kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
θα θελες πολυ να εισουν νωντοτυπος και να τα κανεις αυτα στην πραγματικη ζωη
θα ήθελες πολύ να μην είσαι νωντοτύπος αλλά να έχεις πραγματική ζωή
θα θελες πολυ να εισουν νωντοτυπος και να τα κανεις αυτα στην πραγματικη ζωη
Δεν έμενες στην Πρέβεζα? Ιστορικό "ουφάδικο".
εγω τη ζωη μου τη ζω δεν την κοιταω να περνα απο το παραθυρο μαν ;)θα ήθελες πολύ να μην είσαι νωντοτύπος αλλά να έχεις πραγματική ζωή
εγω τη ζωη μου τη ζω δεν την κοιταω να περνα απο το παραθυρο μαν ;)
νωντότυπος τυπεθα ήθελες πολύ να μην είσαι νωντοτύπος αλλά να έχεις πραγματική ζωή
Στην πλατεία στο λιμάνι ήταν, δε θα το πρόλαβες λογικά.δεν έμενα μέσα στην πρέβεζα αλλά όταν πήγαινα εκεί έπαιζα στο κόρνερ ή στην αυλαία το άλλο δεν μου λέει κάτι
Κοσμα ,αν επιτρεπεται,πρεβεζα απο ποιο χωριο εισαι?δεν έμενα μέσα στην πρέβεζα αλλά όταν πήγαινα εκεί έπαιζα στο κόρνερ ή στην αυλαία το άλλο δεν μου λέει κάτι
νωντότυπος τυπε
νταξ καλα ειναι οσο υπαρχουν θυματα να τραμπουκιζεις, οταν τελειωνουν πρεπει να φιαχνεις καινουρια απλα ;)για πες είναι ωραία αξίζει όσο λένε ;)
Στην πλατεία στο λιμάνι ήταν, δε θα το πρόλαβες λογικά.
Κοσμα ,αν επιτρεπεται,πρεβεζα απο ποιο χωριο εισαι?
Καλα ντε απο περιεργεια,δεν θα ερχομουν να σε τραμπουκισω κιολαμαν εμείς κι εμείς είμαστε σ'αυτές τις περιοχές θα είναι σαν να σου λέω ονοματεπώνυμο
και ενα μεγαλο ευχαριστω στο ΝΩΝΤΑ που αφηνει να υπαρχει αυτο το σαϊτ και μερικα καμμενα αρρωστακια για να γελαμε να τα λεμε και αυτα ;)να πουμε εδω ενα ευχαριστω στον Σλαβυ που ξεκινησε αυτο το χυσαμολι αναμνησεων βαζοντας φωτο του θρυλικου πολυστεισον
...που οποτε ειχε περιοδο η οθονη γινοταν ασπρομαυρη...
τυπε ποσους μιλχαουζ εχει βγαλει πια αυτη η πρεβεζα? ;)Καλα ντε απο περιεργεια,δεν θα ερχομουν να σε τραμπουκισω κιολα
ΝΩΝΤΑΣ = ΘΕΟΣκαι ενα μεγαλο ευχαριστω στο ΝΩΝΤΑ που αφηνει να υπαρχει αυτο το σαϊτ και μερικα καμμενα αρρωστακια για να γελαμε να τα λεμε και αυτα ;)
Καλα ντε απο περιεργεια,δεν θα ερχομουν να σε τραμπουκισω κιολα
Σε νιωθω ..καλα κανεις και φυλαγεσαι,ειναι κακος ο κοσμοςεσύ όχι κάποιοι άλλοι όμως ναι έχω ανοιχτεί πολύ και γω σαν τον μέμο δεν θέλω να καταλήξω σε χαντάκι όπως ο ίσιος ;)