You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι αναρχοάπλυτοι έχασαν τη βίλα Αμαλίας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 54K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ομολογω οτι αυτο το "παθος για την λευτερια ειναι πιο δυνατο απο ολα τα κελια" ειναι πιο πιασαρικο απο το ξεφτισμενο πια "Ελευθερια η Θανατος".Ωρες-ωρες αναρωτιεμαι αν ολη αυτη η ενεργεια που ξοδευεται σε αναρχοαπλυτους Jerking Off κρατικους παρακρατικους τραμπουκους Jerking Off και γενικα ολο αυτο το ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ Jerking Off αν ειχε ενα και μονο στοχο τι ζημια θα μπορουσε να προκαλεσει
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.544
- Πόντοι
- 566
Τι αλλό θα δούμε...
Σαν Φρανσισκο : Αλληλεγγύη στην κατάληψη Βιλλα Αμαλίας
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εγινε κινημα τυπεΤι αλλό θα δούμε...
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.544
- Πόντοι
- 566
εγινε κινημα τυπε
Τύπε λες να πλακώσουν τα SWAT για να απελευθερώρουν τους αγωνιστες της βιλας αμαλίας?
Συνημμένα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
zwnianos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
Σκατα στους φασιστες!!!
Επισκέπτης
Τι θυμήκες τυπε
Στο κελί τους οι αναρχοάπλητοι θα έπρεπε υποχρεωτικά να βλέπουν τέτοιες σειρές
Θα πρέπει να βλέπουν ταινίες με τον Lakis33
να κάνει ντου σε καταλήψεις τους !!!!!!!
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Σκατα στους φασιστες!!!
μύγα σε τσίμπησε εσένα ή έχασες το σημείο διανομής του μπάφου
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.544
- Πόντοι
- 566
Σκατα στους φασιστες!!!
Σε κόκκινους και μαύρους να υποθέσω?
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.544
- Πόντοι
- 566
Θα πρέπει να βλέπουν ταινίες με τον Lakis33
να κάνει ντου σε καταλήψεις τους !!!!!!!
Ενταξει ρε λακη, δειξε και λίγη μεγαλοψυχία αγιες μέρες
Παντως ο Παπιος σε εσκισε στη ψηφοφορία. Προγνωστικά θα κάνεις? Θα σηκώσει την κούπα?
Antonis0
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μετά την υποδειγματική συμπεριφορά της Χ.Α να καταψηφισει τη προταση για βαθυτερο ελεγχο της υποθεσης με τη Λιστα Λαγκαρντ,
το κράτος τους έκανε ενα δωρακι "μπουκαροντας" σε μια καταληψη που κραταει πάνω από 20 χρόνια...
Πείτε μου αυτό που εξυπηρετεί?
Γινονταν,συναυλιες,παρουσιασεις βιβλίων,ανταλλακτικα παζαρια....αλλα το παράνομο ηταν που υπηρχαν μπουκαλια μπυρας!
Κι εγω εχω μπουκαλια μπυρας,τα κραταει ο πατερας μου και οταν μαζευτουν αρκετα τα δινει σε μαγαζι και του κανουν εκπτωση σε οτι αγορασει(τη διαφορα). Χωρις πλακα....
Παρανομο κι αυτο,εγκληματίας...!
το κράτος τους έκανε ενα δωρακι "μπουκαροντας" σε μια καταληψη που κραταει πάνω από 20 χρόνια...
Γινονταν,συναυλιες,παρουσιασεις βιβλίων,ανταλλακτικα παζαρια....αλλα το παράνομο ηταν που υπηρχαν μπουκαλια μπυρας!
Κι εγω εχω μπουκαλια μπυρας,τα κραταει ο πατερας μου και οταν μαζευτουν αρκετα τα δινει σε μαγαζι και του κανουν εκπτωση σε οτι αγορασει(τη διαφορα). Χωρις πλακα....
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
συμφωνω τυπεΣκατα στους φασιστες!!!
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.544
- Πόντοι
- 566
Μετά την υποδειγματική συμπεριφορά της Χ.Α να καταψηφισει τη προταση για βαθυτερο ελεγχο της υποθεσης με τη Λιστα Λαγκαρντ,
Θα ήθελες να μπουκάρει η ΧΑ? καλλίτερα που μπήκαν τα ΜΑΤ και επιασαν 8 και τους εσωσαν τη ζωή.
"Κοινωνικοι χώροι" σαν τη βίλα αμαλια είναι το αναχωμα στη ΧΑ?
1.500 μπουκάλια μπύρας είναι κάπως πολλά δεν νομίζεις?
Τα κουλά πρεπει κάποτε να τελειώνουν το ιδιο και οι καταληψεις των αναρχοάπλητων, δεν πρεπει πουθενά να βρήσκουν στέγη.
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.759
- Πόντοι
- 6.515
τυπε απο τετοια μπουκαλια μπυρας καποιες μαναδες κλαινε ακομα τα παιδια της MERFIN και κανενα λαμογιο δεν εχει πληρωσει, ουτε ο αντωνακης εβγαλε καμμια κουκουλα :'(
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.544
- Πόντοι
- 566
τυπε απο τετοια μπουκαλια μπυρας καποιες μαναδες κλαινε ακομα τα παιδια της MERFIN και κανενα λαμογιο δεν εχει πληρωσει, ουτε ο αντωνακης εβγαλε καμμια κουκουλα :'(
Σωστά αλλά όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ονομάζει μια καταληψη αναρχικων ως κοινωνικό χώρο καταλαβαίνεις ότι εχουν πλάτες.
Παντως ο Αντωνάκης πρεπει να είναι ποιο δυναμικος στην αντιμετόπιση των αναρχικών, υπάρχουν και άλλοι χωροι παρανομίας που θα πρέπει να κλείσουν άμεσα.
Kavlarxis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.368
- Πόντοι
- 216
Φυσικά αυτό το λίκνο πολιτισμού και διανόησης θα έπρεπε να παραμείνει πάση θυσία ανοιχτό...!!!
memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
προτεινω στους αναρχοαπλυτους μιας και τελειωσε η βιλλα αμαλια, να πανε να κανουν καταληψη στη βιλα του τσι στο διονυσο ή στα γραφεια της κουμουνδουρου.... φανταζομαι θα ειναι καλοδεχουμενοι και δεν θα τολμησει κανενας ματατζης μετα να τους απωθησειαπο κει, ποιος θα ζητησει αλλωστε να εκκενωθουν αυτες οι καταληψεις?
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
για να μην παίξουν ζαρντινιέρες που επιτίθενται σε περαστικούς, μολότοφ που γεννιούνται σε σακίδια τύπων με πιτζάμες κλπ κλπ κλπ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις
- 2K
?