66

ένας νεκρός απο την πείνα...μυαλοφάγος..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
6) ο χριστάρας γάμησε
7) ο χριστάρας δεν θα ξαναποστάρει τα πήρε γιατι κάποιοι τον αμφισβήτησαν ..αν κλάψει κιολας πιθανόν να βγάλουμε και το στατιστικά ορθό ότι και οι άντρες θέλουν τσαμπουκα και αμφισβήτηση και να μιλάμε για νόμπελ πλέον

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Νομιζω οτι ο χρηστος πρεπει να γνωρισει τη μαριαννα......

στην περιπτωση φυσικα που δεν ειναι ο διδυμος αδερφος της :)

strip

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Συμπεράσματα απο το στατιστικό δείγμα του χριστάρα.
1) υπάρχουν και ψυχρες τσέχες
2) οι τσέχες δεν πάνε τις ρωσσίδες
3) οι γυναίκες ειναι πουτάνες (αυτό κολλάει παντού)
4) ο χριστάρας θέλει ζεστασία στο γαμήσι
5) οι ελεεινίδες θέλουν φτύσιμο (και αυτό κολλάει παντού)
6) ο χριστάρας γάμησε
8) και οι σκληρές κλαίνε..

Απορίες

;)

Με σένα δε πάει κάτι καλά μάλλον :cheesy: :cheesy:...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Αρχιζω αυτο το θεμα απο εμπειρια που ειχα σημερα με Τσεχα ιεροδουλο,εχω γραψει και σχετικη κριτικη [θα την δειτε μολις καταχωρηθει].
Η πιο ασχημη εμπειρια που ειχα ποτε με γυναικα.

Τελος παντων τελειωνω και μετα αρχισαμε την κουβεντα αντιπαραθεσης,της τα εχωσα κανονικα,της ειπα οτι ηταν πολυ κρυα για Τσεχα κλπ.
Απογοητευμενος της ειπα οτι 'νταξει,Πρωτες βαζω τις Ρωσιδες κλπ και αρχισε μου λεει 'ασε μας με τις Ρωσιδες..αφτες χαλασαν τη δουλεια τα κανουν ολα μονο για τα λεφτα'και ηταν ετοιμη να βαλει τα κλαματα και γενικα σκαλωσε,δεν εφυγε και καναμε ενα μεγαλο διαλογο.

Παντως το μονο καλο ηταν οτι επιβεβαιωσα οτι οι γυναικες θελουν τσαμπουκα και αμφισβητιση και τους κοβεται ο βηχας.

Και είναι λόγος αυτός για γενικεύσεις; Ηηηηηήμμμμαρτον, που λέει και ο Γεωργίου!!!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Αν δεν εχετε το μυαλο να καταλαβετε γιατι ανοιξα το θεμα στα'ρχιδια μου.

Παντα φερομουν υπεροχα και στην τελευταια ιεροδουλη και σε αυτην επισης.

Να σβηστει το θεμα που ειναι οι mods?

Δεν ξαναγραφω.
Οποιος θελει μονο σε πμ.

Ολοι κανετε πλακα ειρωνευεστε και κοροιδευτε λες και ειστε παιδακια.

Δεν ειρωνευόμαστε, φίλε μου, αλλά είναι φανερό ότι, λόγω ηλικίας ή αντίληψης εν γένει, σου λείπουν οι εμπειρίες...Αποφθέγματα, δεν μπορούν να βγάλουν και πολύ μεγαλύτεροι και εμπειρότεροί σου, όσο και αν συγκλίνουν στην άποψη ότι υπάρχει ενιαίος τρόπος συμπεριφοράς για όλες τις γυναίκες...Είπαμε, οι γενικεύσεις είναι κακός σύμβουλος, και η εξαγωγή συμπερασμάτων από μεμονωμένα περιστατικά ακόμα χειρότερος...Και, αμάν ρε παιδιά, μη βάζετε ιερόδουλες και κανονικές γυναίκες στο ίδιο τσουβάλι!!!

strip

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ένα μόνο; στατιστική απόκλιση :boobies:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
περιμένω κανέναν σαν τον χριστάρα να κάνει καμμία στατιστική και για εμένα να βρούμε τι δεν πάει καλά...  :2funny: :2funny: :2funny:

Έχει ήδη κάνει, με δείγμα ένα (1) άτομο, άρα είναι ασφαλές και το εξαγόμενο συμπέρασμα :2funny:

Επισκέπτης
Αποφθέγματα, δεν μπορούν να βγάλουν και πολύ μεγαλύτεροι και εμπειρότεροί σου, όσο και αν συγκλίνουν στην άποψη ότι υπάρχει ενιαίος τρόπος συμπεριφοράς για όλες τις γυναίκες...

Ο καθενας μπορει να λεει την γνωμη του και λεει οτι θελει.Τι εισαι μπαμπας του να του πεις να το βουλωσει?Μπορει να ειναι και λαθος αλλα δικαιωμα του να βγαζει οτι αποψη θελει.

Είπαμε, οι γενικεύσεις είναι κακός σύμβουλος,

Καλα ενταξει...Οταν πχ οι 8 απο τους 10 Αλβανους ειναι για τον πεολα προκειται περι αυθαιρετης γενικευσης  :dunno:

και η εξαγωγή συμπερασμάτων από μεμονωμένα περιστατικά ακόμα χειρότερος...

Αμα γινεται 1-2-3-4-5-6--8-9 φορες ε δεν τα λεμε πια μεμονωμενα περιστατικα ξερεις...
Και μην μου πεις οτι στις γκομενες και ειδικα στις Ελεινιδες αμα τις αφησεις χαλαρα τα λουρια δεν θα στην κανουν και δεν θα βγουνε μετα απο πανω...

Επισκέπτης
Έχει ήδη κάνει, με δείγμα ένα (1) άτομο, άρα είναι ασφαλές και το εξαγόμενο συμπέρασμα :2funny:

Εσυ εξαγεις συμπερασμα απο το ποστ του αυτο.Δες το πιο σφαιρικα το θεμα ομως...Δεν ειναι μονο το περιστατικο του Χρηστου για να βγαλεις αυτο το συμπερασμα.

Επισκέπτης
Εσυ εξαγεις συμπερασμα απο το ποστ του αυτο.Δες το πιο σφαιρικα το θεμα ομως...Δεν ειναι μονο το περιστατικο του Χρηστου για να βγαλεις αυτο το συμπερασμα.

ασπρούλι τι λες παιδάκι μου;;;;;; :2funny: :2funny: :2funny:
δεν με πιάνεις...αχ...

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Ρε μην το αποπερνετε το παιδι!  :grin:
Χρισταρα εισαι μικρος ακομα αγορι μου......στην πορεια θα καταλαβεις πολλα πραγματα.  :sunglasses:
Keep fucking Without speaking!  :rockon:

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
απλα κ οι ιεροδουλες εχουνε καρδια.. Οσο κ σκληρο να ειναι το επαγγελμα τους!!!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
θα ήθελα και εγώ να φωνάξω ... γιατί ρε πούστη μου έχουν και αυτές ψυχή και καρδιά ... και θα πρέπει να τις σεβόμαστε γιατί για 30 κωλοευρώ κάνουν πράγματα που δεν θα θέλαε να βλέπουμε στις αδερφές μας και στις μάνες μας.

όσο και σκληρή να είναι κάποια όσο και στα @@ (άμα είχε) είναι , όλα αυτά είναι απλά ένας τοίχος για να την προφυλάξει από καταστάσεις και μεγαλύτερα ψυχικά τράυματα.

χρίστο μπορείς να διανοηθείς τα πράγματα που μπορεί να σκέφτεται μια τέτοια κοπέλα όταν την πηδάς.
όταν είσαι εσύ μέσα της και απολαμβάνεις την ηδονή ενώ αυτή μπορεί να σκέφτεται την γαμημένη την μοίρα της που την έριξε τόσο χαμηλά. ή ακόμα να σκέφτεται τι να μαγειρέψει το μεσημέρι , όλα είναι δυνατά. αλλά πάρα πολύ σπάνια θα το απολαύσει.
ούτε όλες οι τσέχες το απολαμβάνουν ούτε όλες οι ρωσίδες.
θα σου πω κάτι που μπορεί να σε ταράξει: οι περισσότερες από αυτές δεν το απολαμβάνουν γιατί ήρθαν εδώ με την βία και με τον φόβο ότι θα τους κάνουν κακό.

Τα μπουρδέλα δεν είναι σαν τις αντιπροσωπίες αυτοκινήτων που όταν βρεις ένα ελλάτωμα σου αλλάζουν το χαλασμένο εξάρτημα και τελείωσε.
μιλάμε για ψυχές που τις γαμάμε κάθε μέρα , ο κάθε ένας για τον δικό του αρρωστημένο ή μη λόγο και έχουμε και την απαίτηση να είναι και οκ αλλά και να το απολαμβάνουν.
μπορεί η κοπελιά να πήρε πριν από εσένα 20 γύφτους βρώμικους να είχαν να πλυθούνε 2 μήνες και να είχαν και χαλασμένα δόντια -και ζαντολάστιχα στο datsun
εγώ θα σε πλήρωνα να γαμήσεις όχι 20 αλλά 5 γύφτσες βρώμικες άνω των 40... και αν δεν έκανες μετό με το που θα τις έβλεπες , να μήν σώσω να γαμήσω το αβαταρ μου.
οπότε κάποιες φορές είναι αναγκαίο να κάνουμε και εμείς μία παραχώρηση, δεν με καλύπτει η έκφραση "επαγγελματική συμπεριφορά" από την στιγμή που μπαίνει μέσα η ανθρώπινη ψυχή και ο εξεφτελισμός της.

αυτά φιλικά και χωρίς να θέλω να προκαλέσω ...

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Δεν μπορειτε να καταλαβετε τι λεω?
Διαβαστε την κριτικη!
Και προπαντων μη λετε μαλακιες για μενα.
Σεβομαι τις ιεροδουλες παρα πολυ και τους φερομαι φοβερα,τις σεβομαι πιο πολλυ απο τις απλες γυναικες,η συγκεκριμενη μου μιλησε για την υγεια της,εγω τοτε τι να πω που εχω γλυψει το μουνι πολλων απο αυτες και σχεδον σε ολα τα μπουρδελα-στουντιο στις περισσοτερες εχω κανει γλυψειμο ποδιων.
Ολες και παντου μου εχουν πει ευχαριστω γιατι τους φερομαι αψογα,και η  νουμερο 1 για πολλους Ιζαμπελλα που τωρα δεν δουλευει παντα μου ελεγε τα καλυτερα λογια γιατι ημουν αψογος και ωραιος σε ολα μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom