Νέα

Οι αναρχοάπλυτοι έχασαν τη βίλα Αμαλίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
αστο καταλαβα φιλε...πολυ μπλα μπλα κι απο ουσια τιποτα.

Α! Δεν το έχεις καταλάβει ακόμα; Τα πολιτικά θρεντς είναι κάτι σαν ιδιοκτησία του Πετράν, του Νάτσου, του Ποντικού του Πάπια και του Κοντινού (αν κάποιον ξέχασα με συγχωρεί υποθέτω).
Εξ άλλου οι συγκεκριμένοι δεν ποστάρουν σχεδόν ποτέ σε άλλα θρεντς, έστω για "ξεκάρφωμα" ρε παιδί μου. Καλά όχι σε θρεντς για πουτάνες (θα είναι μάλλον ιδεολογικά απαγορευμένο), αλλά για διάσημες γκόμενες γενικά, για ποδόσφαιρο, για κινηματογράφο, κάτι.

Οι δε δύο πρώτοι έχουν το γνωστό σύστημα 1-2. Δηλαδή αντιπαρατίθεσαι με τον έναν, αλλά δεν σου απαντάει αυτός, σου απανάει ο άλλος για να σου πει "πόσο μαλάκας είσαι" και τότε επανέρχεται ο πρώτος και λέει "Είδες ρε παιδί μου!"  

Αν αντέξεις και παραμείνεις εδώ θα τα μάθεις κι εσύ τα κόλπα, πλάκα έχουν...

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Α! Δεν το έχεις καταλάβει ακόμα; Τα πολιτικά θρεντς είναι κάτι σαν ιδιοκτησία του Πετράν, του Νάτσου, του Ποντικού του Πάπια και του Κοντινού. Εξ άλλου οι συγκεκριμένοι δεν ποστάρουν σχεδόν ποτέ σε άλλα θρεντς, έστω για "ξεκάρφωμα" ρε παιδί μου. Καλά όχι σε θρεντς για πουτάνες (θα είναι μάλλον ιδεολογικά απαγορευμένο), αλλά για διάσημες γκόμενες γενικά, για ποδόσφαιρο, για κινηματογράφο, κάτι.

Οι δε δύο πρώτοι έχουν το γνωστό σύστημα 1-2. Δηλαδή αντιπαρατίθεσαι με τον έναν, αλλά δεν σου απαντάει αυτός, σου απανάει ο άλλος για να σου πει "πόσο μαλάκας είσαι" και τότε επανέρχεται ο πρώτος και λέει "Είδες ρε παιδί μου!"  

εγω εχω 5-6 μερες που μπηκα εδω και μεχρι στιγμης εχω διαβασει κατι θεματα αμα γουσταρουν οι πουτανες τους πελατες,αμα γαμιουνται οι γκομενες απ το πρωτο ραντεβου,αμα θα τα φτιαχνατε με τραβεστι και παει λεγοντας  :2funny:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Είναι γνωστές οι θέσεις του "κυρίου"...δεν θα μπορούσαν να είναι και διαφορετικές στον συγκεκριμένο χώρο εργασίας! :grin:
Αν τον πετύχει όμως έξω κάποιο από τα μαλακισμένα να μην σκούζετε...
ανατριχιασα...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.519
Πόντοι
2.606
Α! Δεν το έχεις καταλάβει ακόμα; Τα πολιτικά θρεντς είναι κάτι σαν ιδιοκτησία του Πετράν, του Νάτσου, του Ποντικού του Πάπια και του Κοντινού (αν κάποιον ξέχασα με συγχωρεί υποθέτω).
Εξ άλλου οι συγκεκριμένοι δεν ποστάρουν σχεδόν ποτέ σε άλλα θρεντς, έστω για "ξεκάρφωμα" ρε παιδί μου. Καλά όχι σε θρεντς για πουτάνες (θα είναι μάλλον ιδεολογικά απαγορευμένο), αλλά για διάσημες γκόμενες γενικά, για ποδόσφαιρο, για κινηματογράφο, κάτι.

-Oπως παντα εντελως ακριβης και αληθης....100% εγγυηση ποιοτητας εισαι ρε πουστη μου!  :2funny: :2funny: :2funny:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
μ' αρεσει που τον κραζετε  επιβεβαιωνοντας τον  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ο ενας κοβει ο αλλος ραβει!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.519
Πόντοι
2.606
ε βέβαια, έχουμε μιλήσει ποτέ για ποδόσφαιρο? Αν είναι ποτέ δυνατόν
-ΔΗΛΑΔΗ τωρα αμα του πω "ποσο μαλακας εισαι" θα ειναι επειδη κανουμε το 1-2 μεταξυ μας?...η πρεπει να του το πει ο νατσος και να πεις εσυ "ειδες ρε παιδι μου"....μιλαμε για ΙQ που χυνεται ανεξελγκτα στους δρομους,οχι αστεια!!!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.797
Πόντοι
1.206
μ' αρεσει που τον κραζετε  επιβεβαιωνοντας τον  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ο ενας κοβει ο αλλος ραβει!

Δεν πρόσεξες που ο άλλος δεν απαντούσε μισή ώρα περιμένοντας το σαπόρτ;  
Μετά όμως σε τρία λεπτά επανενεφανίσθη! ;)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν πρόσεξες που ο άλλος δεν απαντούσε μισή ώρα περιμένοντας το σαπόρτ;  
Μετά όμως σε τρία λεπτά επανενεφανίσθη! ;)
ώπα δεν ξηγιέσαι καλά ρε, εγώ είπα ότι είναι ορθό αυτό που είπες

που και που δουλεύουμε κι όλας όμως

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.519
Πόντοι
2.606
-Καμια συγνωμη,ο νατσος δεν εχει εμφανιστει για να γινει το 1-2 ,πως επιβεβαιωνεται ο 'τελεμες'????

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.519
Πόντοι
2.606
Αλήτη gianevan, πόσα πήρες απ'την τρόικα για να συκοφαντήσεις τους λαϊκούς αγωνιστές του μπου; Αφού είναι γνωστό ότι δε σπαμάρουν μόνο τα πολιτικά θρεντ αλλά και τα αθλητικά. :2funny:

Υ.Γ. Μακριά από θέματα για πουτάνες και μπουρδέλα παλικάρια. Εκεί συχνάζουν άτομα αλλοτριωμένα από τον καπιταλισμό. :rockon:
-Φυλα τα νωτα σου εσυ,σε ψαχνει η ασφαλεια για σε κανει να σωπασεις!!!!ΑΓΩΝΙΣΤΗ!!!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
-Καμια συγνωμη,ο νατσος δεν εχει εμφανιστει για να γινει το 1-2 ,πως επιβεβαιωνεται ο 'τελεμες'????
ε καλά όταν λείπει ο νάτσουλας βολεύομαι με τους αναπληρωματικούς  :2funny:

Επισκέπτης
Μια χουφτα ανθρωποι καναν πουτανα τον μηχανισμο που σας γαμαει τις ζωες,στα ανθρωπακια σαν και εσας το μονο που αξιζει ειναι φτυσιμο.
Με σιγουρη συλληψη και ομως αυτοι οι "Γαλατες" καναν το αδιανοητο.
Το ρολοι μετραει ηδη αντιστροφα.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Μια χουφτα ανθρωποι καναν πουτανα τον μηχανισμο που σας γαμαει τις ζωες,στα ανθρωπακια σαν και εσας το μονο που αξιζει ειναι φτυσιμο.
Με σιγουρη συλληψη και ομως αυτοι οι "Γαλατες" καναν το αδιανοητο.
Το ρολοι μετραει ηδη αντιστροφα.
χαλαρωσε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom