PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 128
- Πόντοι
- 4.065
Προστεθηκαν ;)Βίκυ από Πιπίνου 118 και Εβίτα από studio 57, φραντζή 47 κτλ...
Προστεθηκαν ;)Βίκυ από Πιπίνου 118 και Εβίτα από studio 57, φραντζή 47 κτλ...
Βάλε αυτές από Σολωμού...Προστεθηκαν ;)
Μολις την εβαλα μαζι με την Γιοκο απο Κασσανδρας3Φιλτατε συναγωνιστη, δεν βρηκα την Μαρια απο το Αθανασιας 3.
Aν περιμενεις να μην εχει κοσμο η Παολα για να πας τοτε σε βλεπω να μην πηγαινεις ποτε ;) Θα βαλω και την Αγνη αν βρεθει ποτε!!μολις ψηφισα σονια..αν και εχω να την παρω 2 χρονια.για παολα δε μπορω να πω..την αποφευγω λογω διαφημησης-μοδας,αν κατακατσει ο κουρνιαχτος θα δουμε τη λεει βλεπω ομως αρκετες ειναι ανταγωνιστικες στη σονια...η εξελιξη δε σταματα,μπραβο!
υ.γ. πολυ καλο θεμα!!!!!!!!!!!
για παολα ναι το βλεπω να γερναμε.... ναναι καλα η κοπελα και να προσφερει..,δεν ειμαι ζηλιαρης αγκνι ειναι πολονια φτιαχνει σπιτι, ειπε μια καλη ευγενικη κυριουλα, αλλα τα ερτει παλι.δε ξερω αλλα μασησα και το πιστεψα αυτη τη φορα! αντε ρε μαστορια παρτε τα χερια σας γμτ μου!Aν περιμενεις να μην εχει κοσμο η Παολα για να πας τοτε σε βλεπω να μην πηγαινεις ποτε ;) Θα βαλω και την Αγνη αν βρεθει ποτε!!
Για αλλη μια φορα ειναι μπροστα το Παολακι ενω ακολουθουν οι σταθερες αξιες Σονια και Αλινα μαζι με το αουτσαιντερ Λιντα!!Παολάκι δαγκωτό
Η Αλισα η κοντη πριγκιπισσα αποδειχτηκε γερη εισοδος στην ψηφοφορια!!!
Βρε το νανοκοριτσο
Και ουτε προκειται!!!!Σιγα μωρε ....εδω εγω ψηφισα δυο που δεν εχω παρει ακομα
Φοβερο Μωρο!!!!!!!!Ωπ, ωπ, μισό λεπτό...υπάρχουν δύο Σαμάνθες ? Ποιά είναι αυτή στο Αχαρνων 85 ?
Ειναι ενα νεο κουκλι...πολυ πιο ομορφο απο την γνωστη Σαμανθα...για την οποια δυστυχως κανεις δεν ξερει τι λεει μεσα!!Θα μαθουμε ομως το συντομοτεροΩπ, ωπ, μισό λεπτό...υπάρχουν δύο Σαμάνθες ? Ποιά είναι αυτή στο Αχαρνων 85 ?