erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
και δεν το αποκληρωνεις να τελειωνεις;![]()
![]()
Δεν με βοηθας..
και δεν το αποκληρωνεις να τελειωνεις;![]()
![]()
Δεν με βοηθας..
Εμότικον που ξερνάει δε βρίσκω ρε γμτ...
με τον γλου ρε θα τρως καλα ολο κοψιδια και παιδακια θα εισαι ασε που θα εχεις το φρεσκο σου γαλα και το τυρακι παραγωγης τουΔεν έχω συνέχεια πονοκέφαλο και δεν εγκρίνω το γλου για νέα σου σχέση...
με τον γλου ρε θα τρως καλα ολο κοψιδια και παιδακια θα εισαι ασε που θα εχεις το φρεσκο σου γαλα και το τυρακι παραγωγης του![]()
θες να τον παμε μια ωραια βολτα απο καιαδα μερια να δει το βουνο;Δεν με βοηθας..
Ασ' τον, τελείωσε... μπήκε στη λίστα για τη μασέτα...
σιγα μην του αρμεγω και το πουλι....με τον γλου ρε θα τρως καλα ολο κοψιδια και παιδακια θα εισαι ασε που θα εχεις το φρεσκο σου γαλα και το τυρακι παραγωγης του![]()
Έλα, έλα το βράδυ... έχω κάτι για σένα...θες να τον παμε μια ωραια βολτα απο καιαδα μερια να δει το βουνο;![]()
φτιαξε το σουφλε μαρη θελεις και σχεσηΕχεις απορριψει ολες μου τις σκεσεις και εγω ειμαι νεα ακομα τι θα γινει μαζι σου; Υπάρψει καποιος που σου γεμιζει το ματι και να θελει και σκεση μαζι μου;
τι ;εσφαξες κανα μοσχαρι;Έλα, έλα το βράδυ... έχω κάτι για σένα...
του μαθαινεις την δουλεια ρε συτι ;εσφαξες κανα μοσχαρι;![]()
θα γινεις πατριοκτονος;Θα σφάξω ένα βόδι...![]()
![]()
θα γινεις πατριοκτονος;![]()
την μανουλα δεν την σκεφτεσαι;![]()
μπαι μπαι μπαι....δες στο ραδιο....Θα βρούμε καλύτερο... με λεφτά...![]()
ε τι ηθελες να ριξει; την δουρεια πιπα;Mην τσιμπατε ρε...Ειδε κι αποειδε το κοριτσι , οτι με τιs πιπεs δεν γινεται δουλεια κι εριξε το δολωμα
Τον δικο τηs Δουρειο Ιππο......το σουφλε...![]()
![]()
![]()