φιλια χαμουρεμα μπαλαμουτι.....ειχα φοβερη χημεια με τη γκομενα και υπηρχε πολυ παθος....
πιπες γλειφομουνια γλειφοκωλια γλειψιμο πατουσακια...η μαρια ηταν θειο πλασμα ...
μου θυμιζε τη τζινα αλιμονου...του κοντου του θυμιζε την πεγκυ ζηνα σε προσωπο...(κολλημα με τα μπουζουκια αυτος...)
αρχισαν και τα καυλολογα μεταξυ μας...και σε λιγο αρχισε να πεφτει κι η πουτσα...
στην αρχη ειχα παει για χαβαλε...δε μπορουσα να φανταστω οτι θα γαμουσα με ορεξη κατω απ αυτες τις συνθηκες...
ηταν τετοια ομως η καυλα μου για τη μαρια που τα χα ξεχασει ολα...ο γιαννης σα να μην υπηρχε ο κοντος εξαφανισμενος ακομα(45' ειχαν περασει) κτλ κτλ...
εχει τελειωσει πρωτος γυρος...κι εχει ξεκινησει 2ος...εχω τη μαρια απο πανω ο γιαννακης τον παιζει στην πολυθρονα του
και χτυπαει το κουδουνι...
...ο κοντος...
του ανοιγει ο γιαννης με την ψωλη στο χερι...μπαινει ο κοντος κοταζε σα χαζος...
μετα απο λιγο ερχεται κι αυτος στο κρεβατι και μου κανε το ροκο σιφρεντι...
μετα απο κανα δεκαλεπτο μου ψιθυριζει η μαρια στο αυτι...
-δε μ αρεσει ο φιλος σου ο κουρκουλης
ο κακομοιρης ο κοντος εφαγε την πιτα του και δε γαμησε και πολυ...καθοταν με την ψωλη στο χερι και κοιταζε την εθνικη...ο γιαννακης καποια στιγμη βαρεθηκε και επιασε κουβεντα με το κοντο κι ειχαμε μεινει εγω με τη μαρια να γαμιομαστε σαν τα σκυλια
οι περιπετειες με το γιαννη και τη μαρια θα συνεχιστουν αλλη μερα με
πολλες εξελιξεις και απροοπτα!!