Νέα

Οι αναρχοάπλυτοι έχασαν τη βίλα Αμαλίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
-με αυτα που λες βραδιατικα θα κανω διασκευη το "ριτσα ριτσακι" να ουμε,να μην γκρινιαζει και ο νατσος!σορρυ κυριως ,παραλειψαμε ενα ποσταρισμα σου...ενοχοι!

δεν μπορω να καταλαβω γενικως γιατι πανε να αναμετρηθουν με το λαο του παοκ .. ποσο βλακες επιτελους  :think:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλή χρονιά βούρλο, δεν σου μπήκε τιποτα παοκτζιδικο την νεα χρονιά και ξίνισες;ευχομαι να σου μπει  :grin:  να μην κανεις παραπονα και για τα καλσον σου .. :sunglasses:

Με το υπογραμμισμένο παραδέχεσαι ότι έχετε ομοφυλόφιλους οπαδούς εάν δεν το κατάλαβες. Και από κάτω λες για αναμετρήσεις με το λαό αυτό...  :2funny:

ΥΓ: Καλή Χρονιά, με καλή υγεία και χαμόγελο
ΥΥΓ: Και καλά μυαλά...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Με το υπογραμμισμένο παραδέχεσαι ότι έχετε ομοφυλόφιλους οπαδούς εάν δεν το κατάλαβες. Και από κάτω λες για αναμετρήσεις με το λαό αυτό...  :2funny:

στην μπουτικ έχουμε και παοτζιδικους δονητες για πουστρακια σαν και σας  :rolleyes:  :2funny: Και σας τα σφυριζουμε κιολας οποτε γουσταρουμε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: γιατι ο λαος του παοκ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.520
Πόντοι
2.606

-Εχουμε κυριως,προβλημα?????
ΥΣ...Απο τις σπανιες φορες που θα παρω το μερος του τραμουντανα!

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
στην μπουτικ έχουμε και παοτζιδικους δονητες για πουστρακια σαν και σας  :rolleyes:  :2funny: Και σας τα σφυριζουμε κιολας οποτε γουσταρουμε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Η καλλίτερή σου παρέα, ε;;;

γιατι ο λαος του παοκ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ

Στη μαλακία πρώτος. Η καταστροφή της ομάδος. Έχουν κι εσένα που επικροτείς την αλητεία και τη μαλακία (είτε Βίλλα Αμαλίας είναι, είτε επεισόδια στα γήπεδα είναι) και νομίζουν ότι κάτι κάνουν.

Keep on stroking...  :jerking:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
μην ανεβαίνεις στο επίπεδό τους, δεν αξίζει.

τσολια ψωλια καλη χρονια  :rockon:   (κάνω οτι δεν ειδα αυτο που εγραψες και ευχομαι υγεια και τυχη, αλλα δεν θα συνεχιστει για παντα η περιοδος χαριτος   :grin: )

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
-Εχουμε κυριως,προβλημα?????
ΥΣ...Απο τις σπανιες φορες που θα παρω το μερος του τραμουντανα!

Ε, αφού παραδέχεσαι ότι είσθε ΚΥΡΙΩΣ GAY, ο λόγος μου περιττεύει.

Τα βλέπεις erinal-florinal;  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Η καλλίτερή σου παρέα, ε;;;

Στη μαλακία πρώτος. Η καταστροφή της ομάδος. Έχουν κι εσένα που επικροτείς την αλητεία και τη μαλακία (είτε Βίλλα Αμαλίας είναι, είτε επεισόδια στα γήπεδα είναι) και νομίζουν ότι κάτι κάνουν.

Keep on stroking...  :jerking:

Ε ετσι είμαι εγω, δεν ειμαι φιλησυχος πολιτης να επικροτω την αλητεία, την αηδία, την μαλακια την βλακεια, την υπουλη κοροιδια και τις κλεψιες των εκαστοτε κυβερνησεων που κατηντησαν εναν λαο ολοκληρο και καταστρεφουν την χωρα με αλλοθι το καθε λαμογιο που πειθει τους αλλους οτι φταινε και πρεπει να πληρωσουν για να φαει και αλλο..

οσο για την παρεα μου,αν θες να στην γνωρισω  :rolleyes:

Επισκέπτης

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Κατά τα άλλα η erinal ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΗ .....

ψαρακι λακη...θα ρθω να καταλαβω και το σπιτι σου,  :grin:  ειδικα αν βαλεις υγραεριο, ξερεις στο χωμα κατω αχαχαχαχχααχαχαχαχαχχαχαχαχα μπαμμμμμμμμ! χαχααχαχαχαχ

λακη νομιζω οτι αυτη την σεζον δεν γαμεις πολυ.. και ανησυχω. Δεν σε αφηνει η γυναικα να βγαινεις εκτος σπιτιου; περιοριστικα μετρα; γιατι ολο εδω σε βλεπω πρωι βραδυ ..  :2funny:

Επισκέπτης
λακη νομιζω οτι αυτη την σεζον δεν γαμεις πολυ.. και ανησυχω. Δεν σε αφηνει η γυναικα να βγαινεις εκτος σπιτιου; περιοριστικα μετρα; γιατι ολο εδω σε βλεπω πρωι βραδυ ..

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον ω βρωμιάρα αναρχοάπλυτη ......

Γαμάω εξωσυζυγικώς γενικά ώρες καταστημάτων ....
δηλαδή 12.00-13.30 ή 17.00-19.00 .................

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.520
Πόντοι
2.606
Ε, αφού παραδέχεσαι ότι είσθε ΚΥΡΙΩΣ GAY, ο λόγος μου περιττεύει.

Τα βλέπεις erinal-florinal;  :2funny:
Tο μονο που βλεπω ειναι οτι για να καταλαβεις λογο παιγνιο ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑΜΑ...
-στανταρ γιου φακ αλοουν....  :jerking: ...βλεπεις και τον κοπο σου!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον ω βρωμιάρα αναρχοάπλυτη ......

Γαμάω εξωσυζυγικώς γενικά ώρες καταστημάτων ....
δηλαδή 12.00-13.30 ή 17.00-19.00 .................

ειμαι ψυχοπονιαρα με τους αγαμητους μια φορα το χρονο καθως μπαινει το νεο ετος.. το χω ταμα για να παει καλα η χρονια  :2funny:

Επισκέπτης
ειμαι ψυχοπονιαρα με τους αγαμητους μια φορα το χρονο καθως μπαινει το νεο ετος.. το χω ταμα για να παει καλα η χρονια 

Υπομονή , το 2035
θα έχεις πάρει απόφαση ότι αποκλείεται να σε γαμήσει κανείς
και θα αγοράσεις μεγαλόσωμο αρσενικό σκυλί!
Ούτε η 1η θα είσαι , ούτε η τελευταία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom