Νέα

Οι γύφτοι τού Χαλανδρίου.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα caracortado
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 208
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
έτσι, την ράγα πάντα την ξεχνάνε :thumbsup:

πίσσα και πούπουλα και κουβάλημα πάνω σε ράγα τρένου :rockon:

merde

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Οι γυφτοι ειναι η πιο ΑΧΡΗΣΤΗ φυλη στον πλανητη!
Πρεπει το ελληνικο κρατος να μαζεψει οσους δεν κατοικουν σε κανονικα σπιτια και να τους μαντρωσει σε στρατοπεδα σαν αυτο της Αμυγδαλεζας και να μην επιτρεπεται να κυκλοφορουν βραδυ και τρομαζει ο κοσμος

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
κοψε τα ληγμενα δικε μου :uglystupid:  δε ξερω το συγκεκριμενο καταυλισμο (και ουτε τον αμφισβητω) αλλα αν οι (αθιγγανοι) ειναι ελληνες πολιτες :uglystupid:  μιλαμε δεν ειστε μονο ρατσιστες ειστε και μαλακες, να διαχωριζετε τους ελληνες πολιτες σε λευκους και σοκολατι :jerking:  ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: οι αθιγγανοι ελληνες πολιτες (καθως και οι μουσουλμανοι ελληνες  πολιτες της θρακης) δεν πανε φανταροι? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:   επισης αν οι αθιγγανοι ειναι ρουμανοι-βουλγαροι (υπηκοοι ευρωπαικης ενωσης δηλαδη) τοτε παλι δεν μπορουν να απελαθουν :uglystupid: (σεγκεν γαρ) καθυστερημενε!   και παμε στο διαταυτα γιατι να υπαρχουν αθιγγανοι ελληνες πολιτες? (300 χιλιαδες????)   θελετε να φτιαξουμε ενα μεγαλο φουρνο αλλα αουσβιτς και να τους βαλουμε μεσα να βγαλουμε σαπουνι? :jerking: :jerking: :jerking:  οι μεντορες σας (αυθεντικοι) ναζι θα ηταν περηφανοι :jerking: :jerking: :jerking:   ρε  φιλε  για να τελειωνουμε με τα καραγκιοζιλικια σας :uglystupid:   δεν ξερω ποιανου ειναι η εκταση και την καταπατισαν (αν την καταπατισαν) αλλα ο νομος ισχυει για ολους τους ελληνες πολιτες αναιξερετως "χρωματος"   αν ηταν 2 χιλιαδες "Λευκοι" ελληνες πολιτες σε καυταυλισμο φτωχων (γιατι για φτωχους ανθρωπους προκειτε) θα σε πειραζε η οχι?  Υ.Γ  αν τους βρει η  ελληνικη πολιτεια αλλο χωρο ας τους μετακινησει, μιλαμε για 2 χιλιαδες ελληνες πολιτες :uglystupid:

εγω για γυφτο σε κοβω η για παιδακι που ζεις σε γυαλα, τετοια υπερασπιση δεν εξηγειται αλλιως.  :birdman:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πρεπει το ελληνικο κρατος να μαζεψει οσους δεν κατοικουν σε κανονικα σπιτια και να τους μαντρωσει σε στρατοπεδα σαν αυτο της Αμυγδαλεζας και να μην επιτρεπεται να κυκλοφορουν βραδυ και τρομαζει ο κοσμος
Nα τους βάλει να δουλέψουν.........................

Επισκέπτης
Αχρηστη ξαχρηστη παντως τις προαλλες τις καραμπινες τις εβγαλε...αιμα σας πηγε...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Kλασσική περίπτωση νεοέλληνα αφασιακού ακροδεξιού ξερόλα παρλαπίπα.
Πόσο σκατό έχει το άρρωστο μυαλό σου;
Σου εύχομαι να στήσουν τσαντιρο-καταυλισμό δίπλα στο σπίτι σου και να πουλάνε πρέζα.................................

Επισκέπτης
Για ποιό λόγο δεν επεμβαίνει η Δίωξη Ναρκωτικών και ο εισαγγελέας;
Για δε μαζευεστε εσεις σε κανα καφενε εκει γυρω,να βγαλει κανα λογο ο Κασιδιαρης σε στυλ"τωρα θα δινουν λογο στην ΧΑ"οπως εκανε ο Λαγος στο Περαμα για τους Αιγυπτιους,ε?

Αλλα ειπαμε,εκει παιζουν καραμπινες και ποιος ξερει τι αλλο...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.370
Πόντοι
34.538
Tι γινεται ρε παιδια? Ακομα απο χθες για τους γυφτους μαλωνετε?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
απλώς ανταπέδωσα τα ίσα στον ακροδεκσό φίλο σου... :birdman:

Άσε αυτό.

Εγώ θέλω να μας πεις το άλλο που θεωρείς ότι είναι το ίδιο να μιλας σε Έλληνες για μουσουλμάνους και το ίδιο να μιλάς σε Βέλγους, Σουηδούς, Γερμανούς ή Ελβετούς.

Αυτό μωρε, που αγνοείς τελείως την τωρινή πραγματικότητα και την πρόσφατη ιστορία. Λες και δεν ήταν κατακτητές επί αιώνες εδώ και δεν πέρασαν ποτέ.

Όταν μιλάς για μουσυολμάνους στην Ελλάδα είναι ουδέτερα τα πράγματα. Σαν να μιλάς για Βραζιλιάνους ή Αβοριγίνες. Δεν υπάρχει καθόλου παρελθόν, πρόσφυγες, ξεριζωμένοι, μνήμες...

2-0  :birdman:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Άσε αυτό.

Εγώ θέλω να μας πεις το άλλο που θεωρείς ότι είναι το ίδιο να μιλας σε Έλληνες για μουσουλμάνους και το ίδιο να μιλάς σε Βέλγους, Σουηδούς, Γερμανούς ή Ελβετούς.

Αυτό μωρε, που αγνοείς τελείως την τωρινή πραγματικότητα και την πρόσφατη ιστορία. Λες και δεν ήταν κατακτητές επί αιώνες εδώ και δεν πέρασαν ποτέ.

Όταν μιλάς για μουσυολμάνους στην Ελλάδα είναι ουδέτερα τα πράγματα. Σαν να μιλάς για Βραζιλιάνους ή Αβοριγίνες. Δεν υπάρχει καθόλου παρελθόν, πρόσφυγες, ξεριζωμένοι, μνήμες...

2-0  :birdman:
Τί μνήμες ρε ΦΠ έχεις εσύ από το 1821;;; :2funny: :2funny:

Την ταινία;;; :2funny: :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αααα επίσης πες μας τις μνήμες σου από το 1453 μέχρι το 1821 κ το 1922. :2funny: :2funny:

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
μαγκες εγω ενα να προσθεσω... τον τελευταιο καιρο δε ξερω αν ειχατε προσεξει (πριν κανα χρονο αν θυμαμαι καλα) οτι ειχαν τους τσιγκανους στην μπουκα σε διαφορες χωρες πχ γαλλια και τους απελαυνανε... ε ολοι αυτοι ηρθαν εδω με τα αναλογα "οφελη απο εε

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
μαγκες εγω ενα να προσθεσω... τον τελευταιο καιρο δε ξερω αν ειχατε προσεξει (πριν κανα χρονο αν θυμαμαι καλα) οτι ειχαν τους τσιγκανους στην μπουκα σε διαφορες χωρες πχ γαλλια και τους απελαυνανε... ε ολοι αυτοι ηρθαν εδω με τα αναλογα "οφελη απο εε
...λες ? δεν εχω ακουσει τσιγκανο να μιλαει γαλλικα...

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
για δες ποσοι και ποσοι περιφερονταν κυριως πριν απο κανα 2 μηνο αλλα και ακομα στο κεντρο της αθηνας η μεσα στο μετρο και το μονο που ξεραν να λενε ειναι "σεεε παρακαλαω" δεν ηξεραν αλλη λεξη ελληνικα!!!

η ευρωπη πληρωνει πολλα για να μας χρησιμοποιει ως σκουπιδοντενεκε της, και δυστυχως αυτα τα πολλα αντι να πανε στον λαο πανε στα εκαστοτε δικα μας παιδια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom