Νέα

Οι άνδρες χωρίς σύντροφο αυξάνονται, διότι οι γυναίκες γίνονται υπέρ-εκλεκτικές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jim85
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 882
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.246
Πόντοι
456
Αυτό γίνεται σε όλο τον δυτικό πολιτισμό, αλλα εμείς ως γνωστών, ζώντας στην κωλοτρυπίδα της γης, στην χειρότερη χώρα του κόσμου έχουμε μια πρωτοτυπία.

Έχουμε μεν τον (ψευτο) πουριτανισμό των χωρών της μέσης ανατολής, και ταυτόχρονα και τον φεμινισμό του δυτικού κόσμου. Δηλαδή έχουμε ΟΛΑ τα σκατά, και γιαυτο έχουν καταλήξει έτσι οι Ελλεηνιδες. Τουλάχιστον σε κάτι Γερμανίες, Σουηδίες κλπ, που οι γυναίκες είναι πιο open minded, αμα σε γουστάρουν και θα σε προσεγγίσουν οι ίδιες, και θα σου κάτσουν . Εδώ για να σου κάτσουν πρέπει να σκεφτούν το συμφέρον τους, εαν βγάζεις λεφτά, εαν έχεις φήμη, εαν κάνεις για πατέρας κλπ.

Εν αντιθέση, σε χώρες τις μέσης ανατολής, τουλάχιστον οι καριόλες δεν έχουν όλα τα δικαιώματα με το μέρος τους, και άμα πάνε να σου πουν για φεμινισμό και αρχίδια, πέφτει ματσούκι.

Να πεις ότι οι δικές μας ήταν όλες μαζεμένες και για σπίτι, να πω ΟΚ, ας μην γαμιούντε εύκολα, αλλά εδώ είναι χειρότερες πουτάνες από τις δυτικές, γιατί έχουν την πονηριά και την κακία στο αίμα τους. Και εννοείται μόλις δέσουν τον γάιδαρο, το κέρατο είναι πολύ πιθανό να στο βάλουν

Αυτή η σιχαμένη χώρα είναι πραγματικά για κορόιδα

Τελευταία τροποποίηση:

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Η μοναξιά, η αγαμία και το ασεξουέλ είναι δυστυχώς το μέλλον και είναι προ των πυλών. Είδα μια μαλακία στην TV που περιέγραφε το ίδιο θέμα στην Ιαπωνία και σαλτάρησα!!! Με άλλα πληθυσμιακά νούμερα βέβαια αλλά 200000 άντρες εργάζονται στον τομέα "παρέα σε γυναίκες"!!!! Ξεχωριστά αυτοί που δουλεύουν καθαρά στο σεξ!!! Μόνο παρέα και κουβέντα!!!

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Τα χωνετε στις ελληνιδες αλλα παλι πισω απ αυτες τρεχετε. Και μη μου πειτε μλκιες οτι δεν..

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Η μοναξιά, η αγαμία και το ασεξουέλ είναι δυστυχώς το μέλλον και είναι προ των πυλών. Είδα μια μαλακία στην TV που περιέγραφε το ίδιο θέμα στην Ιαπωνία και σαλτάρησα!!! Με άλλα πληθυσμιακά νούμερα βέβαια αλλά 200000 άντρες εργάζονται στον τομέα "παρέα σε γυναίκες"!!!! Ξεχωριστά αυτοί που δουλεύουν καθαρά στο σεξ!!! Μόνο παρέα και κουβέντα!!!

Μη συγκρίνεις κοινωνίες,εκεί οι γυναίκες παρακαλάνε να γαμηθούν και δεν τις γαμάνε.Εδώ ισχύει το αντίθετο.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.004
Πόντοι
3.506
Δυστυχώς για όλους μας ζούμε σε μια παράξενη περίοδο είτε από οικονομικής πλευράς έιτε απο κοινωνικής κλπ Μεταφυσικά σκεπτόμενος και μόνο πιστεύω πως είναι η εποχή που καλούμαστε να κάνουμε μια ενδοσκόπηση, τα προηγούμενα χρόνια το χρήμα υπήρχε άφθονο (τουλάχιστον στην χώρα μας) και ''καλύπταμε'' τυχόν ατέλειες μας με υλικά αγαθά και μόνο ! Από προσωπική εμπειρία και μόνο θα αναφέρω το εξης παράδειγμα : Οντας αρκετά νεότερος διαπίστωσα πως υπήρχε ένα κενό μέσα μου, σαν να μου πήγαινε κάτι στραβά στη ζωή μου, ενώ δεν μου έλειπε τίποτα...αυξημένη νευρικότητα, άγχος, φοβίες κλπ Στις απεγνωσμένες μου προσπάθειες να το ''καλύψω'' αγόραζα νέα μοντέλα κινητών, ρούχων κλπ και για λίγες ημέρες αισθανόμουν καλύτερα αλλά πάλι αυτό το περίεργο αίσθημα ξαναγύριζε πίσω...Εφτασα στα όρια της κατάθλιψης για ένα διάστημα χωρίς ακόμα να έχω καταλάβει τι ακριβώς μου συμβαίνει, για καλή μου τύχη και με την βοήθεια κάποιων ανθρώπων (οχι ψυχολόγου γιατρων κλπ) κατάλαβα πως το πρόβλημα ήταν ο λανθασμένος τρόπος σκέψης που είχα για τον εαυτό μου και γενικότερα για την ζωή, αναζητούσα μεγάλα πράγματα για να νιώθω ευτυχής, δόξα, αναγνώριση, χρήματα, αποδοχή ! Με τον καιρό έμαθα να απολαμβάνω τα μικρά πράγματα που μας προσφέρει η ζωή όπως ένα ποτηρι κρασία με καλή παρέα για παράδειγμα, επίσης έμαθα να δείχνω κατανόηση σε αρκετά πράγματα, να αποδέχομαι σιγά σιγά τους γύρω μου και φτιάχνω καλύτερες σχέσεις με τους ανθρώπους που συναναστρέφομαι ! Τέλειος δεν είμαι φυσικά αλλά τουλάχιστον έπαψα να είμαι το γαιδούρι που ήμουν κάποτε !Ενα μεγάλο πλήγμα για τις νέες γενιές είναι σχέσεις των δυο φύλων, τώρα που η ζωή τρέχει με χίλια ποιός έχει χρόνο να ασχοληθεί..
Υγ : Ειναι πολύ πιθανό αυτά που έγραψα να είναι το αποτέλεσμα μέθης στην οποία βρίσκομαι και να απέχουν τελείως απο την πραγματικότητα οπότε ας μην τα λάβει κάποιος και πολύ σοβαρά :confused::confused::confused:

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.846
Πόντοι
4.926
Υπέρ-εκλεκτικές οι Ελλεηνίδες. Ζητάνε τον ουρανό με τα αστέρια, από τους Έλληνες και τις γλεντάνε τηγανοκέφαλοι ντελιβεράδες και Πακιστανοί λατζιέρηδες. Μέσα στην ποιότητα είναι τα κορίτσια. Σαν τον Νίκο Φέρμα, στην ελληνική ταινία "Πολυτεχνίτης και Ερημοσπίτης", που ζητούσε εκλεκτό φαγητό και στο τέλος παρείγγηλε πατσά.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
Δυστυχώς για όλους μας ζούμε σε μια παράξενη περίοδο είτε από οικονομικής πλευράς έιτε απο κοινωνικής κλπ Μεταφυσικά σκεπτόμενος και μόνο πιστεύω πως είναι η εποχή που καλούμαστε να κάνουμε μια ενδοσκόπηση,
τυπε ερχονται και χειροτερα τα επόμενα χρονια που θα σιτεψεις θα κληθείς και για κωλονοσκοπηση :undecided::undecided::undecided:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Υψηλές οι απαιτήσεις των σημερινών γυναικών λέει, υπάρχει τεράστιο χάσμα στην επικοινωνία ανδρών και γυναικών, αλλά λέει ότι οι άντρες φταίνε επειδή δεν έχουν μάθει να επικοινωνούν με τις γυναίκες

μάλιστα... :rockon:

Δηλαδη αυξανεται ο αριθμος των ανδρων χωρις συντροφο, αλλά ο αριθμος των γυναικων χωρις συντροφο δεν μειωνεται? Πώς γινεται αυτο?

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.021
Πόντοι
206
Δηλαδη αυξανεται ο αριθμος των ανδρων χωρις συντροφο, αλλά ο αριθμος των γυναικων χωρις συντροφο δεν μειωνεται? Πώς γινεται αυτο?
ο ενας κουτουπωνει 10 γκομενες, και οι πιο πολλοι μενουνε μπακουρια
πραγματικα βλεπεις στην ελλαδα κατι κομπλεξικες και μπαζα, και παλι τις θελουνε για το μουνι τους, εννοειται οτι δεν ισχυει το αντιθετο , καποιος κομπλεξικος και ασχημος δεν το θελει καμια, εκτος αν ειναι λεφτας

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.338
Πόντοι
736
Δυστυχώς για όλους μας ζούμε σε μια παράξενη περίοδο είτε από οικονομικής πλευράς έιτε απο κοινωνικής κλπ Μεταφυσικά σκεπτόμενος και μόνο πιστεύω πως είναι η εποχή που καλούμαστε να κάνουμε μια ενδοσκόπηση, τα προηγούμενα χρόνια το χρήμα υπήρχε άφθονο (τουλάχιστον στην χώρα μας) και ''καλύπταμε'' τυχόν ατέλειες μας με υλικά αγαθά και μόνο ! Από προσωπική εμπειρία και μόνο θα αναφέρω το εξης παράδειγμα : Οντας αρκετά νεότερος διαπίστωσα πως υπήρχε ένα κενό μέσα μου, σαν να μου πήγαινε κάτι στραβά στη ζωή μου, ενώ δεν μου έλειπε τίποτα...αυξημένη νευρικότητα, άγχος, φοβίες κλπ Στις απεγνωσμένες μου προσπάθειες να το ''καλύψω'' αγόραζα νέα μοντέλα κινητών, ρούχων κλπ και για λίγες ημέρες αισθανόμουν καλύτερα αλλά πάλι αυτό το περίεργο αίσθημα ξαναγύριζε πίσω...Εφτασα στα όρια της κατάθλιψης για ένα διάστημα χωρίς ακόμα να έχω καταλάβει τι ακριβώς μου συμβαίνει, για καλή μου τύχη και με την βοήθεια κάποιων ανθρώπων (οχι ψυχολόγου γιατρων κλπ) κατάλαβα πως το πρόβλημα ήταν ο λανθασμένος τρόπος σκέψης που είχα για τον εαυτό μου και γενικότερα για την ζωή, αναζητούσα μεγάλα πράγματα για να νιώθω ευτυχής, δόξα, αναγνώριση, χρήματα, αποδοχή ! Με τον καιρό έμαθα να απολαμβάνω τα μικρά πράγματα που μας προσφέρει η ζωή όπως ένα ποτηρι κρασία με καλή παρέα για παράδειγμα, επίσης έμαθα να δείχνω κατανόηση σε αρκετά πράγματα, να αποδέχομαι σιγά σιγά τους γύρω μου και φτιάχνω καλύτερες σχέσεις με τους ανθρώπους που συναναστρέφομαι ! Τέλειος δεν είμαι φυσικά αλλά τουλάχιστον έπαψα να είμαι το γαιδούρι που ήμουν κάποτε !Ενα μεγάλο πλήγμα για τις νέες γενιές είναι σχέσεις των δυο φύλων, τώρα που η ζωή τρέχει με χίλια ποιός έχει χρόνο να ασχοληθεί..
Υγ : Ειναι πολύ πιθανό αυτά που έγραψα να είναι το αποτέλεσμα μέθης στην οποία βρίσκομαι και να απέχουν τελείως απο την πραγματικότητα οπότε ας μην τα λάβει κάποιος και πολύ σοβαρά :confused::confused::confused:
το προβλημα ειναι γενικο ολη η ελληνικη κοινωνια εχει ξεχασει τη σημαινει προσωπικη επικοινωνια. σημερα πηγα για καφε με εναν φιλο μου και 2 κοπελες που γνωρισαμε χτες. απο περιεργια λοιπον εθεσα σαν θεμα συζητησης το συγκεκριμενο θεμα επικοινωνιας των δυο φυλων και οι απαντησεις που ελαβα ηταν πραγματικα τρομακτιες. τουλαχιστον οι συγκεκριμενες κοπελες συμφωνα με τα λεγομενα τους εχουν κουραστει να δινουν πατηματα σε αντρες να τις προσεγγισουν γιατι ειναι πολλοι φοβιτσιαριδες μην φανε χυλοπιτα (εμφανησιακα δεν ειναι τοπ γκομενες απλες καθημερινες κοπελες), οποτε οταν τις προσεγγισα με τον τροπο που τις προσεγγισα χτες ξαφνιαστικαν και αποφασισαν να μας δωσουν μια ευκαιρια να γνωριστουμε καλυτερα(ποτε προλαβαν και συνεννοηθηκαν οι ρουφιανες δεν εχω καταλαβει ακομα :buck2::buck2::buck2::buck2:). εμεις απο την πλευρα μας τις θεωρουμε ψιλομυτες και καβαλημενες αυτες μας θεωρουν δειλους και φλωρους, οποιος εχει λιγα μπαλακια παραπανω και μιλησει σε μια κοπελα πλεον εχει πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να τη ριξει και ας ειναι αφραγκος απο οτι πριν 10-15 χρονια. να ακουω απο κοπελα στα 30 οτι φοβουνται να την πλησιασουν λες και ειναι καμια ντιβα ή καμια διασημη? να πω την αληθεια η κοπελα δεν εχει τετοιο στυλ ντυσιματος ουτε υφακι τετοιο οποτε το αποδιδω μαλλον στο που συχναζει.

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.337
Πόντοι
1.056
Υψηλές οι απαιτήσεις των σημερινών γυναικών λέει, υπάρχει τεράστιο χάσμα στην επικοινωνία ανδρών και γυναικών, αλλά λέει ότι οι άντρες φταίνε επειδή δεν έχουν μάθει να επικοινωνούν με τις γυναίκες

μάλιστα... :rockon:

Βλέπω ότι συμβαίνουν και σε άλλα μέρη του κόσμου τα ίδια.
Μάλλον στις περισσότερες χώρες του κόσμου οι γυναίκες είναι ελεεινιδες :confused:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
.
Καλησπερα φιλτατε
Απλα το αρθρο εχει μπουρδουκλωσει λιγο την οπτικη γωνια του ανδρα.Μοιαζει να μη το εχει γραψει ανδρας.
Δηλαδη θεωρει πως οι γυναικες εχουν πολλους υποψηφιους συντροφους που "κοβονται"και αποτυγχανουν να συνδεθουν μαζι τους συναισθηματικα.
Ετσι μενουν μονοι.
Πρακτικα οι γυναικες ειναι εκεινες που εχουν αναγκη το συντροφο ωστε να χτισουν οικογενεια και να ολοκληρωσουν τη βιολογικη αποστολη τους.
Απλα το αρθρο περιτεχνα ριχνει την ευθυνη και τις συνεπειες της μη επικοινωνιας των δυο φυλων στους ανδρες.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Με τον καιρό έμαθα να απολαμβάνω τα μικρά πράγματα που μας προσφέρει η ζωή όπως ένα ποτηρι κρασία
Τύπε σε τέτοιο ποτήρι την πίνεις την κρασία; :tooth:

product-image-1287441452.jpg

OP
OP
Jim85

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Και οι δυο εχουν αλλαξει. Οι γυναικες λογω της εισοδου τους στον εργασιακο βιο και την αναγκη για σπουδες και καριερα που τις κανει να ξεχνανε θεματα γαμου και τεκνοποιησης πριν τα 25.
Οι ανδρες απο την αλλη εχουν αλλαξει παρα πολυ, επειδη απομακρυνθηκαν απο αυτο που γαλουχει περισσοτερο εναν αντρα: Τις σκληρες σωματικες εργασιες. Παλια οι ανδρες ηταν κυριως αγροτες, κτηνοτροφοι, οικοδομοι, αγωγιατες, μεταφορεις, εργατες, λατομοι, κλπ και ειχαν ολοι κορμια σφριγηλα με λεβεντια και τρομερες αντοχες.
Σημερα οι περισσοτεροι αντρες κυνηγουν δουλεια γραφειου ενω καποιοι αλλοι απλα δεν κανουν τιποτα, με αποτελεσμα το σωμα τους να μην γαλουχειτε σε κατι καλυτερο.
Τα γυμναστηρια η λιγη μπαλιτσα μια φορα τη βδομαδα ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΟΥΝ σε καμια περιπτωση την πολυωρη εργασια.
Δεν ειναι οπωσδηποτε λαθος των αντρων αυτο, απλα ετσι εχει δημιουργηθει πλεον η οικονομια.
Στις πόλεις όχι.

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.338
Πόντοι
736
.

Καλησπερα φιλτατε
Απλα το αρθρο εχει μπουρδουκλωσει λιγο την οπτικη γωνια του ανδρα.Μοιαζει να μη το εχει γραψει ανδρας.
Δηλαδη θεωρει πως οι γυναικες εχουν πολλους υποψηφιους συντροφους που "κοβονται"και αποτυγχανουν να συνδεθουν μαζι τους συναισθηματικα.
Ετσι μενουν μονοι.
Πρακτικα οι γυναικες ειναι εκεινες που εχουν αναγκη το συντροφο ωστε να χτισουν οικογενεια και να ολοκληρωσουν τη βιολογικη αποστολη τους.
Απλα το αρθρο περιτεχνα ριχνει την ευθυνη και τις συνεπειες της μη επικοινωνιας των δυο φυλων στους ανδρες.
μα εμεις φταιμε. σου εχω παραδειγμα. ειχα πριν λιγο καιρο στη δουλεια μου εναν εκπαιδευομενο του αρεσε μια κοπελα απο τη δουλεια κοντα στην ηλικια του. το παιδι αυτο 23 η κοπελα 21 και ντρεποταν απιστευτα να της μιλησει γιατι φοβοταν την απορριψη. με την πρωτη ευκαιρια του κανω πασα και καταφερνω με πλαγιο να του δωσει το τηλ της. εν τελη δεν εκανε τιποτα. πριν μια βδομαδα βγηκα μαζι του για καφε σε μια πολυσυχναστη καφετερια στην περιοχη μου του γυαλιζει η σερβιτορα και τον ρωταω θες να στην κανω πασα? η σερβιτορα ενα κοριτσακι σαν τα κρυα τα νερα 19 χρονων ενα μικρο κουκλακι αν ημουν στην ηλικια του παιδιου θα το κηνυγουσα να το φαω το μικρο. μου λεει ναι απο το πουθενα τη φωναζω διακριτικα να την πληρωσουμε και της πιανω το μπιρι μπιρι για οτι μιλαγαμε τους πεφτουλες στις καφετεριες που δεν αφηνουν σε ησυχια τις κοπελες και το κανουν με ασχημο τροπο. ηταν λες και της εδωσα πατημα να βγαλει τα σωψυχα της φευγει για παραγγελια και μας ζηταει να μην φυγουμε ακομα για αλλες δυο ωρες ερχοταν και μας μιλαγε συνεχεια μας εδωσε και το τηλ της να βγουμε και εξω, το παιδι μαζι μου επαθε την πλακα του πως τοσο ευκολα πηραμε ενα τηλεφωνο.

αν δεν μου εκοβε τωρα το παιδι αυτο δεν θα τον εβρεχε του εκατσε η μικρη αλλα δεν προχωρησαν σε σχεση ομως ο μικρος τον εβρεξε και μου ζητησε να του κανω εντατικα μαθηματα :buck2::buck2:

Sandrak

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2022
Like
0
Πόντοι
0
να μην τα πολυλογω,ειχα ανοιξει αυτη τη μαλακια του fb που γνωριζεις γκομενες. λεω αντε να περασει και η ωρα ευχαριστα. ετοιμαζω ενα προφιλ ρεαλιστικο χωρις πολλα πολλα,μια καλη φωτο και φυγαμε. ξεκινησα να στελνω μηνυματα στις λιγοτερο ωραιες και 40φευγα στην ηλικια. ε λοιπον μαγκες με οσες μιλαγα με περναγαν απο συνεντευξη οχι αστεια. η αλλη με ρωταγε μεχρι και τι μισθο βγαζω για να δει αν μπορω να κρατησω σπιτι. δεν πανε καλα ρε λεμε οι γυναικες,γι'αυτο οι αντρες προτιμουν να μεινουν μονοι τους και να παρουν που και που καμια πουτανα.
Δυστυχως συμβαινει!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom