You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι γκόμενές σας τελειώνουν...?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 248
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.693
- Πόντοι
- 38.177
Πιστεύω ότι θα υπάρξει μια ιστοσελίδα που λέει τις λεπτομέρειες αυτής της
Που έχουν έρθει σε αυτή την ιστορία, αυτό μου έκανε τόσο εντυπωσιασμένος με την εμπειρία που αποκτήθηκε από πολλούς ανθρώπους που δεν αναγνωρίζουν.
Ρε τυπε σουρωμενος εισαι?
Ακρη δεν εβγαλα απο αυτα που γραφεις,τι θελεις να μας πεις?
Ρε τυπε σουρωμενος εισαι?
Ακρη δεν εβγαλα απο αυτα που γραφεις,τι θελεις να μας πεις?
Οχι σουρωμενος.
Μαστουρωμενος + Troll, συνδυαστικα!
(Παρεμπιπτοντως, και καποιοι κολλητοι μου μου εχουν αναφερει οτι εκαναν τις γκομενές τους να χυσουν με κλειτοριδα και οχι γαμωντας τες...
Οποτε, βρισκω λογικο αυτο που λες)
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
Πιστεύω ότι θα υπάρξει μια ιστοσελίδα που λέει τις λεπτομέρειες αυτής της
Που έχουν έρθει σε αυτή την ιστορία, αυτό μου έκανε τόσο εντυπωσιασμένος με την εμπειρία που αποκτήθηκε από πολλούς ανθρώπους που δεν αναγνωρίζουν.
Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Εμένα πάντα τελειώνει είτε με κλειτορίδα είτε με γαμήσι! ;)
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
...ναι μας τελειωνουν τα λεφτα
Επισκέπτης
(Παρεμπιπτοντως, και καποιοι κολλητοι μου μου εχουν αναφερει οτι εκαναν τις γκομενές τους να χυσουν με κλειτοριδα και οχι γαμωντας τες...
Οποτε, βρισκω λογικο αυτο που λες)
Καμία γκόμενα δεν τελειώνει με γαμήσι. Όλες με κλειτορίδα τελειώνουν. Το γαμήσι αφορά εμάς και μόνο εμάς.
Επισκέπτης
Η δικια μου αν δεν τελειωσει στο γλυφομουνι,δεν παω παρακατω..
Ακριβώς, επειδή ξέρεις ότι με το γαμήσι είναι δύσκολο να τελειώσει.
mixalis mixoy
Μέγας
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 949
- Πόντοι
- 3.925
Γιατι το λες αυτο? Για εξηγησε το λιγο.Καμία γκόμενα δεν τελειώνει με γαμήσι. Όλες με κλειτορίδα τελειώνουν. Το γαμήσι αφορά εμάς και μόνο εμάς.
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
μια χαρα τελειωνουν ολες με γλυφομουνι λιγων ή πολλων λεπτων, μερικες και με γαμησι. και ναι ειναι ηθικη ικανοποιηση οταν την βλεπεις να τελειωνει γιατι ετσι εχεις την ψευδαισθηση οτι δεν θα παει με αλλον αφου ικανοποιηθηκε απο εσενα
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
γιατι δεν το εχει ζησει ή δεν πιστευει οτι το εχει ζησει. εγω που ειχα καποτε μια γκομενα σκιρτερ το ειδα με τα ματια μου να πεταει υγρα χυνοντας και κατα το γαμησι, φανταζομαι και απο τις αλλες που φαινονταν να τελειωνουν καποιες θα τελειωναν πραγματικα απλα δεν ηταν σκιρτερ για να πετανε τα υγρα μαζικα εξω. επισης ο πικερ ειναι αρχιτρολλ μη δινεις και πολυ βαση οτι τα πιστευει αυτα που γραφει.Γιατι το λες αυτο? Για εξηγησε το λιγο.
Επισκέπτης
Γιατι το λες αυτο? Για εξηγησε το λιγο.
Γιατί έτσι είναι. Η κλειτορίδα για τις γυναίκες είναι ό,τι είναι για τους άντρες η πούτσα. Το μουνί το έχουν για να ευχαριστιούνται γαμήσι οι άντρες και όχι οι ίδιες. Γι' αυτό άλλωστε το δίνουν και τόσο δύσκολα. Για να καταλάβεις πώς νιώθουν όταν τις γαμάς, σκέψου πώς θα ένιωθες εσύ αν γαμούσες με τα αρχίδια και όχι με την πούτσα.
Αλλά είναι τελείως άκυρο γενικά το θέμα. Δεν θα πρέπει να μας νοιάζει καθόλου αν τελειώνουν τα βρωμόμουνα. Εμείς απλά δίνουμε 10 ευρώ και τα γαμάμε.
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
πικερ το θρεντ λεει "οι γκομενες σας" οχι οι "πουτανες σας" σε λαθος θρεντ μπηκες να γραψειςΓιατί έτσι είναι. Η κλειτορίδα για τις γυναίκες είναι ό,τι είναι για τους άντρες η πούτσα. Το μουνί το έχουν για να ευχαριστιούνται γαμήσι οι άντρες και όχι οι ίδιες. Γι' αυτό άλλωστε το δίνουν και τόσο δύσκολα. Για να καταλάβεις πώς νιώθουν όταν τις γαμάς, σκέψου πώς θα ένιωθες εσύ αν γαμούσες με τα αρχίδια και όχι με την πούτσα.
Αλλά είναι τελείως άκυρο γενικά το θέμα. Δεν θα πρέπει να μας νοιάζει καθόλου αν τελειώνουν τα βρωμόμουνα. Εμείς απλά δίνουμε 10 ευρώ και τα γαμάμε.
Επισκέπτης
πικερ το θρεντ λεει "οι γκομενες σας" οχι οι "πουτανες σας" σε λαθος θρεντ μπηκες να γραψεις
Το ξέρω. Έχω ξυπνήσει με καύλες και ήθελα λίγο να τρολάρω πριν πάω να το ρίξω.
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
ξου ρε τρολοπικερ εσυ εισαι ειδικος ΜΟΝΟ στα περι πουτανων, εγω που εχω και γκομενες και γαμαω και πουτανες εγω μπορω να χονομαι σε ολα τα θρεντ
ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ ο αδερφουλης pickerΓιατί έτσι είναι. Η κλειτορίδα για τις γυναίκες είναι ό,τι είναι για τους άντρες η πούτσα. Το μουνί το έχουν για να ευχαριστιούνται γαμήσι οι άντρες και όχι οι ίδιες. Γι' αυτό άλλωστε το δίνουν και τόσο δύσκολα. Για να καταλάβεις πώς νιώθουν όταν τις γαμάς, σκέψου πώς θα ένιωθες εσύ αν γαμούσες με τα αρχίδια και όχι με την πούτσα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 146
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 57K
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις