_Σατράπης_
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Σατραπη θα πας με μινσκ ;)
Οχι μαν. 4Α πας εσυ;
Σατραπη θα πας με μινσκ ;)
Ποτε εκει ποτε μπελο, οπου κατσει.Οχι μαν. 4Α πας εσυ;
Ποτε εκει ποτε μπελο, οπου κατσει.
Βατραχε αυτοι που εβαλες ειναι γατακια μπροστα σε κατι παλικαρια που εχει στην 4παοκάρα φοβερός λαός
Νιπλ πολυ στο χεσιμο το εχεις ριξει τελευταια τι εφαγες και σε πειραξε τοσοτο καινουργιο θρεντ για το χεσιμο
Ποτε εκει ποτε μπελο, οπου κατσει.
Βατραχε αυτοι που εβαλες ειναι γατακια μπροστα σε κατι παλικαρια που εχει στην 4
Αμα σε πω οτι δεν ειμαι σιγουρος γιατι θα με πιστεψεις....υποψιαζομαι για το θεμα που ανοιξα για το μελιγαλα, υπηρχε και παλια και για αυτο με πρασινισαν εγω παντως κοιταξα στις πρωτες σελιδες και δεν βρηκα τιποτα.
Νιπλ πολυ στο χεσιμο το εχεις ριξει τελευταια τι εφαγες και σε πειραξε τοσο
Δεν το ευχομαι σε κανενα αυτο.... θα τον βιαζουν εναλαξ 5.000 ατομα επι 90 λεπτα :SΟ glου με κοκκινο κασκολ μεσα στη 4Α πως θα σου φαινοταν; Το ονειρευεσαι αυτο καμια φορα οταν πεφτεις για υπνο και σου προκαλει ονειρωξη;
Μην γλυφεις τον βατραχο τυπε, βριζοντας τους κολλητους τουΔεν ειναι απο το φαι μαν. Απο το ξεκωλιασμα που εχει φαει ειναι και ο σφιγκτηρας του δεν συγκρατει πλεον το σκατο. Εχει ανοιξει η κωλαρα του στα 2
Αμα σε πω οτι δεν ειμαι σιγουρος γιατι θα με πιστεψεις....υποψιαζομαι για το θεμα που ανοιξα για το μελιγαλα, υπηρχε και παλια και για αυτο με πρασινισαν εγω παντως κοιταξα στις πρωτες σελιδες και δεν βρηκα τιποτα.
Βατραχε τι εγινε αγορινα; Τον ηπιατε απο τη καλλονη; Γιατι ετσι;
Δεν πιστευα τιποτα, κοιταξα της πρωτες σελιδες δεν βρηκα κατι και το ανοιξα.και πίστεψες ότι σε αυτό το σάιτ δεν θα υπήρχε ήδη θέμα για μελιγαλά
Βατραχε αυτος ο ντελικατασσεν σε εχει κανει ντιβα με αυτο το θρεντ. :S
καλο το κλαρινο11 αυτοί-11 εμείς, η μπάλα είναι στρογγυλή κλπ