kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Δεν πιστευα τιποτα, κοιταξα της πρωτες σελιδες δεν βρηκα κατι και το ανοιξα.
έχει και μηχανή αναζήτησης + ήταν αυτονόητο ότι θα υπήρχε τέτοιο θέμα εδώ μέσα
Δεν πιστευα τιποτα, κοιταξα της πρωτες σελιδες δεν βρηκα κατι και το ανοιξα.
αρχιδια μαν, αυτο το θρεντ ειναι η καταδικη του βατραχου, απο το κακο στο χειροτερο παει, μολις κλεισει ο βατραχος θα σπασει ;)Βατραχε αυτος ο ντελικατασσεν σε εχει κανει ντιβα με αυτο το θρεντ. :S
καλο το κλαρινο
γράφουν πολύ λιγότεροι απ'όσους νομίζεις ;)
ο κοσμος ειναι ο 12 παικτης ομως ;) ;)11 αυτοί-11 εμείς, η μπάλα είναι στρογγυλή κλπ
Εχει παρει αλλα κανονικα οχι πετσινα ;)ο παοκ έχει πάρει ποτέ πρωτάθλημα δεν το ξέρω χωρίς πλάκα
11 αυτοί-11 εμείς, η μπάλα είναι στρογγυλή κλπ
Εχει παρει αλλα κανονικα οχι πετσινα ;)
Και το οτι το ηθελαν περισσοτερο τα παιδια της καλλονης και ειχαν καυλες μεγαλες..να τα λεμε κι αυτα ε;
Να ξερεις οτι καθημερινα θα σου γραφω κειμενακια σοφιας. Αυτο το θρεντ θα [size=18pt]εκτοξευθει[/size] απο ποιοτητα
ενα θρεντ με προοπτικες σου ανοιξε ο σλαβι και το απαξιωσες με τις εξυπναδες σου σε ξεσκισε το φεϊκ θρεντ με τον τυπο που πηδηξε την ξαδερφη του εισαι πολυ λιγος τελικα για να εχεις δικο σου θρεντπόσα κανονικά έχει πάρει
ενα θρεντ με προοπτικες σου ανοιξε ο σλαβι και το απαξιωσες με τις εξυπναδες σου σε ξεσκισε το φεϊκ θρεντ με τον τυπο που πηδηξε την ξαδερφη του εισαι πολυ λιγος τελικα για να εχεις δικο σου θρεντ
πάω να φάω τόνο ;)
Ρε βατραχε τα κουφαλια που ειναι μιλαω στο φεις με ενα ωραιο πιπινακι απο εκειπόσα κανονικά έχει πάρει
τυπε οταν πηγαμε Ροδο με το λυκειο το 99 εκδρομη ειχε ερθει μαζι κι ενα λυκειο απο τα Κουφαλια, ενα σου λεω, δεν εχω ξαναδει μαζεμενες τοσες πολλες 18χρονες πουτανεςΡε βατραχε τα κουφαλια που ειναι μιλαω στο φεις με ενα ωραιο πιπινακι απο εκει
Ξες κατα που πεφτουν, να κανουμε καμια εξορμησητυπε οταν πηγαμε Ροδο με το λυκειο το 99 εκδρομη ειχε ερθει μαζι κι ενα λυκειο απο τα Κουφαλια, ενα σου λεω, δεν εχω ξαναδει μαζεμενες τοσες πολλες 18χρονες πουτανες
Κωμοπολη ειναι τυπε,νομος Θεσ/νικης,προς Γιαννιτσα μεριαΞες κατα που πεφτουν, να κανουμε καμια εξορμηση
καπου εξω απο Σαλονικα τυπεΞες κατα που πεφτουν, να κανουμε καμια εξορμηση