θα ήθελα και εγώ να φωνάξω ... γιατί ρε πούστη μου έχουν και αυτές ψυχή και καρδιά ... και θα πρέπει να τις σεβόμαστε γιατί για 30 κωλοευρώ κάνουν πράγματα που δεν θα θέλαε να βλέπουμε στις αδερφές μας και στις μάνες μας.
όσο και σκληρή να είναι κάποια όσο και στα @@ (άμα είχε) είναι , όλα αυτά είναι απλά ένας τοίχος για να την προφυλάξει από καταστάσεις και μεγαλύτερα ψυχικά τράυματα.
χρίστο μπορείς να διανοηθείς τα πράγματα που μπορεί να σκέφτεται μια τέτοια κοπέλα όταν την πηδάς.
όταν είσαι εσύ μέσα της και απολαμβάνεις την ηδονή ενώ αυτή μπορεί να σκέφτεται την γαμημένη την μοίρα της που την έριξε τόσο χαμηλά. ή ακόμα να σκέφτεται τι να μαγειρέψει το μεσημέρι , όλα είναι δυνατά. αλλά πάρα πολύ σπάνια θα το απολαύσει.
ούτε όλες οι τσέχες το απολαμβάνουν ούτε όλες οι ρωσίδες.
θα σου πω κάτι που μπορεί να σε ταράξει: οι περισσότερες από αυτές δεν το απολαμβάνουν γιατί ήρθαν εδώ με την βία και με τον φόβο ότι θα τους κάνουν κακό.
Τα μπουρδέλα δεν είναι σαν τις αντιπροσωπίες αυτοκινήτων που όταν βρεις ένα ελλάτωμα σου αλλάζουν το χαλασμένο εξάρτημα και τελείωσε.
μιλάμε για ψυχές που τις γαμάμε κάθε μέρα , ο κάθε ένας για τον δικό του αρρωστημένο ή μη λόγο και έχουμε και την απαίτηση να είναι και οκ αλλά και να το απολαμβάνουν.
μπορεί η κοπελιά να πήρε πριν από εσένα 20 γύφτους βρώμικους να είχαν να πλυθούνε 2 μήνες και να είχαν και χαλασμένα δόντια -και ζαντολάστιχα στο datsun
εγώ θα σε πλήρωνα να γαμήσεις όχι 20 αλλά 5 γύφτσες βρώμικες άνω των 40... και αν δεν έκανες μετό με το που θα τις έβλεπες , να μήν σώσω να γαμήσω το αβαταρ μου.
οπότε κάποιες φορές είναι αναγκαίο να κάνουμε και εμείς μία παραχώρηση, δεν με καλύπτει η έκφραση "επαγγελματική συμπεριφορά" από την στιγμή που μπαίνει μέσα η ανθρώπινη ψυχή και ο εξεφτελισμός της.
αυτά φιλικά και χωρίς να θέλω να προκαλέσω ...