Νέα

Οι γύφτοι τού Χαλανδρίου.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα caracortado
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 208
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Δεν ανηκω πουθενα για αυτο λεω αυτα που πιστευω κι οχι τι λενε οι θεωριες ή το κομμα.

Κανα ματι πηρες δικε μου αυτες τις μερες ?
τιποτα δικε μου!!!!τζαμπα τα συνεργα που κουβαλουσα

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Δεν ανηκω πουθενα για αυτο λεω αυτα που πιστευω κι οχι τι λενε οι θεωριες ή το κομμα.

Κανα ματι πηρες δικε μου αυτες τις μερες ?
Είναι σοβαρο παιδι τα εκοψε αυτα που εκανε παλια. Προσέχει την κοπέλα του και προσπαθει να την αφήσει εγκυος οπως ο σφε! :grin:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Είναι σοβαρο παιδι τα εκοψε αυτα που εκανε παλια. Προσέχει την κοπέλα του και προσπαθει να την αφήσει εγκυος οπως ο σφε! :grin:
τωρα παω μια φορα την βδομαδα φιλοπαππου αλλα με τις ζεστες δεν εχει τιποτα,φωναζει και ο σοφιας αμα βγαινω εξω και εχω προβλημα

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
τωρα παω μια φορα την βδομαδα φιλοπαππου αλλα με τις ζεστες δεν εχει τιποτα,φωναζει και ο σοφιας αμα βγαινω εξω και εχω προβλημα
Ουφ ησυχασα τωρα. καλα που μου το πες. Εγω με το μωρο πάμε Γαλάτσι!
:birdman: :birdman:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μη το ψαχνεις.πολυ μικρο ποσοστο ειναι νομιμοι οπως το εννοεις...και ξαναλεω,δεν ειναι μονο οι γυφτοι το προβλημα ΑΛΛΑ αυτοι ειναι τελειως αδιστακτοι και θρασεις κι απο πανω...σε τετοιες περιπτωσεις δε πας με λογικη αλλα με οπλα...

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
μαγκες πριν 2 μερες γυρισα απο την δουλεια και στις 3 το βραδυ πηγε να μπει γυφτος στο σπιτι τον ειδε η γυναικα μου και φωναξε και εφυγε
βγηκα εξω με ενα πτυσσομενο γκλοπ και εκανα γυρες στο χωριο με το αυτοκινητο μετα απο κανα μισαωρο τον ειδα τον πουσταρα στην κεντρικη πλατεια
τον κυνηγησα αλλα λογω σκοταδιου προλαβε και την εκανε
γαμω της μανες τους γαμω ευτυχως που δεν ηταν ο γιος μου μεσα που ειναι 3 χρονων αλλιως ακομα θα τον εψαχνα
πισσα και πουπουλα θελουν

Επισκέπτης
ψευτη    :2funny: :2funny: :2funny: αποκλειεται να σε γελασει γιουφτος!

Σου εχει τυχει αυτο ?
Παλια σκαγανε ψιλο-κυριλε γυφτοι και λεγανε το παραμυθι <<ειμαστε τα παιδια απο την αποτοξινωση, ζηταμε τη βοηθεια σας για να ξεφυγουμε απο τα ναρκωτικα>>.
Και τους ελεγα : Γιατι ρε παιδια, μια χαρα ειναι τα ναρκωτικα γιατι θελετε να ξεφυγετε :2funny: :2funny:
Τωρα εχουν βρει αλλο παραμυθι. <<ειμαστε τα παιδια που εδειξε το star ή ο antena πασχουμε απο την Χ ασθενεια κτλ. κτλ.

Επισκέπτης
Βασικα αυτο που εγινε ειναι οτι τις προαλλες οταν σκοτωθηκε ο ΔΙΑΣ απο εναν γυφτο που παραβιασε το κοκκινο,εγιναν κατι σκηνικα στα Λιοσια και οι καραφλοι που πηγαν να βοηθησουν τους ψηφοφορους τους(τους μπατσους δηλαδη)εφαγαν μερικες ψιλες απο τους ρομα...οποτε τωρα αμολυθηκαν λυτοι και δεμενοι,χρησιμοποιωντας ολη τη ρητορικη περι μεταναστων:Απλα αλλαξαν το"μεταναστης"με το"γυφτος"και τσουπ,ολο το πακετο ειναι εδω...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.372
Πόντοι
34.538
Σου εχει τυχει αυτο ?
Παλια σκαγανε ψιλο-κυριλε γυφτοι και λεγανε το παραμυθι <<ειμαστε τα παιδια απο την αποτοξινωση, ζηταμε τη βοηθεια σας για να ξεφυγουμε απο τα ναρκωτικα>>.
Και τους ελεγα : Γιατι ρε παιδια, μια χαρα ειναι τα ναρκωτικα γιατι θελετε να ξεφυγετε :2funny: :2funny:
Τωρα εχουν βρει αλλο παραμυθι. <<ειμαστε τα παιδια που εδειξε το star ή ο antena πασχουμε απο την Χ ασθενεια κτλ. κτλ.
Τι παλια. Χθες ηρθαν και μου λεγαν για αποτοξινωσεις και ο ενας ειχε μια κοιλια σαν του Παγκαλου.

Επισκέπτης
μη το ψαχνεις.πολυ μικρο ποσοστο ειναι νομιμοι οπως το εννοεις...και ξαναλεω,δεν ειναι μονο οι γυφτοι το προβλημα ΑΛΛΑ αυτοι ειναι τελειως αδιστακτοι και θρασεις κι απο πανω...σε τετοιες περιπτωσεις δε πας με λογικη αλλα με οπλα...
Η λεξη κλειδι,οπως και στην περιπτωση των μεταναστων,ειναι το"ΠΡΟΒΛΗΜΑ"...Δεν το συζηταω οτι το παραπανω ποστ ανετα θα εμπαινε σε νημα για τους μεταναστες απο τον μικρο τυμπανιστη,δεν χρειαζεται να αλλαξει ουτε τελεια.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Βασικα αυτο που εγινε ειναι οτι τις προαλλες οταν σκοτωθηκε ο ΔΙΑΣ απο εναν γυφτο που παραβιασε το κοκκινο,εγιναν κατι σκηνικα στα Λιοσια και οι καραφλοι που πηγαν να βοηθησουν τους ψηφοφορους τους(τους μπατσους δηλαδη)εφαγαν μερικες ψιλες απο τους ρομα...οποτε τωρα αμολυθηκαν λυτοι και δεμενοι,χρησιμοποιωντας ολη τη ρητορικη περι μεταναστων:Απλα αλλαξαν το"μεταναστης"με το"γυφτος"και τσουπ,ολο το πακετο ειναι εδω...

απο την μυγα ξυγκι βγαζεις για να περασεις την προπαγανδα σου ρε φιλε

γραψε κ στο διπλα θρεντ με της μοναχικες διακοπες οτι φταινε οι φασιτες κ οι καραφλες κ τρωνε ξυλο στις ξαπλωστρες στην πλαζ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

γραψε κ στο διπλα θρεντ με της μοναχικες διακοπες οτι φταινε οι φασιτες κ οι καραφλες κ τρωνε ξυλο στις ξαπλωστρες στην πλαζ

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Σαλτα γαμησου αγορακι μου.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.372
Πόντοι
34.538
Λιγο χλωμο αυτο που λες.Να φαγαν ξυλο οι φουσκωτοι απο τους γυφτους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom