pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
βρωμιαρηδες ειναι κι εγκληματιες οι πιο πολλοι...και δε το λεω εγω,το λεει η πραγματικοτητα...τύπε, οι ρομά είναι ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες...
βρωμιαρηδες ειναι κι εγκληματιες οι πιο πολλοι...και δε το λεω εγω,το λεει η πραγματικοτητα...τύπε, οι ρομά είναι ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες...
Η ουσια ειναι ομως οτι δεν υπαρχει κρατος των ρομα και ζουν εδω και χιλιαδες χρονια σε ολον τον κοσμο.βρωμιαρηδες ειναι κι εγκληματιες οι πιο πολλοι...και δε το λεω εγω,το λεει η πραγματικοτητα...
Ρε βρωμιάρη και με αυτες καυλωσες?τα μουνακια που χορευουν με καυλωσαν ομως
ρε ανωμαλε ειδες γυφτους και μπηκες ε;Ρε βρωμιάρη και με αυτες καυλωσες?
Εχουν να πλυθουν απο τον προηγούμενο αιώνα!
Φίλτατε περιμένεις να σου απαντήσουν οι ψευτοαριστεροι του κώλου?ο γνωστός ο μαλάκας ο κωλοέλληνας
αυτός που με τσαντίζει πάρα πολύ
μένει στα βόρεια προάστια και κάνει τον ντεκαβλέ προοδευτικό
κάθεται μέσα στην ασφάλειά του και κουνάει το γαμημένο τα δαχτυλάκι του στον κακομοίρη που του έκατσε η άσχημη και έχει γείτονα που τον τρομάζει και τον ενοχλεί
ο θείος μου ο Μπάμπης πήγε εξορία, βασανίστηκε γιατί ήταν αριστερός, ΔΕΝ υπέγραψε μετάνοια και ταλαιπωρήθηκε αφόρητα
στο τέλος της ζωής του αγόρασε ένα μικρό σπιτάκι κοντά στο Κορωπί
για κακή του τύχη, δίπλα ήρθαν κιαυθαίρετα άραξαν 5 - 6 οικογένειες τσιγγάνων
η ζωή του μαύρισε, τι ξενύχτια γιατί το βράδυ γλεντάνε, τι βρωμιά αφόρητη, τι τα παιδιά να αποπατούν δίπλα στον δρόμο κι άλλα κι άλλα
όποιος δεν το έχει ζήσει αυτό το πράγμα, δεν μπορεί να το συλλάβει ο νους του. Σαν να μην υπάρχουν ούτε νόμοι ούτε στοιχειώδης καθαριότητα
ο κακομοίρης ο θείος μου έκανε την καρδιά του πέτρα και πήγε στην αστυνομία. Τζίφος. Ούτε αυτοί την παλεύουν με τους ρομά
αν τον ρωτήσεις φίλτατε εσύ που γράφεις τα παχιά λόγια, ναι θα νομίσεις ότι είναι νεοναζί
αυτή είναι η μαγεία του ψευτοπροοδευτικού του μαλάκα του έλληνα : μπορεί να μεταμορφώσει έναν βασανισμένο αριστερό σε νενοναζί
σκέψου πριν απαντήσεις καμία βλακειούλα : θα ανεχόσουν εσύ αγαπητέ να παθαίνει κάτι τέτοια ωραία πχ ο πατέρας σου ???
Εμαθαν πως γαμιόμαστε πλάκωσαν και οι γυφτοι!ρε ανωμαλε ειδες γυφτους και μπηκες ε;
Φίλτατε περιμένεις να σου απαντήσουν οι ψευτοαριστεροι του κώλου?
Θα περιμένεις πολυ ακόμα!
Αν είναι για καμμια αρπακτη απο χρήμα του δημοσίου για την προστασία και καλα των ρομα πρώτοι τρέχουν!
Τα ίδια κάνουν και με τους λαθρομετανάστες. Τους αγαπούν επειδή μένουν στο κέντρο και τις γύρω περιοχες. Αν μέναν στα ΒΠ θα τρέχαν σαν τις λούγκρες που μυρίστηκαν ψωλή.
Και για σας αριστερούληδες δεν είμαι ΧΑ καμμια σχέση. Αγανακτισμένος κατοικος του κέντρου είμαι.
κατσε τωρα ρε φασιστα να δεις πως θα σε βαλουν στην θεση σου,τι ειναι αυτα που λες ρε προκλητικε;Φίλτατε περιμένεις να σου απαντήσουν οι ψευτοαριστεροι του κώλου?
Θα περιμένεις πολυ ακόμα!
Αν είναι για καμμια αρπακτη απο χρήμα του δημοσίου για την προστασία και καλα των ρομα πρώτοι τρέχουν!
Τα ίδια κάνουν και με τους λαθρομετανάστες. Τους αγαπούν επειδή μένουν στο κέντρο και τις γύρω περιοχες. Αν μέναν στα ΒΠ θα τρέχαν σαν τις λούγκρες που μυρίστηκαν ψωλή.
Και για σας αριστερούληδες δεν είμαι ΧΑ καμμια σχέση. Αγανακτισμένος κατοικος του κέντρου είμαι.
στα τυπικα κολλησαμε? προβλημα δημιουργουν? ναι... ειναι οι μονοι ? οχι... αυτο λεω και το σταματαω εδω γιατι τα πολλα λογια και αναλυσεις δε κανουν καλο...ειναι εγκληματιες χειριστου ειδους και αυτο ισχυει ...οσοι μενουν μενιδι ξερουν...Η ουσια ειναι ομως οτι δεν υπαρχει κρατος των ρομα και ζουν εδω και χιλιαδες χρονια σε ολον τον κοσμο.
Στην Ελλαδα εχουν ερθει εδω και πολλα χρονια. Μην τους μπερδευεις με το προβλημα της "λαθρομεταναστευσης".
Βασιλικος ειμαι μωρο μου!κατσε τωρα ρε φασιστα να δεις πως θα σε βαλουν στην θεση σου,τι ειναι αυτα που λες ρε προκλητικε;
καλά ρε μαλάκα το Έλληνες και με κεφαλαία .αν είναι έτσι αν εχεις παιδιά θα τα συμπεθερευες με τέτοιους Έλληνες πολίτες;τύπε, οι ρομά είναι ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες...
Απλα ηθελα να σου πω οτι λυσεις σαν αυτες που ειπες οπως απελαση η κλεισιμο των συνορων δεν εχουν καμια σχεση με αυτο το προβλημα.στα τυπικα κολλησαμε? προβλημα δημιουργουν? ναι... ειναι οι μονοι ? οχι... αυτο λεω και το σταματαω εδω γιατι τα πολλα λογια και αναλυσεις δε κανουν καλο...ειναι εγκληματιες χειριστου ειδους και αυτο ισχυει ...οσοι μενουν μενιδι ξερουν...
ωραιες εποχες δικε μουΒασιλικος ειμαι μωρο μου!
Αυτη το παραμυθι οτι για ολα φταιει η αριστερα στην Ελλαδα δεν το βαρεθηκατε ? Δε λεω οτι δεν υπαρχουν στην αριστερα μαλακες που κανουν πως δεν βλεπουν το προβλημα, ή καποιοι που λογο "ανθρωπισμου" δεν θελουν ν΄αντιμετωπισουν το προβλημα, αλλα δεν ειναι ολοι ετσι. Ο Σταλιν δλδ ηταν δεξιος που τους εξολοθρευε ? Οχι απλα ο ανθρωπος ειχε δει το προβλημα και αποφασισε να το αντιμετωπισει με τον μοναδικο σωστο και σιγουρο τροπο. Διακοπες στη Σιβηρια. Πιστευω οτι και οι φιλοζωοι στην Ελλαδα να μην εχουν προβλημα αν τους στειρωναμε οπως τα αδεσποτα ή αν τους στελναμε σε κανα ξερονησι να εφτιαχναν ενα δικο τους κρατος, αφου δεν εχουν πατριδα, χωρις ομως να μπορουν να φευγουν απο εκει.
ανηκει σε φραξιονιστικη οργανωση ο παραλιμνιοςΕπιτελους ξυπνυσε ο σωστος αριστερος μεσα σου χαχα
ασπροπυργο μαγουλα λιοσια μέχρι και θρακομακεδονες ;) ειναι οτι χειρότερό υπάρχει στη χώρα βρώμα εγκληματίες και το χειρότερο αδίστακτοι. σκότωσαν στη ψύχρα τους δυο αστυνομικούς και βγήκε η πουτάνα η μάνα του στον ταρζαν της δημοσιογραφίας να δικαιολογήσει το γιο της.και ρωτάω αν γινόταν το αντίθετο θα είχαμε λαϊκά δικαστήρια ..αλλα έτσι είναι η Ελλάδα μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας και όλοι είμαστε τιμητές μέχρι να συμβεί κάτι ανάλογο σε εμάς.....στα τυπικα κολλησαμε? προβλημα δημιουργουν? ναι... ειναι οι μονοι ? οχι... αυτο λεω και το σταματαω εδω γιατι τα πολλα λογια και αναλυσεις δε κανουν καλο...ειναι εγκληματιες χειριστου ειδους και αυτο ισχυει ...οσοι μενουν μενιδι ξερουν...
δεν ειναι νομιμα οι ρομα εδω...πολλοι λιγοι ειναι αυτοι που ειναι πραγματικα νομιμοι κι εχουν και σπιτια μαλιστα απ οσο ξερω...Απλα ηθελα να σου πω οτι λυσεις σαν αυτες που ειπες οπως απελαση η κλεισιμο των συνορων δεν εχουν καμια σχεση με αυτο το προβλημα.
Νομιμα ειναι στην Ελλαδα.
ανηκει σε φραξιονιστικη οργανωση ο παραλιμνιος
μάλλον δεν τα ξέρεις καλά....νόμιμα είναι το 10% το υπόλοιπο 90 είναι 100% παράνομο.Απλα ηθελα να σου πω οτι λυσεις σαν αυτες που ειπες οπως απελαση η κλεισιμο των συνορων δεν εχουν καμια σχεση με αυτο το προβλημα.
Νομιμα ειναι στην Ελλαδα.