τεσπα...μετα απο κανα μισαωρο ασυνεννοησιας τσακωμων και τηλεφωνα με το γιαννακη...καταλαβα οτι ουτε λεφτα θα με παιρναμε και το δωματιο μας στο ξενοδοχειο θα το πληρωναμε εμεις!
ο κοντος μου παρουσιασε κι ενα βιαγκρα το οποιο εκοψε στη μεση και μου δωσε το μισο εμενα..."παρε νωντα...γιατι οσο να ναι μπορει να χουμε τρακ..."
23.30 ειχαμε ραντεβου στο παινς στην εθνικη...ο κοντος το διαλεξε το ξενοδοχειο και ηξερε(!) οτι θα διναμε 20-25 ευρω το δωματιο...
φτανουμε λοιπον με το κορσακι...στην ωρα μας εγγλεζοι...παρκαρουμε...και σκαμε στη ρεσεψιον να ζητησουμε δωματιο :S
φοραγαμε και τα δερματινα...ειμαστε και τα πρωτα πουστρακια :Sμας κοιταζαν καλα καλα οι ρεσεψιονιστς
κι εδω ηταν το γελιο.....εκτος ελαχιστων τα ξενοδοχεια δεν παραχωρουν ενα δωματιο σε 2 αντρες πραγμα που εμεις αγνοουσαμε παντελως...επισης η τιμη του δωματιου ηταν 33 ευρω και οχι 20 25 π ελεγε ο κοντος
απ τα 100 ευρω λοιπον που θα επαιρνα στην αρχη τωρα θα εδινα και 33!
και το καλυτερο?και οι δυο μαζι ειχαμε ακριβως(!) 33 ευρω!!!!ισα ισα δηλαδη για ενα δωματιο!!!!
η πιεση μου ειχε βαρεσει κοκκινο...ειχε αναψει και το κεφαλι μου απ το βιαγκρα και ημουν ετοιμος για εγκεφαλικο...
οι ρεσεψιονιστς ηταν ανενδοτοι...ανενδοτος κι ο γιαννακης να πληρωσει το εξτρα δωματιο κι ετσι βρισκομαστε στα σκαλια της εισοδου και βριζω τον κοντο για το ποσο ηλιθιος μπορει να ειναι ετσι οπως τα κανονισε...
-αντε γαμησου μλκισμενο του λεω παρε το αμαξι και τραβα να φερεις λεφτα!εγω θα μπω να γαμησω μονος μου!
-καλα ρε νωντα...σ ενα μισαωρο ειμαι πισω...
...ειμαι στο δωματιακι και χαζευω την εθνικη απ τη μπαλκονοπορτα...
σε λιγο μιλαω με το γιαννακη στο τηλ και μου λεει οτι εχουν φτασει κι αυτοι και σε ποιο δωματιο ειμαι να ρθει να με δει...
χτυπαει το κουδουνι...ανοιγω...ο γιαννης...
μιλαμε λιγο...μου λεει ελα στο δωματιο μας...
ελατε εσεις εδω λεω(φοβομουν για καμερες κτλ)...επεμενε...δεν παιζει γιαννη του λεω δεν υπαρχει περιπτωση...
φευγει και μετα απο 5 λεπτακια ξαναχτυπαει το κουδουνι.......
ο γιαννης κι η μαρια........
μολις την ειδα μου πεσε το σαγονι...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΟΥΝΙ!
νταξει λεω γιναμε...χε χε χε...
ερχονται μεσα καθομαι στο κρεβατι εγω κι η μαρια κι ο γιαννης σε μια καρεκλα...
βαζουν ουισκακια που ειχαν μαζι...-νωντα θες και συ?-οχι ευχαριστω...κανω μποντι-μπιλντινγκ...
εγω παραδοξως δεν ειχα καθολου τρακ αλλα δεν ηξερα και τι να κανω...ακολουθουσα το ρυθμο τους...
και τι σπουδαζεις...και που μενεις?...και τετοιες πιπες...
η μαρια ηταν διπλα μου...λιγο τρακαρισμενη... κι επινε το ουισκακι της
ε απο δω απο κει μετα απο κανα πενταλεπτο σπαει ο παγος και τη γραπωνω...