jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Όπως ξέφυγε όλα τα άλλα χρόνια από το πασοκ,ίδιες πρακτικές,άλλα χρώματα.πως ξεφυγε απο την επανιδρυση του κρατους 6 χρονια;
σαν γνησιος δεξιος κανεις τον χαζο δεν πειραζει, η τιμωρια σας θα ειναι ο συριζα στην κυβερνηση
-΄Πατα κανα λουλα τωρα εσυ ,γιατι οπως καταντησατε ,μονο γι αυτο ειστε ικανοι πλεον,μπαγλαμαδες!Στον ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιούν το ημερολόγιο των ιθαγενών του Αμαζονίου που χάρισε ο Λούλα στον Alexis.
-ετσι! ποσο αστειρευτη πηγη χιουμορ εισαι τελικα!Που τους έμαθες του λουλάδες ρε νιάνιαρο; Εσύ μόνο για καμιά σοκοφρέτα είσαι.
Μόνο στο Ελλάντα μια αυτονόητη ενέργεια των αρχών θα τύγχανε τόσης προβολής (αλλά και διχογνωμίας!!), πόσο μάλλον (ίσως βέβαια ακριβώς γι αυτό) που έγινε με 20 χρόνια καθυστέρηση...
-ετσι! ποσο αστειρευτη πηγη χιουμορ εισαι τελικα!
Δεν σκέφτηκαν ότι τα παιδιά θα αποκτήσουν ψυχολογικό πρόβλημα ?Φυσικά αυτό δεν είναι λόγος για να κάνει πίσω ένα κράτος με @@.
όταν θέλησε τους πέταξε έξω
-πλακα πλακα κανουνε οτι μπορουνε τα "τζιμανια" που γουσταρεις ,για να τον στειλουνε μια και καλη!οσο για τον τσιμπλα και ειδικα για την εξουσια γενικα,εντελως ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ και μακρια απο μενα!κοντινούλη τι έγινε .. χάνονται σιγά σιγά οι ελπίδες για καταστροφή του κόσμου... μαζί με αυτές και οι ελπίδες για την άνοδο του Τσίπρα στην εξουσία (ένα και το αυτό με την συντέλεια)....
-πινεις πολυ χαπι τελικα, ετσι αλανι μου?παραδεξου το,δε σε ξερει και κανεις δωμεσα,μη ντρεπεσαι!Κι'εσύ αστείρευτη πηγή μαλακίας.
Με δάσκαλο βέβαια τη διακορευμένη πάπια δεν περίμενα τίποτε λιγότερο.
η αναρχία στις μέρες μας έχει μπερδευτεί με τον παρασιτισμό.
είτε είσαι 35 χρονών και μένεις με την μάνα σου, είτε είσαι όπως αυτοί, το ίδιο πράγμα είναι
ΡΕΣΙΤΑΛ δινεις ρε πουστη μου σημερα...ασε και τιποτα για αυριο,δεν θα καταστραφει ο κοσμος σημερα!Πιτσιρίκο, μάσα την τσιχλόφουσκα σου, κάνε φούσκες και άντε γύρνα στη γιορτή του σχολείου σου να πιάσεις το χεράκι καμιά συμμαθήτριας σου.
εδώ κάνεις λάθος μέγα λάθος. Ακόμα και στην Δανία, η υπόθεση της κατάληψης Ungdomshuset είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις σε εγχώριο επίπεδο. Φυσικά αυτό δεν είναι λόγος για να κάνει πίσω ένα κράτος με @@.
όταν θέλησε τους πέταξε έξω
το γκρέμισε
και οι κλαψομούνηδες κοκοκο