Μαρτυρας του Αυναν
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Like
- 432
- Πόντοι
- 36
παρε και την αλλη καραπαιχνιδαρα βάτραχε
παρε και την αλλη καραπαιχνιδαρα βάτραχε
και τωρα τυπε ετοιμασου να χυσεις απο νοσταλγιαγαμώ τα παιχνίδια αυτό
και τωρα τυπε ετοιμασου να χυσεις απο νοσταλγια
...
...
...
βάτραχε πάρε μάτι εργαλείο για arcade παιχνιδάκια
ποιο κλασικό και από το ατάρι ακόμα
αυτό δεν μου άρεσε ποτέ
το άρκανοϊντ είχα λιώσει
http://[URL unfurl="true"]www.arkanoid.gr/arcade/arkanoid-mx.png[/img[/URL]]
[/quote]
τυπε το αρκανοιντ σε game boy color το επαιζα ενα ολοκληρο καλοκαιρι που ειχα παει Θασο για διακοπες, μεσα στα 90s καπου.
Με τo παρακατω επος εχει ασχοληθει κανεις?(σε κερματορουφηχτρες το επαιζα,παιζει να ειχε κυκλοφορησει και σε καμια κονσολα αργοτερα)
Ακόμα και εκεί τις έτρωγες.στα ηλεκτρονικά με τα κέρματα μου άρεσαν όλα τα πλάτφορμ με ξύλο όπως νταμπλ ντράγκον, κάντιλακς εντ ντάινοσορς κλπ αυτά ήταν γαμάτα γιατί σου έδιναν την δυνατότητα να δέρνεις και γκόμενες μαζί με τους μαλάκες που σου επιτίθονταν μου άρεσε να τις τραβάω από τα μαλλιά και να τους χώνω γονατιές στο κεφάλι ξέδινα πολύ άσχημα
Ακόμα και εκεί τις έτρωγες.
αρρωστεια το cadillacs...ΑΡΡΩΣΤΕΙΑστα ηλεκτρονικά με τα κέρματα μου άρεσαν όλα τα πλάτφορμ με ξύλο όπως νταμπλ ντράγκον, κάντιλακς εντ ντάινοσορς κλπ αυτά ήταν γαμάτα γιατί σου έδιναν την δυνατότητα να δέρνεις και γκόμενες μαζί με τους μαλάκες που σου επιτίθονταν μου άρεσε να τις τραβάω από τα μαλλιά και να τους χώνω γονατιές στο κεφάλι ξέδινα πολύ άσχημα
Ενα καλοκαιρι ολοκληρο δεν ειχα φαει καλα καλα 5 παγωτα λογω αυτης της αρρωστιας,μου ειχε τσακισει ολο το χαρτζιλικιwonder boy the best.
Έπαιζες στον "Μαρκή" ?στα ηλεκτρονικά με τα κέρματα μου άρεσαν όλα τα πλάτφορμ με ξύλο όπως νταμπλ ντράγκον, κάντιλακς εντ ντάινοσορς κλπ αυτά ήταν γαμάτα γιατί σου έδιναν την δυνατότητα να δέρνεις και γκόμενες μαζί με τους μαλάκες που σου επιτίθονταν μου άρεσε να τις τραβάω από τα μαλλιά και να τους χώνω γονατιές στο κεφάλι ξέδινα πολύ άσχημα
στα ηλεκτρονικά με τα κέρματα μου άρεσαν όλα τα πλάτφορμ με ξύλο όπως νταμπλ ντράγκον, κάντιλακς εντ ντάινοσορς κλπ αυτά ήταν γαμάτα γιατί σου έδιναν την δυνατότητα να δέρνεις και γκόμενες μαζί με τους μαλάκες που σου επιτίθονταν μου άρεσε να τις τραβάω από τα μαλλιά και να τους χώνω γονατιές στο κεφάλι ξέδινα πολύ άσχημα
Έπαιζες στον "Μαρκή" ?
θα θελες πολυ να εισουν νωντοτυπος και να τα κανεις αυτα στην πραγματικη ζωηστα ηλεκτρονικά με τα κέρματα μου άρεσαν όλα τα πλάτφορμ με ξύλο όπως νταμπλ ντράγκον, κάντιλακς εντ ντάινοσορς κλπ αυτά ήταν γαμάτα γιατί σου έδιναν την δυνατότητα να δέρνεις και γκόμενες μαζί με τους μαλάκες που σου επιτίθονταν μου άρεσε να τις τραβάω από τα μαλλιά και να τους χώνω γονατιές στο κεφάλι ξέδινα πολύ άσχημα
Δεν έμενες στην Πρέβεζα? Ιστορικό "ουφάδικο".