Επισκέπτης
Καλα αστο μαν,εγω τους βλεπω πολλους και εσυ λιγους,διαφορα οπτικης και ιδεολογιαςεπειδη και εγω στην 9 περασα για πες μου σε ποιες γωνιες ηταν
Καλα αστο μαν,εγω τους βλεπω πολλους και εσυ λιγους,διαφορα οπτικης και ιδεολογιαςεπειδη και εγω στην 9 περασα για πες μου σε ποιες γωνιες ηταν
θανατος στον φασισμο
πηγα μπουρδελοτσαρκα μπας και σε πετυχω, ησουν πρωινη ε;;εσυ σδτις 9 τι εκανες στην βιλλα, υπηρεσια εχεις; αααααααααααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχα μαλακες στον υπνο σας πιασανε ομως .. κριμα κριμα
δεν κατάλαβα, η επιχείρηση της αστυνομίας έγινε για να δρα ανενόχλητα η ΧΑ στην περιοχή;
Μαν κατοικεις Αθηνα?Αν δεν καταλαβαίνεις μην ρωτάς! Για να τα λέει αυτά το παληκάρι λες να μην ξέρει;
Καλα σε εκοψα μπατσονι Τον ηπιατε ασχημα φιλαρακο ακομα και αν με πεις πουτανα , μεγαλη ηττα απο τα αναρχομουτραπηγα μπουρδελοτσαρκα μπας και σε πετυχω, ησουν πρωινη ε;;
.αν μη τι άλλο τα συγκεκριμένα παλικάρια έχουν βαρβάτους όρχεις. Αν δεν μπορείς να το παραδεχτείς έχεις θεματάκι
αν μη τι άλλο τα συγκεκριμένα παλικάρια έχουν βαρβάτους όρχεις.
το βρηκες βουλωμενο γραμμα διαβαζειςΚαλα σε εκοψα μπατσονι Τον ηπιατε ασχημα φιλαρακο ακομα και αν με πεις πουτανα , μεγαλη ηττα απο τα αναρχομουτρα
Ohhhh yesssssssssssssss
αλλά δεν καταλαβαίνω .. θές να τους καθαρίσουνε τους ανακαταληψίες ?????
το βρηκες βουλωμενο γραμμα διαβαζεις
αν είχαν βαρβάτους όρχεις θα έκαναν αυτά που έκαναν χωρίς κουκούλεςαν μη τι άλλο τα συγκεκριμένα παλικάρια έχουν βαρβάτους όρχεις. Αν δεν μπορείς να το παραδεχτείς έχεις θεματάκι
το επιθετο σου αρχιζει απο γ?
μαλακια ειπες τωραΤα αδέσποτα σκυλιά που επιτίθενται στα αυτοκίνητα δεν το κάνουν από παληκαριά, εξ άλλου δεν έχουν και κανέναν λόγο.
Από βλακεία το κάνουν! ;)
Μαν κατοικεις Αθηνα?
Εχεις προσωπικη αποψη η οτι λεει ο Πρετεντερης?
πεσε στα 4 να το κανουμεευχαριστω δοξαστε με
μαλακια ειπες τωρα
πεσε στα 4 να το κανουμε
μαλακια ειπες τωρα
περσονα εσυ;;τωρα εισαι εσυ στα τεσσερα μην σου το χαλασω ααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχααχαχαχαχαχαχ