θυμαστε που ελεγε ο αχαχουχας οτι τσακωθηκε με ενα ταριφα στο δρομο κ απο το νευρο που ειχε του εσπασε τον προφυλακτηρα κ χεστηκε ο αλλος κ εφυγε
Ο Μήτσος είναι πολύ δυνατός,τύπε...
θυμαστε που ελεγε ο αχαχουχας οτι τσακωθηκε με ενα ταριφα στο δρομο κ απο το νευρο που ειχε του εσπασε τον προφυλακτηρα κ χεστηκε ο αλλος κ εφυγε
Ο Μήτσος είναι πολύ δυνατός,τύπε...
pes toy na gyrisei
μονο αυτος λειπει απο το θρεντ
μετα θα απογειωθει
βγαζω το μπολ με τα φοφικο κ τα φουντουνια κ ξεκιναω κουβεντα περι ψυχης
ισχυει οτι αν δινεις κακο θα σου γυρισει κακο
ολα ειναι μια ζυγαρια στη ζωη?
υπαρχει το καρμα τελικα?
βγαζω το μπολ με τα φοφικο κ τα φουντουνια κ ξεκιναω κουβεντα περι ψυχης
υπαρχει το καρμα τελικα?
για ο νιπλ έλεγε στον βάτραχο πριν λίγο γαμώ το χριστό του και ο βάτραχος ήταν παθητικός ?
όλοι οι κορυφαίοι φιλόσοφοι της αρχαιότητας πίστευαν στην ύπαρξη της ψυχής εκτός από κάτι άθεα καθίκια όπως οι επικούρειοι, όποιος θεωρεί τον εαυτό του πιο αλάνι από πλάτωνα, αριστοτέλη και σωκράτη του γαμώ τον νίτσε
δεν ισχυει.....οσο πιο τομαρι τοσο πιο πολλα χρονια θα ζησειςβγαζω το μπολ με τα φοφικο κ τα φουντουνια κ ξεκιναω κουβεντα περι ψυχης
υπαρχει το καρμα τελικα?
γιατί είμαι μουνής μαν δεν θέλω να τον συνετίσω θέλω να γαμηθεί η ψυχούλα του αυτό θέλω
αν ειμαι καλος θα ειμαι καλα στη ζωη μου κ στην επομενη ζωη μου η αρχιδια καπαμας?
ειναι αυτο που λενε:κακο σκυλι ψοφο δεν εχει...δεν ισχυει.....οσο πιο τομαρι τοσο πιο πολλα χρονια θα ζησεις
δεν ισχυει.....οσο πιο τομαρι τοσο πιο πολλα χρονια θα ζησεις
θα κριθώ γι'αυτήν τη μαλακία που είπα
στην τωρινή ζωή σου τι πιστεύεις πως είσαι ?
καλός η αρχίδια καπαμάς ?
παλια πολυ καλος τωρα μετριος προς καλος
σωστο αυτο κ η επισημη το παραδεχεται γιαυτο οταν πλακωσεις στις μαπες καποιον μετα ειναι χωμα για μηνες κ παιρνει αντικαταθλιπτικα
η αν βιασουν καποιον σε μικρη ηλικεια συνηθως αυτοκτονει
αλλο λεω εγω
υπαρχει καλο κ κακο η ειναι δημουργημα του ανθρωπου?
αν ειμαι καλος θα ειμαι καλα στη ζωη μου κ στην επομενη ζωη μου η αρχιδια καπαμας?
ο θανατος δεν ειναι τιμωρια ισως ειναι λυτρωση απο τον πονο
γιαυτο οσοι εχουν καρκινο θελουν να κανουν ευθανασια για να πανε ''αλλου''
παρακαλω να διαβαζετε προσεκτικα τι γραφω κ μην πετατε την μαλακια σας απλα για να το παιξετε μορφωμενοι