Νέα

Οι αναρχοάπλυτοι έχασαν τη βίλα Αμαλίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Λεφτερια στην Villa Erotica :rockon:

index.php

Συνημμένα

• pic_102165802articles.jpg
    pic_102165802articles.jpg
    22,2 KB · Εμφανίσεις: 18
  • Villa A.jpg
    Villa A.jpg
    142,5 KB · Εμφανίσεις: 45

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Ομολογω οτι αυτο το  "παθος για την λευτερια ειναι πιο δυνατο απο ολα τα κελια"  ειναι πιο πιασαρικο απο το ξεφτισμενο πια "Ελευθερια η Θανατος".Ωρες-ωρες αναρωτιεμαι αν ολη αυτη η ενεργεια που ξοδευεται σε αναρχοαπλυτους Jerking Off κρατικους παρακρατικους τραμπουκους Jerking Off και γενικα ολο αυτο το ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ  Jerking Off αν ειχε ενα και μονο στοχο τι ζημια θα μπορουσε να προκαλεσει

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566

Συνημμένα

• LosAngelesSWAT.jpg
    LosAngelesSWAT.jpg
    39,2 KB · Εμφανίσεις: 49
OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Θα πρέπει να βλέπουν ταινίες με τον Lakis33
να κάνει ντου σε καταλήψεις τους !!!!!!!

Ενταξει ρε λακη, δειξε και λίγη μεγαλοψυχία αγιες μέρες  :grin:

Παντως ο Παπιος σε εσκισε στη ψηφοφορία. Προγνωστικά θα κάνεις? Θα σηκώσει την κούπα? :2funny:

Antonis0

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2009
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Μετά την υποδειγματική συμπεριφορά της Χ.Α να καταψηφισει τη προταση για βαθυτερο ελεγχο της υποθεσης με τη Λιστα Λαγκαρντ,
το κράτος τους έκανε ενα δωρακι "μπουκαροντας" σε μια καταληψη που κραταει πάνω από 20 χρόνια...
Πείτε μου αυτό που εξυπηρετεί?
Γινονταν,συναυλιες,παρουσιασεις βιβλίων,ανταλλακτικα παζαρια....αλλα το παράνομο ηταν που υπηρχαν μπουκαλια μπυρας!

Κι εγω εχω μπουκαλια μπυρας,τα κραταει ο πατερας μου και οταν μαζευτουν αρκετα τα δινει σε μαγαζι και του κανουν εκπτωση σε οτι αγορασει(τη διαφορα). Χωρις πλακα....
Παρανομο κι αυτο,εγκληματίας...!

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
Μετά την υποδειγματική συμπεριφορά της Χ.Α να καταψηφισει τη προταση για βαθυτερο ελεγχο της υποθεσης με τη Λιστα Λαγκαρντ,
το κράτος τους έκανε ενα δωρακι "μπουκαροντας" σε μια καταληψη που κραταει πάνω από 20 χρόνια...
Γινονταν,συναυλιες,παρουσιασεις βιβλίων,ανταλλακτικα παζαρια....αλλα το παράνομο ηταν που υπηρχαν μπουκαλια μπυρας!

Κι εγω εχω μπουκαλια μπυρας,τα κραταει ο πατερας μου και οταν μαζευτουν αρκετα τα δινει σε μαγαζι και του κανουν εκπτωση σε οτι αγορασει(τη διαφορα). Χωρις πλακα....

Θα ήθελες να μπουκάρει η ΧΑ? καλλίτερα που μπήκαν τα ΜΑΤ και επιασαν 8 και τους εσωσαν τη ζωή.

"Κοινωνικοι χώροι" σαν τη βίλα αμαλια είναι το αναχωμα στη ΧΑ?  :2funny: :2funny: :2funny:

1.500 μπουκάλια μπύρας είναι κάπως πολλά δεν νομίζεις?  :grin:

Τα κουλά πρεπει κάποτε να τελειώνουν το ιδιο και οι καταληψεις των αναρχοάπλητων, δεν πρεπει πουθενά να βρήσκουν στέγη.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.759
Πόντοι
6.515

τυπε απο τετοια μπουκαλια μπυρας καποιες μαναδες κλαινε ακομα τα παιδια της MERFIN και κανενα λαμογιο δεν εχει πληρωσει, ουτε ο αντωνακης εβγαλε καμμια κουκουλα :'(

OP
OP
stekas72

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.544
Πόντοι
566
τυπε απο τετοια μπουκαλια μπυρας καποιες μαναδες κλαινε ακομα τα παιδια της MERFIN και κανενα λαμογιο δεν εχει πληρωσει, ουτε ο αντωνακης εβγαλε καμμια κουκουλα :'(

Σωστά αλλά όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ονομάζει μια καταληψη αναρχικων ως κοινωνικό χώρο καταλαβαίνεις ότι εχουν πλάτες.

Παντως ο Αντωνάκης πρεπει να είναι ποιο δυναμικος στην αντιμετόπιση των αναρχικών, υπάρχουν και άλλοι χωροι παρανομίας που θα πρέπει να κλείσουν άμεσα.

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.368
Πόντοι
216

Φυσικά αυτό το λίκνο πολιτισμού και διανόησης θα έπρεπε να παραμείνει πάση θυσία ανοιχτό...!!!

:kissass2: :kissass2: :kissass2:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
προτεινω στους αναρχοαπλυτους μιας και τελειωσε η βιλλα αμαλια, να πανε να κανουν καταληψη στη βιλα του τσι στο διονυσο ή στα γραφεια της κουμουνδουρου.... φανταζομαι θα ειναι καλοδεχουμενοι και δεν θα τολμησει κανενας ματατζης μετα να τους απωθησειαπο κει, ποιος θα ζητησει αλλωστε να εκκενωθουν αυτες οι καταληψεις?  :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom