Νέα

Ωδη στον βατραχο ( το πρασινο θρεντ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Slavyanka Delicatessen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 113K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια η γνωμη σας για τον βατραχο

• ειναι καλο παιδι

Ψήφοι: 15 13,3%
  • ειναι μπαμιας

Ψήφοι: 36 31,9%
  • ειναι μπρατσαρας

Ψήφοι: 20 17,7%
  • ειναι αδιαφορος

Ψήφοι: 29 25,7%
  • ειναι ομορφοπαιδο

Ψήφοι: 13 11,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    113
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
πακιστανέ βάλε αυτό για υπογραφή-->There is a Moment in each Day that Satan cannot find

το είχε αναφέρει ένας διανοούμενος τρόφιμος στις φυλακές του οζ που ήξερε από ουίλιαμ μπλέηκ θυμάσαι αυτή τη μαλακία σειρά που είχες προτείνει και την τελείωσα ;)

το είδες όλο ?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Αν ησουν αθεος δεν θα ειχες τετοια θεματα μαν. Δεν θα υπηρχε τιποτα. Θα ησουν κυριλε. Αυτα τα περι κρισεως σε φοβιζουν με τα καζανια της κολασης

και το ενδεχόμενο του κενού με φοβίζει άσχετα αν σε τέτοια κατάσταση δεν έχεις συνείδηση για να το νιώσεις είναι όπως φοβάται κανείς να πάθει αλτσχάιμερ κάτι αντίστοιχο :think:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535

Συνημμένα

23,6 KB · Εμφανίσεις: 15

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
στο τέλος κλείσαν τη φυλάκή και όλοι οι πρωταγωνιστές κατέληξαν νεκροί ?  :tooth:

ο ξανθός ο δικηγόρος κατέληξε πούστης και ο γκόμενός του που είχαν τσακωθεί έβαλε να στείλουν άνθρακα μέσα σε αλληλογραφία για να σκοτώσει τους ναζί που ήταν εχθροί του δικηγόρου και πέθαναν επί τόπου μπορείς να σκεφτείς κάτι πιο γελοίο :P

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
ο ξανθός ο δικηγόρος κατέληξε πούστης και ο γκόμενός του που είχαν τσακωθεί έβαλε να στείλουν άνθρακα μέσα σε αλληλογραφία για να σκοτώσει τους ναζί που ήταν εχθροί του δικηγόρου και πέθαναν επί τόπου μπορείς να σκεφτείς κάτι πιο γελοίο :P

εγώ είδα μέχρι εκεί που σκοτώσαν τον ψηλό αφρικανό που τους είχε  :zfuck: :zfuck: όλους  :grin:
ξανθός δικηγόρος ? μάλλον δεν έφτασα μέχρι εκεί..

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
εγώ είδα μέχρι εκεί που σκοτώσαν τον ψηλό αφρικανό που τους είχε  :zfuck: :zfuck: όλους  :grin:
ξανθός δικηγόρος ? μάλλον δεν έφτασα μέχρι εκεί..

ο τομπάιας μπίτσερ ρε μλκ ο τρόφιμος με τα γυαλιά που τον ΄γαμούσε ο καράφλας ο ναζί :idiot:

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
και το ενδεχόμενο του κενού με φοβίζει άσχετα αν σε τέτοια κατάσταση δεν έχεις συνείδηση για να το νιώσεις είναι όπως φοβάται κανείς να πάθει αλτσχάιμερ κάτι αντίστοιχο :think:

Το κενο γιατι να σε φοβιζει; Τελειωνεις δεν υπαρχει τιποτα δεν νιωθεις τιποτα.

Για το ντεζαβου. Ποσα ειναι το ρεκορ σου; Στα 3 λενε σε μια μερα ψοφας. Τη γνωμη σου

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Το κενο γιατι να σε φοβιζει; Τελειωνεις δεν υπαρχει τιποτα δεν νιωθεις τιποτα.

Για το ντεζαβου. Ποσα ειναι το ρεκορ σου; Στα 3 λενε σε μια μερα ψοφας. Τη γνωμη σου

σου εξήγησα με ποιόν τρόπο με απασχολεί :think:

τα ντεζαβού με αφήνουν αδιάφορο είμαι 100% σίγουρος ότι πρόκειται για παιχνίδια του μυαλού και τίποτα περισσότερο ;)

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
ο τομπάιας μπίτσερ ρε μλκ ο τρόφιμος με τα γυαλιά που τον ΄γαμούσε ο καράφλας ο ναζί :idiot:

ναι κατάλαβα ποιον λες
η γιατρίνα που ειχε καψουρευτεί έναν κρατούμενο,  τελικά την φάσωσε ?

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
σου εξήγησα με ποιόν τρόπο με απασχολεί :think:

τα ντεζαβού με αφήνουν αδιάφορο είμαι 100% σίγουρος ότι πρόκειται για παιχνίδια του μυαλού και τίποτα περισσότερο ;)

Πολυ απολυτος εισαι. Εγω πιστευω οτι ειναι κατι πολυ παραπανω απο απλα παιχνιδια του μυαλου. Η φυση γενικα κ του ανθρωπου ειναι μυστηριο πραγμα. Σε τετοια θεματα δεν χωρανε απολυτοσυνες πιστευω βατραχε μου

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

μια φορά πριν από πολλά χρόνια είχα ονειρευτεί ότι κάποιος με σκότωσε και λίγο πριν το κάνει ανησυχούσα και σκεφτόμουν τι θα ακολουθήσει μετά τον πυροβολισμό τελικά αφού με το μπαμ μαύρισαν τα πάντα την επόμενη στιγμή ξύπνησα στο κρεβάτι του σπιτιού μου και κοίταξα απέναντι στον καθρέφτη είδα κανονικά το είδωλό μου έξω στην αυλή ακούγονταν παιδιά που έπαιζαν πιο πέρα στο δωμάτιο ήταν μια γριά όχι μαυροντυμένη νορμάλ τύπισσα την ρώτησα τελικά εδώ μένουμε μετά τον θάνατο και έγνεψε καταφατικά μετά δεν θυμάμαι ξύπνησα κανονικά :)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Πολυ απολυτος εισαι. Εγω πιστευω οτι ειναι κατι πολυ παραπανω απο απλα παιχνιδια του μυαλου. Η φυση γενικα κ του ανθρωπου ειναι μυστηριο πραγμα. Σε τετοια θεματα δεν χωρανε απολυτοσυνες πιστευω βατραχε μου

μαν τα ντεζαβού τις περισσότερες φορές έχουν πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά πχ ολόκληρος διάλογος με το άτομο που έχεις απέναντί σου και σε συγκεκριμένο περιβάλλον, θεωρείς ότι σε προηγούμενη ζωή έκανες τον ίδιο διάλογο με το ίδιο άτομο στο ίδιο περιβάλλον μόνο αν πάμε στην λογική των παράλληλων συμπάντων θα μπορούσε να σταθεί κάπως αυτό και όχι στην λογική των προηγούμενων ζωών :P

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
μια φορά πριν από πολλά χρόνια είχα ονειρευτεί ότι κάποιος με σκότωσε και λίγο πριν το κάνει ανησυχούσα και σκεφτόμουν τι θα ακολουθήσει μετά τον πυροβολισμό τελικά αφού με το μπαμ μαύρισαν τα πάντα την επόμενη στιγμή ξύπνησα στο κρεβάτι του σπιτιού μου και κοίταξα απέναντι στον καθρέφτη είδα κανονικά το είδωλό μου έξω στην αυλή ακούγονταν παιδιά που έπαιζαν πιο πέρα στο δωμάτιο ήταν μια γριά όχι μαυροντυμένη νορμάλ τύπισσα την ρώτησα τελικά εδώ μένουμε μετά τον θάνατο και έγνεψε καταφατικά μετά δεν θυμάμαι ξύπνησα κανονικά :)

Δεν χεστηκες με τη γρια; Αυτες και τα παιδακια ειναι τα πιο τρομακτικα σε τετοιες φασεις

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Δεν χεστηκες με τη γρια; Αυτες και τα παιδακια ειναι τα πιο τρομακτικα σε τετοιες φασεις

όχι ήταν πολύ ήρεμη φάση γενικά τα παιδάκια ακούγονταν χαρούμενα και ανέμελα και η γριά ήταν ευγενική φυσιογνωμία αν και φάντασμα :think:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom