Νέα

Oι γυναίκες θέλουν τσαμπουκά και αμφισβήτηση!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xristos1000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
βεβαια προς θεου δεν λεω οτι ειναι ετσι απλως λεω οτι μπορει και καποιες φορες να φταιει ο πελατης που δεν μπορει να δολεψει μια ιεροδουλη.ανθρωποι ειναι και αυτες οχι ζωα να το ευχαριστιουνται με ολους.ουτε να το δειχνουν.

Ναι ρε συμφωνω σε αυτο.Ολους τους βρωμιαρηδες τρωνε στην μαπα.Και λογικο ειναι στην τελικη μια γυναικα που παιρνει 30-40 αντρες την μερα να μην ευχαριστιεται το σεξ εκει μεσα.

Ωστοσο μια στοιχειωδη επαγγελματικη συμπεριφορα πρεπει να την εχουν (οταν δεν εχει σκασει κανεις με την σκατουλα μεσα στον κολο του απλυτος)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Με βαση ποιο δειγμα εγινε ο χαρακτηρισμος της Τσεχας? για να καταλαβω δηλαδη....τις πορνοσταρ στις τσοντες ή τις πουτανες? εκτος αν μιλαμε για δειγμα κανονικων σχεσεων με τσεχες (ή ρωσσιδες ή βουλγαρες ή τουρκαλες ή ιρανες) και κανονικου σεξ.....οποτε μιλαμε για ανω των 4-5 γυναικων.....

λιγο ευκολα βγαινουν τα συμπερασματα.......

ακους εκει πολυ κρυα για τσεχα :2funny:

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Τι λετε τωρα ρε με ολες τις γυναικες και στο πιο ερειπιο μπουρδελο εχω περασει καλα και ολες μου εχουν πει ευχαριστω.

Το θεμα ανοιξε με αφορμη αυτο οχι για αυτη!!!!!!!!!!!!!
Τοσο μυαλο εχετε τοσα καταλαβαινετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Μην ποσταρει κανεις το θεμα να διαγραφει δε βγαζω ακρη και ουτε θα ξαναανοιξω αλλο θεμα τελειωσε.

Επισκέπτης
γιατι ρε συ η αλλη δεν ειναι ανθρωπος?  :)
ασε ρε με τον καθε τσαμπουκα εδω μεσα που νομιζει οτι αμα βρισει την πουτανα που τη βριζουν αλλοι 30 την ημερα κανει κατι...ανθρωπος ειναι κι αυτη δε λεω αλλα μη λεμε και μαλακιες ,ειναι μερικες που θελουν οντως βρισιμο

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
Τι λετε τωρα ρε με ολες τις γυναικες και στο πιο ερειπιο μπουρδελο εχω περασει καλα και ολες μου εχουν πει ευχαριστω.

Το θεμα ανοιξε με αφορμη αυτο οχι για αυτη!!!!!!!!!!!!!
Τοσο μυαλο εχετε τοσα καταλαβαινετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Οοοοοοοοοοοοοοοολοι λαθος καταλαβαμε...
Μην ποσταρει κανεις το θεμα να διαγραφει δε βγαζω ακρη και ουτε θα ξαναανοιξω αλλο θεμα τελειωσε.
Αν ειναι σαν αυτο καλυτερα.

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
ασε ρε με τον καθε τσαμπουκα εδω μεσα που νομιζει οτι αμα βρισει την πουτανα που τη βριζουν αλλοι 30 την ημερα κανει κατι...ανθρωπος ειναι κι αυτη δε λεω αλλα μη λεμε και μαλακιες ,ειναι μερικες που θελουν οντως βρισιμο
Κατσε ρε γιατι θελουν βρισιμο???δεν σου αρεσει στο δωματιο δεν ξαναπας και ας ψαχνει μετα πελατες.

Επισκέπτης
Κατσε ρε γιατι θελουν βρισιμο???δεν σου αρεσει στο δωματιο δεν ξαναπας και ας ψαχνει μετα πελατες.
αυτο κανεις αλλα λιγο βρισιμο ειναι καλο,μη σε περναει και για μαλακα.χεστηκες θα μου πεις αλλα καποια στιγμη θες να το βγαλεις απο μεσα σου

Επισκέπτης

ρε συ μην σκεφτεσαι ετσι..μπες στην θεση της κ φαντασου οπως λες αλλους 30 να σου φερονται σαν ζωο...τι θα εκανες?δεν θα ησουν κ εσυ αγριμι?

Επισκέπτης
ρε συ μην σκεφτεσαι ετσι..μπες στην θεση της κ φαντασου οπως λες αλλους 30 να σου φερονται σαν ζωο...τι θα εκανες?δεν θα ησουν κ εσυ αγριμι?
ας μη το κανε ρε μουνιλα,τι περιμενουν δηλαδη να τους φερονται ολοι τελεια?μεσα στο δωματιο εχω παντα αψογη συμπεριφορα αλλα αμα η αλλη εχει νευρα δε φταιω εγω να με ξεπεταξει.δουλεια της ειναι να περασω καλα,αμα δεν την κανει καλα δε θα χει πελατες.τοτε να δεις νευρα

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Αν δεν εχετε το μυαλο να καταλαβετε γιατι ανοιξα το θεμα στα'ρχιδια μου.

Παντα φερομουν υπεροχα και στην τελευταια ιεροδουλη και σε αυτην επισης.

Να σβηστει το θεμα που ειναι οι mods?

Δεν ξαναγραφω.
Οποιος θελει μονο σε πμ.

Ολοι κανετε πλακα ειρωνευεστε και κοροιδευτε λες και ειστε παιδακια.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
κανενας δεν σε κοροιδευει αλλα αν νομιζεις οτι ολες οι γυναικες θελουνε τσαμπουκα εισαι γελασμενος!!
αν νομιζεις οτι αυριο μεθαυριο που θα βρεις κανα γκομενακι και θα δαγκωσεις την λαμαρινα μαζι της και σε εχει αυτην στην αμφισβτηση και σου πει ενα ωραιο πρωινο αντε γεια!! να δω τοτε τον τσαμπουκα σου!!
και οχι μονο τον δικο σου και αλλων που νομιζουν οτι τις γυναικες πρεπει να τις εχεις 'Γυναικαααα παντουφλεεεες'!!πανε αυτες οι εποχες!!
και αυτες αλλαξανε και εμεις!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom