Νέα

Οι φαντασιώσεις μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tsiboukios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 309
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Το κακό με τη φαντασίωσή σου είναι ότι παραήταν κουραστική.
Ανήκει στην κατηγορία "ότι θυμάσαι, χαίρεσαι" άρα εμπεριέχει ρίσκο.
Θα μπορούσες να διαλέξεις "Ζιγκουάλα" αντί για "Σηκουάνα" που είναι πιο προσιτό όπως και αν το δει κανείς.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτά τα λες γιατί δεν ξέρεις τι τράβηξε ο έρμος ο Στέλιος για τη Ζιγκουάλα...  :s&m_2:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αυτά τα λες γιατί δεν ξέρεις τι τράβηξε ο έρμος ο Στέλιος για τη Ζιγκουάλα...  :s&m_2:

Ναι, καταλαβαίνω. :2funny:
Ομολογώ ότι με προβλημάτισες λίγο γιατί με έκανες να μπερδέψω την έννοια "φαντασίωση" που συνήθως έχει ερωτικό περιεχόμενο με το "επιθυμία/όνειρο" που χρησιμοποιούμε συνήθως για γενικότερα πράγματα που θέλουμε να ζήσουμε. Εσύ είπες "να περπατήσω δίπλα στον Σηκουάνα με γκόμενο" άρα δεν έγινε τίποτα το ερωτικό στο περπάτημα (αν κατάλαβα καλά από το post σου).
Στο λέω γιατί και εγώ πχ. θέλω να πάω στον πύργο του Άιφελ, στο Κρεμλίνο ή να περπατήσω στη Venice beach αλλά δεν τα θεωρώ φαντασιώσεις αλλά απλές επιθυμίες.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ναι, καταλαβαίνω. :2funny:
Ομολογώ ότι με προβλημάτισες λίγο γιατί με έκανες να μπερδέψω την έννοια "φαντασίωση" που συνήθως έχει ερωτικό περιεχόμενο με το "επιθυμία/όνειρο" που χρησιμοποιούμε συνήθως για γενικότερα πράγματα που θέλουμε να ζήσουμε. Εσύ είπες "να περπατήσω δίπλα στον Σηκουάνα με γκόμενο" άρα δεν έγινε τίποτα το ερωτικό στο περπάτημα (αν κατάλαβα καλά από το post σου).
Στο λέω γιατί και εγώ πχ. θέλω να πάω στον πύργο του Άιφελ, στο Κρεμλίνο ή να περπατήσω στη Venice beach αλλά δεν τα θεωρώ φαντασιώσεις αλλά απλές επιθυμίες.
Πώς φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέα από ψυχολογία...
Ο Φρόιντ λέει ότι στα όνειρά μας μεταμφιέζουμε κρυφές επιθυμίες μας μικρέ μου νίντζα, τις οποίες δεν αντέχουμε να αντιμετωπίσουμε. Για παράδειγμα, αν θέλουμε να γαμήσουμε κάποιον αλλά δεν το παραδεχόμαστε ούτε στον ίδιο μας τον εαυτό, στα όνειρά μας θα δούμε ότι χορεύουμε μαζί του. Είναι ένας μηχανισμός ώστε να ανακουφίζεται το υποσυνείδητο χωρίς να καταπονείται και να πανικοβάλλεται το μυαλό μας.
Και έρχομαι τώρα στο ποστ μου...
Ονειρευόμουν να περπατήσω δίπλα στο Σηκουάνα, όμως -και δεν ξέρω αν το έκανα κατανοητό- μόνο που δεν περπατούσαμε όλο το βράδυ. Σε αυτό το όνειρο ήταν μασκαρεμένη η φαντασίωση που δυστυχώς πραγματοποιήθηκε σε διάφορα μέρη του Παρισιού εκτός από το κωλοποτάμι  >:(

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Πώς φαίνεται ότι δεν έχεις ιδέα από ψυχολογία...
Ο Φρόιντ λέει ότι στα όνειρά μας μεταμφιέζουμε κρυφές επιθυμίες μας μικρέ μου νίντζα, τις οποίες δεν αντέχουμε να αντιμετωπίσουμε. Για παράδειγμα, [size=16pt]αν θέλουμε να γαμήσουμε κάποιον αλλά δεν το παραδεχόμαστε ούτε στον ίδιο μας τον εαυτό, στα όνειρά μας θα δούμε ότι χορεύουμε μαζί του[/size]. Είναι ένας μηχανισμός ώστε να ανακουφίζεται το υποσυνείδητο χωρίς να καταπονείται και να πανικοβάλλεται το μυαλό μας.
Και έρχομαι τώρα στο ποστ μου...
Ονειρευόμουν να περπατήσω δίπλα στο Σηκουάνα, όμως -και δεν ξέρω αν το έκανα κατανοητό- μόνο που δεν περπατούσαμε όλο το βράδυ. Σε αυτό το όνειρο ήταν μασκαρεμένη η φαντασίωση που δυστυχώς πραγματοποιήθηκε σε διάφορα μέρη του Παρισιού εκτός από το κωλοποτάμι  >:(

:think:

Μιας και κάνεις επίκληση στην αυθεντία με το Φρόιντ, εγώ δε ξέρω πολλά πράγματα σχετικά μ 'αυτόν αλλά ξέρω ότι πολλές θεωρίες του έχουν καταρριφθεί. Βέβαια για την συγκεκριμένη δε μπορώ να πω τίποτα αλλά είμαι επιφυλακτικός.
Εγώ σου είπα τι θεωρώ φαντασίωση και τι επιθυμία/όνειρο. Αν έλεγες κάτι του στυλ "θέλω να γαμηθώ με έναν αστυνόμο, στρατιώτη, δάσκαλο, ψαρά, ζογκλέρ" θα το καταλάβαινα. Το ίδιο αν έλεγες για κάνα φετίχ ή τίποτε άλλο μη συνηθισμένο. Άμα μου μπλέκεις ψυχολογία, όνειρα και καζαμίες μάλλον δεν πρόκειται να συννενοηθούμε.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
:think:

Μιας και κάνεις επίκληση στην αυθεντία με το Φρόιντ, εγώ δε ξέρω πολλά πράγματα σχετικά μ 'αυτόν αλλά ξέρω ότι πολλές θεωρίες του έχουν καταρριφθεί. Βέβαια για την συγκεκριμένη δε μπορώ να πω τίποτα αλλά είμαι επιφυλακτικός.
Εγώ σου είπα τι θεωρώ φαντασίωση και τι επιθυμία/όνειρο. Αν έλεγες κάτι του στυλ "θέλω να γαμηθώ με έναν αστυνόμο, στρατιώτη, δάσκαλο, ψαρά, ζογκλέρ" θα το καταλάβαινα. Το ίδιο αν έλεγες για κάνα φετίχ ή τίποτε άλλο μη συνηθισμένο. Άμα μου μπλέκεις ψυχολογία, όνειρα και καζαμίες μάλλον δεν πρόκειται να συννενοηθούμε.

Χρουμφ, καλά, εντάξει. Είπα να δώσω ένα στοιχείο ρομαντισμού στη φαντασίωση, αλλά αφού εσύ μου το κατεδάφισες, το γκρέμισες, το έκανες συντρίμμια, ωραία λοιπόν, καλά, ορίστε, να γαμηθώ ήθελα δίπλα στο γαμοσηκουάνα  >:(
Κάφρε  >:(  :boobies: :boobies: :boobies:

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
δικιο εχει ο mouNINJA

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ενα βραδυ με τον βιν..... :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

papaflik

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
1
Χρουμφ, καλά, εντάξει. Είπα να δώσω ένα στοιχείο ρομαντισμού στη φαντασίωση, αλλά αφού εσύ μου το κατεδάφισες, το γκρέμισες, το έκανες συντρίμμια, ωραία λοιπόν, καλά, ορίστε, να γαμηθώ ήθελα δίπλα στο γαμοσηκουάνα  >:(
Κάφρε  >:(  :boobies: :boobies: :boobies:

Πέθαναααααααααααα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
να με απαγαγουν γαζελες στην ευριπιδου,να με κλεισουν στο ΞΒ,και επειδη δεν θα εχω χρηματα να με μαμησουν μεχρι να πω πρασσινε θεε παναθηναικε...πολλες μερες θα μεινω μαλλον εκει,εκτος αν ερθει εκεινος ο γαζελορεπορτερ με τον ιπποτη να με σωσουν....λετε να γινα βαζελη τρελλη;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
να με απαγαγουν γαζελες στην ευριπιδου,να με κλεισουν στο ΞΒ,και επειδη δεν θα εχω χρηματα να με μαμησουν μεχρι να πω πρασσινε θεε παναθηναικε...πολλες μερες θα μεινω μαλλον εκει,εκτος αν ερθει εκεινος ο γαζελορεπορτερ με τον ιπποτη να με σωσουν....λετε να γινα βαζελη τρελλη;

Άμα είναι γαζέλες ερχόμαστε! Στο ΞΒ όμως έχουν το άντρο τους και άλλα είδη! Άμα σε πιάσουν τίποτα τέτοια δε κοτάμε σε αφήνουμε στη μοίρα σου!

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
στη σαουνα αδερφες μου στη σαουνα! :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
στη σαουνα αδερφες μου στη σαουνα! :2funny:

α νατον! που κρύβεσαι εσύ ρε όλη μέρα?! Τέτοιες ώρες βγαίνεις που δεν είναι κανείς? Νομίζεις δε θα σε πετύχουμε ε? Δε με λες τώρα ρε τι φαντασίωση έχεις?

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
στη σαουνα με μποτες η με βατραχοπεδιλα;

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
μποτουλες να ναι κ οπου να ναι λεμε!!!

εδω που τα λεμε μποτουλες βρεμενες ειναι μιαμ μιαμ!! :s&m_2:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
α νατον! που κρύβεσαι εσύ ρε όλη μέρα?! Τέτοιες ώρες βγαίνεις που δεν είναι κανείς? Νομίζεις δε θα σε πετύχουμε ε? Δε με λες τώρα ρε τι φαντασίωση έχεις?

Γιατί, εσύ είπες; Για πε, για πε  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom