Νέα

Οι άνδρες χωρίς σύντροφο αυξάνονται, διότι οι γυναίκες γίνονται υπέρ-εκλεκτικές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jim85
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 882
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Δεν ξέρω τι έχετε γράψει ως τώρα αλλά η κοινωνία βαδίζει προς τα άκρα με τη μέθοδο της φυγοκέντρου. Γαμιόλες νυμφομάνες, φανατικές λεσβίες που εχθρεύονται τους άντρες, βιαστές, μυσογύνιδες, ζωολάγνοι και άλλα ακραία φαινόμενα!!!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.941
Πόντοι
9.297
πλεον στην φοιτητικη ηλικια αυτοι οι οποιοι το βρεχουν κατα κυριο λογο ειναι τα στελεχοι των φοιτητικων παραταξεων που κανουν πασα τις κοπελες μεταξυ τους και οσοι το φυσσανε λιγο παραπανω.....οι εμφανισημοι αν δεν εχουν κατι απο τα προηγουμενα θα το βρεξουν αλλα σε μικροτερο βαθμο απο τους προηγουμενους και η τριτη κατηγορια ειναι αυτοι οι οποιοι ξερουν πως να παιζουν μπαλιτσα(ειδικα σε επαρχιακες περιοχες). αν εισαι απο αθηνα ή θεσσαλονικη και εχεις περασει σε κανα κωλοτει της πλακας μπορει να μην σου καθονται οι φοιτητριες αλλα οι ντοπιες θα σου βγαλουν και φωτεινη ταμπελα ανοιξαμε και σας περιμενουμε
Oταν λέμε "ντόπιες" μιλάμε για τις κοπέλες στα μεζεδοπωλεία και τις καφετέριες που δουλεύουν μαζί....

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.358
Πόντοι
5.595
Καλησπέρα, πιστεύω οτι αρκετές γυναίκες είναι μπερδεμένες διότι δεν ξέρουν τι θέλουν από μια σχέση. Αρκετά ζευγάρια "70% το ελάχιστο είναι που βάζω" είναι μαζί, χωρίς πραγματικά να ταιριάζουν μεταξύ τους, πλήττουν.

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.358
Πόντοι
5.595
Οχι μονο πληττουν,δεν εχουν τιποτα κοινο μεταξυ τους!!
θα ελεγα οτι βρισκονται σε 2 διαφορετικους κοσμους
τρελα τι να πεις!! :angel:
Συμφωνώ ότι είναι μαζί χωρίς λόγω, τελείως αταιριαστοι

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.941
Πόντοι
9.297
Οχι μονο πληττουν,δεν εχουν τιποτα κοινο μεταξυ τους!!
θα ελεγα οτι βρισκονται σε 2 διαφορετικους κοσμους
τρελα τι να πεις!! :angel:
Είναι τίγκα στην ανασφάλεια γιατί ξέρουν ότι το οικοδόμημα της κοινωνικής ανόδου θα καταρρεύσει αν χωρίσουν.

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
κυριοι εχω εναν γνωστο μου αλβανο νυμφευμενο εδω και 15 χρονια και μου λεει η γυναικα του που ειναι και φαλαινα μου λεει εσυ δεν μου προσφερεις τιποτα δεν με πας σε μαγαζια να φαμε οικογενειακος δεν μου δινεις λεφτα για ρουχα οπως κανουν οι αλλου συζυγοι δεν παμε διακοπες, η αληθεια ειναι οτι πηγαν ενα μηνα στην αλβανια αλλα αυτη ηθελε και στις ελληνικες παραλιες διακοπες....
καθεται και του λεει αμα μου δωσεις 100 ευρω εγω δεν θα τα φαω οπως οι αλλες σε βλακεις ρουχα αλλα θα αγορασω καλα και αλλες τετοιες παπαριες και ολα αυτα τα πιστευει.......
ο αλλος ο δυστυχος της λεει μωρη μαλακιασμενη θα σου κλεισω το φεισμπουκ γιατι εχεις αποβλακωθει, εχουμε περισσευμα για ολα αυτα; δεν πρεπει να φυλαξουμε λεφτα για τα δυο παιδια;
ερχετε απο την δουλεια το μεσημερι καθεται 1-2 ωρες και μετα του λεει η συζυγος πηγαινε μας στον πειραια να δουμε τα μαγαζια, πηγαινε μας για μπανιο..... και αλλες τετοιες μαλακιες...
και καθονται και μαλωνουν....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.941
Πόντοι
9.297
κυριοι εχω εναν γνωστο μου αλβανο νυμφευμενο εδω και 15 χρονια και μου λεει η γυναικα του που ειναι και φαλαινα μου λεει εσυ δεν μου προσφερεις τιποτα δεν με πας σε μαγαζια να φαμε οικογενειακος δεν μου δινεις λεφτα για ρουχα οπως κανουν οι αλλου συζυγοι δεν παμε διακοπες, η αληθεια ειναι οτι πηγαν ενα μηνα στην αλβανια αλλα αυτη ηθελε και στις ελληνικες παραλιες διακοπες....
καθεται και του λεει αμα μου δωσεις 100 ευρω εγω δεν θα τα φαω οπως οι αλλες σε βλακεις ρουχα αλλα θα αγορασω καλα και αλλες τετοιες παπαριες και ολα αυτα τα πιστευει.......
ο αλλος ο δυστυχος της λεει μωρη μαλακιασμενη θα σου κλεισω το φεισμπουκ γιατι εχεις αποβλακωθει, εχουμε περισσευμα για ολα αυτα; δεν πρεπει να φυλαξουμε λεφτα για τα δυο παιδια;
ερχετε απο την δουλεια το μεσημερι καθεται 1-2 ωρες και μετα του λεει η συζυγος πηγαινε μας στον πειραια να δουμε τα μαγαζια, πηγαινε μας για μπανιο..... και αλλες τετοιες μαλακιες...
και καθονται και μαλωνουν....
Να υποθέσω ότι η γυναίκα δεν δουλεύει....αλλιώς θα είχε δικό της πορτοφόλι και δεν θα ζητούσε από τον σύζυγό.
Ίσως και ο ίδιος να μην θέλει η γυναίκα του να δουλεύει για να ασχολείται απερισπαστη με τα του οίκου και των παιδιών.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.941
Πόντοι
9.297
Δεν θα μπορουσε να υπαρξει καλυτερη περιγραφη!!
συγχαρητηρια μεσιε!! :angel:
Τα βλέπω και εγώ από φίλους μου....τροφή για σκέψη μου παρέχουν....άσε που μέσα τους θέλαν να είναι σαν εμένα...και πολλοί μου το λένε και από έξω τους! :grin:
Ωραίο το γαλλικό..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έχουν χάσει το μυαλό τους με αυτό!
Πες τα ρε μάν...

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
Να υποθέσω ότι η γυναίκα δεν δουλεύει....αλλιώς θα είχε δικό της πορτοφόλι και δεν θα ζητούσε από τον σύζυγό.
Ίσως και ο ίδιος να μην θέλει η γυναίκα του να δουλεύει για να ασχολείται απερισπαστη με τα του οίκου και των παιδιών.
αχα χα!! δεν δουλευει γιατι λεει εχει μικρα παιδια αλλα οταν μεγαλωσουν θα δουλεψει.............
ομως για μερικα μεροκαματα που δουλεψε και ειχε μαζεψει καποια λεφτα της λεει ο αλλος, δωστα εδω για το σπιτι και του απαντα οχι γιατι τα δουλεψα και ειναι δικα μου και κατι τετοιες παπαριες και της λεει εγω οταν δουλευω τα λεφτα στο σπιτι δεν τα βαζω; δωστα και εσυ μην σε....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.941
Πόντοι
9.297
αχα χα!! δεν δουλευει γιατι λεει εχει μικρα παιδια αλλα οταν μεγαλωσουν θα δουλεψει.............
ομως για μερικα μεροκαματα που δουλεψε και ειχε μαζεψει καποια λεφτα της λεει ο αλλος, δωστα εδω για το σπιτι και του απαντα οχι γιατι τα δουλεψα και ειναι δικα μου και κατι τετοιες παπαριες και της λεει εγω οταν δουλευω τα λεφτα στο σπιτι δεν τα βαζω; δωστα και εσυ μην σε....
Μεγάλε, αν δω σε τηλεόραση η εφημερίδες κάτι θα ξέρω ότι το έμαθα απο εσένα πρώτα....

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
Έχουν χάσει το μυαλό τους με αυτό!
ακριβως αυτο!!

γιατι βλεπουν τις αλλες πορνες που ανεβαζουν φωτογραφιες με αστακομακαροναδες κεφτεδες και τετοια φαγητα μαζι με φωτογραφιες απο ρουχα τους παπουτσια, διακοπες κτλ και οπως καταλαβαινεις μια εντελως ψευτικη ζωη και νομιζουν οτι οι αλλες ειναι ευτυχισμενες και αυτες δυστυχουν!!

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.830
Πόντοι
7.185
Δεν ξέρω αν έχεις δει το ντοκιμαντέρ με τον περιπαιχτικό τίτλο Sugartown, οι Γαμπροί; Κάτι ανάλογο (μόνο που εκεί ο δήμαρχος βρήκε τη λύση με εισαγόμενες Βουλγάρες που δεν είχαν πρόβλημα να δουλέψουν στα χωράφια)

μάλλον ΔΕΝ το είδες το βίντεο το οποίο μάλιστα είναι σε 2 μέρη.
Ο δημαρχος σκέφτηκε αυτή την λύση, βοήθησε να γίνουν επαφές, γνωριμίες, ταξίδια και προς της 2 μεριές αλλά το αποτέλεσμα ήταν καμία γνωριμία να μην οδηγήσει σε σχέση/γάμο

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
Μεγάλε, αν δω σε τηλεόραση η εφημερίδες κάτι θα ξέρω ότι το έμαθα απο εσένα πρώτα....
μου λεει θα την χωρισω, αν και νομιζω δεν το πιστευει, και του λεεω ελα ρε μαλακα εκατομμυρια αντρες εχουν τα ιδια προβληματα με εσενα!!!!

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.893
Πόντοι
6.946
Όλος αυτή η λίστα προνομίων συν του ότι μπορούν να κάνουν ένα γάμο και στο διαζύγιο να σου φάνε τα μισά λεφτά τους δίνει την ψευδαίσθηση ότι ο κόσμος τους ανήκει.
Εδώ είναι ΟΛΗ Η ΟΥΣΙΑ: αυτά πρέπει να ΚΟΠΟΥΝ και να αλλάξουν για περισσότερη ισότητα προς τους άνδρες και κυρίως, για να ΦΥΓΕΙ η βλακοσυνη από το κεφάλι των γυναικών.

Θα παει μια γαμιολα να πάρει σπερμα να γκαστρωθει και θα της δίνουμε επιδόματα.χωρις να έχει άντρα.και θα λέει οι άντρες και η πατριαρχία την εμπόδισαν.

Η κοινωνία περιμένει από μεγάλο μέρος του αντρικού πληθυσμού να προσφέρει χωρίς να παίρνει τίποτα.
Και οι τράπεζες σπέρματος ΠΡΕΠΕΙ να καταργηθούν: χωρίς ΑΝΔΡΑ , ο οποίος ΔΙΝΕΙ και το σπέρμα η ίδια η ύπαρξη του, πως στον μπουτσο να μεγαλώσει σωστά ένα παιδί από την αρχή; Ας βγάλουν αρχιδια και όρχεις να παραξουν σπέρμα μονές τους οι καριολες και μετά αν θέλουν, ας κάνουν και παιδί.

Για το δεύτερο σκέλος: ναι , η κοινωνία περιμένει να πολεμήσουμε και να θυσιαστουμε - σκοτωθούμε για να σωθούν οι γυναίκες σε μια καταστροφή η πόλεμο, μάλιστα θεωρείται ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.
Εκεί ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ όλο το οικοδόμημα του πολιτισμού όπως διαμορφώθηκε, αλλά ήταν επίσης ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ πως οι γυναίκες θα ΠΡΕΠΕΙ να σωθούν για τεκνοποιήσουν και να γίνουν σωστές και καλές μητέρες.
Αυτό άλλαξε και οι γυναίκες ΔΕΝ θέλουν να γεννήσουν και να παντρευτούν, άρα πρέπει να αλλάξουν παρά πολλά στην κοινωνία όπως θέλουν να την κάνουν.

Βέβαια, οι γυναίκες είναι φεμινίστριες και υπέρ της ισότητας ΜΟΝΟ στην περίπτωση που αφορά το κωλαρακι τους, όταν αδικουνται οι άνδρες, σφυρίζουν κλέφτικα.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.879
Πόντοι
1.056

Κλασική ελλεηνιδα :2funny:

vitsiozos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
407
Πόντοι
21
μάλλον ΔΕΝ το είδες το βίντεο το οποίο μάλιστα είναι σε 2 μέρη.
Ο δημαρχος σκέφτηκε αυτή την λύση, βοήθησε να γίνουν επαφές, γνωριμίες, ταξίδια και προς της 2 μεριές αλλά το αποτέλεσμα ήταν καμία γνωριμία να μην οδηγήσει σε σχέση/γάμο
Το είχα δει πριν αρκετά χρόνια. Θυμόμουνα ότι υπήρχαν τέτοιοι γάμοι, αλλά δεν παίρνω κι όρκο

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.941
Πόντοι
9.297
ακριβως αυτο!!

γιατι βλεπουν τις αλλες πορνες που ανεβαζουν φωτογραφιες με αστακομακαροναδες κεφτεδες και τετοια φαγητα μαζι με φωτογραφιες απο ρουχα τους παπουτσια, διακοπες κτλ και οπως καταλαβαινεις μια εντελως ψευτικη ζωη και νομιζουν οτι οι αλλες ειναι ευτυχισμενες και αυτες δυστυχουν!!
Φυσικά το νοητικό τους επίπεδο δεν επαρκεί για να καταλάβουν ότι άλλον προ'υ'πολογισμο έχει η δική τους ζωή και άλλον η ζωή αυτής στην φωτογραφία ... :confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.941
Πόντοι
9.297
Κλασική ελλεηνιδα :2funny:
Περαστικά στον Αλβανό που νόμιζε ότι αν παντρευόταν Ελληνίδα θα ήταν ήσυχος...ας έπαιρνε μια συμπατριώτισσά του.Δεν θα είχε τέτοια θέματα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μου λεει θα την χωρισω, αν και νομιζω δεν το πιστευει, και του λεεω ελα ρε μαλακα εκατομμυρια αντρες εχουν τα ιδια προβληματα με εσενα!!!!
Ισχύει....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom