βρεικα στο boobpedia οτι 36m εχει miosotis......
η μας δουλεβει η κοπελα η καοιο λαθος εχουν κανει στο σαιτ.....
To ένα site λέει μέγεθος ΗΗΗ και το άλλο Μ. Βέβαια μη συγκρίνεις αμερικάνικο σύστημα με αγγλικό. Διαφέρουν στα νούμερα. Πάντως και από τις φωτό φαίνεται ότι κάτω από 7αρι δεν είναι ούτε με σφαίρες...βρεικα στο boobpedia οτι 36m εχει miosotis......
Εγώ πάλι θεωρώ ακατόρθωτο να βρεις Ελλεηνίδα κανονική γκόμενα στο Ελλάντα, πόσο μάλλον υπερβυζαρού...καλα ολα αυτα αλλα θεωρω πως δεν ειναι ακατορθωτο να βρεις ελεηνιδα υπερβυζαρου γκομενα στο ελλαντα
δεν αναφερομαι σε πουτανες
καλα ολα αυτα αλλα θεωρω πως δεν ειναι ακατορθωτο να βρεις ελεηνιδα υπερβυζαρου γκομενα στο ελλαντα
δεν αναφερομαι σε πουτανες
Σωστός ο παίχτης... Ας της φτιάξουμε ένα προφίλ... Το αξίζει......ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ....
www.imagebam.com/image/962e8f136923952] [/URL]
TAISIA - Ρωσία
Άλλο ένα 18χρονο βυζοπιπίνι με 6άρια (εγώ τα κόβω 5άρια) από τη Μόσχα. Κοντά στο σταθμό μετρό Novokuzneckaja και με τηλέφωνο επικοινωνίας το 0079055958122 χρεώνει 125 ευρώ την ώρα και 500 ευρώ όλη τη νύχτα (ακριβούτσικο το πιτσιρίκι)...
profile:
www.imagebam.com/image/1d9776136943998] [/URL]
TAISIA - Ρωσία
Άλλο ένα 18χρονο βυζοπιπίνι με 6άρια (εγώ τα κόβω 5άρια) από τη Μόσχα. Κοντά στο σταθμό μετρό Novokuzneckaja και με τηλέφωνο επικοινωνίας το 0079055958122 χρεώνει 125 ευρώ την ώρα και 500 ευρώ όλη τη νύχτα (ακριβούτσικο το πιτσιρίκι)...
profile:
κ γαμω τα milfακια...